kyyhkyn ruokinta ja herneen hinta

remari

eli voisko joku kertoo kyyhkyn ruokkimisesta mistä olis hyötyä että sais saalista ensi syksynä ? ja paljonko maksaa herneen siemenet ? ja kuinka paljon hernettä pittää istuttaa että sitä on tarpeeks kyyhkyille ? ja voiko herneet vaan jättää pellolle että ei kerää niitä pois vai mitenkä? kertokaa =)

10

5959

  Vastaukset

  • ei sinun ole pakko sitä hernettä istuttaa kun ostat vaan kyyhkyille tarkotettua riistahernettä jota myydään 40 kg:n säkeissä ja kuukausi ennen kyyhky aloitusta alat ruokkimaan. vedät pellon karhilla mustalle mullalle ja siihen laitat hernekasoja, ohraa ja merisuolaa ni tulee kyyhkyä ja paljon :)

   • enpä olisi itse älynny että pystyy nuin halvalla tavalla kyhkyjä ruokkimaan. kiitoksia!


   • Itääkö tuo riistaherne, jos laittaisin sitä kauran kanssa riistapelloksi...


  • ei sun tarvii niit kasvattaa niit herneitä.ostat kaupasta kuivattuja herneitä ja liotat 1-3 tuntii ja pistät ison kiven tai ruokintalavan päälle.se tulee vaa ikävä kyllä aika kalliiks joten mä ite käytän syöttinä herne-kauranjyvä sekotusta.toimii joka päivä n.50 kyyhky ruokailemassa.kokeilehan.

   • Miten olet rakentanut ja asetellut lavan?


  • Joo kyllä pojilla oli ihan hienot vinkit ehdottaa.
   Tosin ei kannata vuodattaa suuria kyyneleitä jos syötäntä ei onnistu. Kahtena syksynä tuotettu hyvät kyyhkykannat alueelle, mutta ennen aloitusta häipyvät. Syynä luultavammin kilometrien päässä olleet pellot joissa on ollut vehnä/herne sekoitusta rehuksi. Ei myöskään ole huono vaihtoehto tutustua viljelijöihin ja heidän kauttaan pyrkiä päästä alueille joissa viljellään em sekoitetta.

  • kelpaapako alue pelto jossa on heina mutta keskellä noin 2-2 metriä

  • Hieman arvellutavaa metsästystä, sama kuin tuo sorsien ruokintalautalta ampuminen, juuri sellaisten metsästäjien touhua jotka ovat laiskoja ja eivätkä muuten saa saalista ja tietty puoliautomaattihaulikko pitää olla ja kal 10/89 sillä eihan muuten kyyhkyt tipu, yksikin kyyhky kun lentää niin kolmen neljän porukka loilottaa haulikkonsa tyhjäksi..pikku-rambot metsästämässä.

  • Ruokkikaa rakkaudella, niin minä teen, haluan suojella lintuja! Iloa niistä, niiden kauneus, hellyys ja herkkyys! En syö minkään elävän lihaa, ystävieni!

   Lopettakaa muun elävän huijaaminen, hyväksikäyttö, riisto! Sepelkyyhky on hieno lintu, ainoa lintu joka kehittää kyyhkynmaitoa jolla ruokkii poikasiaan lempeästi. Linnut istuvat hellästi kylkikyljessä, rauhallinen kiltti liikuttava olento! Tapetaan niiden kumppaneita, niiden lapsia.. rikotaan elämää julman ahneesti! Miten kukaan voi tappaa !!
   Emme elä nälässä vaan yltäkylläisyydessä. Lopettakaa rikollinen elävien olentojen murhaaminen!

  • Halpamaista huijaamista! Ampuisitte toistenne päitä puskista, murhanhimoiset lahtaajat. Kun ei pääse ihmisiä ampumaan sitten pitää leikkiä viattomilla lempeillä kilteillä kauniilla pyhän hengen ja rakkauden symboleilla eli kyyhkysillä!
   Käyttää luottamusta väärin, pettää, aloitetaan lahtaaminen jo kun poikasia pesissä ja nääntyvät. Kirottu jokainen joka painaa liipaisinta ja murhaa pyhän linnun!

   Edes puluja ei saa ampua. Miksi sallitaan tämä sairas murhanhimo jonka kohteeksi sallittu viaton suloinen sepelkyyhky!

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   193
   6749
  2. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   108
   5214
  3. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   3785
  4. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   101
   3110