millaisia

ihmiset

ghanassa on. olen kirjoitellut sinne asuvalle naiselle huonolla englannilla joten tarkoitan vaan sitä että onko mielenkiinto vain pelkkä raha vai muutakin. mukavan tuntuinen typyliini on . kiitos vast.

6

2324

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HUIJAUS

      Netistä löydät lisää infoa nimellä
      DATESCAM eli deittihuijaus. Jossain
      vaiheessa sinne pitäisi lähettää rahaa.

      • Rombotti

        Kovasti on olemassa ennakkoluuoja netin mahdollisuuksiin. Huijaustahan siellä on, paljonkin, mutta oikeeta joukossa. Suomessa on morsiamia Afrikasta ja ihan oikeita, jos eivät ole partaansa ajelleet.
        Pitkittäminen puree huijareihin, eivät jaksa odotella. Ja jos kieltäytyy rahapyynnöstä, huijari katoaa, oikea ei. Lisäksi voi joskus ilmoittaa olevansa ihan just tulossa käymään ja sanoa, että voi olla pidempäänkin. Reaktio kertoo paljon. Voi myös todella pyytää Suomeen eikä mennä itse, mutta yleensä ovat köyhiä ja koettelemuksen paikka on siinä, kun matkakustannuksista keskustellaan. Joko saat tai häviät. Sitä ennen kannattaa muut konstit läpikäydä. Voit myös soittaa odottamattomina aikoina ja kutsua myös sättäilemään eri aikoina. Jos saat rajoittamattoman luvan soittoihin, olet jo vahvoilla oikean suuntaan. Ja jos keskustelet sätissä ja toinen viihtyy kanssasi tunti tolkulla ilman kiireen häivääkään, olet myös vahvoilla oikean suuntaan. Varovaisuus kuitenkin kannattaa, mutta jatkuva pelko ja epäluuloisuus voi sitten myös pilata oikean jutun. Eli ei kannata jättää tekemättä jotain mitä katuisi myöhemmin. Kuuntele sydäntäsi ja usko sen varoituksiin.


    • GambiAnja

      Afrikka on maailman köyhin manner, jossa elämä on useimmille todellista elossapysymistaistelua. Jos asiaa tarkastelet tässä valossa, mitä luulet?

      On todella naivia olettaa, että sinusta oltaisiin kiinostuneita missään muussa kuin taloudellisessa mielessä. Etenkin kun kyseessä on nettituttavuus.

      Jos itse olet ihastunut kyseiseen tyttöön, kysy itseltäsi, miksi? Siksikö, ettet tunne häntä ja täten voit projisoida kaikki unelmanaisesi piirteet häneen?

      Sanoisin, että nyt järki käteen!

      • €$@

        "On todella naivia olettaa, että sinusta oltaisiin kiinostuneita missään muussa kuin taloudellisessa mielessä. Etenkin kun kyseessä on nettituttavuus."

        Oletathan sinäkin, että afrikkalaiset miehet ovat kiinnostuneita sinusta, eivätkä vain oleskeluluvasta Schengen-alueelle.


      • -merkit
        €$@ kirjoitti:

        "On todella naivia olettaa, että sinusta oltaisiin kiinostuneita missään muussa kuin taloudellisessa mielessä. Etenkin kun kyseessä on nettituttavuus."

        Oletathan sinäkin, että afrikkalaiset miehet ovat kiinnostuneita sinusta, eivätkä vain oleskeluluvasta Schengen-alueelle.

        Se on kuule ERI asia!


    • on tarpeen.

      Jos olet netissä deittisaitilla tutustunut, niin...

      Oletko varma että kirjoittelun kohde on nainen? Jos on nainen, onko kuvan nainen, jos siis kuvan olet nähnyt? Jos olet webbikamerassa nähnyt, onko aitoa kuvaa vai virtuaaliwebkameran huijauskuvaa? Mitä kauniimpi nainen kuvassa, sen suurempi on huijauksen todennäköisyys.
      Melko tavanomaista on että siellä päin miehet tekeytyvät deittisivuilla naisiksi ja kirjoittelun jälkeen pyytävät rahaa erilaisin tarkoituksiin, netissä asiointiin, sairauden hoitoon, viisumin ja lentolipun hankintaan, tms. Suurella todennäköisyydellä rahat menee sen siliän tien. Samassa juonessa toimiva tyttöystävä vastailee puheluihin.

      Ghanassa avioliitto on enempi taloudellinen sopimus kuin rakkausavioliitto. Morsiamesta maksetaan naisen vanhemmille korvaus. Ukko odottaa saavansa tällä summalla naisen jonka kanssa tehdään jälkeläiset ja joka laittaa ruokaa ja pitää huushollia pystyssä. Kunhan mies antaa rahaa tarpeeksi kodinhoitoon hän on vapaa hillumaan muualla kuten haluaa. Naiset pälättävät päivät keskenään ja laittavat hiuksiaan ja vertailevat vaatteitaan ja koruja. Ukko käy kotona silloin kun huvittaa ja ehtii. Toisia vaimojakin voi ottaa jos rahat riittää. Näin toimivat sekä kristityt että muslimit.

      Hyvännäköisiä nuoria naisia kyllä maasta löytyy rumemmallekin valkoiselle miehelle mielin määrin, mutta ehkä parempi että menet paikan päälle ja tutustut heihin siellä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1797
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      77
      1659
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1303
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      779
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      775
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      757
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe