Dimitra Agia Marina

Reissu

Onko jollain jo kokemusta Huoneistohotelli Dimitrasta? Minkälaiset huoneet, suihku/WC?

9

1939

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • neito20

      Wc:stä voi kertoa jo samoin tein millainen se on. Wc Ei saa heittää paperia! Tai muuten lainehtii koko wc. Eli pitää heittää se wc:ssä olevaan astiaan. Se on se huono puoli. Muuten kaikin puoli hyvä!!

      • Dimitra08

        Olimme Dimitrassa heinäkuun lopussa. Hotelli oli hyvä ja siisti perustason hotelli. Huoneisto oli erittäin siisti ja kauniisti sisustettu. Wc:ssä ongelmana oli suihkutilan pieni koko, n. 1 neliömetrin kokoinen pienillä reunoilla varustettu suihkualue jossa ei ollut suihkuverhoa. Näin ollen koko wc kyllä kastui vaikka olisi miten varovasti suihkutellut. Onneksi siivooja kävi 6x/vko ja kuivasi lattian aamusuihkun jäljiltä. Jokaisessa huoneistossa oli parvekkeella/terasssilla kuivausteline ja pyykkipoikia. Lisäksi aamuauringon puoleisissa parvekkeissa oli markiisit. Keittiössä oli perusvarustus. Henkilökunta oli ystävällistä ja rantaan, Plataniakseen ja muualle oli todella lyhyt matka! Suosittelen!


      • ameliet
        Dimitra08 kirjoitti:

        Olimme Dimitrassa heinäkuun lopussa. Hotelli oli hyvä ja siisti perustason hotelli. Huoneisto oli erittäin siisti ja kauniisti sisustettu. Wc:ssä ongelmana oli suihkutilan pieni koko, n. 1 neliömetrin kokoinen pienillä reunoilla varustettu suihkualue jossa ei ollut suihkuverhoa. Näin ollen koko wc kyllä kastui vaikka olisi miten varovasti suihkutellut. Onneksi siivooja kävi 6x/vko ja kuivasi lattian aamusuihkun jäljiltä. Jokaisessa huoneistossa oli parvekkeella/terasssilla kuivausteline ja pyykkipoikia. Lisäksi aamuauringon puoleisissa parvekkeissa oli markiisit. Keittiössä oli perusvarustus. Henkilökunta oli ystävällistä ja rantaan, Plataniakseen ja muualle oli todella lyhyt matka! Suosittelen!

        Olimme avopuolisoni kanssa hotelli Dimitrassa kaksi viikkoa heinäkuussa. Olimme varautuneet kaikkeen, myös pahimpaan, mutta iloksemme huomasimme Dimitran olleen hyvä valinta. Vaikka hotelli oli Agia Marinan puolella, oli se lähes kiinni Plataniaksessa. Kaikkialle oli siis lyhyt matka ja busseja meni jatkuvasti myös Haniaan. Ranta oli aivan lähellä, tienylityksen päässä. Hiljainen vaihtoehtoa, ei meteliä. Henkilökunta ystävällistä ja siivousta 6x viikossa.

        Kaikesta huolimatta vaatimaton huoneistohotelli. Varsinkin wc hyvin pieni. Suihkualue minikokoinen ja ei suihkuverhoa. Wc oli siis aivan märkä suihkun jälkeen! Siihen kuitenkin tottui ja sillä pärjäsi ok. Iso mukava parveke jossa kuivausteline ja pyykkipoikia. Perusvarustus löytyi keittiöstä. Myös lapsille eristetty alue löytyy uima-altaasta. Vaatimaton, edullinen, mukava ja lähellä kaikkea! Suosittelemme!


    • Kohta lomalle

      Moikka!!! Onko hotelli dimitran keittiössä kahvinkeitintä, uunia, hellaa, mikroa, vedenkeitontä? :)

    • ei koskaan enää

      Moi! Olimme tuolla perheen kanssa viikon ja palasimme juuri viime perjantaina. Kahvinkeitin oli, emme tosin kokeilleet, vedenkeitin oli mutta hyi missä kunnossa, sai pestä sakkaa pitkään ennenkuin viitsi käyttää. Pöytäliesi eli yksi tavallinen levy ja yksi kahvikupin (kokoinen maidon kuumentamiseen?) ja jääkaappi olivat myös varustuksena.Ja 13" kuvaputkitelkkari mutta ei sinne teeveetä menty töllöttämään ;)

      Suihkuverho oli kyllä ainakin meidän kylppärissämme.

      Hotellin oli tainnut tuosta 2008 ajoista hieman nuhjaantua, vähän joka paikka oli rempallaan ja mm. ovessa rumat murtojäljet. Joku remonttikin lienee kesken sillä joka huoneessa tuli lattiasta noin 30cm katkaistut putket, sinisellä ja punaisella muovikuorella mutta sisällä terävät litistetyt metalliputket. Tiskialtaan alla olevat kaapit, olivat kosteat jopa Kreikan ilmastossa oleviksi. Niissä olevat astiat ja ruokailuvälineet haisivat homeelle ja ainakin salaattikulho oli homeen täplittämä.

      Vastaanotossa oli välillä omistaja, ystävällinen rouva, ja välillä hänen äitinsä(?), töykeä palveluhaluton nainen joka mm. lähetti tiehensä äidin joka tuli pyytämään apua jonkin ikkunan alla hääräävän ruohonleikkaajamiehen tms takia.

      Hotellia markkinoitiin lapsiystävällisenä mutta uima-altaalla töissä oleva baarimikko kävi sanomassa useana päivänä altaalla olleiden lasten vanhemmille että lasten tulisi olla tai mennä rannalle! Tämä siis aamupäivisin kymmenen jälkeen. Oli ehkä mennyt ukolla kreikkalaiset illat pitkiksi, ainakin niistä lähti ääntä monin verroin enemmän. Niin ja muurin takaa kuului naapurihotellin uima-altaalta lasten ääniä kovempaa kuin Dimitran altaalta, mutta sinne asti ei herran valta tietenkään yltänyt.

      Huoneistomme oli pohjakerroksessa ja lukitsimme kaikki ovet (neljä sisäänkäyntiä) poistuessamme sieltä. Siivoojapa jätti ystävällisesti kaikki kolme liukuovea auki koko päi väksi ja juuri sinä päivänä kun olimme retkellä saaren eteläpuolella. Niin, tallelokero oli maksullinen, toisin kuin yhdessäkään muussa hotellissa jossa oleme käyneet. Vain kympin päivä sekin...

      Järkyttävän huono palvelu lukuunottamatta ystävällistä omistajaa, remontin alla olevat huoneistot homeisine kaappeineen ja kaikesta erikseen rahastus eivät ikävä kyllä anna aihetta suositella Dimitraa kellekään.

      • ei koskaan enää

        Niin äskeiseen vielä: Ilmastoinnista vaativat 16 euroa päivältä, kalenteripäivä, ei vuorokausi, ja lisätunnit lähtöpäivänä 10/tunti. Kortti ei kelvannut vaan käteisellä piti maksaa. Kuitin sai, lyijykynällä sutaistun, ei tietoa veroista yms. Mutta niin kai se on maan tapa ;)

        Plussaa oli sijainti vähän syrjässä meluisalta kadulta. Jos etsii tukikohtaa josta voi tehdä retkiä yms, Dimitra voi olla ihan OK valinta. Jos taas aikoo viettää lomansa pääasiassa uimataidottomien lasten kanssa altaalla, kannattaa katsoa jokin lapsiystävällinen hotelli. Ihan taaperoita en tuollaiseen paikkaan jossa putkia sojottaa lattiasta edes veisi.


    • Lomailija

      Moi!! Tultiin n. kuukausi sitten Kreetalta. Oli ihana loma ja asuttiin hotelli Dimitrassa.

      Dimitra sijaitsee poikkikadulla Platanias-Hania tiellä. Kun kävelee kadun alas on n. 100 metrin päässä Atlanta supermarket (tai jtn sinne päin). Siellä oli edullisimmat hinnat jos ei lasketa Lidliä joka sijaitsi Plataniaksessa. Sinne käveli reippaasti n 30 min.

      Meri on Platanias-Hania tien toisella puolella. Suoraan edessä on todella liukas kiviranta, mutta kun käveli n. 10 min oikealle on todella hieno hiekkaranta. Vieressä on jonkinlainen kalastusmaja.

      Agia Marina on jonkinlainen turistikaupunki. Aitoa kreikan tunnelmaa kokee jos vuokraa esim. auton tai skootterin.

      Hotelli Dimitrassa (huoneistossa) on pieni kannettavaliesi jota emme edes kokeilleet ja jääkaappi sekä pakastin. Oman tiskiaineen ja harjan kannatta ottaa mukaan, koska sellaisia ei sieltä löydy.

      Lattiaat seinät ja katto on kiveä. Siivoojat eivät ymmärrä englantia ja tekevät työnsä hieman huolimattomasti. Meillä tuli kakkavedet vessassa ulos, mikä ei ollut kiva yllätys. Ilmastointi huoneistoon maksoi kahdelta viikolta 180e!!! Ja sitä ei pystynyt pitämään yöllä päällä koska piti todella kovaa meteliä.

      Allasbaarissa työskenteli todella mukava mies. Kannatta tutustua ;) Baarin ruuat olivat halvempia kun monissa ravintoloissa. Ravintoloista vielä vähän: kannatta vertailla hintoja! Ruuat on joissain ravintoloissa suht. edullisia, mutta 33cl limu maksoi 2-3e.

      Kraanavesi oli ihan juotavaa! Ei siis kannata välttämättä ostaa kalliita pullovesiä saati kuskata niitä hotellille :D

      Muuten oli todella kiva paikka tuo Agia Marina ja Dimitra!!! :)

      Toivottavasti tämä selkeytti hieman seuraavia kävijöita! Mukavaa ja aurinkoista lomaa!!

      • Kalimera!

        Dimitrassa on myös ilmainen langaton netti. Se toimii ainakin respan lähellä ja altaalla. Salasanan saa respasta ja allasbaarista.

        Meillä oli tilava huoneisto C-talossa eli kauimpana pääkadulta. Toisessa makkarissa oli parisänky ja toisessa kaksi sänkyä. Molemmissa huoneissa oli ilmastointilaite, joiden käyttö viikolta maksoi yhteensä 95 euroa. 30 asteen helteessä se oli miltei elinehto. Laitteiden kaukosäätimessä on liukukannen alla enemmän vaihtoehtoja, esim. pelkkä tuuletus öisin, jottei saa ilmastointiflunssaa. Tupakeittiö oli iso. Siellä oli kaksi sohvaa ja sänky. Meitä oli viisi, mutta seitsemänkin olisi mahtunut yöpymään huoneistossa. Pienen kylppärin lattia oli jatkuvasti märkä. Pohjakerroksen makkareista pääsi taloa kiertävälle patiolle. Iltaisin oli kiva juoda drinksuja ulkona ja mennä sitten takaisin sisälle viileään.


    • hotelliaharkitseva

      Onko kukaan vieraillut lähiaikoina ko. hotellissa? Onko mikään muuttunut ylläolevista kommenteista?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      67
      4540
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2229
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1754
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1423
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe