takalaukku

topias755

r1150rt:n takalaukku(org) niin pieni ettei kypärä mahdu sinne. Jossain näin kerran n. 5cm korkeamman kannen jolloin silloin varmaan mahtuis. Muistaskohan joku mistä semmoisen saa?

9

1570

  Vastaukset

  • Niitä saa ostettua, rahalla täytyy maksaa, ilmaseks ei saa.

   • Tämähän se vitsikäs, liekkö honha kevari itellä ja mopokypärä?


  • ...koko laukku. Tuo alkuperäinen on kooltaan ja muotoilultaan lähinnä säälittävän ja naurettavan välimailta. Paras ratkaisu on hommata esim. Giviltä uusi teline ja asentaa siihen mieleinen Givin laukku. Esim. V46 tai Maxia52 ratkaisee monta laukkuun, tavaratilaan ja ja käytettävyyteen liityvää ongelmaa.

   Noiden alkuperäisten laukkujen ongelma on usein se, että muotoilu on ajanut ohi käyttöominaísuuksista ja laukku on ihan sievä ja muotoihin käyvä mutta käytössä surkea. Sama koskee mm. Norgea, johon vaihdoin Givin V46:n. Kaverini painii RT:n kanssa saman ongelman kanssa ja on vaihtamassa Givin laukkuun ennen seuraavaa reisua.

   • Takalaukkuun ei tosin mahdu mikä tahansa kypärä mutta bemarin oma kypärä mahtuu sinne kyllä.
    Jostain syystä tuo muotoilu tosiaan ajaa käytännöllisyyden ohi mutta Giwissä kyllä on muotoilu jäänyt hiukka liikaakin "käytännöllisyyden" jalkoihin. Hyvin rumia ovat koko sarja!


   • kyllä. kirjoitti:

    Takalaukkuun ei tosin mahdu mikä tahansa kypärä mutta bemarin oma kypärä mahtuu sinne kyllä.
    Jostain syystä tuo muotoilu tosiaan ajaa käytännöllisyyden ohi mutta Giwissä kyllä on muotoilu jäänyt hiukka liikaakin "käytännöllisyyden" jalkoihin. Hyvin rumia ovat koko sarja!

    Niinpä. Itse en viitsinyt lähteä tuohon kypäränvaihtoon. on noi bmw:n omat kypärät sen verran hintavia kuiteskin. Ja eihän toi et sopii vain ns. oman merkin tuotteille, ole jo hieman vanhanaikaista.
    Tosin itsellä oli kyllä pakko vaihtaa isompaan, kun kaks kypärää pitää sopii laukkuun. Päädyimme myös givin tuotteisiin takalaukun valinnassa.


  • Tänään viimeks oli monta kertaa kypärä Bemun takalaukussa. Menee kohtuullisesti oikeessa asennossa.

   • Tuskin vaan kun ei mahdu normaalikantiseen sivulaukkuunkaa, vaikka ohjekirjassa ihan kuvan kanssa opastetaan. R1100RS systemlaukut varustettu nyt 6l isommin kansin a 120€ kappale-


  • Tyhmä kysymys tosta Givin V46:sta, nimittäin saako sen lukittua pyörään kiinni? Onko ylipäätään olemassa laukkuja mitä ei saa?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   91
   5131
  2. Haavisto aikoo jatkaa

   ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
   Maailman menoa
   86
   894
  3. Maisa perhelomalla Levillä

   Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   840