typistämisestä taas

........

Voiko joku väittää että hänen koiransta on typistämisestä jotenkin hyötynyt tai nauttinut! rehellisiä vastauksia pyydän!

12

941

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ja ei kovin monesta maasta

      saa enään typistettyjä koiria ostaa.Suomessa jos teet tai teetät suomalaiseen koiraan niin rikosilmoitus ja kennelliiton rekisteristä poisto heti ja kilpailu kielto koko euroopanalueelle.

      • samantein se...

        ...on kymmenen vuoden kuritushuonetuomio sinulle ja koko perheellesi. Alle vuoden ikäiset sylivauvat säästyvät tuomiolta, jos todistavat olleensa tekohetkellä täyttä ymmärrystä vailla. Koira lopetetaan välittömästi ja omistajan naama julkaistaan FBI:n 10 most wanted criminals-listalla heti Osaman jälkeen.

        Oikeasti ei sullakaan tieto päätä pakota! Suomessa ei saa typistää, mutta vastuuseen joutuu typistyksen tehnyt henkilö, ei koiran omistaja. Suomalaisen koiran voit ulkomailla vapaasti typistää. Mikään laki sitä ei estä ja kukaan ei sitä rekisteristä poista! Kisata voit niissä maissa, joiden lainsäädäntö sen sallii, eli vaikka Virossa. Kukaan ei voi asiasta tehdä rikosilmoitusta, sillä omistaja saa koiransa typistyttää, jos niin haluaa, kunhan tekee sen maassa, missä se on sallittua!

        Se on taas asia erikseen, että kannattaako kosmeettista toimenpidettä tehdä todellakin vain sen vuoksi, että koira olisi omaan silmään nätimpi. Mutta eikö sekin ole jokaisen oma asia?


      • Älä huijaa

        Ei tule rikosilmoitusta. Suomalaisen koiran saa typistää ulkomailla ja siitä ei seuraa muita rangaistuksia kun se, ettet saa esim Suomessa osallistua kisoihin ja kauneuskoitoksiin. Maissa, jotka sallivat typpäreiden käytön ja näytön se onnistuu. Esimerkiksi Virossa!


    • Luiiiiii Döybemänn

      Koirani on hyötynyt hännän typistämisestä ja on minulle itse kertonut että on mukavampi riehkaista ja hyppiä kun siimahäntä ei hakkaa oviin ja pöytiin ja näin ollen se ei murru, katkea ja sitä ei tarvitse korjailla ja lopuksi amputoida, kun se on tehty jo etukäteen viisaan omistajan taholta! Korvien typistyksestä hän oli erittäin kiitollinen, koska nyt korvat pysyvät puhtaana ja tulehdusvapaina eikä tarvitse jatkuvasti syödä lääkekuureja ja sietää kipua, koska viisas omistaja hoisi homman kerta kivulla josta ei edes muista mitään koska se tehtiin niin pienenä. Lisäksi koirani on erittäin kiitollinen(näin hän on minulle kertonut) siitä, että saa olla alkuperäisen ja ainoan oikean rotumääritelmän mukainen, kauniin ja jalon näköinen, joka tietenkin on mukavaa myös omistajasta joka on suunnattoman ylpeä koirastaan ja sen kauneudesta.

      • koira

        ei siis kelpaa sinulle sellaisena kuin se on syntynyt?


      • Luii Döypermann
        koira kirjoitti:

        ei siis kelpaa sinulle sellaisena kuin se on syntynyt?

        Juuri näin! Sinäpä sen sanoit!


      • sellaisenaan kelpaa!
        koira kirjoitti:

        ei siis kelpaa sinulle sellaisena kuin se on syntynyt?

        Koira on syntyjään ihan jotakin muuta, kun mitä ne nykyään ovat. Vai kelpaisiko sinulle koira, jonka käytöstä et manipuloisi millään lailla vaan antaisit sen olla sellainen, kun se syntyjään on? Syntyjään se paskoo minne haluaa, eikä mieti, että koska joku ihmisapina sen ulos suvaitsee viedä. Syntyjään koirat tykkäävät jyrsiä kaikkea ja kun ne pakotetaan elämään ihmisen kanssa ne haluavat jyrsiä huonekaluja ja sehän ei käy laatuun vai käykö? Ei sinunkaan koirasi saa siis olla sellainen, kun se syntyjään on!


    • ????????????

      Mitäs jos opettelisit lukemaan ja katsomaan edes MUUTAMAN tälle palstalle kirjoitetun topiikijn otsikon. Ei tarvitse montaakaan ketjua alaspäin etusivulla selata, kun siellä on jo yksi typistyskeskustelu. Ole hyvä ja mene sinne provoamaan.

    • tuppikulli...l,,,,.,.....

      joo mulla on tylppä kyrpä enkä ole kokenut sitä haitaksi joten voi koiraltaki typistää hännät ja korvat. ja käyväthän ihmisetki kauneusleikkauksissa t: otin koiran ulkomaankennelistä, sieltä saa sentään typistettyjä!!!!!!!!!!!!!

      • :-)

        minulla on hevosenkul*i! Ja toopeni on silti typpä. Haluatko jakaa kokemuksiasi?


      • kyrpäjyrä
        :-) kirjoitti:

        minulla on hevosenkul*i! Ja toopeni on silti typpä. Haluatko jakaa kokemuksiasi?

        no mitä vittua sitten??? sulla on iso mulla pieni, ja molempien koirat on typistettyjä!!!! hyväksyn typistykse!!! vitun urpot!!!


      • Upeaa
        kyrpäjyrä kirjoitti:

        no mitä vittua sitten??? sulla on iso mulla pieni, ja molempien koirat on typistettyjä!!!! hyväksyn typistykse!!! vitun urpot!!!

        My kinda jammer!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4993
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4533
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2911
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1937
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1719
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1706
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe