Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Shoppailu Lissabonissa

Nimetön

Moi !
Tietääkö kukaan missä ovat Lissabonin parhaat
shoppailupaikat ? Ostoskeskus Colombon tiedän, mutta onko joku tietty katu, missä on paljon kauppoja tai onko joku muu ostoskeskus, missä kannattais käydä ? Pääseekö Campera Outlet ostoskeskukseen julkisilla ?

6

5841

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Baixa-Chiado on varsin suosittu, perinteinen ostosalue Lissabonin historiallisessa ydinkeskustassa. Alueella on runsaasti mm. vaate-ja kenkäkauppoja ja hyvänkokoinen uudehko ostoskeskus.

      Kun itse asumme periferiassa, Azoreilla, käymme kyllä joka kerta Lissabonissa El Corte Ingles -tavaratalossa, josta löydämme paljon tavaraa saman katon alta, etenkin ruokaosastolta. El Corte Inglesiä lähimpänä oleva metroasema on São Sebastião, josta pääsee suoraan tavaratalon sisään

      Baixa-Chiadossa on samanniminen metroasema, mutta sinne mennessä voi jäädä pois jo Rossiolla ja kävellä alas kohti joen rantaa.

      Oriente-aseman luona Tejo-joen rannalla on iso Vasco da Gaman ostoskeskus, joka vamlmistui kymmenen vuotta sitten Lissabonin maailmannäyttelyyn.

      Campera Outlettia en tunne.

    • alfacinha
    • En löytänyt

      oikein mitään ostetavaa, paitsi sardiinitahnoja.
      Kalliimpaa kuin Suomessa. Helsingistäkin löytää enemmän kivoja vaatteita ja halvemmalla. Vähän tavarataloja ja nekin hajallaan. Niissäkin enimmäkseen kansainvälisiä merkkituotteita kalliilla hinnalla. Lastenvaateosastot olivat kyllä paljon suuremmat kuin meillä ja niissä oli paljon hienoja leninkejä tytöille. 75 eurosta ylöspäin oli hinnat näille mekoille. Gantilla paljon lastenvaatteita, joita en ole täällä huomannut.

      • Pääsääntönä on, että Portugalissa tuotetut tavarat ovat edullisia, tuontitavarat ovat kalliita. Me kyllä löydämme täältä käyttökelpoista vaatetta, jonka hinnat ovat jota kuinkin samoja kuin UFFin hinnat Helsingissä. Emme yleensä ostakaan merkkitavaroita. Minulle kelpaa kyllä alta kymmenen euron farkut aivan hyvin.

        Matkailija ei koskaan saa koko kuvaa hintatasosta. Tyytymätön suomalainen turisti päätyy useimmiten toteamaan, että hintataso on sama tai korkeampi kuin Suomessa. Näitä toteamuksia lukiessa saa sen kuvan, että Suomesta on yht'äkkiä tullut halpamaa.

        On syytä muistaa, että portugalilaisen ostovoima on 75, jos EU:n keskiarvo on 100. Suomalaisen ostovoima samalla asteikolla on 118. Hintataso ei näin ollen voi keskimäärin olla korkeampi kuin Suomessa, sillä kyllä täälläkin kauppa käy.

        Ravintolahinnat ovat täällä aivan jotakin muuta kuin siellä Suomessa. Köyhemmälläkin on varaa silloin tällöin käydä ravintolassa syömässä. Niitä on täällä myös joka kukkarolle. Expresson hintakin on vielä kymmenissä senteissä.

        Lissabonissa on yksi tavaratalo, espanjalaisomisteinen El Corte Inglês, sillä täällä ei ole tavarataloperinnettä. Sen ruokaosastolle käymme aina Lissabonissa vierailessamme, sillä siellä on laajin valikoimaa portugalilaista ja kansainvälistä ruokatavaraa saman katon alla.


      • samaa mieltä

        Olen samaa mieltä, Lissabonista ei tahdo löytyä suomalaiseen makuun käyviä (naisten)vaatteita - paitsi "maailman merkkien" putiikeista (joita on myös tuolla aiemmin mainitussa Freeportissa).

        Olen asunnut Lissabonissa nyt puolitoista vuotta ja kyllä vaateostokset tulee tehtyä Suomen lomilla tai noissa putiikeissa.

        Kengät ovat paljon halvempia kuin Suomessa, eli niinkuin Masseur mainitsi made in Portugal tuotteet ovat halpoja.


      • samaa mieltä kirjoitti:

        Olen samaa mieltä, Lissabonista ei tahdo löytyä suomalaiseen makuun käyviä (naisten)vaatteita - paitsi "maailman merkkien" putiikeista (joita on myös tuolla aiemmin mainitussa Freeportissa).

        Olen asunnut Lissabonissa nyt puolitoista vuotta ja kyllä vaateostokset tulee tehtyä Suomen lomilla tai noissa putiikeissa.

        Kengät ovat paljon halvempia kuin Suomessa, eli niinkuin Masseur mainitsi made in Portugal tuotteet ovat halpoja.

        Olen siinä onnellisessa asemassa, että vaatetarpeeni ovat ikäni ja asemani puolesta varsin vaatimattomat. Hyvää käytökelpoista vaatetta kun kaapissa enemmän kun koskaan ehdin käyttää. Vanhaa vaatevarastoa voin piristää erittäin edullisesti joskus uudella paidalle tai vastaavalla hankinnalla.

        Ennen muuttoani ostin useista pukuja Portugalissa lomillani, muistaakseni viisi kappaletta ja olen ollut kaikkiin tyytyväinen. Koska en ole pohjoismainen jättiläinen, minun on helppo löytää täällä sopivia kokoja.

        Kengät ostan kyllä tällä hetkellä mieluiten jotakin merkkituotetta, jonka laadun tunnen, mutta voi olla, että mieleni muuttuu tässäkin suhteessa.

        Minä en kaipaa Suomesta mitään, Portugalissa on minulle kaikkea, mitä tarvitsen ja mistä pidän. Portugalilainen värivalikoima miellyttää minua ja mieluiten ostan juuri sellaista, jota portugalilaisetkin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2317
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2103
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1718
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1530
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1447
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1419
    8. 52
      1288
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      66
      1234
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe