Aihe

Mika Salo on leuhka

UWE ALZEN

Mica Salo on hyvin leuhka ihminen.
Toivottavasti miehelle koittaisi suuri epäonni
Us Le Mans-sarjassa.
Erkki Vanhanen oli todennut,että onneksi voititte 1.kisan Sebringissä sillä muuten mestaruus olisi mennyt tiukalle.
Salo kommentoi,että me voitettiin kuitenkin neljä viimeistä kisaa mennen tullen,niin ei sillä ollut mitään väliä.

Äijä ei ole saavuttanut yhtään mitään autourheilu-urallaan vaikka puheet ovat olleet tuplasti suuremmat kuin maailman parhaalla urheilijalla.

Tuskin kukaan Suomessa ajattelee,että Mica Salo olisi miellyttävä ihminen. Mielestäni hän on leuhka paska. Ajelee tuollaisia pikkukisoja jossain takahikiällä USAssa.

Ehkä Salo olisi edennyt pidemmälle formuloissa jos jossain asioissa olisi pitänyt vaan sen turpansa kiinni.

18

2321

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • jotkut vaan unelmoi.

   Monet suomalaiset autourheilijat jäävät ajelemaan jotain turhanpäiväisiä SM sarjaa, josta ei ole mitään hyötyä.

   • Missä miehet ratsastaa

    Pääsihän Mica Salo sentään Ferrarin apukuskiksi, onhan se jo kova saavutus. Ja on se kova jätkä selittämään, tosin en sen puheesta saa yleensä mitään selvää.


  • Luhr/Werner

   keskeytti tänään St.Petersburgissa.
   Ei taida mestaruutta tullakaan tänä vuonna vaikka
   piti voittaa kaikki kisat mennen tullen.

   MISSÄ MIEHET RATSASTAA,SIELLÄ LAMPAAT EI VOI LAIDUNTAA...LAL LA LAL LA LAL LAL LAA

  • Tzambo

   Paskanpuhuja Saloksi ollaan sita kutsuttu. Liiotteleehan se juttujaan ja keksii jotain sanottavaa aina vaikka ei asiasta mitaan tietaisikaan. Kuitenkin se on hauska tyyppi kuunnella juuri sen takia.
   Kylla mina ainakin olen aina tyytyvainen kun paskanpuhuja Salo on vierailevana kommentaattorina. Saadaan lisaa alyttomia kommentteja mille naureskella.

  • pss

   ole hiljaa ja pidä itte turpas kiinni, jos et tunne hlökohtaisesti. On muuten pirun kiva kundi ja kuuntele mitä se puhuu - yleensä täyttä asiaa, mitä muut vaan ei uskalla sanoa ääneen. Itseluottamusta pitää olla, jos vaan löllöilee ei saa mitään aikaiseksi. Valittiinhan se viime vuonna parhaaksi ajajaksi omassa sarjassaan vaikka jenkeissä valittiinkin. Euroopassakin Miksua arvostetaan ja työtarjouksia tulee, joten ole sinä hiljaa. Miksu on tehnyt paljon suomalaisten nuorten kuskien eteen maailmalla ja paljon muutakin autourheilun saralla Suomessa muttei se pidä niistä mitään meteliä. Miksusta on sanottu, että se on kiltti ja ystävällinen ja sen kanssa on helppo työskennellä. Arvostele vasta sitten, kun tunnet tyypin paremmin äläkä tee omia johtopäätöksiä. Tosin mielipiteitä on monia, kuka tykkää äidistä ja kuka äidin pojasta eikä mielipiteistä voi kiistellä mutta lakkaa toisten mollaaminen ellei sulla ole asioista tietoa.

  • eukkoa

   Eihän se saanut edes suomalaista eukkoa. Pikkupoikana hakkasi pienempiään tuossa hiekkalaatikolla. Muistan hyvin.

   • BrettS.

    Sanokoon kuka tahansa mitä tahansa, niin ei käy kieltäminen etteikö Mika Salo olisi yksi maailman parhaista kilpa-ajajista.


   • ugh2

    Onhan sillä nykyään tietääkseni ihan suomalainen nainen. Se entinen liitto on historiaa ollu jo pitkään. Kaverini on viettänyt iltaakin Mikan ja sen (Hennan?) kanssa.


   • kö?
    ugh2 kirjoitti:

    Onhan sillä nykyään tietääkseni ihan suomalainen nainen. Se entinen liitto on historiaa ollu jo pitkään. Kaverini on viettänyt iltaakin Mikan ja sen (Hennan?) kanssa.

    Kummasti se perhe vaan kulkee mukana tuolla Amerikan puolellakin kisamatkoilla ja joka puolla maailmaa. Kai sitä nyt välillä saa muidenkin tuttujen kanssa iltaa viettää kuin aina vaimon, varsinkin jos se sattuu olemaan vaikka sukuloimassa Jaapponin maalla. Olihan sillä 2004 se vaatekauppias mutta sekin oli vain pelkkää fyysistä kivaa. Älä puhu, jos et tiedä totuutta.


   • JalostajA76
    kö? kirjoitti:

    Kummasti se perhe vaan kulkee mukana tuolla Amerikan puolellakin kisamatkoilla ja joka puolla maailmaa. Kai sitä nyt välillä saa muidenkin tuttujen kanssa iltaa viettää kuin aina vaimon, varsinkin jos se sattuu olemaan vaikka sukuloimassa Jaapponin maalla. Olihan sillä 2004 se vaatekauppias mutta sekin oli vain pelkkää fyysistä kivaa. Älä puhu, jos et tiedä totuutta.

    Minulla on pari ystävää, jotka tuntevat henkilökohtaisesti Mikan ja hänen nykyisen tyttöystävänsä. Mika ja nuori kaunis naisensa ovat molemmat mukavia ja hauskoja ihmisiä ja ex-heilat ovat kyllä historiaa. Varmaankin lapset ovat heillä kuitenkin joskus mukana jossain, eihän lapsista mihinkään erota.


  • Murvakalkku

   Eikös se henna ole jo dumpattu lumppu? Ainaki oli kovin rupsahtaneen näkönen rutku ku raahas tossa yks ilta alepan kassia issekseen.. vaikka kylkai se aina uuden löytää ja usein vaihtaa. onku formuloiden rengasruletti shihihii.

   mika on leuhka runkku, senhän tietää jo apinatkin

  • Juha8222222

   Ei ole mikänä pelle saatana.
   Leuhka tai ei, tietää lajista ja osaa ajaa hyvin.
   Huonoa tuuria paljon myös uransa varrella.

   Ei ole niin leuhka kuin mitä väitetään ja on mielestäni miellyttävä, sympaattinen ihminen.

  • missä on JJ?

   Moniko Teistä Saloa surkeaksi haukkuvista on päässyt edes lähelle esim. F1 autoa? Salo on sentään ajellut niillä... ja ALMS sarjassa varsin vakuuttavaa tulosta. ja juttelee muuten mielellään myös vieraiden ihmisten kanssa.

  • vartiotoimistoon

   Kyllä Salo ajaa osasi mutta ei ollut oikein onnea matkassa uralla. Pari syytä menestymättömyyteen voi olla ns. Mika-Mika sarjan häviäminen sille nopeammalle Mikalle vuonna 1990, ja toinen syy rattijuopumus Lontoossa, muistaakseni 1991 tai 1992. Maine koki kolauksen ja piti lähteä rakentamaan uraa uudestaan Japaniin. Debyytti sitten juuri Japanissa 1994, ja jotain kyllä miehen arvostuksesta kertoo se, että muuan Michael Schumacher tuli etunenässä nykäisemään hihasta ja kysyi, miksi sulla kesti niin kauan päästä ykkösiin? Lisäksi Saloa kysyttiin Schumin tallikaveriksi kaudelle 1996 mutta sopimus Tyrrellin kanssa oli vedenpitävä ja tallipäällikkö-omistaja Ken Tyrrell sai pidettyä Salon tallissaan (ymmärrettävästä syystä) vasten Mikan tahtoa. Pääsihän Salo sitten 1999 tuuramaan Schumia muutamaan kilpailuun ja saavutti pari podiumsijaa, mutta nämä kisat olivat Mikan ainoat huippukalustolla Formula-ykkösissä. Koko ura käytönnössä pikkutalleissa kahta viimeistä vuotta lukuunottamatta, eli keskinkastin Sauberia ja Toyotaa. Kyllähän Salo tosiaan välillä puhuu kuin kolminkertainen maailmanmestari, mutta puheille on kyllä katettakin. Nopea hän oli ja on edelleen. Sattui olemaan "väärässä paikassa väärään aikaan" kovin usein.

  • managero

   Suomessa on ja on ollut 2 oikeaa kilpa-ajajaa, Jarno Saarinenja Henri Toivonen! Useammat muut selittelijöitä, tai menestyminen perustunut tekniikkaan! Äh Keke Rosberg, 44 pistettä, 1 voitto ja "maailmanmestari", -82.

  • MrJuha82SaloGOOD

   Salo o tehny paremman uran kuin kukaan teistä LÄLLÄLLÄÄ =)
   Ja Salo on hauska ja mukava mies huolimatta leuhkuudestaan.
   Ihminen on kokonaisuus ja Salo on kokonaiskuvassa hyvä ihminen.
   Yksi leuhkuus ei paljoa hetkauta mua, sillä muuten ihana ihminen kuulemma.
   Ei tee pahaa kärpäsellekään.
   Suuri sydän, mukava, kiltti yleensä, vähemmän jääräpää ja hauskaa seuraa sekä iloinen ihminen.
   Ei mee henkilökohtaisuuksiin koskaan vaan antaa vain kritiikkiä jos tarpeen.

  • Anonyymi

   Haista Salo-vippi pitkä paska. V.tun säälittävä apina.

  • Anonyymi

   Kertokaas vähän ittestänne mitä olette saaneet aikaan esim moottoriurheilussa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   201
   15793
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   332
   5612