Älkää pelatko

Everstillä

Se mesta on huijausta. Sama kaava toistuu päivästä toiseen, sinulle annetaan ja sinulta otetaan. Kortit jakautuvat siellä käsittämättömällä tavalla, pöydässä on yhtenään, siis ihan kaiken aikaa vähintään kaksi samaa korttia. n. 99% jaoista on pöytä pariutunut. Joskus se osuu sinulle ja kun olet hetken voittanut se osuu jollekin toiselle niin että itselläsi on monsteri mutta häviät koska kaveri vetää kolmoset. Siellä saa uskomattoman hyviä käsiä moni pelaaja yhtenään.

Olen huomannut että systeemissä on selkeä kaava, kun olet hävinnyt käsittämättömille ohivedoille suurimman osan kassasta alat jälleen saamaan uskomattomia kortteja ja voitat osan tai kaiken takaisin jonka jälkeen sama homma toistuu. Sama kaava toistuu päivän mittaan useasti. Sinä saat sinulta otetaan....

Tämä ei ole normaalia verrattuna n. 7 muuhun pokeri huoneeseen jossa olen pelannut ei tällaista tapahdu.

Everestillä ei voi kassa kasvattaa tasaisesti, ohjelma ei anna sinun tehdä sitä, kortinjako softa on sosiaali softa, aivan uskomatonta sosiaalipornoa koko touhu.

Välillä tuntuu että jollakin on jokin systeemi koko homman, kaveri roiskii kaikella osumattomalla paskalla, flopissa ja ennen vaikka miten korottaa ja riverissä viimeistään menee ohi joka kerta. Siis sellaisilla korteilla joilla ei voi voittaa, ja jonka voittomahdollisuus on lähes olematon niin kask kummaa kerta toisensa jälkeen pöytä näyttää taas uskomatonta ja kaveri vie potin.

Aivan kuin he tietäisivät milloin kannattaa maksaa loppuun saakka, koska ison määrän toisten rahoista voitettuaan he alkavat pelaamaan täysin toisella tapaa, siis kuin hyvät pelaajat he kippaavat korotuksiin jopa paremmilla kuin aiemmin. Tämä sama kaava toistuu Everestillä yhtenään.

Olen vakuuttunut vihdoin siitä että kaikki ei ole siellä kohdallaan sillä "satunnaisgeneraattorilla" on selkeä kaava joka toistuu yhä uudelleen. annan sinulle, annan hänelle, sinä, hän, sinä ,hän yhä uudelleen ja uudelleen kaikkien todennäköisyyksien vastaisesti riippumatta korteistasi voitat tai häviät yhä uudelleen niin että kassasi pysyy aina suht, samoissa lukemissa. Joskus tippuu alemmas kunnes taas aivan uskomatonta tuuria ja pääset omillesi, sitten sinun monsterit etc. häviävät jotta naapuri vie rahasi ja sinä olet päivä päivän jälkeen tilanteessa -0 aina ja an kaiken aamen.

Eilen jäin muutaman kympin voitolle jota hävisin tänään roiskijalle joka voitti jokaisen käden, kaveri korottaa täydellä paskalla ja voittaa joka kerta. Jo kaksi viikkoa tämä sama homma on jatkunut, ylös alas, ylös alas.

Toki muillakin pokerihuoneilla on osittain sama homma mutta ei se ole tällaista koskaan missään ollut. Olen pelannut kohta vuoden pokeri ja Everestillä aktiivisesti n. kaksi viikkoa ja olen huomannut tuon käsittämättömän kaavan joka sosiaali softassa pyörii.

Näin Everest kaiketi varmistaa ettet saa bonuksiasi liian helpolla liian nopeasti nousemalla ylemmälle tasolle. Tuolla homma etenee nylkyttelemällä paikoillaan. up, down, up down. sinä, minä, sinä minä.......

Viimeisen neljän päivän ajan on pöytä näyttänyt käsittämättömältä n. 95% jaoista. Lähes jokaisessa jaossa on pöydässä pari, tai kaksi paria, tai kolmoset, tai komoset ja kakkoset ja usein myös kädessä kavereilla vähintään yhdellä, monesti kahdella tai kolmella kaksi saman maan korttia ja suuremman parin omaava voittaa värillä.

Sillä myös pöydässä on lähes jokaisella jaolla vähintään kolme samaa maata olevaa korttia.
Myös suorat ovat käsittämättömän yleisiä pöytä näyttä kerta toisensa jälkeen tyyliin 4567 peräkkäiset kortit, ja lähes poikkeuksetta vähintään kolme niistä on samaa maata jne. usein on myös kokonaisen suora pöydässä.

Minä lopetan pian pelaamisen tuolla. Olen nyt neljä vuorokautta pyöritellyt 30$ kassaa, ylös alas, ylös alas, eilen voitin käsittämättömillä vedoilla 90$ jonka jälkeen hävisin aina 50$ saakka parissa tunnissa. Sillä on lähtökädessä mitä hyvänsä se tulee häviämään niin kauan kunnes kassasi on taas tuossa 30$ ja näin kävi.

Nyt kassa enää 6$ kun hävisin kaverille kaiken aikaa joka tiesi mitä pöytään tullee muuten ei ole selitettävissä sitä roiskimista joka voittojen jälkeen loppui kuin seinään ja kundi peli muuttui lähes ammattimaiseksi.

Ettei olisi Everestin omaa tai palkattua porukka nakkelemassa voittoja. Yleensä nämä roiskija lottoajat Hannu hanhet ovat Ranskalaisia.

Everest poker on lotto ei pokeri. Lotto jolla on selkeä järjestelmä ja kaava joka toistuu yhä uudelleen.

38

1336

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mun!!!!!!

      Kirjoitustani, tulipahan luettua juuri m itä kirjoitin. No kaikki on totta mutta olisin voinut tarkistaa ennen lähettämistä. Sama kaava toistuu nyt myös tekstissäni.

      Myös prosenttiluvut ovat pielessä ei 99% eikä 95% se on liikaa ja mahdottomuus. mutta sanotaan 50-70% pöytä pariutuu.

      Vaikka edellä on virheitä myös kieliopissa niin ei se poista sitä tosiasiaa että kaava toistuu EVP:ssä
      yhä uudelleen.
      yhä uudelleen.
      yhä uudelleen.

    • kävin

      Pelaamassa neljä kättä. käteen. A5 ristiä voitin värillä kun pöytä näyttää jjK10Q. kolme ristiä.
      käteen 77, floppi 7 etc. voitin kolmosilla. käteen A3 ristiä flopissa kaksi ristiä lisää, A29 turn 9 riveri 3. väri jäi vajaaksi. kaveri näyttää Q9 voitti kolmosilla. Sama heppu jonka voitin jakoa aiemmin kolmosilla. Heti seuraava jako J5 minulle pataa käteen, kippasin. floppi 99 etc.

      Et näin Everestillä mennään päivät pitkät nykyään.
      Uskomato paikka. Pokeriako? LOTTOA!!!!!!!!!!!

      • taas..........

        Tuli pöytään kolmena jakona peräkkäin JJ ja muutaman minuutin päästä kahdessa peräkkäisessä jaossa QQ.

        Älkää saatan pelatko Everestillä, se ensin antaa vitun helposti ja sitten ottaa kaiken. HUIJASUTA SANON MINÄ SELKEÄÄ KAAVAMASITA HUIJAUSTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    • todisteita

      Pelasin n. 2h Everestillä pokeria ja sinä aikana käteen tuli kolme kertaa jätkä tasku pari...Joka kerralla jengin ollessa puheenvuorossa jokainen pelaaja 6h pöydässä kippasi jopa pikkublindi ja iso blindi kippasi ennen kuin tuli minun vuoroni maksaa tai korottaa.

      Eikö tämä ole jo selkeä merkki kusetuksesta jengi näkee mun korttit tai tietää mitä pöytään tulee. Ettei olisi Everestin omat koneet pelaamassa sillä vaikka miten päätä aukoisi kukaan ei kommentoi.

      Sama homma kun kädessäni oli session aika kolmisen kertaa AK niin jokainen kippasi korttinsa ennen floppia joko ennen vuoroani tai viimeistään minimi betsistä.

      • näissä

        Kipeissä on irvokkainta se että vähintään yksi, usein kaksi tai useampi pelaaja maksaa joka käden, vaan ei silloin kun omistan taskupari. Poikkeuksen ne kerrat kun jengi maksaa tyyliin 83 offarit ja saa kolmoset tai täyskäden yleensä jo flopissa.


    • EVEREST!!!!!!!!!!!!!!!!!

      On huijausta!!!!! siellä saatan pelaa mestan omat koneet jota tietävät kortit. Vittu niin uskomatonta homma on kaiken aikaa. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Taas meni kaikki. saatan KK taskuparit häviää QQ taskupareille koska pöytään napsahtaa Q joka saatana kerta. Sama vastaava kusetus jatkuu päivästä toiseen.

      PERKELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • hommaffkföskaföaksfa

      Menee taas niin käsittämättömäksi ettei mitään rajaa. Jumalauta!!!!!!!!!! Kokeilin sitten pitkästä aikaa FullTiltia, talletin sinne 50$ yhtään kättä en voittannu kun kaiken hävisin.

      Käsi täynnä paskaa kaiken aikaa ja sitten kun saan KQ ohi vedetään ja QQ taskupari kaveri voitta 44 taskuparilla koska saa flopissa kolmannen vittunsa kiinni.

      Mikä saatan tässä maailmassa mättää???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      PERKELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • samassa

        pöydässä jossa hävisin suurimman osan oli mielenkiintoinen tapaus. Kaksi pelaaja ottaa yhteen, toisella kädessä AK toisella 63o, 62 omistaja korottaa AK all in n. 100$, 6,3 maksaa pöytään 6 ei muuta osumaa. 6,3 vetäjä voittaa!!!!

        Tämän jälkeen kommentoin tilannetta 63, omistaja ei puhu mitään sen sijaat muut puhuvat.

        TAITAA OLLA YLEISEMPÄÄ KUIN USKOMMEKAAN POKERINHUONEEN OMAT PELAAJAT PELAAVAT TIETÄEN TULEVAT KORTIT.


    • Everestillä

      Ensimmäinen jako jonka pöydässä näin oli flopissa 2 Q Q rouvat herttaa. Lisäksi olen huomannut että toisilla pelaajilla on joka jaossa tietty miettimisaika ennen siirtoa, vaikka kirjoitat chattiin ZZZZZZZZZZZZZ tai mitä hyvänsä, ei kommenttia, mietintä jatkuu.

      Täytyy tässä vielä katsella tilannetta, alan olla siinä vaiheessa että lopetan pelaamisen netissä. Äskeinen jako minulla Q7 blindissä floppi 2q8 korotan minimin, kaveri maksaa, turni 6 korotan lisää kun huomaan että sillä on korkeintaan pieni osuma, kaveri maksaa riveri A. Kaveri näyttä A6

    • minulla

      J 10 floppi QQK. reissua, minä kippi, turni 9. olisi ollut siis mun vuoroni vetää ohi.
      Mulla kädessä QA viimeiset rahat menossa, floppi roskaa kaveri reissaa maksan kaverilla 88.
      Mulla KK taskupari all in, kaveri JJ taskupari maksu, floppi QJK, turn Q, river J. lähestulkoon......ei niin harvinaista EVP:ssa

      Nice!

      Good bye...........nyt en jaksa enää.

      • mätkittyä

        Everestillä taas vähän, ensimmäiset kaksi jakoa pöytään molemmilla kerroilla 9 pari. minuuttia myöhemmin kaksi jakoa pöytään 6 parit.
        myöhemmin. 55, hieman myöhemmin QQQ jne jne,

        Melkoisia pöytiä tuolla.


    • Everestillä

      Sama homma, pelisaitilla on aina sama kaava. Voitin n.60$ jonka jälkeen pidin tauon, palasin peliin enkä voittanut koko session aika ainuttakaan kättä. Pari esimerkkiä 55 taskupari floppi: JJ kippasin kahden pelaajan reissuun. Heti seuraava jako minulla AA taskupari, folppi jälleen JJ3 josta kaksi ristiä, kahden pelaajan reissu, maksoin lopuilla vähillä pöydässä olevilla rahoillani turn K, K8ristillä all in , toinen välitön maksu river 8. Toinen näyttää tuon K8 ristiä (väri), toinen J8. (täyskäsi)

    • TAASEN

      Ensimmäinen käsi 55 taskupari. floppi 898, korotus, kaksi maksan, toinen all in maksan koska, menee all in sen verran vähän merkkejä jäljellä, myös idiootti Ranskalainen maksaa (ne maksavat aina) rurni 5 riveri 8 all in meniä näyttä 8A, voitin täyskädellä.

      Seuraava jako kädessä A7 ristiä korotus ranskalainen maksaa tyypillisesti floppiin A79 korotan, maksu. Pöydässä kaksi kolme ristiä, yksi hertta. Turnissa all in. Ranskis makssa riveri A. ranskis näyttää QK ruutua. Minä voitan.

      Juuri tuolla tyylillä useita Ranskalaiset pelaavat, ovat tyhmääkin tyhmempiä ja käsittämättömän usein voittavat uskomattomilla ohivedoilla. Onneksi ei nyt.

    • n. puolen

      tunnin pelisessio jonka aikana käteen AA pari kahdesti toisella, ensimmäinen kaveri betsaa perflop minä all in, saan maksun voitto.
      Toinen kerta betsi tyypiltä jolla kädessä A8,minä all in kaveri all in, pöytään 8 pari.

      • sain myös

        tuon lyhyen session aikana 55 taskuparin, pöytään 5 tällä voitin QQ taskuparin, sain myös käteen A2 patasuittarit tuli korotusta ennen floppia päätin katsoa flopin joka oli kaunis minun kannaltani tässä järjestyksessä. 22A kakkoset pataa. Tulee minimi reissua maksan, turni merkityksetön, minibetsi taas, mini pieni korotus multa kippi. Päivän paras käsi ja pieni potti johtui siitä että vastassani oli ainoastaan tiukka ja hyvä pelaaja.


    • Everest

      Eihän tuolla pelaamisesta tule mitään, pysyvää kassan nousua ei voi tapahtua. Voitin huonojen roiskija pelaajien ansiosta melko nopeasti n. 100$ No siihen se sitten loppui.........AA taskupari häviää roskalle, KK taskupari häviää A8 kun floppi on A22 turn 5 river A.

      Enää en ole voittanut ainuttakaan kättä, kortit on järjestään huonoja ja isot taskuparit häviää joka kerta kuten muut monsterit myös. Pikkukortit eivät osu mikään, ei toimi tappiota tulle kaiken aikaa. Aivan sama mitä kädessä on.

      Tämä sama kaava toistuu Everestillä aina, on se ihme juttu.

      Epärehellinen paikka kerta kaikkiaan. Ei muuten voi selittää tällaista. Tänään en olisi voittanut 100$ ilman hölmöjä fisuja, joten voitot olisivat jääneet taas siihen about 30-50$ jonka jälkeen alkaa aivan uskomattoman huono "onni"..............

      • käsi

        KK tappion jälkeen. Iso blindi 74 floppi 347 turni 3 river 9 kaverilla JJ taskupari. -10$ jälleen.


      • pöytää
        käsi kirjoitti:

        KK tappion jälkeen. Iso blindi 74 floppi 347 turni 3 river 9 kaverilla JJ taskupari. -10$ jälleen.

        kerta toisensa jälkeen, 55746, neljä pataa. 444** etc. etc. tuollaisia pöytiä, tuo on yleistä tuolla.


      • pataa
        käsi kirjoitti:

        KK tappion jälkeen. Iso blindi 74 floppi 347 turni 3 river 9 kaverilla JJ taskupari. -10$ jälleen.

        Korotan 1,25dollariin nl 25 pöydässä koska enää alle kaksi dollaria jäljell. Maksu 4,10 offarilta kaikki muut kippaavat. turnilla loput 40c pottiin. pöytään nelospari. ei ainuttakaan pataa, ei Q ei 10.

        Tätä edeltävä käsi olen blindissä, minulla 6,5 kädessä pöytään saan kutosparin kiinni pari saman kuin vastustajalla jolla isompi kikkeri. Taas 10 dollaria meni. nyt jäljellä enää 50$ pelaan nyt nl 25 tasolla koska pelkää häviötä tulee, jää tappiot vähän pienemmiksi. Luulenpa ettei se auta, sillä voin voittaa vasta kun olen menettänyt lähes koko potin aivan kuten aina ennenkin Everestillä. Joka ikinen kerta sama homma toistuu vaikka odottelis päivän tai pelaisi tuhansia käsiä ei voittoa tule ennen kuin rahat ovat lähes menneet.

        Olen varma että Everestillä on omia pelaajat tai koneita, homma toimii niin Everestin leivissä pelaavan pelaajan (tai koneen) käteen tulee kortit ja niiden perusteella jaetaan korit pöytään.

        Tätä tapahtuu ainakin nl25-1$ tasoilla, todennäköisesti ylempänäkin.

        Olen joko käsittämättömän huonon riivaaja onnen kynsissä tai Everestpoker on epärehellinen. Veikkaan jälkimmäistä sillä niin kaavamaista tuo on ollut jo yli kaksi viikkoa. Sama sydeemi toistuu jopa useita kertoja päivässä silloin kun useita tunteja pelaa.

        Menkää ja kokeilkaa.

        Veljeni innostui myös kokeilemaan everestiä, Ensimmäisen 25$ talletuksensa jälkeen hänellä oli käsittämätöntä "tuuria" jakuvalla syötöllä isoja taskupareja jotka muuttuivat joka kerta kolmosiksi ja roskat muuttuivat flopissa varsinaisiksi mostereiksi. hän voitti yhdessä päivässä yli 200$ jonka jälkeen nyt jo kolmatta päivää lähes joka ikinen käsi on ollut häviävä käsi, riippumatta siitä mitä kädessä on. Kahdet suuret parit häviävät kolmosille, kolmoset isommille kolmosille jne. jne.


    • nyt.........

      nl25 pöydässä neropatti joka korottaa kaiken aikaa, yleensä mini reissulla. Ei tajua tyyppi mitään. pöytä 99Q minulla QA maksan korotuksia, mukana mun lisäksi maaninen korottaja sekä toinen pelaaja. auto bets korottaa turnissa 6$ minä kippaan koska mukana on toinen pelaaja joka on maksanut tähän asti, tiedän että jommallakummalla on 9. toinen all in n. 25$ auto bets maksaa välittömästi, riveri Q. Auto bets ääliö näyttää Q2offarit, toinen 95. automaatti voitti.

      Seuraava käsi minulla AKo ennen floppia lyönti 1$ vain automaatti maksaa, floppi 259, automaatti lyö, lyön lisää hän rerereissaa n. 5$ maksan. turni Q riveti 3 automaatti näyttää 25o.........Voitti.

      Seuraava käsi, minulla AQs lyön kaksi maksua autobetsaajan lisäksi toinen, floppi 757 lyöntejä minä maksan n.1,25$ turni K, autobetsi lyö lisää n.6$ kippaan, toinen maksaa. riveri 5, autobets näyttää 72o, toinen 58s

      Seuraava käsi minulla AJ, päytään Q 10 7 10 K. maksan autobetsin miniraiset riverille saakka. potissa n. 2,5$ riverillä korotan kaksi kertaa potillisen, auto betsaaja kippaa.

    • närhen pallit

      Eutobetsaaja poistui, tilalle tuli toinen samanlainen samalla tuurilla varustettu. Muutama yksityiskohdaton esimerkki pöydästä. jako 1. jätkäpari, jako 2. kuningatar pari, jako kolme sama, jako 4. seiskapari, jako 5. kymppipari, jako 6. sama! jako 7 seiskapari. jako 8. (J Q 10'') jako 9. (J Q 10)

      Käteen 75 kahdesti peräkkäin, 52 kahdesti peräkkäin, 72 kahdesti peräkkäin kaikki offareita eikä maksulla olisi tullut osumia pöytään. Kädessä KQs pöytä JA, ei kymppiä ei väriä, heti perään JQs pöytään KA ei kymppiä, ei väriä.

      Tämä uusi autobetsaaja voitti kolmea lukuun ottamatta kaikki jaot. minun KA, ei osumia ääliöllä kakkospari kiinni. JQ ei osumia, ääliöllä 7 pöydässä pariutunut kiinni (kolmoset). minulla 76 ääliöllä, J pari kiinni. mini betsejä nakkeli, minä korotin toisinaan hän maksaa, ei reissaa enää ennen riveriä. kippasin muutaman osumattoman käden. yhden voitin.

      Yhden voitin osumattomalla pösilö bluffaa surkeasti.

      toinen voitto, tyyppi bluffaa, korotan osumattomalla vahvalla kädellä, tyyppi kippaa.

      kolmas jako. K6s kutonen osuu, tyyppi korottaa, maksan ja reissaan turnissa. maksu katsotaan riveri. roskaa niin pöydässä kuin vihun kädessä. ei osumia vihulle.


      hävitty samalla tyypille.

      kädessä AQs reisssu ennen floppia, pösilö maksaa, päytään 225, vihu betsaa n. 75c, minä lyön lisää, n 2$. tyyppi maksaa, turni K, ei korotuksia, riveti 9 vihu korottaa n. kaksi dollaria, maksan. Näyttää K6o


      Kyllä pokeri on jokeria.

    • melkoisia pöytiä

      Minulla pelkää roska en pelaa, mutta pöytä on viiden minuutin sisällä, jotka olen pöydässä pellanut mm. seuraavaa... pöytään ensi, 8 pari, sitten 22K225, seuraavaksi taas, 8 pari, tämän jälkeen 22A2**, ja seuraavaksi minulle A7o maksan mukaan, pöytään kortit Jr 7p Qr,7p Ar.

      Ehkäpä softa voisi sekoittaa kortit välillä. Hyvin usein tulee käteen kahdesta kolmeen kertaan peräkkäin samat kortit, ja usein pöydässä olleet kaksi korttia tulevat seuraavassa jaossa käteen. tyyliin 5 pari ja vastaavat. Tai kädessä olevat parit tulevat seuraavassa jaossa pöytään samaa maata tietysti.

    • EVEREST

      Vittu mikä paska mesta saatana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Surkea softa järjestä jatkuvasti kortit niin että on ihan pakko hävitä nyt enää jäljellä muutama dollari.

      Minulla kädessä J5 pataa päätän katsoa flopin floppi 53J, (J herttaa) vastustaja korottaa minä rereissaan, maksu, turni 9 herttaa, korotusta, maksu riveri 8 herttaa.
      Vastustaja korottaa 15$ ajattelen ei voi olla väriä, ja suoraa ei ole korkeintaan jätkä aiemmista toimista päätellen. No kädessä A5 herttaa. Hävisin 26$ värille joka tuli kolmella viimeisellä kortilla.

      Näin tuolla menee aina, siis aina saatana kunnes jäljellä on enää muutama paskainen dollari.

      Kunahan saan kassan taas 50$ siirrän rahat vittuun enkä mene enää koskaan tuonne. Niin saatana selkeä tuo paska mestan toiminta on, kusetusta pelkää saatanan kusetusta.

      Sen jälkeen kun voitin n. 100$ olen vain hävinnyt, toisinaan pieni voitto korkeintaan 5 dollaria. Muuten homma menee niin että saatan saada erittäin hyvän käden mutta vihu saa riveriin mennessä paremman. Pääasiassa käsi on täynnä roskaa kaiken aikaa, toisinaan monsterit jota menevät ohi, tai osuessaan hyvin, saan maksuja roskalta joka loppuun mennessä voittaa aina.

      Tämä äskeinenkin mestari kippasi aiemmin kaikki korotukseni, nyt 5 parillaan ja takaoven värin vedollaan maksaa jokaisen korotuksen vain voittaakseen lopulta värillä. Jätkä pelasi muuten tiukasti mutta ei nyt, tiesi saatana tulevat kortit.

      • kun pelasit huonosti

        Eipä tuossa ole mitään kummallista.

        Itse pelasit heikolla aloituskädellä joka olisi pitänyt kipata kun sensijaan vihun A5s oli ihan ok.

        Vihun floppibetsi on myös ihan standardilyönti tuossa - oma virheesi oli maksu reilun korotuksen sijaan.

        Turnilla vihulla olikin salettivärin veto jolla myös voi hyvinkin lyödä.


    • SE!!!!!

      Että lähes poikkeuksetta nämä käsittämättömät ohivetäjät ovat Ranskalaisia.

    • Everest

      Olla Ranskalainen kusetuspokeri???

    • pahenee

      kun kädessäni on J 6s pöytään, AQK98 ei 10. Kun kädessäni on Q8s pöytään JKA97. kun kädessäni on, KJ pöytään QA789. kun kädessäni on KA, pöytään 10 10 10 J J. Ei väriä koskaan ei pariakaan koskaan, ja roskat eivät myöskään olisi osunet.

      PELATKAA EVERESTILLÄ! Voin luvata että ensin voitatte ihan kivasti ja todella helposti, jonka jälkeen ette enää voi voittaa enne kuin kassanne on lähes tyhjä, sitten sama toistuu, aina toisinaan häviätte koko kassan... talletatte lisää ja voitatte taas helposti, kunnes jälleen häviätte. Riippumatta siitä miten tiukasti , luovasti, rutinoituneesti, järkevästi, löysästi pelaatte.
      Riippumatta siitä mitä teette, miten paljon korotatte, aina on joku tyhmääkin tyhmempi ranskis joka maksaa, innoissaan ja korottelee ei millään ja menee ohi. All in ei kannata mennä edes AA pareilla saatte maksun, 5 2 offareilla ja häviätte, joko värille tai kolmosille tai täyskädelle.

    • Helvetti

      Peräkkäiset kädet. minulla 55 pari pöytään 566A3 Ranskalaisella 68.
      Seuraava käsi minulla jälleen 55 taskupari. pöytä, 88Aq7 samalla ranskiksella 8A.
      Seuraava minulla 99 taskupari, pöytä 4547A4 toisellla rankalaisella 4A. seuraava minulla jälleen 99 taskupari. pöytä. A5A88 samalla ranskiksella, A3

      Hei ei yhtään epäilytä ei yhtään. Pöydässä kolme ranskalaista ja kaksi näistä voittaa kaiken aikaa, kolmas toisinaan. Saksalainen ja Hollantilainen häviää samoin minä.

      • on kommentoida

        Jotta tuota peliä voisi kommentoida sinun tulisi kertoa miten tuo jako pelattiin eikä vain mitä kortteja pöytään tuli. Tuollaisena tuo ei kerro mitään.


    • menee

      kassa vaipui n. 9$ jatkuvalla häviöllä. Nyt heti sen jälkeen käteen 99, pöytään kolmas, voitin. seuraava käsi, AA taskupari, pöytään 5652A voitto, seuraavaksi kaksi kertaa peräkkäin 10 taskupari, voitot. sitten 77 taskupari pöytään kolmas. voitin

      Muutenkin kortit usein aikaa suuria ja pelattavia.
      Että että tästä se kassan kartuttaminen taas alkaa, tämä on typerääkin typerämpää.

    • varma se on

      Everestpoker on lottopokeri. joka ikisessä jaossa pöydässä vähintään pari, toisinaan kolmoset ja jopa neloset.

      Tuli tuossa voitettua yli 100$ kunnes käsi taas perinteiset, vielä en ole ehtinyt hävitä kuin kolmisen kymppiä kahden päivän aikana, olen pelannut käsittämättömän tiukkaa peliä tappioiden välttämisenkin ja väitteeni todenpitävyyden mittaamiseksi.

      Kaiken aikaa roskaa tunti toisensa jälkeen, todella harvoin pelattavat korit käteen, pöydän korttein kanssa yksikään käsi, roskilla olisi osuneet, hyvillä korteilla eivätkä osuneet.
      Pitkän ajan kuluttua käteeni tuli JJ taskupari, minulla 10 dollaria pöydässä jäljellä, pöytä hajanainen roska pöytä, all in siinä mentiin yhden vihun kanssa, joka näyttää showdownissa...yllätys yllätys, KK.

      Eli mikäli tahdon voittaa Everestillä jälleen on mun ensin hävittävä suurin osa rahoista.

    • kumota

      tuo viimeinen nyt alkoi pelit luistamaan, ainakin pari kättä voitin..Enkä ole hävinnyt kassasta kuin pienen osan.

    • VITTU PERKELE

      EI voi paskempaa LOTTOA OLLAKAAN, kuin FUCK EVEREST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


      Joka ikinen käsi, häviää, kolmoset häviää all in jälkeen seuraavalle kortille joka tuo isommat kolme samaa vihulle.
      Kahdet pari häviää all in jälkeen riverissä tulevalle vihin toiselle parille. Näin käy joka kädellä joka saatana kädellä. Hävisin 60$ hetkessä..................................

      VITTU EVERETS NYT SIIRÄN RAHAT HELVETTIN TUOLTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Joka kerta pöydässä myös vähintään pari, yleensä jopa kaksi paria, kolme samaa tai neljä samaa, tätä on kestänyt monta viikkoa.

      Äsken minulla oli 88 taskupari, maksoin all in ennen floppia koska olin tiltissä edellisen käsittämättömän ohivedon vuoksi.. Kolme pelaajaa mukana, näyttö. käsistä löytyi. JJ ja AA minun 88 lisäksi.

      Sitten kun saan kaksi kärkipari flopissa tai muuta mukavaa on pöydässä flopissa jo kolme samaa maata olevaa korttia ja aina jollakin on väri, aina. jos ei jo flopissa niin viimeistään riverillä. Siinä tapauksessa kun vihulla on kädessään vain yksi eism. herttaa, tulee pöytään nejä lisää , ja aiina silloin kun meikäläisellä on ehdottomasti paras käsi riveriin sakka.

      PELATKAA KAIKKI EVERESTILLÄ JOS HALUATTE PELATA POKERI SIJASTA BINGOA JA LOTTOA!

    • itsekin...

      Mutta on joskus käynyt toisinkin päin.
      Kerran esim. vedin flopattujen kymppinelosten ohi neljällä akalla turnissa ja riverissä.

      Käteispelit Everestillä ovat nielleet kaikki sinne laittamani.

      Turnauksissa sen sijaan paritonnia plussalla.

      Vanha koukuttamiskaavahan on se kaikessa bisneksessä että ensin kala koukkuun, annetaan matoja ja sitten viedään kaikki.

      Everestin käteispöydissä se menee noin.

    • LOTTO bingo paska

      Everest!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kaiken aikaa käy tällaista: yksi esimerkki, minulla A 10 kädessä, pöytään Q 10 5 kaveri korottaa 7$ joka on mun all in, maksan koska olen lähes varma että hänellä ei ole osumaa. turni ja riveri 88.
      kaverilla kädessä J8. Näin siinä kävi taas kun olin voittanu 50$ niin pian olin hävinnyt 60$ jatkuville ohivedoille.

    • se menee

      Taas tänään, eilen voitin n. 50$ tänään hävisin n. 60$ jatkuville ohivedoille. yksi esimerkki viimeisestä pelaamastani kädestä.
      Minulla A 10, floppi Q 10 5, kaveri korttaa n.7$ joka on mun all in, maksan sillä olen lähes varma että ei sillä ole osumia, turni 8, riveri 8. kaveri näyttää J 8.

      Näitä ohivetoja tulle siis kaiken aikaa, kaiken aikaa saatana kunnes kassasi näyttää jälleen alle kymmenen dollaria.

    • Sanoo..........

      Että Everest lotto ei ole kusetusta niin saatan todista se kusipää. Ensin hävisin 60$ jonka jälkeen voitin 50$ sen jälkeen hävisin 80$ ja miten........KK taskupari hävisää Q2:lle AA taskupari häviää Q4 lle. K9 häviää A9:lle JJ taskupari häviää 222:lle 77 taskupari hävisää 32:lle väri!!! suora häviä värille, tä'yskäsi isomalle, neloset värisuoralle......Et sille, yhtään kättä en edelliset voittojen jälkeen siis voittannut, en yhtään.

    • Juup rupee tympimää

      Vanha keskustelu, mutta olen muuten huomannut ihan saman homman. Tarpeeksi kun olet voittanut, rupeat saamaan pelkkää suljua, tai jos satut saamaan kovan käden, häviät joka tapauksessa. Yksi loistava esimerkki on se että "satuin" häviämään täyskädellä, jossa KK kädessä ja AAA pöydässä. Tyypillä kädessä 6A ja alkoi korottelemaan ennen kuin edes pöytään tuli yhtään ässää. Yksi kerta voisi mennä sattuman piikkiin, mutta tapauksia on erittäin paljon muitakin. Tarpeeksi kun olet voittanut, jopa mikropanoksilla alkaa uskomaton tappioputki . Olen nimittäin kokeillut monesti. Enpähän ole koskaan ennen hävinnyt moisella täyskädellä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      202
      7779
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4462
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      27
      2178
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2089
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1905
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      39
      1746
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1726
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1669
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1623
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1438
    Aihe