ottaako kukaan puun ajoon

kuljettajaa

jolla ei ole oikeastaan ajokokemusta yhtään mutta on innokas ja vastuun tuntoinen kaveri? näky työpaikka ilmotuksissa kaikki hakevan ammattitaitosta kuskia:)

8

2373

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mauno_1962

      En usko, oot kiinni jokapaikassa ja särkyy kalusto.

    • jos ottaa

      oppisopimus on yksi vaihtoehto, josta myös työnantaja hyötyy. jos löytyy joku fiksu isäntä niin ottaa ja vittumaiselle kaverille jolla on sama pipo ollu 20 vuotta päässä EI kannata mennä. Kai jokainen on alusta aloittanut homman ku homman, joten on turha jonku tyhjän tynnyrin viisastella että ei ota ja oot kiinni ku sama apina pn kiinni harva se päivä itse... he he he

      • kokemattomaltakin

        Itse aloitin puurekalla, hyvä isäntä ja halukas opettamaan. Oppisopimuksella sitten jatkettiin kun olin ensin tutustunut hommaan. Kaikki joutuu puunajon opiskelemaan, nekin jotka on ajanut vuosia asfaltilla. Kiini jää kokeneetkin ja kalusto ei rikkoudu kun muistaa olla tarkkana ja keskittyy siihen mitä tekee. Toki jos on rikkoutuakseen se vahinko voi sattua kokeneellekin.
        Jos on intoa opetella, niin siitä vaan.


    • tietysti

      Meet sinne puu virmaan ja sanot että annas töitä. Pyydät saada antaa ajo näytteen meet sitte ajelmaan jonnekin korpeen niin syvälle kun pääsee ja tuut sen auton kanS pois sieltä. REITIN PITÄÄ OLLA SELLANEN ETTEI ISÄNTÄ OSAA AJAA SITÄ LÄPI.Lastaus näyte pöllit kyytiin nopeemmin kuin isäntä nii kyl se siitä.

    • Riippuu työnantajasta. Jotkut ottavat, monet ei ota.

      • sdgds

        Sieltä taisi tulla niitä totuuden sanoja. Mutta mutta onko niillä intoa ottaa tyyppejä ilmaseksi oppimaan/kyytiin istumaan. Hidastaahan se vähän hommaa, mutta kuitenkin.

        CE-kortti löytyy jonkun ajan päästä ja talveksi pitäisi saada edes oppia noista hommista.


      • sdgds kirjoitti:

        Sieltä taisi tulla niitä totuuden sanoja. Mutta mutta onko niillä intoa ottaa tyyppejä ilmaseksi oppimaan/kyytiin istumaan. Hidastaahan se vähän hommaa, mutta kuitenkin.

        CE-kortti löytyy jonkun ajan päästä ja talveksi pitäisi saada edes oppia noista hommista.

        ja sen kuskeista. Jotkut eivät ota ketään kyytiin.

        Yrittäjistä jos puhutaan, niin uskoisin jotta varsinkin ilmaiseksi ottavat jos vaan on mielenkiitoa alalle. Jos siitä pitäisi maksaa jotain, niin silloin voivat olla enemmän vastaan. Edelleen riippuu yrittäjästä, osahan ilmeisestikin ottaa mielissään oppisopimuksellakin. Onko sitten järkevää istua ilmaiseksi, on jokaisen harkittavissa. Itse ainakin istuin aika aktiivisesti silloin aikoinaan, vähä aikaa vielä sittenkin kun olin jo kortin saanut. Ja eipä siitä työkuvioiden suhteen haittaakaan ollut. Päinvastoin. Näkee ammattilaisen työssä on parasta oppia mitä voi saada.

        Hidastaako se hommia on vähän niin ja näin. Jos se tosiaankin menee sen apumiehen/naisen odotteluksi, niin silloin tietenkin. Mutta menee vaan sen mukana / tahdissa, kenen opissa sattuu olemaan.

        Mutta joo, parhaiten alan niksit oppii silloin, kun voi katsoa ammattilaista työssään. Ja jos milloin alat itse tekemään, niin muista se rauhallisuus alussa. Vaikka tekisi miten mieli kiirehtiä, niin älä. Maanteillähän nyt pystyy aika huoletta ajelemaan jos vaan kelit sallii, mutta metsäpäässä ne erot tulee. Ja siellä tulee helpoiten sitä aikahävikkiä. Alussa sitä aikaa menee kaikilla, nopeus tulee sitten aikanaan ihan ilman yrittämistäkin jos on tullakseen.


    • käynyt

      ootkos päässyt töihin???

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      58
      3918
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2407
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2174
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      142
      2103
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      424
      1484
    6. 79
      1251
    7. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      140
      1235
    8. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1155
    9. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      92
      1146
    10. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      56
      1100
    Aihe