Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Sukujuhlat

Catti

Oli perinteiset sukujuhlat, tällä kertaa kokoonnuimme äitini serkun Sakun 50 päiville.Pistin itseni parhaimpaan kuosiin: mustan minihameen tiukan topin mikä lerpsui hieman isojen rintojeni päältä.Vaaleat pitkät hiukset pöyheäksi auki.Viimeinen piste i:in päälle oli ne 15cm isot korot. Juhlat olivatkin jotain upeampaa kun luulin Saku oli komea ikäisekseen ja huumoria ei herralta puuttunut vaikka hänellä olikin 2 ikäistäni poikaa jotka eivät isästään olleen pitkälle päässeet komeudessaan. Juhlien alku sitä tavan omaista sukulaisten voivottelua miten olin jo kasvanut 16 kesäiseksi.

Ruokailun jälkeen alkoi armoton ryyppääminen juomista ei ollut pulaa ja uimapuvun omaavat lähtivät uimaan.Huomasin Sakulla olevan kiinnostusta minua kohtaan niistä kiihkeistä katseista.Saku oli aina ollut kova naisten mies. Ilta pimeni ja juomista ei pulaa ollut lapsi perheet suuntasivat kotia ja jäljelle jäi nuoret ja keski ikäiset ja juhlat vasta alkoivatkin. Äitini sai idean sakun vaimon kanssa että lähdemme uimaan aluksi voivottelin koska en omistanut uimapukua mutta pienen puhumisen jälkeen heitin vaateeni laituirille ja hyppäsin kuutamo uinnille. Vanhemmat alkoivat väsyä ja seuraani tulivat vanhemmat miehet Sakun kera.

Nousin vedesä hitaasti kävellen vielä hitaammin hakemaan pyyhettä ja vetäisin sen laiskasti päällen in iin että jokainen kohtani paljastui valoa vasten mikä tuli mökiltä päin. Huomasin Sakun seuraavaan liikkeitäni kiinnostuneesti lähdin hitaasti saunaan päin pukemaan vaatteitani.

Saku kävi saunassa jonka jälkeen hän tuli luokseni kuiskaten korvaani
-10min ja 15m laiturista itään päin.
Nyökäsin ja jatkoimme juhlimista kuin ei mitään.Lähdin 5minuutin päästä sanottuun paikkaan jossa oli pieni suojainen puska istuiduin sen taakse niin että minihameeni nousi todella ylös.Saku saapuikin aika nopeasti jälkeeni.Ilman sanoja hän istuitui viereeni. Ensin hän liutti kättään pohkeeltani reidelleni siitä jalkojeni väliin ohittaen stringini ja menemällä suoraan vakooni.Nojauduin automaattisesti taaksepäin ja vedin hameeni niin ylös kun pystyin.Samalla Saku otti Stringini pois ja kävi päälleni.Sain nopean sudelman josta hänen suunsa lähti laskeutumaan rinnoilleni jotka hän löysi helposti avattuaan liivini. Hän näykki ja pyöritteli kieltään nännieni ympärillä hän todellakin osasi sen jalon taidon.Runkaten sormillaan vakoani.Olin jo todella märkä ja kuulin korvissani vain litinää.Hän nopealla liikkeellä veti uimahousut pois jalastaan ja tuli sisääni nyt laskeuduin täysin maahan.Hän aloitti pienin työnnöin jatkaen koko ajan nopeammin ja nopeammin välillä pysähtyen ja nauttien kiimastani.Inisin hiljaa olin niin kiimainen että hlusin hänen nopeasti aloittavan rajut vedot. Niinhän tekikin ja vauhti ei puuttunut kummatkin huohotimme...

Haluutteko jatkoa?

5

13417

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tottakai..

      Jatka ihmeessä...!!!

    • japa

      Kerrothan lisää seksikokemuksistasi läheistesi kanssa vaikka suoraan saamaasi osoitteeseen
      oli todella kiihottavaa lukea edellinen juttusi

    • Catti

      Kauaa ei tarvittu kun kummatkin tulimme.Saku rämähti päälleni huohottaen ja itse keräsin voimiani mennä jatkamaan juhlia.Kuulimme ihmisten jo ihmettelevän sakun poistumista joten saku nousi pistäen uimahousut päälleen ja lähti kävelemään juhlien keskipistettä.Itse olin todella tyydytetty mutta pieni ahneus täytti mielen pakko saada lisää se että saku jo lähti vähän pisti harmittamaan. Hetken makoiltuani kuulin askeleita tulevan suoraan kohti,elätin jo toiveitani sakun paluusta mutta pieni pettymys valtasi minut kun huomasin sakun nuoremman pojan villen katsovan minua hieman järkyttyneenä mutta siinä katseessa oli hieman kiihottumistakin.Sanoja ei tarvittu katsoimme toisiamme suoraan silmiin ja ville tuli luokseni.En edes ehtinyt kissaa sanoa kun ville oli jo housunsa riisunut ja tulossa kovaa vauhtia sisälleni.En päästänytkään häntä vaan menin kontilleni ja pyysin häntä sisään takaa päin.Hetkessä hän liu utti kalunsa sisään ja otti lantiostani hellästi kiinni alottaen ensin pienen runkkaamisen kuin tutkimalla mihin oli päässyt koventaen vauhtiaan koko ajan.

      Meno oli jo kovaa ja ville alkoi olla finaalissa itse olin myös tulossa mutta ville ehti ensin.Pienen levähdyksen jälkeen nousimme ja menin nojaamaan puuta päin ville tajusi vihjeen ja tuli sisääni roikkuen puussa nautin jokaissta työnnöstä ja villen läheisyydestä paljoa ei tarvittu kun itse tulin. Ihmiset kauempaa alkoivat jo huutelemaan meitä joten lähdimme pienin siistiytymisen jälkeen takaisin jatkamaan juhlia. Sen illan jälkeen on tullut vähemmän käytyä sukujuhlissa mutta sekin mitä olen käynyt on meininki ollut"läheistä" :)

      • heikinheimolainen

        olisi kannattanut jättää kirjoittamatta se loppu kokonaan
        alkukin jo paljasti sen, kuinka surkea lopusta vain voi tulla
        älä enää rasita meitä näin huonoilla kirjoituksilla kiitos.


      • MUu
        heikinheimolainen kirjoitti:

        olisi kannattanut jättää kirjoittamatta se loppu kokonaan
        alkukin jo paljasti sen, kuinka surkea lopusta vain voi tulla
        älä enää rasita meitä näin huonoilla kirjoituksilla kiitos.

        Olipas todella typerä kommentti. Et antanut minkäänlaista parannusehdotusta, haukuit vain. Ei ole mitään hyötyä vain haukkua ilman mitään kehotusta parempaan päin.

        Vaikka tarinasta puuttuikin mielikuvitus, realismi ja mielenkiintoisuus sekä kielellinen lahjakkuus, oli siinä ainakin kappalejako mikä vähintään on plussaa. Jokatapauksessa hän ei tekstillään rasita muita kuin ääliöitä jotka antavat toisten novellien rasittaa itseään.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      92
      2421
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2133
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1780
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1575
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1505
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1468
    8. 54
      1340
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe