Energiatuntemukset ja kundaliini

Ereshkigal

(Kirjoittakaa nyt sussiukkeri muutkin tänne!!!)

http://www.elcollie.com/st/symptoms.html

Parisen vuotta sitten kun aloin tosissani nähdä tietoisia unia (lucid dreaming) koin samoihin aikoihin erikoisen lämmöntunteen vasemmassa sääressäni. Ensin lämpö säteili jalassa ehkä nilkan tasolle asti, sitten se kohosi lähemmäs polvea. Unien tullessa harvinaiseksi lämpökin katosi.

Hassu juttu että em. linkissä mainitaan kundaliininousun kokeneiden saattavan kokea erityisesti vas. jalassa tunnottomuutta tai kipua. Miksiköhän juuri vas. jalassa?

Ja muistanko väärin, että kehon vasen puoli jotenkin erityisesti liittyisi unennäköön (>Castaneda)???

Jokatapauksessa kundaliininousu ja mitä moninaisimmat (huomattavasti) lievemmät energiakokemukset lienevät sitä yhtä ja samaa juttua. Energiaruumis saattaa jotenkin erityisesti säteillä fyysisen kehon läpi, tehden olemassaolonsa ihmiselle tiettäväksi. Kundaliininousu varmaan on sitten tuollaiseen "läpivuotoon" verrattuna sellainen keskittynyt ja intensiivinen tapahtuma potenssiin Härre Gyyde, etten osanne sellaista edes kuvitella. - Mutta onhan meillä täällä siitäkin asiantuntija, vink vink.

27

5197

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Itzli

      Viittaat varmaan minuun. En varsinaisesti ole minkäänlainen asiantuntija kundalinienergian suhteen. En esimerkiksi osaa neuvoa kuinka sitä voisi parhaiten nostattaa tai mitä tehdä ongelmatilanteissa. Tiedän asiasta ainoastaan sitä kautta, että olen kokenut jotakin, joka vaikuttaa olevan voimakas spontaani kundaliiniherääminen. Siitä jäi minulle sellainen vakaumus, että "se jokin" juttu mitä kaikki etsivät on Kundalini. Kokemukseni tuntui olevan juuri se kokemus mistä kaikki puhuvat riippumatta koulukunnasta... aikido, jooga, musta magia, castaneda, mitäikinä.

      Minulla on siis kerrottavanani "tarina voimasta", kuten Don Juan sen ilmaisisi. Kerron sitä tarinaa mielelläni antaakseni toivoa, suuntaa ja inspiraatiota, ja käytän sitä itse päättääkseni mikä on arvokasta ja mikä arvotonta harjoitusta ja mitkä ovat valheellisia ja mitkä todellisia päämääriä elämässä.

      Olen käynyt "siellä", ja haluan takaisin "sinne", mutten voi noin vain kulkea sinne takaisin koska en tunne tietä. Osaan kertoa minkälaista on siellä perillä, mutten tiedä oikein itsekään kuinka sinne pääsisitte suurimmalla varmuudella, koska en tiedä kuinka itsekään pystysin saavuttamaan sen sielullisen kehitystason jonka tiedän mahdolliseksi itselleni.

      Kokemuksestani on jo kaksi vuotta, ja olen edelleen tilassa "Hetkinen, kuinka hitossa minä _tuon_ tein?".

      Tällä hetkellä panostan meditaatioon ja aion myös aloittaa chi kungin. Näistä uskoakseni olisi etua minulle. Siitä en tiedä mikä kenellekin on oikea tie "sinne".

    • Itzli

      Kopioinpa tuon sivun listasta tähän nuo oireet. Kerron mitkä niistä itse koin ja mitä en kokenut, ja lisään bonus kommentteja ja tarkennuksia. Tässä on nyt siis kovaa todistusta ja kuvailua kundaliniheräämisen kokeneelta. Avatkaa korvanne ja antakaa epäilyksenne kaikota...

      - Muscle twitches, cramps or spasms.

      Tätä tapahtui noin 15 minuuttia ennen kuin kundalini varsinaisesti nousi. Ensimmäinen oire oli hieman tavallista parempi fiilis. Toisena tuli tällaisia oudontuntuisia kramppeja ja nytkähdyksiä kaikkialla kehossa. Sen jälkeen ei tapahtunut mitään noin 15 minuuttiin, jonka jälkeen koko jackpotti sitten tuli. Tämän jälkeen ei enää tapahtunut mitään tahatonta sätkimistä.

      - Energy rushes or immense electricity circulating the body

      Kyllä, *todellakin*. Tähän liittyi myös hyvän olon, voiman ja lihasten rentouden tunne, ja tunne siitä että kun liikutin jotakin raajaani, se liikkui yhtä kevyesti kuin vesi virtaisi.

      - Itching, vibrating, prickling, tingling, stinging or crawling sensations

      En pysty muistamaan tunsinko jotakin tällaista vai en... Ei kai ainakaan mitään merkittävää koska en muista.

      - Intense heat or cold

      Ei myöskään tätä. Olen kylläkin *myöhemmin* kokenut voimakasta kuumuutta, ja intuitioni sanoo että senkin ilmiön takana oli Kundalinienergia, koska siinä oli joitakin muitakin Kundalinille tyypillisiä vaikutuksia, kuten tietoisuuden puhdistuminen alitajuisesta kuonasta.

      - Involuntary bodily movements

      Ei myöskään näitä, tai mitään spontaaneja jooga-asentoja tms.

      - Alterations in eating and sleeping patterns

      Muistan vain, että nukuin hyvin ja heräsin erittäin pirteänä. Toinen minkä panin merkille oli, että ruokahaluni oli valtaisa, mutta minulla ei ollut silti suuri nälkä, ja kun söin ruokaa joka normaalisti sopii minulle täydellisesti, siitä tulikin vatsa kipeäksi. Oli aivan kuin ruoansulatuselimistöni olisi pitänyt jotain lepotaukoa, tai keskittynyt puhdistamaan itseään, kuten koko muukin keho. Koko elimistöni, mukaanlukien aivoni/tietoisuuteni, jotenkin puhdistuivat kaikesta kuonasta superhypervauhtia, niin fyysisestä kuin psyykkisestäkin kuonasta. Eli olin jonkinlaisessa äärimmäisessä detoksifikaatiotilassa.

      - Episodes of extreme hyperactivity or, conversely, overwhelming fatigue

      Tämä äärimmäinen hyperaktiivisuus sopii minun tapaukseeni. Väsymystä en kokenut. Päinvastoin, olo oli kuin olisin nappaillut amfetamiinia, sillä erotuksella että kolmen päivän amfe-tripistä olisi tullut aivan uskomattoman hirveä 9 päivän depressio, kun taas minun kokemukseni ei maksanut mitään silloin eikä myöhemminkään. Kundalinista ei siis tule krapulaa! Se on todellakin parasta huumetta, jos sitä nyt voi edes huumeeksi kutsua siinä mielessä. Kyllähän se selvästi saa elimistön tuottamaan kaikenlaisia mielihyvähormoneja, se on vissi, mutta näistä ei tule darra, vaan päinvastoin pieni hyvänolon ja voiman tunne jää vielä pitkäksi aikaa sen jälkeenkin kun kokemus on ohi.

      - Intensified or diminished sexual desires

      Näistä kahdesta jälleen ensimmäinen vaihtoehto. Tunsin olevani kuin mikäkin Don Juan, joka saisi kenet vain pelkästään iskemällä silmäänsä (ei siis se vanha intiaani, vaan se tarujen hurmuri).

      - Headaches, pressures within the skull

      En muista että olisi ollut päänsärkyä.

      - Racing heartbeat, pains in the chest

      En muista että olisi ollut kiihtynyt sydämenlyöntitiheys, mutta en osaa sanoa. Kipujakaan ei ollut muualla kuin vatsassa, kuten jo mainitsin.

      - Digestive system problems

      Jees, tämänhän jo mainitsinkin.

      - Numbness or pain in the limbs (particularly the left foot and leg)

      Jos tätä tapahtui niin en ainakaan muista.

      - Pains and blockages anywhere; often in the back and neck

      Ei myöskään näitä. Eniten onkin hämmästyttänyt kaikkien näiden legendaaristen komplikaatioitten puute.

      - Emotional outbursts; rapid mood shifts; seemingly unprovoked or excessive episodes of grief, fear, rage, depression

      Ei ollut tällaisiakaan. Pikemminkin tunsin vapautuneeni täydellisesti negatiivisten emootioiden vallasta. En kuitenkaan tuntenut olevani mikään Jeesus, vaan tunsin selvästi kykeneväni myös terävään aggressioon jos sitä jostain syystä tarvittaisiin. Castanedan termein, olin "tullut siihen pisteeseen jossa sääli loppuu" ja siinä kaikki.

      - Spontaneous vocalizations (including laughing and weeping)

      Juuri ennen heräämistä olin räjähtää nauruun tahattomasti, vaikka kirja jota luin juuri sillä hetkellä ei ollut tippaakaan humoristinen. Minua nauratti se, kuinka paikkansapitävää asiaa siinä kirjassa vaikutti olevan. Hillitsin kuitenkin itseni, koska istuin ruuhkajunassa.

      - Hearing an inner sound or sounds

      Tämä on klassinen oire, mutten kuullut mitään ääniä, pahoittelen. :-)

      - Mental confusion; difficulty concentrating

      Ei, pikemminkin olin erittäin terävä ja keskittymiskykyni oli kymmenkertainen tavalliseen verrattuna.

      - Altered states of consciousness: heightened awareness; spontaneous trance states; mystical experiences (if the individual's prior belief system is too threatened by these, they can lead to bouts of psychosis or self-grandiosity)

      Kyllä, tätä tapahtui. Olin erittäin tietoinen kaikesta ympärilläni ja siitä mitä tapahtui omassa kehossani ja tietoisuudessani. Koin myös helposti vain sormiani napsauttamalla syviä transsitiloja. Suluissa olevista vaihtoehdoista tuo suuruudenhulluus sopii minun tapaukseeni. Koin olevani vähintäänkin jokin puolijumalainen olento laskeutuneena maan päälle. Otaksun, että tämä johtuu siitä, etten ollut koskaan aikaisemmin kokenut, mitä tarkoittaa olla ihminen sanan täydessä merkityksessä (eli noita), ja uusi itseni tuntui edelliseen verrattuna todellakin aivan kuin puolijumalalta. Suuruudenhulluus oli kuitenkin enemmän vain hauskaa ja ilon irti ottamista kokemuksesta, kuin varsinaisesti mitään vakavaa psykoottista mielenharhaa. Olin siis hieman kuin lapsi joka heitteli kuperkeikkoja nurmikolla päästyään vihdoinkin hetkeksi pois ikuisesta kotiarestistaan.

      - Heat, strange activity, and/or blissful sensations in the head, particularly in the crown area.

      Näitä oli, eikä ainoastaan kruunuchakran alueella, vaan kaikissa chakroissa oli jotain erikoisia ja voimakkaita tuntemuksia. Kruunuchakra tuntui muuten todellakin kuin kruunulta, tai kuin siellä olisi ollut lonkeroita puun juuria jotka ulottuivat taivaaseen asti. Samoin minusta tuntui että juurichakrassa todella oli juuret, jotka ulottuvat maan sisään. Vatsassa tuntui olevan suuri energiavarasto. Sydän taas säteili energiaa tasaisesti kaikkiin suuntiin kuin pieni ydinreaktio tai kuin aurinko.

      - Ecstasy, bliss and intervals of tremendous joy, love, peace and compassion

      Kyllä, kaikkia yllämainittuja ja paljon.

      - Psychic experiences: extrasensory perception; out-of-body experiences; pastlife memories; astral travel; direct awareness of auras and chakras; contact with spirit guides through inner voices, dreams or visions; healing powers

      Olin ainakin kerran hyvin lähellä OBE-kokemusta. Tunsin että olin vain pienen matkan päässä irrota kehostani. Chakroista tunsin ainakin omieni toiminnan, muiden chakroista en tiedä kun en sitä tullut kokeilleeksi. En nähnyt auroja, mutta näin kyllä yhden kerran selälläni maatessani itseni edessä aivan kuin ihmisen muotoisen väreilevän energiahahmon, jonka otaksuin olevan oman aurani jokin kerros. Lisäksi näin lyhyen aikaa valkoisen hieman aavemaisen usvarenkaan kiertävän nopeasti pääni ympärillä myötäpäivään. Parannusvoimia ei tullut kokeiltua, mutta selvästi ainakin oman kehoni sisäiset parantavat voimat olivat aktivoituneet, ja vastasivat myös suoriin komentoihin. Esimerkiksi käsky keholle rentoutua johti noin parissa sekunnissa *täydelliseen* rentoutumiseen ja välittömään siirtymiseen alpha-tilaan.

      - Increased creativity: new interests in self-expression and spiritual communication through music, art, poetry, etc.

      Kyllä, ehdottomasti. Taiteellinen luovuus oli aivan tapissa. Näistä tuli kokeiltua soittamista ja kirjoittamista eniten. Tunsin myös proosaa ja runoja kirjoittaessani sanelevani sisäisen jumaluuteni sanomaa itselleni ja maailmalleni. Tuntui siltä kuin jokin näkymätön voima olisi ohjannut käsiäni kun kirjoitin, tai siltä kuin teksti olisi virrannut energiana käsiäni pitkin ja tippunut sormistani näppäimistölle/paperille/monitorille. Virtaus on tässä avainsana.

      - Intensified understanding and sensitivity: insight into one's own essence; deeper understanding of spiritual truths; exquisite awareness of one's environment (including "vibes" from others)

      Kyllä, tätä tapahtui. Tunsin ymmärtäväni sen mikä on kaikkien uskontojen ytimessä ja tietäväni kuka ja mikä olen.

      Lisäksi huomasin, että kokemuksen jälkeen kun energia laskeutui, kadotin myös sen ymmärryksen ja kyvykkyyden joka minulla oli ollut. Tällä tulin todistaneeksi oikeaksi "Castanedan lain", eli sen, että kaikki riippuu henkilökohtaisen energian määrästä. Ihminen tietää niin paljon kuin hänellä on energiaa tietää.

      - Enlightenment experiences: direct Knowing of a more expansive reality; transcendent awareness

      Kyllä, joskin tämä on nähdäkseni melkolailla sama asia kuin äskeinenkin kohta. Näihin tuntemuksiin liittyviä asioita on kuitenkin *erittäin* vaikea kuvailla, varsinkin kun en itse tunne niitä juuri nyt.

      Lisäisin vielä tähän listaan sellaisen tuntemuksen, ettei pysty mitenkään enää kertomaan toisille ihmisille siitä mitä kokee... varma ymmärrys siitä ettei muilla ihmisillä ole eikä voi olla mitään mahdollisuutta tulla vastaan puheenaiheissa jotka koskevat korkeampia tietoisuudentiloja. Lisäksi havaitsin, kuinka onttoa ihmisten ymmärrys on ja kuinka pitkälle se perustuu puhtaaseen lineaariseen filosofointiin, joka sisältää lähes määrättömän määrän kaikenlaisia suuria ja pieniä virheellisiä käsityksiä todellisuuden luonteesta, ja etteivät he pysty ajattelulla mitenkään erottamaan totuutta valheesta, ja että näistä virheistä huomauttaminenkin on turhaa, koska he eivät voi ymmärtää mitään muuta kuin sen mitä he ymmärtävät.

      Linkki toisiin ihmisiin siis ikäänkuin katkesi. En voinut kertoa heille kokemuksistani. He pitivät minua joko seonneena tai sitten vain jonain hihhulina jolla on harhoja ja todella paisunut ego. Itse tunsin sensijaan olevani vapaa egon mielivallasta ja itsetuntemus jota koin oli vain aitoa, väkevää ja täysin häpeämätöntä iloa omasta olemassaolostani.

      Yleensähän itsensä pitämistä jotenkin erinomaisena ei katsota hyvällä, ellei perään lisää jotakin disclaimeria kuten "... vaikka onhan minullakin puutteeni" tai "... mutta onhan kaikkien mielipide yhtä arvokas" tms. Tuossa mielentilassani kaikki tuollainen vaikutti todella lapselliselta, tai vain tietämättömien selittelyltä, joka perustuu itsesääliin ja epätoivoisuuteen.

      • Ereshkigal

        Asiaa en ole tosin kauheasti tutkinut, mutta arvelen ettei suomalaisten keskuudesta löydy kovin paljoa henkilökohtaisiin kokemuksiin perustuvaa tietoa tästä asiasta, joten tämän Magia-foorumin tulevia lukijoita ajatellen kuvauksesi on varmasti hyödyllinen.

        Tulee mieleen että nuo engl.kielisen saitin listaamat oireet voisivat johtua siitä että ihmisellä on pahoja tukoksia itsessään, joita kundaliinienergia sitten räjäyttää ja putsaa edetessään. Kokemus lienee sitä miellyttävämpi, mitä "puhtoisempi" ihminen on jo valmiiksi.

        Ja lukijat ymmärtänevät että tässä puhtaus ei tarkoita mitään nihilististä "itsensä kieltämistä", vaan sitä että energia kulkee ja rullaa.


      • Itzli
        Ereshkigal kirjoitti:

        Asiaa en ole tosin kauheasti tutkinut, mutta arvelen ettei suomalaisten keskuudesta löydy kovin paljoa henkilökohtaisiin kokemuksiin perustuvaa tietoa tästä asiasta, joten tämän Magia-foorumin tulevia lukijoita ajatellen kuvauksesi on varmasti hyödyllinen.

        Tulee mieleen että nuo engl.kielisen saitin listaamat oireet voisivat johtua siitä että ihmisellä on pahoja tukoksia itsessään, joita kundaliinienergia sitten räjäyttää ja putsaa edetessään. Kokemus lienee sitä miellyttävämpi, mitä "puhtoisempi" ihminen on jo valmiiksi.

        Ja lukijat ymmärtänevät että tässä puhtaus ei tarkoita mitään nihilististä "itsensä kieltämistä", vaan sitä että energia kulkee ja rullaa.

        Puhtaus on just sitä, kiitos tellu.

        Mitä tulee kundalinikokemusten harvinaisuuteen, saatat olla oikeassa. En ole löytänyt ketään jolla olisi aivan vastaava kokemus. Ehkä joku pieni kourallínen new agereitä olisi?

        Kun kysyin joogaohjaajaltani onko hän koskaan kokenut tällaista tai onko hänen tunneillaan joku saanut kokemuksen, ei kuulemma ollut. Minulle se kuitenkin tuli jo alkeiskurssin myötä. Voisi kuvitella, että joogan suosion kasvu lisäisi näiden kokemusten määrää... mutta ehkä ihmiset eivät myöskään kerro niistä, koska pelkäävät leimautuvansa sairaiksi.

        Minulle kundalinimagia on leipää ja voita leivän päällä ja vielä juustoa ja kurkkua ja kinkkuakin. Mitä eroa on tavallisella ihmisellä ja maagikolla? Maagikolla on enemmän voimaa, siinä kaikki. Toisinsanoen, minä en ole oikeastaan sen enempää maagikko kuin muutkaan. Olenpahan vain kokenut, miltä se voima tuntuu ja tiedän jonkin verran siitä mitä sillä voi tehdä.

        Kundalini on niitä juttuja jotka kuulostavat täydelliseltä humpuukilta rationaalisesti? Mikä ihmeen kosmoksen feminiininen energia? Miten niin asuu lantionpohjassa kuin kerällä oleva käärme? Ei kuulosta yhtään *järkevältä*. Voiko tätä energiaa mitata jollain? Kokemukset voisi tulkita psykologisesti vain psykooseiksi, koska niissä on usein negatiivisia piirteitäkin. Ja sittenkin... Tiamat vain nukkuu välittämästä siitä uskommeko me vai emmekö usko, ja nostaa unista päätään hetkinä jolloin sitä vähiten odotamme, karjaisten ilmoille valtavan tulenlieskan ja/tai paksun pölähdyksen savua, vaipuen sitten takaisín uneensa, joka on niin syvä ja täydellinen, että se nukuttaa meidätkin mukanaan, peittelee tietoisuutemme seitinharmailla verhoilla, joiden läpi vain hiukan värittömäksi suodattunutta auringon ja kuun loistetta voimme nähdä.

        Tämä on harmaan unen valtakunta. Voimme joko valita hulluuden ja jatkaa nukkumista, tai voimme valita hulluuden ja koettaa heräämistä. Näiltä sijoiltamme kaikki valinnat vaikuttavat yhtä lailla hulluudelta. Sen vuoksi tarvitaan näkijöitä ja profeettoja jotka rohkaisevat meitä ottamaan askeleen eteenpäin, valitsemaan aktiivisen ja hallitun hulluuden sen sijaan että antaisimme maailman tiedottomien voimien hypnotisoida itsemme ilman vastarintaa.

        Yritämme joskus kapinoida, mutta epäonnistumme. Putoamme naamat edellä mutaan. Miksi emme onnistu? Siksi, että käymme paljon suurempaa vastusta kohtaan kuin haluaisimme uskoa. Sen on kuin Daavidin ja Goljatin taistelu. Daavid ei voi mitenkään voittaa vain panemalla lujasti kampoihin. Sen sijaan hänen on käytettävä aikidoa, käännettävä vastustajan oma voima häntä vastaan. Tarvitaan suurta herkkyyttä, oveluutta ja häikäilemättömyyttä. Meidän on vaanittava energiaa kuin saaliseläintä, ja samalla osattava asettaa itsemme sille saaliiksi.

        Suurimmillaankin oma voimamme on pieni tuomaan meille vapautta harmaasta unesta. Se on osattava suunnata oikein, ampua sillä daavidin lingolla Goljatia suoraan silmien väliin. Kosmos on kyllä mahtava, mutta hän ei ole viisas tai ovela. Ihminen on paljon "Jumalaa" ovelampi...

        Hyvää matkaa.


      • Anonyymi
        Itzli kirjoitti:

        Puhtaus on just sitä, kiitos tellu.

        Mitä tulee kundalinikokemusten harvinaisuuteen, saatat olla oikeassa. En ole löytänyt ketään jolla olisi aivan vastaava kokemus. Ehkä joku pieni kourallínen new agereitä olisi?

        Kun kysyin joogaohjaajaltani onko hän koskaan kokenut tällaista tai onko hänen tunneillaan joku saanut kokemuksen, ei kuulemma ollut. Minulle se kuitenkin tuli jo alkeiskurssin myötä. Voisi kuvitella, että joogan suosion kasvu lisäisi näiden kokemusten määrää... mutta ehkä ihmiset eivät myöskään kerro niistä, koska pelkäävät leimautuvansa sairaiksi.

        Minulle kundalinimagia on leipää ja voita leivän päällä ja vielä juustoa ja kurkkua ja kinkkuakin. Mitä eroa on tavallisella ihmisellä ja maagikolla? Maagikolla on enemmän voimaa, siinä kaikki. Toisinsanoen, minä en ole oikeastaan sen enempää maagikko kuin muutkaan. Olenpahan vain kokenut, miltä se voima tuntuu ja tiedän jonkin verran siitä mitä sillä voi tehdä.

        Kundalini on niitä juttuja jotka kuulostavat täydelliseltä humpuukilta rationaalisesti? Mikä ihmeen kosmoksen feminiininen energia? Miten niin asuu lantionpohjassa kuin kerällä oleva käärme? Ei kuulosta yhtään *järkevältä*. Voiko tätä energiaa mitata jollain? Kokemukset voisi tulkita psykologisesti vain psykooseiksi, koska niissä on usein negatiivisia piirteitäkin. Ja sittenkin... Tiamat vain nukkuu välittämästä siitä uskommeko me vai emmekö usko, ja nostaa unista päätään hetkinä jolloin sitä vähiten odotamme, karjaisten ilmoille valtavan tulenlieskan ja/tai paksun pölähdyksen savua, vaipuen sitten takaisín uneensa, joka on niin syvä ja täydellinen, että se nukuttaa meidätkin mukanaan, peittelee tietoisuutemme seitinharmailla verhoilla, joiden läpi vain hiukan värittömäksi suodattunutta auringon ja kuun loistetta voimme nähdä.

        Tämä on harmaan unen valtakunta. Voimme joko valita hulluuden ja jatkaa nukkumista, tai voimme valita hulluuden ja koettaa heräämistä. Näiltä sijoiltamme kaikki valinnat vaikuttavat yhtä lailla hulluudelta. Sen vuoksi tarvitaan näkijöitä ja profeettoja jotka rohkaisevat meitä ottamaan askeleen eteenpäin, valitsemaan aktiivisen ja hallitun hulluuden sen sijaan että antaisimme maailman tiedottomien voimien hypnotisoida itsemme ilman vastarintaa.

        Yritämme joskus kapinoida, mutta epäonnistumme. Putoamme naamat edellä mutaan. Miksi emme onnistu? Siksi, että käymme paljon suurempaa vastusta kohtaan kuin haluaisimme uskoa. Sen on kuin Daavidin ja Goljatin taistelu. Daavid ei voi mitenkään voittaa vain panemalla lujasti kampoihin. Sen sijaan hänen on käytettävä aikidoa, käännettävä vastustajan oma voima häntä vastaan. Tarvitaan suurta herkkyyttä, oveluutta ja häikäilemättömyyttä. Meidän on vaanittava energiaa kuin saaliseläintä, ja samalla osattava asettaa itsemme sille saaliiksi.

        Suurimmillaankin oma voimamme on pieni tuomaan meille vapautta harmaasta unesta. Se on osattava suunnata oikein, ampua sillä daavidin lingolla Goljatia suoraan silmien väliin. Kosmos on kyllä mahtava, mutta hän ei ole viisas tai ovela. Ihminen on paljon "Jumalaa" ovelampi...

        Hyvää matkaa.

        Otin eilen happoa ja poltin muutaman tunnin kuluttua pilveä päälle. Menin ekstaattiseen tilaan kahdeksi tunniksi ja sain järisyttäviä kokovartalo-orgasmeja. Makasin vain sängyllä. Ei apuvälineitä. Jostain syystä uikkarit olivat jalassa. Päästin kummallisia ääniä. Tulin hallitsemattomasti, väkivaltaisesti ja jatkuvasti. Sain kuivia orgasmeja, ts. en ollut kovana enkä ejakuloinut (myöhemmin kylläkin kun sain seuraa). Sisälläni oli valtavasti energiaa, joka levisi kaikkialle. Voin kuvailla tunnetta siten, että sisälläni on dynamo jossa on valtavasti energiaa pienen kylän tarpeisiin. Pystyn herättämään tunteen sitä muistelemalla. Värisen edelleen ja saan sen vahvistumaan. Mutta epäilen, pääsenkö ilman lsd:tä samaan tilaan. Riittää, että voin kutsua sen joskus takaisin, hetkeksi tai useammaksi. Toki hetken aikaa jännitti, palaanko enää ”normaaliksi”, koska parituntinen orgasmi työpaikalla saattaisi olla vaikea pala kuukausipalaverissa, mutta päätin ottaa ikuisen jumalallisen orgastisuuden ennen tylsää tavallisuutta, vaikka jälkimmäinen onkin helpompi kestää. Ehkä puolen vuoden kuluttua taas uudestaan ulkomailla.

        Ai niin. Olin lopulta tulikuuma, koska reaktori kuumotti sisälläni. Kakka ei ole tullut normaaliin tapaan heti aamusta, päänsärkyä oli. Mut muuten aivan täydellinen olo.


    • Itzli

      Kuvauksesi läpivuodosta on mielenkiintoinen. Oma kokemukseni oin se, että kun normaalisti elämme sillä vähällä voimalla joka tihkuu "korkin" läpi, niin kundalinikokemuksessa koko korkki lentää tiehensä ja voima virtaa esteettömästi, ja sen vuoksi se on melko Härre Gyyde.

      Olen kuitenkin vakuuttunut siitä että oikealla harjoittelulla voi progressiivisesti sulattaa korkin pois kokonaan. Näin energisempi tila jää lopulta pysyväksi.

      Mitä juuri *sinä* olet tehnyt sulattaaksesi korkkia tänään? Minä lähden tästä meditoimaan...

      • Ereshkigal

        Minä-minä useimmiten yritän pysyä sanattomassa tilassa välillä edes sekunnin, pari. Sekin on aika saavutus nykyisessä moodissani jossa käppyröitsen raukoilla rajoilla. Suurin esteeni lienee tänäpänä eläminen pelkän pään kautta, sydämeni on kuin kuollut ja kuopattu. Mutta kyllä se resurrektiokin joskus koittaa.

        Entäs te muut sinät eli minät siellä?


    • Mirca

      Osaisitko neuvoa miten tätä "taitoa" voi kehitää.

      • Ereshkigal

        Kun nuorena näin unia, joissa tajusin näkeväni unta ja nousin välittömästi ilmaan kellumaan, en tajunnut tehdä mitään jatkaakseni tapahtumaa. En muista luinko Castanedan kirjoja vielä silloin (aloitin ne kirjat 17-vuotiaana). Melko pian alettuani lukea CC:n kirjoja näin eräässä unessani käteni, ja niitähän neuvotaan unessa etsimään ja katsomaan, jotta unihuomio kehittyy.

        Kun parisen vuotta sitten luin kaikki Castanedan kirjat putkeen, sain ilmeisesti siitä positiivisen pakkomielteen, joka usutti alitajuntaani pusertamaan ensimmäiset kunnolliset, pitkät tietoiset unet. Näinä kahtena vuotena olen sitten nähnyt niitä harvakseltaan, ehkäpä vajaa parikymmentä (ei siis mitenkään paljon).

        Minusta tuntui pari vuotta sitten että sisäisen hiljaisuuden saavuttaminen edesauttaa tietoisten unien ilmaantumista. Tapasinkin öisin sänkyyn asetuttuani tyhjentää mieleni, ja samoihin aikoihin näin silmissäni violetteja sykkiviä läiskiä (muistelisin että ne tulivat minua kohti). Jotenkin nämä läiskätkin auttoivat asiaa. (Muutkin ihmiset ovat niitä nähneet meditoidessaan.)

        Nykyisin jostain syystä tämä kaikki on minulle paljon vaikeampaa, ja hyvä jos saan edes pariksi sekunniksi mieleni tyhjäksi SANOISTA. No, elämässä on edistystä ja taantumista. Harvemmin pelkkää paikoillaanpolkemista (vaikka siltä se minusta nykyään tuntuu).


      • Lymion

        Lucidin kehittämiseen on monia eri tekniikoita. Ainakin LaBergen ja Godwinin kirjat aiheesta ovat asiantuntevia, jos jostain löytyy. Mutta anyhow, www.ld4all.com määrää.


    • Ereshkigal

      Minulle jäi viimeistään 2 v sitten päälle vakiokäytännöksi meditoidessa keskittyä 3. silmästä lähtien/katsoen suorassa linjassa pääni edessä olevaan pisteeseen, jossa olen tavannut visioita ym. nähdä.

      Ei kuitenkaan pitäisi jämähtää ikinä mihinkään. Olen saanut pahimmillani tuolla käytännölläni aikaan päänsärkyjä ja unettomuutta, enkä mitään hyvää (=visioita) kuin hyvin harvoin enää nykyisin.

      Kyllästyin lopulta, ja keskityin vuoteeseen käytyäni vaihteeksi sydäntsakraan. Tunsin aivan selvästi, miten "jokin" valui päästäni alas ja asettui rintaani. Päätin keskittyä seuraavaksi napatsakraan, ja samantien etenin portaittain alaspäin. Päästyäni juuritsakran tasolle tunsin yhtäkkiä miten energia vyöryi koko kehoni leveydeltä takaisin (ainakin) sydämeen päin, ja tunsin miten fyysinen kehoni oli varmaankin kuin 50 % kevyempi kuin normaalisti. Lievää lämpöä tunsin myös.

      Tämä ei ollut mikään erityisen vahva kokemus, enkä usko että sillä oli vielä mitään tekemistä vaikkapa kundaliininousun kanssa. Mutta minulle tämä oli uutta, sillä en ole tällaista ennen kokenut. Kumppanini tokaisi aamulla happamasti että ainahan tuollaisia kokee meditoidessa, mutta ei se kaikille tule kuin Manulle illallinen...

      Voi jämähtää johonkin kuvioon, joka on toiminut joskus, mutta ei toimi enää. Voi myös erehtyä siitä mitä meditaatio ON. Olen aina ihmetellyt olenkohan nyt ihan varmasti harrastanut meditaatiota, paitsi silloin kun olen todella saanut pääni sanoista tyhjäksi. Tämän energiakokemukseni aikana EN ollut täysin ajatukseton. Itseasiassa jotain typerää tavanomaista sälää oli koko ajan läsnä.

      Se mikä vaikuttaa tärkeältä on se, että vaikka keskittyy todella aktiivisesti, ei odota mitään tuloksia! Enhän minä tiennyt mitään erityistä odottaa, ajattelinpahan vain kokeilla vaihteeksi muiden tsakrojen läpikäyntiä iänikuisen 3. silmän sijasta. Ja senkin tsakran annin lienen pilannut sillä että olen pyrkinyt ikäänkuin suorittamaan itse sen, minkä pitäisi tulla sitten kun energiakeho vastaa siihen mitä mieli aktiivisesti tekee. Jossakin pisteessä siis pitää osata heittäytyä virtaan, kun on itse kauhonut merelle asti...

      (Terveisiä Itzlille. Juuritsakralta, kuten sanoit, tosiaan saa vaikka mitä jännää. Noinkohan se on vastuussa levitaatiokyvystä?)

      • Itzli

        Onneksi olkoon. Kuulostaa tarpeelliselta kokemukselta. Hienoa että antamani neuvo johti uuteen kokemukseen.

        En tiedä oliko tuo kundalinikokemus vai ei, sitä tuskin kannattaa edes jäädä pohtimaan oliko vaiko eikö. Tärkeintä on, että se oli aito energiakokemus, joka varmasti sai jotakin uinuvaa sisälläsi liikkeelle.


      • Ereshkigal
        Itzli kirjoitti:

        Onneksi olkoon. Kuulostaa tarpeelliselta kokemukselta. Hienoa että antamani neuvo johti uuteen kokemukseen.

        En tiedä oliko tuo kundalinikokemus vai ei, sitä tuskin kannattaa edes jäädä pohtimaan oliko vaiko eikö. Tärkeintä on, että se oli aito energiakokemus, joka varmasti sai jotakin uinuvaa sisälläsi liikkeelle.

        Ei se ollut, en usko. Eikös kundaliini-happeningissa energia kuitenkin kulje keskittyneenä ja voimalla selkärangan mukaisesti äkäisesti ylös... Tämä oli paremminkin kevyt, leppeän energian "leveä" eteneminen. Lähinnä kai tsakroittaisen keskittymiseni myötä alaspäin kulkenut energia palasi hivenen voimistuneena takaisin.

        Olen aiemmin kokenut energian keskittämistä ja takaisinheijastumista vain käsissäni pitelemieni kvartsikivien avulla = käsissä alkaa tuntua pistelyä ja lämpöä. Periaatteessa kivet ovat täysin tarpeettomia. Energiaa voi kuljettaa ja voimistaa pelkällä omalla kehollaan.

        Jatkossa taidankin tutkia tasaisemmin kehoni eri vyöhykkeiden erilaisia vaikutuksia, ja jättää pääparkani vihdoin kesannolle...


    • Ereshkigal

      Pidänkin tätä pötkyläistä jonkinlaisena päiväkirjana, johon merkkailen energiajuttuja jos siltä tuntuu.

      Jo 2 kertaa olen kokenut puhuessani aivan tietyistä asioista (negatiivisista, jotka liittyvät miehiin) rintakehäni edessä eräänlaisen lämpöpallon. Tämä ylettyy yläreunassaan jotakuinkin leukani tasalle, ja sen lämpö hehkuu kasvoille asti.

      Liekö jokin kurkku- ja sydäntsakran yhteisvaikutus aurassa... He-le-ve-tin mielenkiintoinen ilmiö, vaikka toki toivoisin että voisin jättää sen-pahan-mitä-miehet-tekevät/sanovat omaan arvoonsa...

      • Erehskigal

        En tiedä onko tulipallo-tuntemus pysyväksi jäävä kokemus, joka liittyy AINA kielteisiin tunteisiini. Todennäköisemmältä vaikuttaa, että se on jäänne aiemmasta elämästä joka näinä aikoina on ollut perusteellisen pohdintani alla. Siinä elämässä minua naisena kohdeltiin kuin vierasta sikaa miesten toimesta, ja itse olin raivoa ja vihaa täynnä.

        Olisi hyvä jos se syvä viha tulisi minusta ulos, vaikka sitten noina tulipalloina!


      • Ereshkigal
        Erehskigal kirjoitti:

        En tiedä onko tulipallo-tuntemus pysyväksi jäävä kokemus, joka liittyy AINA kielteisiin tunteisiini. Todennäköisemmältä vaikuttaa, että se on jäänne aiemmasta elämästä joka näinä aikoina on ollut perusteellisen pohdintani alla. Siinä elämässä minua naisena kohdeltiin kuin vierasta sikaa miesten toimesta, ja itse olin raivoa ja vihaa täynnä.

        Olisi hyvä jos se syvä viha tulisi minusta ulos, vaikka sitten noina tulipalloina!

        Olin tänään elokuvateatterissa ja joku potki istuimeni selkänojaa. Raivostuin, ja samassa se tulipallo oli taas änkemässä esiin! Kiinnostuin ilmiöstä kuin koira luusta, ja tietysti kiinnostuksen kohotessa raivo unohtuu ja laantuu, ja ilmiö loppuu.

        Mutta minusta tuntuukin nyt että raivoenergian keskipiste sijaitsee kurkkuni alaosassa, siinä missä on kuoppa luiden välissä. Ja eikös don Juan sanonut jotakin ohimennen, että sillä alueella muinaiset noidat kokivat olevan niin ainutlaatuista energiaa, että suorastaan välttivät aluetta koskemasta?

        Vimmaisia muinaisia noitia olisi varmasti kiinnostanut energia, jolla teoriassa saattaisi olla mahdollista tehdä jotain tihutöitä. Minä en sellaista halua, ja aion etsiä tavan siirtää syntyvän raivoenergian hyödylliseen käyttöön, tai sitten antaa sen laantua.

        Hyödyllisin käyttö mitä tänään keksin oli se, että sain siitä reippaahkosti iloa ja riemua ajatellessani että VIHDOINKIN saan elämässäni kokea niitä asioita joista aiemmin olen vain leukojani louskutellut!

        Pitääköhän tässä alkaa ottaa Castanedakin varsin tosissaan...


      • Ereshkigal
        Ereshkigal kirjoitti:

        Olin tänään elokuvateatterissa ja joku potki istuimeni selkänojaa. Raivostuin, ja samassa se tulipallo oli taas änkemässä esiin! Kiinnostuin ilmiöstä kuin koira luusta, ja tietysti kiinnostuksen kohotessa raivo unohtuu ja laantuu, ja ilmiö loppuu.

        Mutta minusta tuntuukin nyt että raivoenergian keskipiste sijaitsee kurkkuni alaosassa, siinä missä on kuoppa luiden välissä. Ja eikös don Juan sanonut jotakin ohimennen, että sillä alueella muinaiset noidat kokivat olevan niin ainutlaatuista energiaa, että suorastaan välttivät aluetta koskemasta?

        Vimmaisia muinaisia noitia olisi varmasti kiinnostanut energia, jolla teoriassa saattaisi olla mahdollista tehdä jotain tihutöitä. Minä en sellaista halua, ja aion etsiä tavan siirtää syntyvän raivoenergian hyödylliseen käyttöön, tai sitten antaa sen laantua.

        Hyödyllisin käyttö mitä tänään keksin oli se, että sain siitä reippaahkosti iloa ja riemua ajatellessani että VIHDOINKIN saan elämässäni kokea niitä asioita joista aiemmin olen vain leukojani louskutellut!

        Pitääköhän tässä alkaa ottaa Castanedakin varsin tosissaan...

        En alakaan tänne jokaikistä pikku kokemusta tallentamaan. Vaikka ne ovat minulle uusia, niin meditaatiota jo pitkään harrastaneet kokevat niitä harva se päivä ja kyllästyvät tällaisen "myrsky vesilasissa" -tyypin jollotuksiin. Muutenkin olen ollut Uskonto-foorumeilla liikaa äänessä, yökötän jo itseäni... Täytyy rajoittaa olennaisimpaa. Täytyy.


    • Itzli

      Huhhuh!

      Kirjoitan tätä nyt torstaiaamuna kello 06.15. Koin juuri elämäni voimakkaimman energiakokemuksen, jos ei lasketa kahden vuoden takaista kundaliniheräämistä. Varsinainen magneettinen myrsky heräsi sisälläni noin puoli kuudelta aamuyöstä.

      Olin koko illan pohdiskellut scientologien aivopesumenetelmiä ja tutkinut heidän webbisivujensa tapaa kommunikoida, ja juonut tietysti liikaa kahvia liian myöhään illalla ja lisäksi olin kokonaan luistanut päivän meditaatioharjoituksistani, johtuen oudosta vatsakivusta joka ei suostunut väistymään koko päivänä.

      Yöllä sitten näin unta jossa olin (hehheh) scientologi, ja muka tekemässä jotakin scientologien mystistä harjoitusta. Se muistutti liikettä jota tehdään aikidoharjoituksissa. Toinen jalka viedään hiukan eteen, rinta on suoraan eteenpäin ja kädet rentoina, ja sitten kevyesti heitetään kädet eteen ja tuodaan takaisin, samalla siirtäen kehon painoa etujalalle ja pois. Sellaista keinumista. Ideana oli jotenkin käsillä heittää jokin näkymätön siima tai verkko tai kenties oma tietoisuus jonnekin 10-20 metrin päähän ja vetää se takaisin, kaikki hengityksen mukaan synkattuna. Unessa siis toistin tätä liikettä, kunnes yhtäkkiä tulvaportit murtuivat ja valtava magneettinen myrsky alkoi, ja samalla tietysti heräsin. Nämä kaikista voimakkaimmat jutut saavat minulle melkein aina alkunsa unista.

      Samanaikaisesti kun unessa näin vieressäni olevan pienen monitorin välkähtävän päälle ja esittävän tv-kohinaa, kuulin häiritsevän kovan ja pelottavan äänen joka muistutti kuin symbaalien kalahdusta tai suuren kellon kumahdusta. Säikähdin hieman voimakasta järkytystä, mutta olen kuitenkin tottunut reagoimaan viileästi tällaisiin jo, eli osaan antaa mennä vaan silloin kun jotain tapahtuu. Energia nousi kehossani ja jysähti pääkoppaani, liikkuen siellä oudoilla tavoilla, tunsin koko kehoni olevan ei vain lihaa vain myös energiaa, tai kuin energiakenttä joka aaltoili ja venkuroi kuin magneettinen myrsky, etsien jotakin aaltopituutta. Tunne oli erittäin euforinen. Noin 20-30 sekunnin kuluttua energia tasoittui ja tunsin koko kehoni erittäin mukavaksi, lämpimäksi ja vaivattomaksi, sekä mieleni rauhalliseksi. Kun sitten ajattelin sitä harjoitusta jota olin tehnyt unessa, tunsin välittömästi aivan kuin tekeväni sitä, ja uusi voimakas aalto pyyhkäisi lävitseni, ja jälleen uusi ja uusi ja uusi. Nousin ylös ja tein hieman chi kungia, ja tunsin energian liikkumisen ylös ja alas erittäin selvästi. Sen jälkeen tein vielä 15 minuutin meditaation tiristääkseni loputkin kokemuksesta. Normaalisti en pystyisi heräämään puoli kuudelta aamulla valvotun yön jälkeen ja meditoimaan. Tämä valtava energiajysäys vain sai minut aivan hereille enkä tuntenut oloani lainkaan uniseksi. Meditoidessakin vielä energia nousi muutaman kerran, intenstifioitui jonkinlaiseksi magneettikentäksi pääkopassani, liikkui siellä mysteerisin tavoin muunmuassa ryömien ohimoitani ja takaraivoani pitkin ja sitten pysähtyen päälakeeni kuin se olisi törmännyt astian kanteen.

      Jotta silleen. Outoa ettei näin voimakas kokemus kuitenkaan tuonut mukanaan mitään muutosta tietoisuuden tilassa tai kokemuksessa itsestäni. Olipahan vain saakelin voimallinen energiakokemus, joka taatusti avasi jotain kanavia jos ei muuta.

      Hauskaa että meillä molemmilla tapahtuu melkein samaan aikaan ja pitkästä aikaa. :-)

      PS. Jos sinulla on monitorissasi nappula josta voit suorittaa "degauss" toimenpiteen, niin se näyttää ja kuulostaa jotakuinkin samantapaista kuin mitä koin. Ainakin minun monitorini sanoo degaussatessa "Gongg!" ja sitten ruutu värisee ja venkoilee voimallisesti hetken aikaa ja sitten tasoittuu (vakaammaksi kuin mitä se oli aikaisemmin).

      • Ereshkigal

        Energiaa nimittäin. Viime yönä kun asetuin petiini joskus puoli kahden maissa keskityin jonkin aikaa tsakroihini, osaamatta päättää oikein kunnolla että mihin tällä kertaa tai missä järjestyksessä. Lopulta ajattelin että mitäpä jos keskityn kaikkiin yhtäaikaa. Välittömästi tunsin olevani keskellä energian merta, jossa olen joskus ennenkin lillunut, mutten näin voimallisesti. Ne violetit läikät mitä olen pari vuotta sitten ja sittemmin satunnaisesti nähnyt, olivat pelkkää hiirenkakkaa tähän verrattuna. Violetti ja musta ympäröi minua; violetti välillä läikkinä ja välillä sinnetänne risteävinä viivoina. Minusta tuntui että olen vain asteen päässä OBE:sta. Mutta taas jotakin puuttui, lähinnä se "värinä" tai tärinä mitä ihmiset aina mainitsevat kokemukseen liittyvän. Kun sain jonkinlaista värettä aikaan, kokemus oli jo menossa ohi.

        Mutta ei se mitään. Pelkkä energian kokeminen ihan miten tahansa on auvoinen autuus.

        (Ei, monitorini ei gonggaa.)


      • Itzli
        Ereshkigal kirjoitti:

        Energiaa nimittäin. Viime yönä kun asetuin petiini joskus puoli kahden maissa keskityin jonkin aikaa tsakroihini, osaamatta päättää oikein kunnolla että mihin tällä kertaa tai missä järjestyksessä. Lopulta ajattelin että mitäpä jos keskityn kaikkiin yhtäaikaa. Välittömästi tunsin olevani keskellä energian merta, jossa olen joskus ennenkin lillunut, mutten näin voimallisesti. Ne violetit läikät mitä olen pari vuotta sitten ja sittemmin satunnaisesti nähnyt, olivat pelkkää hiirenkakkaa tähän verrattuna. Violetti ja musta ympäröi minua; violetti välillä läikkinä ja välillä sinnetänne risteävinä viivoina. Minusta tuntui että olen vain asteen päässä OBE:sta. Mutta taas jotakin puuttui, lähinnä se "värinä" tai tärinä mitä ihmiset aina mainitsevat kokemukseen liittyvän. Kun sain jonkinlaista värettä aikaan, kokemus oli jo menossa ohi.

        Mutta ei se mitään. Pelkkä energian kokeminen ihan miten tahansa on auvoinen autuus.

        (Ei, monitorini ei gonggaa.)

        Hyvä meininki, Tellu.

        Muistutan vaan vielä, että pysy siinä oivalluksessa jonka jo sait: älä odota mitään tiettyä lopputulosta. Mielestäni ei tulisi odottaa sen enempää oobea kuin kundaliniheräämistäkään tai mitään ennalta määriteltyä, vaan ainoastaan lähestyä omaa itseä ja olemassaolon salaisuutta puhtaat jauhot pussissa ja ilman ennakkovaatimuksia siitä minkälainen tuleva oivallus saa muodoltaan olla.

        Olen itsekin kokenut tuollaista oobe-värinää ja tärinää monet monituiset kerran, mutten ole silti koskaan kokenut oobea, vaikka olen ollut hyvin lähellä. Tiedä sitten, oliko se sitten mitään oobevärinää, jos ei kerran ole sitä oobea koskaan tullut. Mutta värinöitä on kyllä ollut, niin matalia murinoita kuin korkeita surinoitakin...

        Energiaruumiin teot ovat kyllä todella mielenkiintoisen tuntuisia ja antavat aihetta vaikka minkälaiselle spekuloimiselle. Pitäisi kai kuitenkin mahdollisimman pitkälle välttää tulkitsemasta omia kokemuksia jonkin tietyn filosofian mukaisesti, olipa se Castaneda, hindulaisuus tai kiinalainen lääketiede, ja sen sijaan panostaa oman kokemuksen massan kasvattamiseen, kunnes se itsessään riittää luomaan oivalluksen, joka on riippumaton rationaalisesta mielestä.


      • Ereshkigal
        Itzli kirjoitti:

        Hyvä meininki, Tellu.

        Muistutan vaan vielä, että pysy siinä oivalluksessa jonka jo sait: älä odota mitään tiettyä lopputulosta. Mielestäni ei tulisi odottaa sen enempää oobea kuin kundaliniheräämistäkään tai mitään ennalta määriteltyä, vaan ainoastaan lähestyä omaa itseä ja olemassaolon salaisuutta puhtaat jauhot pussissa ja ilman ennakkovaatimuksia siitä minkälainen tuleva oivallus saa muodoltaan olla.

        Olen itsekin kokenut tuollaista oobe-värinää ja tärinää monet monituiset kerran, mutten ole silti koskaan kokenut oobea, vaikka olen ollut hyvin lähellä. Tiedä sitten, oliko se sitten mitään oobevärinää, jos ei kerran ole sitä oobea koskaan tullut. Mutta värinöitä on kyllä ollut, niin matalia murinoita kuin korkeita surinoitakin...

        Energiaruumiin teot ovat kyllä todella mielenkiintoisen tuntuisia ja antavat aihetta vaikka minkälaiselle spekuloimiselle. Pitäisi kai kuitenkin mahdollisimman pitkälle välttää tulkitsemasta omia kokemuksia jonkin tietyn filosofian mukaisesti, olipa se Castaneda, hindulaisuus tai kiinalainen lääketiede, ja sen sijaan panostaa oman kokemuksen massan kasvattamiseen, kunnes se itsessään riittää luomaan oivalluksen, joka on riippumaton rationaalisesta mielestä.

        Niin, siinä se juuri onkin kirjallisuuden ja muun itsen ulkopuolelta tulevan tiedon huono puoli: siihen voi jämähtää, niin että tasan taatusti saa ehkäistyksi sen mikä tulisi siitä omasta itsestä luonnostaan.

        Ja toinen on tietysti se että kun kokee kerran jotakin, odottaa sitä samaa aina. Kuitenkin kun katson taaksepäin kaikenlaisia kokemuksiani, niin harvoin siellä mikään toistuu. On ennemmin melkein kuin jokin minussa olisi maistellut kaikkea mahdollista. Ja sama linja taitaa jatkua. Mitään yhtä ja samaa linjaa ei löydy kuin mieleni puolelta; mieleni on kiinnostunut samoista asioista vuodesta toiseen, kun taas Tuntematon Mieli minussa viipottaa omia teitään.


    • Itzli

      Tämän kirjoitti kundalinijoogi Sri Swami Sivananda Saraswati ja minä todistan sen oikeaksi.

      . . . .

      EXPERIENCES ON AWAKENING OF KUNDALINI

      During meditation you behold divine visions, experience divine smell, divine taste, divine touch, hear divine Anahata sounds. You receive instructions from God. These indicate that the Kundalini Shakti has been awakened. When there is throbbing in Muladhara, when hairs stand on their roots, when Uddiyana, Jalandhara and Mulabandha come involuntarily, know that Kundalini has awakened.

      When the breath stops without any effort, when Kevala Kumbhaka comes by itself without any exertion, know that Kundalini Shakti has become active. When you feel currents of Prana rising up to the Sahasrara, when you experience bliss, when you repeat Om automatically, when there are no thoughts of the world in the mind, know that Kundalini Shakti has awakened.

      When, in your meditation, the eyes become fixed on Trikuti, the middle of the eyebrows, when the Shambhavi Mudra operates, know that Kundalini has become active. When you feel vibrations of Prana in different parts inside your body, when you experience jerks like the shocks of electricity, know that Kundalini has become active. During meditation when you feel as if there is no body, when your eyelids become closed and do not open in spite of your exertion, when electric-like currents flow up and down the nerves, know that Kundalini has awakened.

      When you meditate, when you get inspiration and insight, when the nature unfolds its secrets to you, all doubts disappear, you understand clearly the meaning of the Vedic texts, know that Kundalini has become active. When your body becomes light like air, when you have a balanced mind in perturbed condition, when you possess inexhaustible energy for work, know that Kundalini has become active.

      When you get divine intoxication, when you develop power of oration, know that Kundalini has awakened. When you involuntarily perform different Asanas or poses of Yoga without the least pain or fatigue, know that Kundalini has become active. When you compose beautiful sublime hymns and poetry involuntarily, know that Kundalini has become active.

    • HelizevaKundalini

      Vastaus siihen että miksi juuri vasen puoli ? Koska Shakti on vasen puoli. Myöskin voi mennä isovarvas mustaksi ja lähteä irti. Mutta ei ole mitään pelättävää ❤

    • Herpeskassitolalla

      Kannattaa käydä aamulla virtsaamassa ennenkuin kundaliini ehtii nousta päähän.

    • parasta.olla.kokeilem

      Kuopion lapsimurhaaja Emmi Helle harrasti Itämaista noituutta

      Kuopion lapsimurhaaja, Emmi Helle kiinnostui vaativan uraelämän ja loppuunpalamisen jälkeen v. 2011 : tarot-korttien maailma, reikihoito, kundaliinijooga, henkilökohtainen kasvu New Age –opettajan johdolla, itsetutkinta- ja hoitotekniikat. Hän kertoi näistä asioista omilla nettisivuillaan nimensä ja kuvansa kanssa.

    • Anonyymi

      Mulla on alkanut tuntua jokunen kuukausi sitten voimakasta (lähentelee orgastista) energiaa, joka lähtee nousuun lantionpohjasta. Syksyllä oli 1,5h orgasmitykitys, ne kesti pitkään, ja heti perään lähti uusi orgasmi tulemaan jos alkoi yrittää. Eli vaikuttaa kundaliinin nousulta? En ole mitenkään hakenut tätä, mulla oli mystinen ihastus juttu,josta tämä kaikki ehkä lähti?

      Kundaliini avautuminen, saan itse voimistettua energiaa liikkeelle, kestää joitain sekunteja ja laantuu. En ole hakenut tietoa tästä, olen antanut olla sellaisenaan, koska uskon et se tapahtuu jos on tarkoitus. Mutta et haluan kuitenkin tietää asiasta, jos voin välttää hetkellistä "sekoamista",mistä vähän luin.

      Mistä tietoa saa? Googlaamalla kyllä joo, mutta kiinnostaa tietää, jos on joku tietty "guru" kuka voi neuvoa.

    • Anonyymi

      Tässä mun todella transformoida kundaliini energian aktivointi joka lähti täysin spontaanisti käyntiin. Jos tosiaan aihe kiinnostaa niin voi käydä tsekkaamassa tämän videon.
      https://www.youtube.com/watch?v=-Bpd3kJkBrc

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      5005
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3287
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1265
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      741
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe