Hintataso

Prahassa

Selkeästi en löytänyt keskusteluista hintatasosta, eli hieman enemmän olisi nyt hakusessa kuin syöminen halvempaa kuin suomessa ja merkkivaatteet samanhintaisia.

Eli jos katellaan näitä perusjuttuja niin kuinka paljon kunnon ateria juomineen about maksaa Prahassa ?

Mistä myös löytää näitä ei turisteille tarkoitettuja ostospaikkoja ? Ostoskeskukset varmaan on juuri niitä turisteille tarkoitettuja ?

Ensimmäistä kertaa ollaan kaverin kanssa sinne menossa toukokuun lopussa ja olisi hyvä saada tietää edes hippasen enemmän jo täällä olleiden hyvin vinkkien lisäksi.

Sitten tietenkin se tunnettu kyssäri, mitä aina kysytään ;) Kuinka paljon rahaa tarvitaan 4 päivän reissuun? Ei siis ryyppy reissu eikä pelkästään shoppailua, about arvio olis jees ja suuntaa antava.

Kaunis kiitos jo etukäteen =)

5

4973

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • matkaanvaankuljennyt

      Olin elokuussa Prahassa poikaystäväni kanssa ja saimme enimmillään ruokaan uppoamaan 20 euroa. Sekin oli jenkkipaikka friday:sissa, jossa otimme pääruuan lisäksi jälkkärit ja isot mansikkamargaritat. Eli meidän mielestä ainakin oli TODELLLA edullinen kaupunki. Ja ruoka oli hyvää!! Onhan sielläkin tietysti juuri niitä turisteille tarkoitettuja kalliimpia paikkoja, mutta metrolla ei tarvitse mennä kuin muutaman pysäkin päähän keskustasta, niin hinnat on jo eri tasoa. Tosin meidän mielestä palvelu siellä syrjemmällä oli vähän tökeröä... siis turisteille.
      Itse ostin paitoja neljällä eurolla ja mageet kengät 15 eurolla.

    • ja muuta

      Turisteille tarkoitetut ostospaikat löytyvät historiallisen keskustan alueelta tärkeimpien turistireittien varrelta. Kauppakeskuksia sinne ei ole turisteja varten rakennettu, vaan niissä asioivat enimmäkseen juuri prahalaiset. Jos ydinkeskustasta menee minne tahansa suuntaan, ei ostoskeskuksissa juuri turisteja näy. Hyviä esimerkkejä ovat esim Chodov C-metron varrella ja Zlicin B:n länsipäässä.
      40-100 euroa päivässä riittää turismoiluun Prahassa, shoppailu ja kulinaristinen herkuttelu on sitten tämän päälle.

      • ...kiitos

        vastauksista, nämä antavat jo hieman osviittaa tulevaan.

        "40-100 euroa päivässä riittää turismoiluun Prahassa, shoppailu ja kulinaristinen herkuttelu on sitten tämän päälle. "

        Hieman jäi epäselväksi, miten on mahdollista tuhlata 40-100 euroa jos shoppailu ja kulinaristinen herkuttelu ei tuohon lasketa mukaan ?

        Onko Batan 7 kerroksinen kenkäkauppa vielä keskellä Vaclavin aukiota ? Kaikki muutkin vinkit on tervetulleita ja nyt ajankohtainen tietoa olisi myös taksien hinnat, jalka paketissa ja tämä voi vaikuttaa kovastikkin kävelyyn tulevalla reissulla, eli mitä takseja kandee katella ja mitä ei ja about hinta, jos jollain nyt sattuis olemaan tietoa jaettavaksi.

        Kiitos etukäteen =)


    • Kirska

      Nyrkkisääntönä voi sanoa että mitä lähempänä historiallista keskustaa ravintola sijaitsee, sitä kalliimpi. Itse kävimme hivenen kauempana ja syötiin kahdestaan noin 10- 20 eurolla.
      Ruoka oli tosi edullista..

    • näin meillä

      3 päivän reissussa oli mukana 300€ ja takaisin tuli ainakin 50€. Mitään en oikeastaan ostellut, olutkuppiloissa ja syömässä käytiin kyllä monesti päivässä. Söimme pizzaa, pastaa, texmexiä, salaattia ja paikallista "upporasvamättöä". Kaikki olivat sellaisia peruskippoloita, ei mitään fiinejä, mutta ei myöskään kovin syrjäisiä paikallisten paikkoja. Pääruoat maksoivat 5-8€, oluttuoppi 1-3€, eli kymmenellä eurolla selviää yhdestä annoksesta ja oluesta mainiosti keskustassakin. Varmasti paljon halvemmallakin pääsee jos välttää ihan ydinkeskustan. Meillä ei ollut niin paljoa aikaa, ensi kerralla ehdottomasti kierretään keskusta vähän kauempaa :-)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5055
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3187
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1295
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe