Muurahainen lemmikiksi?

Murkku

Saako jostain tilattua jotain eksoottisia ja isokokoisia muurahaisia tms. terraarioon lemmikiksi?

10

1251

  Vastaukset

  • en usko että suomesta saa. ei ole järkevää ottaa lemmikiksi syövät hyönteisiä(ei löydy ruokaa talvella) ja karkaavat varmasti terraariosta osaavat nimittäin kulkea lasia ylös.ja kohta koko kämppä täynnä muurahaisia ja kuolevat helposti ilman luonnonmukaisia olosuhteita.

   • oot aika urpo! kyllähän monet muut lemmikki hyönteiset kiipeilee terraarion seiniä XD minulla on akaatti kotilo ja se on kova kiipeilemään! aijon myöshankkia kummitussirkan, sauvasirkan ja rukoilijasirkan ja nämä kiipeilee kovasti!


  • Kesällä suomessakin tiettyinä hellepäivinä uudet kuningattaret lähtevät liikkeelle, eli ne siivelliset lentomuurahaiset, jotka sitten laskeuduttuaan pudottavat siipensä ja alkavat hakemaan pesän paikkaa. Otat vain siitä pesän päältä parveilun aikana (ennen lentoonlähtöä) kuningattaren ja muutamia tavallisia, niin siinähän sitä on alku.
   Lemmikkieläin- ja akvaarioliikkeissä on usein eläviä toukkia myytävänä ruuaksi. Myös joissain kalastustarvikeliikkeissä. Mutta muurut syövät kyllä kaikkea muutakin lihaa ja ovat makeankin perään.

  • Käy www.antstore.net. ja kato ohjeita muurahaiset.net niin ei varmana karkaa

  • Saahan niitä! Joko haravoit koko maan lemmikkikaupat tai sitten vaan metsän kesällä.

  • Jos etsit suurikokoisia muurahaisia niin etsi juuri siivet pudottaneen hevos muurahaisen niin kyllä saat isoja murkkuja. Älä missään nimessä ota pesän päältä siivellisiä eivät ole vielä paritellut joten kuolevat vaan.

  • Ei voi olla totta! Kirottua! Jätin muurahaiset pöydälle illalla putkissa ja aamulla aurinko paistoi ja kaikki kuoli. Joten edellinen viesti ei ole voimassa joten älkää lähettäkö viestiä turhaan.

   • pässi niiden pitää olla putkessa jossa vettä ja laittaa pimeään paikkaan koskematta viikoksi tai kahdeksi, ei ruokintaa vaan antaa vain olla kunnes ensimmäiset työläiset syntyvät, sitten vaikka hunajaa antaa tipan


  • Hyvä kysymys! Luontoonhan muurahaiset on yleensä tarkoitettu!... mutta "harrastus"?...! Vastaus: Antstore, Ants Canada, myös terraarioita... Puljusta, mulletoi:sta ei saa geeliterraarion kanssa muurahaisia ja kuningatarta. esim. Camponotus (hevosmuurahais) lajeja! Pitäisi voida olla kyllä ystäviä keillä myös sama harrastus että voi olla voimaa harrastaa! Ja saa neuvoja!

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut