puuta Emeri Oy:stä

okko+

EMERI OY myy puutavaraa Keravalla, sementtitehtaankatu 1. Kohtuullinen valikoima jalopuu laatuja, tammi, mahonki jne.

VÄLTTÄKÄÄ LIIKETTÄ, erittäin töykeä palvelu jos sitä nyt voi palveluksi sanoa. Heitetään kyytiin kaikki vajaasärmäiset, oksaiset ja läskiset puut priimana priiman hintaan ja valikoida ei saa edes himpun vertaa. Ostin tammea. Tunnen itseni huijatuksi kun tarpeeni mukainen litramäärä kerrottuna yli kahdella riitti vain vaivoin kun tavara oli niin ala-arvoista. Yli kolmannes puusta oli erittäin huonolaatuista !!

En ikinä osta enää EMERI OY:stä mitään, älkää hyvät kanssaihmiset tekään ostako.

9

3842

  Vastaukset

  • Ehkä sinunkin kannattaa ostaa laminaattia jos et hyväksy että puussakin voi olla oksia ym !

  • kävin tänään kyseisessä firmassa ja sain siellä parasta mahdollista kohtelua. tarpeeni oli 2 kpl noin 50 mm x 150 mm x 120 cm tammilankkuja ja sain ne sieltä kohtuullisella korvauksella. itse asiassa sain yhden lankun, mikä katkaistiin siellä kesleltä ja se oli siinä. kiitos hyvästä palvelusta. ei ollut lankussa läskiä tai oksia, pelkästään hyvää vaaleaa eurooppalaista tammea, toki kalliimpaa kuin ameriikalainen vastaava, muuta ihan eri laatua.

   t. oolavi rape

  • Jalopuita ostettaessa pitää muistaa että jenkin mittaa puun tuoreena, paksuudessa on kuivamis vara, pituudessa muutama tuuma ylimääräistä.
   Puun laatuja pitää tietää , on sama kun menis viinakaupaan ja pyytäis hyvää tai tosihyvää viinaa.
   Tammen laatu merkinnät supetpraim, praim, fas,comsell 1-5 tiedoksi sulle.
   Neuvoksi sanon sulle opettele puun laadut että pojat tietää mitä tahdot, itse olen herrojen kanssa tehnyt kauppaa muutaman 10v tierän mistä puhun,pojat tekee reilua jalopuu kaupaa, sitä saa mitä pyytää.

  • Mä hain Emeriltä tammiviilua viime talvena. Olin paikalla sulkemisajan jälkeen, mutta sain aivan loistavaa palvelua ja vinkkejä sekä turistiin mukavia varmaan puoli tuntia. Valitsimme yhdessä parhaiten tarpeeseeni sopivan nipun ja tehtiin kaupat. Puhutaan alle satasen kaupasta yksityishenkilölle joten ei mikään iso diili heidän mittakaavassa. Suosittelen, mutta jos tulet kauempaa niin soita etukäteen.

  • Reilut viisitoista vuotta businesta Emerin (Timpan) kanssa erikoisjalopuiden kanssa myös tammen. Laatu lähes kaikissa jalopuulajeissa Suomen parasta varsinkin pähkinäpuussa. Henkilökuntaa on vähän pienen perheyrityksen tapaan ja aina olen saannut upeaa palvelua + erikoisehtoja isoihin tavaraostoihin (lue rekkakuorma).. Soitto etukäteen varmistaa hyvän henkilökohtaisen palvelun.
   SUOSITTELEN LÄPIMÄSTI

   • Suositus täälläkin Emerille mutta aina soitettu etukäteen.


  • Ei ole kyllä ollut koskaan mitään huomautettavaa, ostettu isoja eriä puusepäntehtaan tarpeisiin ja yksittäisiä lankkuja omiin juttuihin, voin kyllä suositella firmaa.

  • Olet luultavasti ostanut särmäämätöntä tammea, muuten se ei ole vajakanttista. Tammessa on aina läskiä joten pitää tietää mitä ostaa. Amatöörin kannatta ostaa valais puulevy, niitäkin saa Emeristä ja vielä hyvälaatuisia. Voil suositella, olen ostanut Emeristä 20 vuoden ajan ei puulajeja, laatu ja palvelu erinomainen.

  • Juu, alkuperäinen viesti on ihan höpöhöpöä.

   Kävin ostamassa kesällä tammilankun, ja sain ensiluokkaista puuta sekä erittäin kohteliasta ja mukavaa palvelua.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   65
   3738
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   63
   2090