Kyllä mummot on ihquja :O)

Tuossa olen jo jokusena vuotena kiinnittänyt erääseen asiaan huomiota.Nimittäin tiettyyn ikäryhmään,jotka pitävät kovasti koirista.

Käymme välillä lenkillä tuolla jonkun matkan päässä asuvalla asuinalueella,jossa on vanhusten talo ja siellä seudulla ja täälläpäinkin tuolla isolla tiellä liikkuu paljon vanhuksia.
Ja kuinka paljon noi vanhukset pitävätkään koirista.
Todella usein pysäyttävät lenkillä ja haluavat rapsutella koiria.Kertaakaan ei ole yksikään vanhus sanonut koirista pahasti,saati katsonut "pahalla silmällä",kuten nyt on jo muutama kerta käynyt noitten surullisten tapausten jälkeen.Voisi sanoa,että tuo negatiivisemmin suhtautunut on selkeesti rajattavissa tiettyyn ikäryhmään,näin omasta mielestäni.

Tänäänkin taas kaksi ilosta mummelia tuli rapsuttelemaan ja juttelemaan lenkin varrella.
Kyllä tuli hyvä mieli jutellessa noitten paljon elämää nähneiden herttaisten mummelien kanssa.

Pitäkää huoli vanhuksistanne,ne ovat arvokkaita,ja muistuttuvat,että asiat voi nähdä positiivisestikin.

Ensimmäiset leskenlehdet on bongattu tänään.Pitkällä lenkillä kun oltiin aivan upeassa auringonpaisteessa.

Hyvää ja elämänmyönteistä Pääsiäistä kaikille!

5

282

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Täällä satoi eilen illalla yks kaks puoli metriä lunta ja nyt on taas ilma valkoisenaan. Kyllä minä kärsinkin eilisen päivän kun ensin paistoi aurinko täysin pilvettömältä taivaalta, ja mulla oli flunssan viimeinen kunnon loppukiri enkä jaksanut tehdä yhtään mitään... ei edes kahvi pysynyt sisällä. Ja ilman kahviahan ei voi mitään jaksaakaan. :)

      Mummut on kyllä monesti niin eläinrakkaita, muistan etenkin yhden kumaraisen vanhuksen sieltä entisestä asuinpaikasta joka lähti yhtäkkiä jyrkässä mäessä pois hiekotetulta jalkakäytävältä ja lähti ylittämään katua minua ja koiraa kohti, katu oli peilijäässä ja oli se niin vaarallisen näköistä luisumista että sydän meinasi pysähtyä ainakin multa. Hengästyneenä hän sitten yli päästyään sai hymyssä suin puhistua että oli "ihan pakko päästä tervehtimään noin nättiä koiraa". :D Myöhemmin sama mummo tuli pari kertaa vastaan jonkin ystävättärensä kanssa, ja silloin minä menin itse koiran kanssa toiselle puolelle heitä tervehtimään saman tien kun näin että tämä pysähtyi ja alkoi osoitella meitä... Jalka kun ei vippassut kummallakaan enää kovin nopeasti, ja ainakin tältä ensimmäiseltä unohtui täysin autojen tms. varominen kun näki koiran...

    • majorica. .

      toissapäivänä kävin tuossa centrumissa ja siinä oli mummu ja vaari istumassa penkillä. menin siihen sitten pikku Chihujeni kanssa ja ajattelin laittaa ne siihen kiinni että saan kioskilta ostettua tupakka-askin. (ei pois näköetäisyydeltä).
      no, he alkoivat sitten juttelemaan koirien kanssa ja "mummo" sanoi että kyllä minä pidän koiria. annoin sitten hihnat ja kahdessa minuutissa olin takaisin.
      kysyivät sitten että eikös nämä ole niitä kalliita koiria? juu, onhan ne vastasin.

      "juu, kyllä näistä koirista näkyy ihan päällepäinkin että ovat kalliiita, varsinkin tuo toinen". mua vaan vieläkin niin hymyilyttää moinen kommentti ;-))))

      • 706

        täysin samaa mieltä...


    • Miako

      vanhusten parissa ja olen ottanut collieni mukaan usein töihin.
      Tykkäävät rapsutella koiraa ja jutella pitkiä pätkiä. Kertovat usein lapsuudestaan ja "nuoremmat" mummot kertoilevat, kuinka heidän piti aina nähdä Lassie-leffat sun muuta tähän koirasankariin liittyen ja rapsuttelevat tyytyväisinä minun "lassietani" =)

      On töissäni käynyt myös näitä vaarallisina pidettyjen rotujen edustajia ihan terapia-, hali- ja kaverikoiran hommissa (viime viikolla kävi rottweiler) ja aina yhtä innostuneesti mummot ja papat ovat ottaneet koirat vastaan =)

    • täälläkin jo =)
      Kiva että "mummut"sentään tykkää koirista eikä ole niin tarkkoja muista kuin omista ajatuksistaan,siis etteivät juokse karkuun koiran nähdessään kun aina saa lukea koirien vaaroista..
      Meillä ei täällä tule vastaan kuin yksi mummo...ja hänellä on niin kiukkuinen seropi,muistuttaa labradorin ja pystykorvan sekoitusta,että mummo kääntyy heti kun näkee jonkun koirineen tulevan vastaan.Pitkiä lenkkejä hän kyllä joutuu koiransa kanssa kiertämään kun aina väistelee =)En tiedä mikä mättää...koirahan on n keski-ikäinen...narttu.Kamala murina kuuluu jo sadan metrin päästä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      173
      2950
    2. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      429
      2345
    3. Pimahdan kohta ihan kunnolla

      Entä, jos otan sitten yhteyttä sinuun? 🫨🫥🥴
      Ikävä
      46
      2254
    4. Toivottavasti vielä kohdataan mies

      Ja aloitetaan juttelu. Nyt olisin valmis.
      Ikävä
      130
      1580
    5. Hauskaakin jopa...

      Että moni nainen olettaa, että kyse on vaan siitä kaanustinloukusta, kun mies jotain ehdottaa. 😄 Ja miettiikö monikaan
      Sinkut
      233
      1370
    6. Nainen, minkä kappaleen laittaisit nyt miehelle

      kuunneltavaksi tietäen, että hän ikävöi sinua ja kipuilee päästäkseen yhteyteen kanssasi. Jotain, joka kertoo...
      Ikävä
      131
      1355
    7. Hallitus käy seuraavaksi palkansaajien sunnuntailisien kimppuun

      Vuoro-ja sunnuntaityötä tekeville työntekijöille, muun muassa hoitajille, poliiseille, kaupan työntekijöille jne. on luv
      Maailman menoa
      251
      1295
    8. Antaisitko mies minulle jonkun vinkin

      Että tietäisin, että minun kannattaa uskoa vielä meihin. Nyt just heikko hetki ja usko meinaa loppua. Pelkään, että tila
      Ikävä
      30
      1269
    9. Vanhemmalle naiselle

      Aikataulu muutos. Ensi viikolla pistetään asia vireille. Ei juhannukseen asti aikaa. Kannatti valehdella!
      Ikävä
      56
      1223
    10. Naiselle, rakkaalle!

      Pitäiskö nyt vähän jutella, on se sitten mitä tahansa. Mä oon sun puolella, hiljaisuutes aion rikkoa. Tulen vaikka karmi
      Tunteet
      11
      1183
    Aihe