Katoavatko matkatavarat Pariisin lentokentällä?

Varman päälle

Terve!Kuinka todennäköistä on matkatavaroiden katoaminen Pariisin kentällä?Olin jo varaamassa lentoa helsinki-barcelona Pariisin lentokentällä vaihto klm-yhtiöllä,kun satuin näkemään uutispätkän(suomen tv,vissiin yle) missä mainittiin Pariisin kenttä pahimmaksi ja klm kolmanneksi pahimmaksi lentoyhtiöksi,kaiken lisäksi yksi haastateltava mainitsi käyttäneensä Pariisin kenttää kolme kertaa ja joka kerta olisi matkatavarat kadonneet?!Parhaimmat lentoajat kun nyt olisivat tietysti klm Pariisin vaihdolla,että mitä kokemuksia teillä on,kannattaako pelätä tilastoja?

6

2715

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eikä Heathrow olekkaan enää se pahin? Omat matkatavarani ovat aina löytyneet CDG:llä, mutta tottahan se on, että tavaroita häviää jopa lopullisesti.

      Katoamisia varten on olemassa matkavakuutukset ja kannattaa tehdä muutama valmistelukin oikein:
      - Lue matkavakuutuksen kohta korvaukset tarkkaan, niin tiedät monenko tunnin päästä voit käydä ostamassa uuden matkavaatekerran.
      - Ota yksi alusvaatekerta käsimatkatavaroihin.
      - Kun olet pakkaamassa, niin järjestä kaikki tavarat sängylle ja ota niistä valokuva. Muuten et muista periä kaikkea vahingon sattuessa matkavakuutuksesta ja kuvan kanssa lista on helppo todentaa vakuutusyhtiölle.

    • Rampe68

      Menin ja tulin helmikuun lopussa CDG:n kautta jatkolennolla Ranskan kohteisiin/sta. Matkatavarat jäivät molemmilla kerroilla seikkailemaan jonnekin Roissyyn eli tulivat vuorokauden viiveellä perässä. Vaihtoaikataulu ei ollut edes kovin tiukka, toiseen suuntaan 2 tuntia ja palatessa 3 tuntia. Air France lupasi korvata välttämättömät täydennysostokset sataan euroon saakka mutta melko hankala tilanne oli järjestellä asioita.

    • pitää paikkansa

      tuo kenttä hukkaa todellakin matkatavaroita. Itse matkustan paljon, ja moni tuttuni matkustaa paljon. Kenelläkään matkatavarat eivät ole KOSKAAN seuranneet samalle jatkolennolle matkustajan kanssa. Itselläni kahdesti on laukku hukkunut siellä, on kyllä tullut sitten seuraavalla lennolla kun oli aika tiukat vaihtoaikataulut. KLM:llä sen sijaan matkatavarani eivät ole hukkuneet kertaakaan ja useita lentoja on tullut silläkin tehtyä. Koita KLM:llä Amsterdamin kautta lentoja.

      • tulee perässä

        KLM ja Air France on nykyään samaa firmaa. Olen lennellyt vuosikausia Air Francella eikä toistaiseksi ole kertaakaan kadonnut laukut sen enempää Pariisissa kuin jatkolennoilla. Ihme se on koska Roissyssa on lentotiheys ihan eri luokkaa kuin monessa muussa paikassa. Sen sijaan useamman kerran Helsingin ja Turun välissä laukut eivät ole ehtineet Turun koneeseen vaikka vaihto ei ole ollut kovin kiireinen.


      • ****
        tulee perässä kirjoitti:

        KLM ja Air France on nykyään samaa firmaa. Olen lennellyt vuosikausia Air Francella eikä toistaiseksi ole kertaakaan kadonnut laukut sen enempää Pariisissa kuin jatkolennoilla. Ihme se on koska Roissyssa on lentotiheys ihan eri luokkaa kuin monessa muussa paikassa. Sen sijaan useamman kerran Helsingin ja Turun välissä laukut eivät ole ehtineet Turun koneeseen vaikka vaihto ei ole ollut kovin kiireinen.

        Pääasiassa nuo erot siinä, mikä yhtiö hukka eniten tavaraa, tulevat siitä, millä yhtiöllä on eniten vaihtolentoja. En siis usko, että sillä on kovasti väliä katoamisen kannalta, lennätkö esimerkiksi KLM:llä vai SAS:lla.


    • Wagnerin muija

      Mitään ongelmaa ei synny, jos pakkaat matkatavarasi reppuun. Näin ollen ei ole turhaa odottelua laukkuhihnan luona, vaan pääset suoraan koneesta kohti jatkoyhteyksiä etkä tule ottaneesi turhaa krääsää mukaasi matkalle!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5165
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3247
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1385
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1296
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1277
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe