pikku polku

opiskelija

Siellä sinä taas menet. Olet niin söpö tuossa asussa. Käytät aina sitä kun olet tulossa uimasta. Mistäkö minä tiedän. Ehkä siitä että olen seuraillut sinua. Tiedän sinusta kaiken. Missä käyt? Mitä teet? Missä asut? Miksikö seurailen. en tiedä.
Kävelet taas normaali reittiäs. Niin, pikku polkua. Sinulla on päälläsi tiukat farkut, pieni toppi, joka justiinsa peittää sun ihanat rintasi. Seuraan sinua vähän matkan päässä. Et huomaa mitään. Et edes aavista. Lähden juoksemaan. Kaajan sinut. Huudat apua. Ei, Ei. Siitä ei ole apua. Kukaan ei kuule. Tukin suusi mukaani ottamalla rievulla, kaivan puukon taskusta. Katkaisen toppisi nauhat. Rimpuilet. Ei auta. Sidon sinun kätesi yhteen ja nostan sinut ylös. Raahaan sinut lähimmälle puulle, itket. Sidon sinut puuhun kiinni käsistäsi, katselen sinua. Pyyhin kyyneleesi. Potkaiset. Suutun.
Revin toppisi palasiksi. Yrität potkaista uudestaan. Ehei, ei onnistu. Aukaisen housusi. Revinne maahan. Sinulla ei ole ylläsi muuta kuin pikku housut. Katselen. Kaivan taskustani kameran. Haluan ikuistaa tämän. Kliks. Kävelen lähellesi, koskettelen kädelläni rintojasi. Kuinka pehmeätkään ne on. Toinen käteni on laskeutunut jo pikku pikariesi sisälle. Mutiset jotakin. Kysyn: Oletko hiljaa jos otan rievun pois. Nyökkäät. Otan rievun pois, pyydät että päästä sinut. En vastaa mitään. Laskeudun hunaja pesäsi kohdalle. Otan pikarit pois, huomaan että ne on aivan märät. Ahaa, siis pidät tästä. Nuolaisen hunaja pesääsi. Voihkaiset. Alan nuolemaan ihanaa pilluasi. saat orkasmin. Pyydät että tulen sinun sisääsi. toteutan toiveesi. Kaivan housuistanu kovaksi muuttuneen kaluni. Irrotan siteesi. Otat kaluni suuhun kuin kiimanen peto. Tunnen laukeavani siihen paikkaan mutta onnistun pidättelemään lastian. Käsken sinun kääntyä, tottelet. Painan kädelläni sinut kumaraan ja samalla survasen kullini sinun ihanaa teini pilluusi. Pyydä että hiljempaa mutta en kuuntele. Nopeutan tahtiani. Voihkit. Saat semmoisen orgasmin että sinun polvesi pettävät. Onneksi saan sinut kiinni ennen kuin kaadut, mutta minulta menee tasapaino. Kaadumme pehmeälle ruohikolle. Huomaat että en ole saanut orgasmia. Nappaat kovana seisovan kaluni ihanan kuumaan suuhusi. Lutkutat sitä kuin viimeistä päivää, ja minä en enää kestä. Huudan että minä tulen. kovennat tahtia. Monen viikon sperma lastini sinun suuhusi. Näytät hauskalta. Naamasi on spermassa ja sitä on jo valunut pikku rinnoillesi. Suutelen sinua. Kysyt:” Milloin sulla on loma alkanut?” Vastaan:” Eilen. En kehannut vain ilmoittaa sulle”. ”Onneksi:” Vastaat .

kommenteja saapi kirjoittaa jos haluaa

2

3581

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pikari

      opiskeleppa vaikka tuota oikeinkirjoitusta ennen seuraavaa tarinaa...

      • orkasmi

        orkasmi???? :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1837
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1717
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1323
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      839
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      795
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      717
    Aihe