Voiko kohtaloaan muuttaa ?

Realis..

Vai onko se jo valmiiksi määrätty ?

10

1235

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Folio Mulder

      Emme ole pelkkiä kohtalon orjia, kuten tiedostamattomammat pieneliöt, vaan voimme elämäntavoilla ja valinnoillamme muuttaa elämänlangan pituutta, laatua sekä kohtalon viivaa.

      Siis päälinjoihin voimme vaikuttaa. Joku valitsee nuorena huumeet tai rikosten tien ja se voi koitua kohtaloksi ja joku toinen valitsee vaikeuksista huolimatta kärsivällisyydellään ja uskolla huomiseen toivon tien ja yrittämisen tien "katsotaan mitä tapahtuu tyyliin" ja edessä voi olla onneakin.

      Itseäni synkistää ja mietityttää tässä kohtalo-aiheessa erillaiset yhtäkkiset onnnettomuudet ja siksi olen yrittänyt aina puhua esim. viisaasta liikennekäyttäytymisestä, vaikka kuin olisi kiire tms, niin turvavälit ja keliolosuhteet tulee huomioida ym:t seikat. Tällaiset asiat pistävät nöyrtymään muuten ja olemaan hiljaa toivoen, että liikennettä tehtäisiin eri tavoin varmemmaksi.

    • Höpötys

      Uskon, että kohtaloaan ei voi muuttaa. Mutta on monia kohtaloita, eri ihmisillä eri määrä. Jos valitsee nro 1 kohtalon, nro 2 kohtalo vaipuu hiljalleen tietämättömiin, eikä jää vainoamaan ihmistä kohtaluudellaan.

      • voi muuttaa

        jos olet paha tyyppi-tulee pahaa kohtaloa.jos olet paha tyyppi-saat pahan kohtalon hyväksi etsimällä oikean tavan elää ,ajatella ja toimia.
        jos olet hyvä tyyppi-saat hyvän kohtalon.
        joskin hyvät ja pahat kokemukset tulee vähän jäljessä siihen nähden missä olet nyt.vähitellen alat huomaamaan että homma toimii kyllä.uskot tai et.


    • cybo-ceronimo-cabriel-61

      Voiko muuttaa, se voisi olla kohtalokasta?

      • mimoosa*

        Ei voi muuttaa. Kohtalo näkyy unista ja heti sen jälkeen tapahtuu..ei voi sille mitään, tiedän kokemuksistani.Jotain pikkuseikkoja voi muuttaa mutta ei isoja..


    • Dzinni

      Keskiaikainen ritari jonka yllä haarniska ja kasvoilla ns.silmikko, seisoo edessäni nummella jossa kasvaa jotakin pajuntapaista pensaikkoa.
      Ritari nostaa silmikkoa ja samassa Nuolelta näyttävä esine osuu keskelle otsaa.

      Ei muuta, näky oli tämä.

      Todennäköisesti seuraus oli kuolema?

      Kului n. 2viikkoa.

      Hyvän ystävän otsa murskaantui räjähdysonnettomuudessa. (henki säilyi)inval.

      Vasta tapahtuman jälkeen ymmärsin ja tunnistin silmikon nostaneen. Jos olisin tunnistanut ennen onnettomuutta, olisin tietenkin yrittänyt estää tapahtuman. (se olisi ollut mahdollista).

      Myös tajusin tämän onnettomuuden kuuluvan hänen kohtaloonsa joka näin tapahtui. (omaisilleen en voinut sanoa: Tässä nyt tapahtui niin kuin oli määrä tapahtua.)

      Tapahtukoon sinun tahtosi..........

      Eli tämä oli ITSE ITSELLE aiheutettu.

      Sitten on tietysti eri asia kun esim. murhaaja lähtee liikkeelle ja tekee tekojaan se tuskin on valmiiksi määrättyä.

      • mju*

        Me ollaa sekaannuttu noihin haamu juttuihi kaverini kaa eli autetaa hyvii taivaasee. pari kuukautta sitte mun vihkoihi ja papereihi on ilmestynny tekstiä jossa lukee i kill you. Ja jos me ollaa koulussa kavereiten kaa vähä syrjemmäällä nii joku vaa tulee mun kaverii ja sit se voi alkaa kirjottelee tollasia i kill you tai yrittää kuristaa mua. yhtenä päivänä ihmettelin kun mulle tuli semmone pakko piirtää vettä. Sitten mulle jotenkin tuli semmone vahva ajatus että minä kuolen hukkumalla ja kun sanoin siitä kaverille nii se sano nähneensä unta jossa minä olen järvessä hukkumaisillani. sen jälkeen mulle muistutteli joku haamu siitä. Nyt se kohtalo ei näytä enää oikeaa.


    • tälläinen

      Leffa/dokumentti kuin The Secret. Uskoisin että siinä on sinulle apua tähän kysymykseen. Vaikkakin se ei ehkä vastaa kaikkeen varsinkaan yksiselitteisesti mutta hyvät eväät sen kohtalon löytämiseen se minusta antaa jokaiselle.

    • aistimisesta

      "I believe that we can sense the future. The fact that we don`t understand something does not mean it does not happen. In physics, you certainly can not completely rule out this possibility." Uskon että voimme aistia tulevaisuutta. Se että emme ymmärrä jotakin ei tarkoita sitä etteikö sitä tapahtuisi. Fysiikassa tätä mahdollisuutta ei taatusti voi sulkea pois.
      Näin fysiikan nobelilla palkittu Brian Josephson.

      "It´s spooky. I could see about three seconds into the future. You shouldn`t be able to do that." Se oli aavemaista. Pystyin näkemään noin kolme sekuntia tulevaisuuteen. Tämän ei pitäisi olla mahdollista.
      Kemian nobelisti Kary Mullis.

      Concorden pilotti-tiimi aisti onnettomuuden olevan tulossa, sanoo yksi heistä:
      "I had this sense that we were going to bump into the scenery. The atmosphere on the Concorde team for the last few months had been one of morbid expectation of an accident." Minulla oli tämä tunne että tulemme putoamaan. Tunnelma Concorden miehistön joukossa viimeisien kuukausien aikana oli kaameaa onnettomuuden odotusta.

      "Dr Dean Radin became fascinated by the ability of "lucky" soldiers to forecast the future. Radin became convinced that occasionally-actual glimpses of the future could flow backwards in time to guide the soldiers" Tohtori Dean Radin kiinnostui "onnekkaiden" sotilaiden kyvystä ennustaa tulevaisuutta. Radin vakuuttui että ajoittaisia aktuelleja välähdyksiä tulevaisuudesta virtasi ajassa taaksepäin sotilaiden opastamiseksi.

      "Dr Jessica Utts at the University of California believes we are constantly sampling the future and using the knowledge to help us make better decisions." Tohtori Jessica Utts Californian Yliopistosta uskoo että keräämme jatkuvasti tietoa tulevaisuudesta ja käytämme sitä tehdäksemme parempia valintoja.

      http://tinyurl.com/2r7sn5

    • vähän tietäväisempi?

      jos todella sitä haluaa, kohtalohan on viimekädessä sinun oma päätös, ei kukaan sitä sinun puolesta tee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2122
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1674
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1501
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      32
      1486
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe