kyyhkyn ruokinta ja herneen hinta

remari

eli voisko joku kertoo kyyhkyn ruokkimisesta mistä olis hyötyä että sais saalista ensi syksynä ? ja paljonko maksaa herneen siemenet ? ja kuinka paljon hernettä pittää istuttaa että sitä on tarpeeks kyyhkyille ? ja voiko herneet vaan jättää pellolle että ei kerää niitä pois vai mitenkä? kertokaa =)

9

5688

Vastaukset

 • ei sinun ole pakko sitä hernettä istuttaa kun ostat vaan kyyhkyille tarkotettua riistahernettä jota myydään 40 kg:n säkeissä ja kuukausi ennen kyyhky aloitusta alat ruokkimaan. vedät pellon karhilla mustalle mullalle ja siihen laitat hernekasoja, ohraa ja merisuolaa ni tulee kyyhkyä ja paljon :)

  • enpä olisi itse älynny että pystyy nuin halvalla tavalla kyhkyjä ruokkimaan. kiitoksia!


  • Itääkö tuo riistaherne, jos laittaisin sitä kauran kanssa riistapelloksi...


 • ei sun tarvii niit kasvattaa niit herneitä.ostat kaupasta kuivattuja herneitä ja liotat 1-3 tuntii ja pistät ison kiven tai ruokintalavan päälle.se tulee vaa ikävä kyllä aika kalliiks joten mä ite käytän syöttinä herne-kauranjyvä sekotusta.toimii joka päivä n.50 kyyhky ruokailemassa.kokeilehan.

  • Miten olet rakentanut ja asetellut lavan?


 • Joo kyllä pojilla oli ihan hienot vinkit ehdottaa.
  Tosin ei kannata vuodattaa suuria kyyneleitä jos syötäntä ei onnistu. Kahtena syksynä tuotettu hyvät kyyhkykannat alueelle, mutta ennen aloitusta häipyvät. Syynä luultavammin kilometrien päässä olleet pellot joissa on ollut vehnä/herne sekoitusta rehuksi. Ei myöskään ole huono vaihtoehto tutustua viljelijöihin ja heidän kauttaan pyrkiä päästä alueille joissa viljellään em sekoitetta.

 • kelpaapako alue pelto jossa on heina mutta keskellä noin 2-2 metriä

 • Hieman arvellutavaa metsästystä, sama kuin tuo sorsien ruokintalautalta ampuminen, juuri sellaisten metsästäjien touhua jotka ovat laiskoja ja eivätkä muuten saa saalista ja tietty puoliautomaattihaulikko pitää olla ja kal 10/89 sillä eihan muuten kyyhkyt tipu, yksikin kyyhky kun lentää niin kolmen neljän porukka loilottaa haulikkonsa tyhjäksi..pikku-rambot metsästämässä.

 • Ruokkikaa rakkaudella, niin minä teen, haluan suojella lintuja! Iloa niistä, niiden kauneus, hellyys ja herkkyys! En syö minkään elävän lihaa, ystävieni!

  Lopettakaa muun elävän huijaaminen, hyväksikäyttö, riisto! Sepelkyyhky on hieno lintu, ainoa lintu joka kehittää kyyhkynmaitoa jolla ruokkii poikasiaan lempeästi. Linnut istuvat hellästi kylkikyljessä, rauhallinen kiltti liikuttava olento! Tapetaan niiden kumppaneita, niiden lapsia.. rikotaan elämää julman ahneesti! Miten kukaan voi tappaa !!
  Emme elä nälässä vaan yltäkylläisyydessä. Lopettakaa rikollinen elävien olentojen murhaaminen!

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.