Matkalaukun numerolukko jumissa

Apua!

Olin vaihtamassa uuden Migant -matkalaukun numerosarjaa. Oletus siinä oli 000. Minun piti vaihtaa siihen uusi numero ja nyt lukko on jumissa niin, että ei aukea tuolla nollasarjalla, eikä myöskään sillä uudella, jonka siihen laitoin. Onneksi laukku aukeaa vetoketjulla. Miten tilanteen saisi nollattua, vai saako mitenkään?

10

7765

Vastaukset

 • itelle kävi samoin samsoniten kanssa, tosin taisin mokata ite, eli sössin sitä punasta klipsiä jotenkin niitä numeroita pyörittäessäni ja sinne jäi joku? numerosarja millä se toimii...vaan mikä?

  soitin stokkan laukkuosastolle ja ne sano et vie töölön samsonite huoltoon ja ne avaa sen 10 egellä, tai sitten pyörittele kaik numerot läpi -väitti et siihen menee vaan tunti?
  loppujen lopuks kamu otti ruuvimeisselin ja sai laukun auki ja numerot vaihdettua -nyt pelittää taas. :)

 • Ota rauhallisesti ja yritä vielä kerran. Jos ei auta, ota taas rauhallisesti ja koita josko viereiset numerot auttavat.
  Ota yhteys matkalaukun myyjään tai maahantuojaan ja pyydä sieltä apua.

 • Katso hyvässä valossa numerorullien sivusta, kun rullaat niitä niin näkee joka rullan kohdalla poikkeaman, kun kaikissa näkyy poikkeama niin käännä yksitellen kolme numeroa alaspäin(esim jos poikkema on kolmosen kohdalla niin käännä rulla nollaan, pitäisi aueta. Itse testasin monta kertaa ja toimii.

 • Kiitos vinkistä. Katsoin sivusta, kääntelin ja sain lukon auki.

  • Joo, pitää katsoa rullan yläpuolelta taskulampun kanssa kapeasat raosta poikkeama, kiiltävästä metallista löytyi taskulampun valossa hahlo, musta kohta. Kun joka rullaan löytyi hahlo, niin laukku ei silti auennut. Aloin siitä kokeilemaan, aukesi kun käänsin joka rullaa kolme naksausta ylöspäin. Jossain jenkkiohjeessa pitää kääntää viisi naksausta. Eli taitaa olla eri laukuissa eri määrä, mitä pitää kääntää, mutta kokeilemalla löytyy.


 • Olen just matkalle lähdössä ja löysin laatikon pohjalta tällaisen Tech Home lukon - varmaan perusversion. Lukko oli auki ja painoin kiinni katsomatta mitä numeroita siinä oli. Nyt on jumissa eikä aukea ainakaan em. ohjeilla eikä millään ilveellä. .

  • Tulin juuri uuden American Tourister matkalaukkuni kanssa kaupasta ja vaihdoin lukon numerosarjaa ja tuli sitten sössittyä jotenki. Eipä toiminut uusi numerosarja mut eipä toiminut vanhakaan. Eipä siinä muuta kun kokeilemaan vinkkejä. Otsalamppu otsalle, lukulasit päähän ja tihrustamaan numerorullin alle josko jonkunnäköistä poikkeamaa löytyis ja löytihän sieltä. Kaikista rullista samanlainen kohta eteen, kokeile aukeaako. Sen jälkeen jokaista rullaa aina yksi numero eteen päin,eli rullan poikkeama on jokaisessa rullassa aina samassa kohtaa, minulla aukesi kolmannella siirrolla. Tosi hieno homma säästyi paljon vaivaa.
   Iso iso kiitos hänelle joka jakoi tämmöisen niksin.


 • Kiitos tästä vinkeistä. Lukitus avattu ja perintölaukku saatiin käyttöön.

 • Kiitos tästä ketjusta, hyvin toimi ohje!

 • Kiitos, hyvin toimi. Lukko avautui suoraan kun poikkeamat tuli näkyviin. Noin puolet leveämpi metallinen pinta rullien oikealla puolella.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  164
  6713
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  173
  3216
 3. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  68
  2027
 4. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  151
  1342
 5. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  31
  567