Miksi haikara lentää ohi???!!!

outo

Sain hiljattain tietää gynekologilla käydessäni etten voi saada lasta... sen piti olla vaa tavis kontrolli. Oli aikamoi sokki kun se pamautti asian kylmiltään päin naamaa. Ei oo ketää kenen kanssa puhuisin asiasta, enkä oo pystyny edes kavereillekkää mainita täst. Niilä on omia pieniä, se on sydäntä särkevää kun puhuvat lapsistaa...Oon jo pitkää tuntenu et oon ulkopuolinen ja nyt varsinkin. Sydäntä särkevää kun ne puhuu vauvoistaa. Onko muilla samallaista kokemusta??

10

1951

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • *******

      mikä sun diagnoosi sitten oli? ainoastaan jos munasarjat puuttuvat niin ei voi saada lasta ja tuskin sulla sellaista vikaa on. älä luota yhden gynen mielipiteeseen! lapsettomuushoidot on kehittyneet hurjasti.

      • Anonyymi

        Koita,jos kohtu puuttuu! Minulla on munasarjat, mutta ei kohtua. Joten en voi saada biologista omaa lasta, koska Suomessa ei sallita sijaissynnytystäkään.


    • tinzzz

      Yllättävän monta vastaavaa kertomusta olen kuullut, että gynekologi olisi rutiinikäynnillä pamauttanut jotain tuontyylistä. (Yleensä nämä kertomukset jatkuvat tyyliin "...mutta olen kuitenkin saanut luomuna kolme lasta.") Aika hätiköityä sanoa noin, jos ei nyt varsinaisesti jotain graavia löytynyt (esim. ettei kohtua ole ollenkaan). Nykypäivän hoidoilla kun saadaan raskauksia aikaan melkein missä tahansa, joskus jopa toivottomilta näyttävissä tilanteissa.

    • et voi?

      Onko tosiaan niin, että toivo on täysin mennyttä? Vai voisitko onnistua hoidoilla?

    • siis täh

      Olipa melkoinen gyne jos osasi tehdä kertakäynnillä noin huimat tutkimukset mitkä lapsettomuusklinikoilla maksaa satoja euroja. Siis missä se vika muka on? Mullekin sanoi gyne joskus PCO:n todettuaan että lapsia tuskin saan. Niin ja tosiaan, hoidoilla joutui hieman auttelemaan mutta nopsaan tuli. Ja onhan noita jo kolme :)

    • joips2

      Ei kannata uskoa kaikkea mitä sanotaan. Mullekin sanottiin että en saisi koskaan lapsia, kun mun kohtu on niin pieni ja taaksepäin kallellaan. Kun mentiin lapsettomuus polille niin ne sanoi että ei asia ole niin ja moitti muita lääkäreitä siitä että ovat "aukoneet päätään ilman kunnon tutkimuksia" heitä lainatakseni. Mikä sulla sitten on vikana? laita toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos ennen kuin olet käynyt kunnolla tutkimuksissa.....

    • utelias vaan

      mikset vastaa viesteihin??ei kukaan lääkäri tollasta voi sanoa. kerro nyt ihmeessä mikä oli syy?tiedetään sitten jutella kanssasi aiheesta.lapsettomuudestahan täällä kaik kärsii jotka kirjoittelevat,niin ehkä niitä täältä saattaa löytyä hyvinkin ;)

      • outo

        Hei, koneeni meni rikki ja kesti ennenkuin sain toisen, töissä en voinut kirjoittaa. Niin syy, munanjohtimet liian kapeat ja kystä täynnä, myös epäsäännölliset kuukautise.Aihe on uus ja arka mulle vaik kylhän tää näkee etten oo ainoo joka asiasta kärsii mut kuitenkiivaikee kirjotta, tuntuu et asia todellistuu koko ajan. Voiks asias olla viel toivoo?


      • tää kuulostaa taas
        outo kirjoitti:

        Hei, koneeni meni rikki ja kesti ennenkuin sain toisen, töissä en voinut kirjoittaa. Niin syy, munanjohtimet liian kapeat ja kystä täynnä, myös epäsäännölliset kuukautise.Aihe on uus ja arka mulle vaik kylhän tää näkee etten oo ainoo joka asiasta kärsii mut kuitenkiivaikee kirjotta, tuntuu et asia todellistuu koko ajan. Voiks asias olla viel toivoo?

        vanhalta fraasilta mutta... minun likkakamuni hesassa ei saanut lasta,oli monta kk ilman pillereitä,ja sitten lekuri sanoi ettei lapsia tule luonnollisesti koska johtimet liian ahtaat. menivät sitten niihin hoitoihin joissa siittiöt sinne laitettiin ,ei tulosta.sitten tyytyivät ajatukseen ettei lapsia heille tule..ja kappas..tyttö sai alkunsa 2kk sen jälkeen. ihmeitä tapahtuu..paitsi minulle. mulla johtimet pantu poikki kun tukossa olivat.kohdunulkoinen raskaus toisessa ja toinen täysin ummessa. nyt ivf hoidoissa ja negaa tulee että kolisee.mutta sen sanon että kaikki on sinulle mahdollista.hoidoilla saa ihmeitä aikaan.


    • outo

      Oli helpottavaa huomata et joku välittää vastailla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6649
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4300
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2730
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1603
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1094
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1051
    Aihe