Suomalaiset ovat orjakansaa!!!

Näin on

Suomalaiset ovat alamaiskansaa joka pelkää ja on nöyrä viranomaisen edessä. Vaikka olisi kuinka järjetön laki ja siitä päästäisiin pienellä vaarattomalla kansalaistottelemattomuudella ei suurin on suomalaisia uskalla tehdä mitään. Paitsi tietysti maksaa järjetöntä tv-lupaa.

Onneksi on joukko kansalaisaktivisteja jotka ovat ryhtyneet tv-maksuboikottiin. Jos/kun heitä tulee lisää romahtaa koko mätä järjestelmä. Panen uskoni nuoriin sillä suuret ikäluokat ovat niin herran pelkoisia pelkureita ettei heistä ole mihinkään.

8

640

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Romahduttajalle

      Mistä kuvittelet varat saatavan antenniverkostoon, lähetyksiin.
      Vai haaveiletko toiminnan siirtämistä yksityisten käsiin. Sen jälkeenj maksettaisiin tuplasti mitä nyt. Vrt.autokatsastus.

      • Näin on

        Tai sitten maksukortti, se maksaa joka tahtoo YLEä katsoa. Nykyjärjestelmä on läpeensä mätä!


      • Asioita seuraava

        Mitenkähän mahtaa olla tuo asioiden seuraaminen kirjoittajalla olikein olla, kun tietääkseni kyseiset toiminnot on jo aikaa sitten MYYTY ulkomaille ja kuvitteletko että ostajana olisi ollut joku muu kuin yksityinen yritys! Taitaa tuo ranskalaisten firma omistaa muutenkin kohta suomesta suuren osan itänaapureista puhumattakaan...


      • ihmeen
        Näin on kirjoitti:

        Tai sitten maksukortti, se maksaa joka tahtoo YLEä katsoa. Nykyjärjestelmä on läpeensä mätä!

        hornanperseestä nuo puheet rahoituksesta oikein kumpuaa?? Miksi yritystä pitäisi rahoittaa ja varsinkaan niin säälittävää puljua kuin yle? Hommatkoon itse tuottonsa ja jos toiminta ei kannata, ovet säppiin.


      • tietoa
        Asioita seuraava kirjoitti:

        Mitenkähän mahtaa olla tuo asioiden seuraaminen kirjoittajalla olikein olla, kun tietääkseni kyseiset toiminnot on jo aikaa sitten MYYTY ulkomaille ja kuvitteletko että ostajana olisi ollut joku muu kuin yksityinen yritys! Taitaa tuo ranskalaisten firma omistaa muutenkin kohta suomesta suuren osan itänaapureista puhumattakaan...

        Alunperin ranskalaisen TDF-konsernin nykyinen pääomistaja on amerikkalainen TPG, lupusta osan jakavat pari ranskalaista toimintajärjestöä ja pieni luppuosa on edelleen Orangen omistuksessa.
        Toiminta on siis nykyisin amerikkalais-ranskalaisessa omistuksessa, mutta jokatapauksessa ulkomailla.


        YLE on suurin Digitalle antenniverkkotoimintaa kustantava lähettäjäasiakas, ilman YLE:ä ei Digitalla olisi voittoja (nykyiset voitot voisivat olla kuitenkin pienempiä), mutta samalla antenniverkko-lähetystoiminta jouduttaisiin lopettamaan Digitan osalta vuorostaan kannattamattomana, eikä toista verkko-operaattoria ole puheista huolimatta näköpiirissä.

        Kaapelitelevisiotoiminta on erillinen asia, mutta siinäkin Yle joutuu maksamaan jakelusta kaapeliyhtiölle.


    • päkä-pää

      Herrat: "Maksa tv-maksu."
      Suomi-tollo: "Mut en mä katso Yleä..."
      Herrat: "Tee niin kuin käsketään!"
      Suomi-tollo: "Jessöör!"

      Herrat:"Hyppää järveen."
      Suomi-tollo:"Mut en mä osaa uida..."
      Herrat: "Tee niin kuin käsketään!"
      Suomi-tollo: "Jessöör!" *PLUMPS,kurlur,syvä hiljaisuus*

      Tämä tv-maksuterrori tulisi lopettaa ja laittaa ne Ylen kanavat kertaheitolla kortin taakse,niin ei meidän Yleä katselemattomien tarvitsisi joutua tv-kyylien ahdistelemiksi.Ja turha lässyttää sitä "Yle on julkisen palvelun kanava plaah plaah,kaikkien on nähtävä Yle pälä pälä"-sontaa.Se tekosyy ei tehoa minuun.Minä en ole toivonut Ylen tylsiä kanavia vastaanottimeeni!Minulle riittää kaupalliset kanavat.

    • hmmmzz

      Olit oikeassa. Nuorethan sen saivat aikaan, että YLE:n oli pakko siirtyä maksukorttisysteemiin.

    • Mikämikämaa

      Missä suomalainen saa määrätä mitä ? Apteekki pakottaa ostamaan lääkkeen eri valmistajalta saadakseen itse voittoa, kauppias määrää minkä maan myrkytettyjä hedelmiä syöt jos syöt hedemiä, vaateet ovat pääosin hirvittävää keinotekoista halppistuotantoa kunnon vaatteen hinnalla, erikoislääkäriin ei pääse jos on "omalääkäri" ja jos pääsee, toimenpiteet suorittaa "harjoittelija", asunnot ovat ruotsin lähiömallia 1970-luvulta, vesi "puhdistetaan" kloorilla ulosteenhajun peittämiseksi, kukaan ei oikeasti valvo vesien kuntoa, maa-alueet saastutetaan erilaisin toimenpitein, luonnonsuojelu on pelkkä hokema, samoin kuin ihmisten tasa-arvoisuus, missään ei niin tehokkaasti naamioida kantasuomalaisen kansan eri ryhmiin jakamista kuin Suomessa, toisilla on kaikki määräysvalta, toisia ajetaan mielivaltaisesti minne milloinkin elämisen lopettamisen uhalla, sillä peruseläminen vähennetään niin pieneksi että sillä ei kovanrahan maassa elä. Pakkovalta on huume sadisteille ja kärsimys määräysvallan alaisille. Mahdollisuuksien tarjoamisesta on siirrytty pakkopaitaan, uhkauksiin ja elämän kieltämiseen. Vedotaan "afrikan nälkäänäkeviin"ja saadaan hyvä omatunto sillä että paiskataan osa kansasta pelolle työpaikasta, osa pakkotyöllistetään ilman toimeentulomahdollisuutta jne. Ihmisiä aivopestään raa´asti, ihmiset eivät edes huomaa sitä, EU- hulinat on politiikoille kuin kernevaalijuhlat, ne huumaa ja kiehtoo. Olisin totisesti halunnut tämän maan olevan aivan jotain muuta 2014, kuka enää uskoo polittiseen kansanparasta-ajatteluun, tämä maa on pohjoinen mitätön reunavaltio keskuseusilmissä, ei sitä muuttamien politiikkojen pullistelu pelasta eikä makusukyvyn ylimitoitus hämää, kuka todellisuudessa joutuu maksumieheksi, se kaikkein köyhin suomalainen,hänen peruselinehtonsa heikennetään kaksinverroin hintojennousuun verrattuna.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      100
      1899
    2. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1430
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1317
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      92
      1313
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1124
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      463
      997
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      47
      918
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      913
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      852
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      836
    Aihe