MASKUN LAATU/PALVELU?

dkjfsadkjbaskd

Millaisia kokemuksia Maskusta? Tuotteiden laatu/hinta? Millainen asiakaspalvelu, pitääkö toimitusajat paikkaansa? Onko joku kenties töissä Maskussa, millaista siellä on työskennellä?

38

3562

  Vastaukset

  • Suoraan sanottuna todella syvältä. Palvelu töykeää, asiakkaita huijataan minkä ehditään ja jotkin tavarat ylihinnoiteltuja laatuun nähden. Lisäksi ainakin tilaamaani pöytää säilytettiin kosteissa oloissa ja saatuani sen se oli turvonnut eivätkä puuosat sopineet enää yhteen. Toisin sanoen pöydän kokoaminen oli lähes mahdotonta ja lopputulos oli hutera.

   Myös lupaillaan liikoja: toimitusajaksi kerrotaan yleensä ostotilanteen yhteydessä parisen viikkoa, omalla kohdallani venähti odottelu kuitenkin yli kahteen kuukauteen. Tutut ovat joutuneet odottamaan pidempäänkin - kaikista paras oli, kun yhdelle kaverille luvattiin sohva viikossa, mutta viikot ja kuukaudet vaan vierivät eikä sohvaa kuulunut. Melkein viisi kuukautta odoteltuaan ja jatkuvasti Maskuun soiteltuaan tämä kaverini meni perumaan kaupan. Henkilökunta vaan vähätteli asiaa ja oli todella nihkeä perumaan kauppaa: "saat sen kahden viikon päästä". Eipä suostunut kaverini ja hyvä niin, olisi varmaan vierähtänyt toisetkin viisi kuukautta.

   • Meillä sama tilanne, vaikka vuosi onkin eri, homma näkyy jatkuvan. Tilasimme 10 vkoa sitten ruokailuryhmän ja tv-tason. Toimituksen piti kestää 4 vkoa. Soitin 6 viikon jälkeen ja sain kuulla, että tv-taso heillä jo on, mutta pöytä ei. Kävimme hakemassa tv-tason, jonka huomasimme olevan rikki useasta kohdasta. Otimme heti yhteyttä liikkeeseen ja saimme sieltä toisen henkilön yhteystiedot. Laitoimme kuvia ja kyselyn kuinka toimia ja milloin saamme uuden tv-tason ja missä on ruokaryhmämme. Aikaa meni jälleen viikko ja mitään ei kuulunut. Vasta toisen sähköpostin jälkeen meille vastattiin (vei taas viikon), että uuden tason tulo vie 2-3 vkoa ja että tilaamaamme pöytää eivät pysty valmistamaan ollenkaan ja että haluammeko vaihtaa toisenlaiseen. Vei siis n. 8 viikkoa että saimme tietää, että tilaamaamme ja jo maksamaamme pöytää emme saakaan. Vastasimme viestiin, että tekevät sitten toisenlaisen pöydän. Tähänkään viestiin ei ole vastattu mitään, 1,5 vkoa kulunut. Tänään laitoimme uuden viestin, saa nähdä milloin vastaavat! Mittamme alkaa olla aivan täysi! Raha kyllä kelpasi, myytiin tuote, jota eivät pysty toimittamaan, viesteihin ei vastata, yhteyttä ei saa, ei tietoa missä mennään, rikkinäinen tv-taso löhöää nurkissamme, vaikka uuden piti jo tulla. Hermo menee!! En voi Maskua suositella kenellekään, ja otan elämäntehtäväkseni levittää tietoa heidän "palvelustaan"! Näin Kuopiossa.


   • Maskun ex-asiakas kirjoitti:

    Meillä sama tilanne, vaikka vuosi onkin eri, homma näkyy jatkuvan. Tilasimme 10 vkoa sitten ruokailuryhmän ja tv-tason. Toimituksen piti kestää 4 vkoa. Soitin 6 viikon jälkeen ja sain kuulla, että tv-taso heillä jo on, mutta pöytä ei. Kävimme hakemassa tv-tason, jonka huomasimme olevan rikki useasta kohdasta. Otimme heti yhteyttä liikkeeseen ja saimme sieltä toisen henkilön yhteystiedot. Laitoimme kuvia ja kyselyn kuinka toimia ja milloin saamme uuden tv-tason ja missä on ruokaryhmämme. Aikaa meni jälleen viikko ja mitään ei kuulunut. Vasta toisen sähköpostin jälkeen meille vastattiin (vei taas viikon), että uuden tason tulo vie 2-3 vkoa ja että tilaamaamme pöytää eivät pysty valmistamaan ollenkaan ja että haluammeko vaihtaa toisenlaiseen. Vei siis n. 8 viikkoa että saimme tietää, että tilaamaamme ja jo maksamaamme pöytää emme saakaan. Vastasimme viestiin, että tekevät sitten toisenlaisen pöydän. Tähänkään viestiin ei ole vastattu mitään, 1,5 vkoa kulunut. Tänään laitoimme uuden viestin, saa nähdä milloin vastaavat! Mittamme alkaa olla aivan täysi! Raha kyllä kelpasi, myytiin tuote, jota eivät pysty toimittamaan, viesteihin ei vastata, yhteyttä ei saa, ei tietoa missä mennään, rikkinäinen tv-taso löhöää nurkissamme, vaikka uuden piti jo tulla. Hermo menee!! En voi Maskua suositella kenellekään, ja otan elämäntehtäväkseni levittää tietoa heidän "palvelustaan"! Näin Kuopiossa.

    lässyn lässyn, jos yhden ihmisen asiat menee perseelleen, se ei tarkoita et kaikilla menisi. Jos nimim. Maskun ex-asiakas on varaa ottaa noinkin antoisa elämäntyö, niin veikkaan et on työtön ja käynyt katselemassa jotakin 50e maksavaa tv-tasoa ja parinsadan ruokailuryhmää.. ottakaa lapset luku kympistä alaspäin ja nielkää kiukku niin pitkään kun vain ihmiset tekevät työt, sillä aina voi virheitä sattua.


   • xxx88 kirjoitti:

    lässyn lässyn, jos yhden ihmisen asiat menee perseelleen, se ei tarkoita et kaikilla menisi. Jos nimim. Maskun ex-asiakas on varaa ottaa noinkin antoisa elämäntyö, niin veikkaan et on työtön ja käynyt katselemassa jotakin 50e maksavaa tv-tasoa ja parinsadan ruokailuryhmää.. ottakaa lapset luku kympistä alaspäin ja nielkää kiukku niin pitkään kun vain ihmiset tekevät työt, sillä aina voi virheitä sattua.

    Heh, kuulostat Masku myyjältä :D


  • Itse ostin maskulta sohvan hintaan 250e, osittain tekonahkaa, osittain ohutta mokkaa.

   Itselläni ei ollut ongelmia. Sohva tuli muutaman päivän myöhässä, mutta ongelmaa ei ollut. Lasku kuitenkin tuli hurjat 4 kuukautta myöhemmin, mutta mikäs siinä, ei ollut kallis sohva.

   Sohva on ollut nyt 2 vuotta ja näyttää ihan siltä kuin olisi ostettu, miinuksena tietenkin että siinä missä on tottunut istumaan on se istuin vähän painautunut alas, mutta ihan odotettu asia, sitä ei kuitenkaan niin selvästi huomaa.

   Sohva ei kuitenkaan ole ihan jokapäiväisessä käytössä, eli harvoin katon telkkaria, mutta vaikka täällä on kaksi kissaa, sohva on säilynyt hyvässä kunnossa, eikä ainakaan itselläni ole mitään moittimista.

   Halpoja sohvia ei kannata ostaa jos haluaa päivittäiseen käyttöön, mutta itselläni ainakaan ei ole koskaan ollut maskun kanssa ongelmaa. Ja ihan tyytyväinen tähän sohvaan olen ollut, kuitenkaan 250e sohvalta en paljoa odottanut, mutta sainkin sitten enemmän.

   Maskussahan taitaa olla että palkka/bonus tulee myytyjen tuotteiden mukaan, mistä varmaan johtuu nihkeys sen perumiseen. Ja eihän ne myyjät sille mitään voi, jos siellä tuonnissa ja kuljetuksissa on ongelmaa.

  • Toki on monenlaisia onnistumia. Henkilökohtaisesti en pidä siitä että Masku haukkuu asiakaita hulluiksi jotka ostavat muualta. Nyt Sukarin pitäisi myydä kalliita asuntojaan jotta voisi isommin ilmoitella muiden huonekaluliikkeiden asiakkaita hulluiksi.

   • Makun mainos on syvältä. Loukkaa kuluttajia joten jätän ainakin ostokset sieltä väliin vaikka kuinka halvalla saisi. Sitä paitsi Maskun ketju on talousellisissa vaikeuksissa koska mainostaa samalla lailla kuin ex-suomisoffa teki.


   • konsta kuu kirjoitti:

    Makun mainos on syvältä. Loukkaa kuluttajia joten jätän ainakin ostokset sieltä väliin vaikka kuinka halvalla saisi. Sitä paitsi Maskun ketju on talousellisissa vaikeuksissa koska mainostaa samalla lailla kuin ex-suomisoffa teki.

    maskun, kuten useimpien muidenkin, huonekaluliikkeiden ongelmia aiheuttavat kauko-idän huonekalut. Niiden toimitusajat lasketaan kuukausissa, kuljetusvaurioita, puuttuvia ja rikkoontuneita osia, heikkoa laatua.
    Kun ostat kalusteita, pyydä myyjää kirjoittamaan kauppakirjaan tuotteiden oikea alkuperämaa, niin osaat varautua tulevaan.
    Pohjanmaalaiset, lahtelaiset, italialaiset, tanskalaiset, ym alkuperät ovat oikeasti jotain muuta. Mitä muuta, kysy siis myyjältä ennen kuin päätät ostaa.
    kun sitten kuitenkin ostat, älä syytä myyjää tai liikettä, ostopäätös on sinun omasta vapaasta tahdostasi tekemä valinta.


   • konsta kuu kirjoitti:

    Makun mainos on syvältä. Loukkaa kuluttajia joten jätän ainakin ostokset sieltä väliin vaikka kuinka halvalla saisi. Sitä paitsi Maskun ketju on talousellisissa vaikeuksissa koska mainostaa samalla lailla kuin ex-suomisoffa teki.

    Nyt muuten mainokset on vielä kummemmaksi muuttuneet. Valkotakkiset on tullut mukaan tähän hullu touhuun.


  • Vanha totuus pitää vieläkin aijakin suunnilleen paikkaansa. Halvalla ei saa hyvää ja lisäksi viimeisetkin työpaikat lähtee tästä maasta. Ehkä joku ymmärtää miten tämä liittyy tähän keskusteluun!?

  • Aikoinaan tilasin jenkkisängyn ja maksoin etumaksun. Lupasivat 2 viikossa toimittaa. Menin kysymään 3 viikon jälkeen. Katsoivat koneelta, että kuljetusrekka on ajanut kolarin, ja sänky vaurioitunut, on pitänyt tilata uusi. Menin taas 3 viikon päästä ja taas oli rekka ajanut kolarin. Kun kolmannen kerran menin ja taas oli rekka ajanut kolarin, kehotin heitä vaihtamaan kuljetusfirmaa ja pyysin rahani takaisin.
   Sen jälkeen en ole ko. firmaan päin sylkenytkään.
   Jenkkisängyn sain pienestä yksityisestä firmasta samana iltana kotiinkuljetettuna, eikä hintakaan ollut niin huikea kuin Maskussa.

  • maskun sängyt ovat suurin osa ns "pohjanmaalaisia", siis tulevat itä-euroopasta, siksi niiden tuleminen kestää vähän pitempään.

  • Petikon Masku on ainakin aivan takapuolesta. En ollut käynyt liikkeessä vuosikausiin, mutta nyt erehdyin. Eipä tarvitse kyllä mennä enää koskaan.

   Liikkeen ilmoitteluhan perustunee siihen, että houkutellaan asiakkaita liikkeeseen huijattavaksi. Hinnoittelu on epäselvää ja täysin asiakaskohtaista. Myyjät valehtelevat aivan päin näköä, kaupat pitäisi tehdä heti. Myyjä lupailee maat ja taivaat ja painaa päälle kuin yleinen syyttäjä. Onneksi olen itse syyttäjä, niin kestän kyllä tämmöisen helppoheikki höpöhöpö paineen. Sääliksi käy mökin mummoa, joka menee ostamaan satasen nojatuolia ja lähtee liikkeestä kymmenen tuhannen sohvakaluston sitova tilaus kädessään, joka toimitetaan ties milloin, jos silloinkaan

   Tuotteiden tiedot vedetään aivan stetsonista, liikkeen omista kampanjoista ollaan täysin tietämättömiä. Kukapa sitä työpaikkkansa asioista olisikaan perillä. Näin vähän vaivaa tämän raivostuttavan kokemuksen jälkeen ja soitin muutamalle kalustetoimittajalle huonekalujen yksityiskohdista ja eipä ollut yllätys, että myyjän lupailemia kaikki onnistuu huonekaluja ei todellakaan valmisteta ja hinnat olivat kuulemma ihan poskettomia. "Maskun poikien touhuja" naureskeli eräs. Ei helvetti sanon minä! Mistä näitä kusettajia oikein tulee???

  • minäkin kävin maskussa, mutta kävin muissakin liikkeissä. Mielestäni masku ei eroa hinnoissa ja palvelussa esim. vepsäläisestä tai askosta, miksi yleisen syyttäjän hampaisiin on joutunut juuri masku? Poskettomia hintoja ilman tietoa tuotteiden todellisesta alkuperästä ja laadusta on muillakin liikkeillä.

  • Meillä myös huonoja kokemuksia maskusta.. Sohva tuli luvatussa ajassa viisi viikkoa osto päivästä, mutta mutta sohva on väärän värinen ja myyjä ei tunnusta virhettänsä, vaan puolustelee, ettei hän ole voinut laittaa tilaukseen väärää tuotetta, vaan olemme valinneet juuri kotiin tuodun värin sohvalle. Uskomatonta asiakaspalvelua!!
   Kuluttaja-asiamieheen otettu yhteyttä asiasta.

   • Entisenä huonekalukauppiaana ihmettelen näitä juttuja että tulee aivan toinen tuote joka tilattu. Minulle on tullut paljon vastaavanlaisia tapauksia vastaan joten ovatkin yllättävän yleisiä. Nykyään pelataan tuotekoodeilla eikä olla ns. fyysisessä kontaktissa tilauksenkäsittelyssä. Myyjien tehtävä on myös käydä hyvin läpi tilattavat tuotteet asiakkaan kanssa ja varmistua että kaikki on ymmärretty.


  • Ostettiin kuukausi sitten Maskusta huonekaluja n.6.500 eurolla ja kaikki tuotiin ajallaan kahden viikon päästä kotiin ihan niin kuin oli sovittu. Itse Maskun myymäläpäällikkö toi huonekalut, kantoi vanhat pois ja vei roskat mennessään.

   Ei moittimista. Kaikki pelitti.

  • Onpa hyvä tietää, että maskussa on tuollainen palvelu. Mistä kaupungista ostitte sohvan?
   Olemme myös etsineet koira perheeseen kestävää ja helppohoitoista kangasta, kävimme myös maskussa katsomassa ja tosiaan myyjä sekoitti usein valitsemamme värit toisiin. Saimme kuitenkin asiallista palvelua. Liikkeessä tyytymätön asiakas valitti, että hänelle oli toimitettu väärällä kankaalla nojatuoli... Varmaan käännymme sitten askon puoleen...

   • Haluan tähän kertoa omani tarinani.
    Tilasin maskusta ruokailuryhmän ja tv-tason jolle luvattiin että pöydässä menee 2 viikkoa ja tv-tasossa n. 3-4 viikkoa. Hain ruokailuryhmän etukäteen jotta olisin päässyt muuttamaan mutta toisin kävi. Kotona huomasin että pöytä oli väärän värinen vaikka tilauslapussa oli oikea koodi ja oikea väri. Sitten kun avasin tuoli paketit huomasin että olivat naarmuiset ja kolhiintuneet ihan liikaa! Reklamoisin heti puhelimella jolloin sanottiin että minuun otetaan yhteyttä päivän pari kuluessa. No soittoa ei kuulunut. Soitin ja kysyin että koska soitetaan niin sanottiin että viimeistään seuraavana päivänä. Yllätys yllätys soittoa ei kuulunut. Menin liikkeeseen juttelee mutta he alkoivat väittämään että en ole maksanut tilausta. Olin maksanut tilauksen ajallaan johon joutusin hoitamaan kuitin mistä minulle tuli turhaa vaivaa koska he eivät olleet mitenkään muuten tutkineet asiaa. Myös minulle ilmoitetiin että uudessa pöydässä menee taas kaksi viikkoa vaikka pöytä ja tuolit löytyvät hyvinkään varastosta. Eivät halua toimittaa postin tai matkahuollon kautta koska siitä tulee kuluja. Tv-tasosta sanottiin myös että sitä ei enää valmisteta johon luvattiin ensin naarmuuntut malli mutta sanoin että ei kelpaa niin luvattiin vastaava vaikka oli kalliimpi niin luvattiin samaan hintaan. Eivät voineet minulle mitenkään ilmoittaa että sitä ei enää saa!!! Liikkeessä sanottiin että seuraavan viikon alkuviikosta soittaa tyyppi ja haluaa nähdä naarmut ennen kuin voidaan tilata uusi pöytä/tuolit. Niitä ei voida tilata etukäteen!!!!! Alkoivat myös väittämään että heillä on oikeuksia vaatia korvauksia kun minulla on heidän tuotteita kun eivät ole "maksettu" vaikka kuitti todistaa että ovat maksettu. Tänään soitin asiakaspalveluun ja kerroin että olen todella pettynyt koko saatanan firmaan ja pyysin että soittaisi se äijä tänään tai huomenna saa nähdä soittaako huomenna. Tuskin soittaa. Asia on vielä kesken mutta olen todella lähellä että puran koko kaupan ja sanon suorat sanat koko firmalle ja en astu enää ikinä maksuun. Niin paskaa ja valehtelevaa palvelua on koko firmassa. Laatu aivan paskaa ja he olettavat että kyllä sen pitäisi kelvata. Uusi on uusi muistakaa se. Huonekalut täytyy olla uuden näköisiä jos ne ostaa uutena. Minun tilauksessa ei periaatteessa ole mennyt mikään oikein tai hyvin. Myyjät varmaan puhuu minusta paskaa koska reklamoisin ja esitin asiani että haluisin homman kuntoon nopeasti. Myyjä myös sanoi että heidän kokoisessa firmassa eivät mikään tapahtu nopeasti, no se on tullut huomattua. Minä en suosittele maskua enää kenellekkään ja tämän riidan jälkeen unohdan sukarin bisnekset kokonaan aivan varmasti. Jos asioitte maskussa muistakaa että voi tulla likainen ja iso soppa. Myyjät ovat myös hyvin ylimielisiä koska he tietävät myymisen salat koska oli myynyt 10 vuotta. Luulisi äijän tajuavan että tota menoo toi laiva uppoaa ja sitten ei enää tarvii myydä enää mitään. Otan yhteyttä pian myös kuluttajalautakuntaan ja kysyn neuvoa. Paska palvelu ja laatu/tuotteet paskalaatuisia. Myös toimitusaika vaihtelee ja ei voida sanoa suoraan totuutta. En yllättyisi jos masku menisi konkursiin seuraavan 5 vuoden aikana. Heillä on nyt sikajuhlat. Minua eivät sinne enää houkuteltua saa.!!!!!


  • Olemme miehen kanssa ostaneet Maskusta aika paljonkin kaikenlaista. Jos haet sitä halpaa lastulevykakkaa niin voi olla varma että puljussa kuin puljussa se ei ole sen kummempaa. Me ostettiin Pohjanmaan moduulisohva joka olis ollut reilu 8000 euron arvoinen mutta satuttiin alepäiville niin hinta putosi. Koko nahkainen ja valtava.

   Aikaisemmin ollaan myös ostettu rottinkinen pihakaluste joka on ollut myös hintansa väärti. Molemmissa toimitusajat on olleet täysin kohdillaan, jopa aikaistuneet. Palvelu on ollut hyvää ja sen takia kyseistä firmaa on tullut käytettyä. Tällainen kokemus meillä.

   • Meillä kans hyviä kokemuksia. Meille tuli Pohjanmaan 3 2 Tokyo ihan ajallaan. Tosin kaveri tilas kans Maskusta sohvan, joka tuli kolme viikkoa myöhässä. Oli joku kiinalaisvalmisteinen. Tosin meille ainakin myyjä kertoi, että Pohjanmaan sohvissa toimitusaika pitää aina, toisin kuin noissa tuontitavaroissa.


   • Maskussa sattuu Alepäiville aina!
    Melkein aina on 50% ale tai kaksi yhden hinnalla.
    "ovh hinnat" noin tuplat verrattuna muihin kauppoihin.


  • Täällä odotellaan jo maksettua tavaraa. Avutonta toimintaa. Asiakkaan täydellistä kusetusta.

  • Itse saa perään soitella. Toimitusajat eivät pidä. Älkää maksako, ennen kuin tuote toimitettu. Koska jos kyllästytte venaamaan, voitte sitten mennä ostamaan muualta ja perua kaupan. Jos olet jo maksanut, niin paljon hitaampi ja vaikeampi saada rahoja takaisin.....

  • Olisimpa lukenut tämän ketjun ennen kuin menin ostamaan Maskusta mitään. Kuvittelin, että mm. Jyskiä ja Sotkaa ja Ikeaa korkeammat hinnat, joihin vihdoihin alkaa olla varaa, olisivat kertoneet korkeammasta laadusta ja paremmasta palvelusta. Hohoo, että sitä osaa olla tyhmä.

   Älkää ensinnäkään koskaan ostako mitään suoraan Maskun nettikaupasta, koska myyjiltä tosiaan saa tingittyä ihan oman hintansa (n. 20% pois). Netistä kuitenkin kannattaa katsoa valmiiksi, mitä haluaa - ainakin Vantaalla osui kohdalle nimittäin todella päällekäyvä ja sinnikäs myyjä - katselu ja oma hiljainen harkinta ei onnistunut.

   Erään reilun 100e ruokapöydän tuolin puuosa meni jo kokoamisvaiheessa halki, vaikka käsin ruuvia kiristin ja käsivarteni ovat kuin tavallista paksummat keitetyt nuudelit. Ruokapöytä tuli puolestaan väärillä ruuviosilla, ja on nyt päiväkausia odottanut kokoamattomana keittiön lattialla. Pitää lähtä huomenna itse koluamaan rautakauppoja erikoisen osan toivossa. Asiakaspalvelussa nimittäin puhelimitse ei saanut mitään apua vaan ohjattiin täyttämään netin palautelomake, johon puolestaan ei reagoida lainkaan. Tiedän valtion virastoja, joissa saa nopeampaa ja parempaa palvelua.

   Ja jos erehdytte ostamaan Maskusta, niin tallentakaa ensimmäisen laatimanne reklamaation teksti jonnekin tietokoneelle, että voitte sieltä kopioida ja laittaa toistamiseen matkaan, kun ensimmäiset päivät ns. radiohiljaisuutta ovat kuluneet. Koska on erittäin tympeää käyttää aikaansa tehtyjen kauppojen vatvomiseen uudestaan ja uudestaan. Kopioi-ja-liitä on ystäväsi.

   Nimim. Masku - never again

  • Ostin sieltä 12 vuotta sitten divaanisohvan 800 eurolla. Tuossa olohuoneessa se on edelleen kuin uusi. Kangas on kestänyt aikaa ja käyttöä enemmän kuin hyvin ja runko on tukeva ja on kestänyt. Ei ole väsähtänyt eikä ole joutunut roudaamaan kaatikselle, niin kuin olisi käynyt Sotkasta ostetun kanssa jo 10 vuotta sitten.
   Te jotka haukutte Maskua, olette onnistuneet saamaan käsiinne kakkoslaatua ja maantaikappaletta. Sitä kun saa käsiinsä, niin harmia tulee, on ne ostettu sitten ihan mistä vaan. Mun ei tarvinnu jäädä oottelee minuuttiakaan mitää toimituksia, kun sohva nostettiin saman tien varastosta kyytiin. Ainut mikä vitutti, niin se kun kotitalossa oli niin hikisen pieni hissi, että sen sohvan joutu kantaa portaita pitkin 8 kerrosta. Siinä sai tuntumaa siitä, miltä niistä Egyptin orjista tuntui, kun pyramideja kasasivat. Semmonen kunnon sohva kun se painaakin jotain. Sitä ei kanneta niinkuin jotain keittiön jakkaraa.

  • Tilasimme Lempäälän Ideaparkin Maskusta olohuoneeseen maton helmikuussa ja maksoimme sen samalla. Kuukauden päästä kävimme kysymään sitä, kukaan ei tiennyt missä se menee tai koska tulee, tilaus sentään löytyi koneelta. Kuukauden välein kyselty asiasta, sama homma, kukaan ei tiedä missä matto. Yli kuukausi sitten luvattiin selvittää asia ja soittaa viikon sisällä takaisin. Nyt on elokuu ja matosta on muistona vain lasku ja paha mieli. Koitetaan nyt saada maton myynyt henkilö kiinni, jotta saadaan kauppa purettua jollei matto ilmesty seuraavalla käynnillä viikonloppuna..

  • Tilattiin jenkkisänkypaketti, jota ei vielä tilatessa tarvinut maksaa (ei edes käsirahaa). Toimitusajaksi sanottiin 6 viikkoa, mikä tuntui pitkältä ajalta. Tarjous oli kuitenkin hyvä, joten päätettiin odottaa. Sänky tuli lopulta reilusti etuajassa, eli noin 3,5 viikossa ja on oikein hyvä. Olemme enemmän kuin tyytyväisiä kauppoihin. :)

  • Luulin, että Masku on luotettava liike asioida. Menimpä sitten ostamaan sieltä ruokaryhmän, jota en ole vieläkään saanut. Monet kerrat olen liikkeeseen soitellut, mutta aina saa ympäripyöreitä vastauksia. Kaiken huippu oli se kun pöytää oli kuulemma pidetty muutama viikko kontissa tilanpuutteen vuoksi. Viime viikolla pöydän sanottiin lähteneen Postin kotiinkuljetuksella kohti kotiamme, mutta vielä seuraavalla viikollakaan pöytää ei kuulu. Suosittelen, että mietitte jatkossa tarkaan, jos tilaatte kyseisestä yrityksestä yhtään mitään.

  • Tilasin tyhmänä maskusta sängyn, kun en tajunnut tarkistaa netistä kokemuksia. Toimituksen piti olla 11.12.2017, mutta tähän päivään mennessä (20.12.2017) ei ole sängystä kuulunut mitään.

   Olen nyt yrittänyt soittaa maskuun, mutta minua yhdistellään ja kukaan ei vastaa liikkeestä josta voisi varmistaa asiakaspalvelun mukaan toimitusajan.

   Olen jättänyt myös soittopyynnön, mutta minulle ei myöskään ole soitettu takaisin.

   Nyt lähestys sähköpostien kautta, mutta aika toivottomalta tämä touhu vaikuttaa kaikiltaosin.

   Olkaa varovaisia tämän putiikin kanssa tai ainakin näköjään saa varautua ongelmiin ja pitkiin toimitusaikoihin. Asiakaspalvelu on myös olematonta.

   • Kyseessä luultavasti arvioitu toimitusaika. mutta mitäpä minä mistään tiedän..


  • Minäkin ostin ruokailuryhmän Maskun verkkokaupasta ajatellen, että siellä laatu olisi parempaa ja en halua lisää ikea huonekaluja. Väärin tosiaan ajattelin. Laatu kymmenen kertaa huonompaa kuin esim ikeassa. Näkee että kaikki osat on tehty ja maalattu kovassa kiireessä tai sitten vaan oltu todella huolimattomia.
   Lisäksi pöydän sivuosassa oli murtuma ja pöytä on käyttökelvoton! laitoin reklamaatioviestin josta vastasivat että sopiiko 50 e hyvitys. Mikä vitsi!
   Laitoin takaisin että pöytää ei voi käyttää ja haluan uuden pöydän. Muussa tapauksessa perun kaupat.
   En ole vielä saanut vastausta. Pelottaa jo valmiiksi koko touhu.
   ÄLKÄÄ SIIS OSTAKO MASKUSTA MITÄÄN!!!

   • Nimimerkkisi mukaan voi elämän kevät. Sinä itse olet vastuussa ostoksestasi ja enemmän tai vähemmän viisaana olet mennyt tilaamaan netistä kyseisen ryhmän, NÄKEMÄTTÄ.. Sitten valitetaan foorumeilla kun on kusetusta koko firma.. Käykää hyvät ihmiset katsomassa tuotteet mitä olette ostamassa, niin se menee että jos jokin on liian halpaa ollakseen totta niin se luultavasti ei ole totta. Itse tätä noudattanut aina ja ei ole kertaakaan tullut sutta ostaneeksi.


  • Suosittelen ketjuihin kuulumattomia paikallisia (yksityisiä - niin, ei näitä osuuskaupalla ole😊) huonekaluliikkeitä. Tai sitten on maksettava itsensä kipeäksi ja mentävä Vepsäläiseen -> kyllä, sen hinnan vuoksi voi ja pitää vaatia vastuullista palvelua ja asiakkaan murheet vaatia hoidettavaksi.

  • Itsekin ostin Orlandon kolmen istuttavan divaanisohvan. Pakettia purkaessa, hämmästys olikin melkoinen, kun sohva oli jo valmiiksi käytetyn näköinen. Kulumia sellaisissa paikoissa, joita ei voi edes peittää millään. Tavaran toimitusaika oli toista kuukautta, vaikka kaupan käynnin yhteydessä luvattiin toimittaa parin viikon sisällä. Olen laittanut sähköpostia myyjälle, jonka kanssa asioin. Ei ole kuulunut mitään. Soitin eilen ja mainitsin aiemmin laittamastani sähköpostista, johon en ole vielä saanut vastausta. Sanottiin, että varmaankaan myyjä ei ole ehtinyt lukea sähköpostejaan. No ellei myymälästä/ myyjältä piakkoin kuulu mitään, niin aion ottaa kyllä yhteyttä seuraavaksi kuluttaja- asiamieheen.

  • Pakko kirjoittaa vanhaan ketjuun kun sapettaa niin paljon koko Masku.

   Ostettiin maaliskuussa sohva ja sänky Maskun myymälästä, rahaa meni miltei kolme tonnia. Arvioitu toimitusaika 6 viikkoa. Toukokuun alussa aloin soittelemaan perään, kukaan ei osaa sanoa että missä sohvat ja sängyt menee. Aina luvattiin selvittää ja palata asiaan, siihen kuitenkaan ikinä palaamatta. Toukokuun puolivälissä sinne taas soittaessani sanoivat, että nyt on 22.5 lähtenyt tehtaalta Postin kyytiin, seuraavalla viikolla pitäisi tulla toimitus. Noh, ei kuulu, ja kun olen yhteydessä niin sitten sanovat, että noh NYT on Postin kyydissä 29.5, ovat pian yhteydessä.

   Ja nyt, tänään 3.6. kun soitan ja saan viimein jonkun kiinni (ei muuten helppoa sekään) sanovat että tuotteet on vielä valmistuksessa?? Sitten kun sitä kyseenalaistan, ja sanon mitä minulle on aikaisemmin kerrottu, sanoo asiakaspalvelija "katsovansa tarkemmin" ja sanoo että nyt tiedoissa lukee että 2.6. olisi lähtenyt varastolta. Eli ihan suoraan valehtelevat ja oikeasti kellään ei ole niin mitään hajua, missä tuotteet menevät.

   Kysyin kaupan purusta, ei kuulemma onnistu ennen "merkittävää toimituksen viivästymistä" kun tilaustuote ja tälle heille ei ollut antaa aikamäärettä, mutta että ei vielä ainakaan :) Älkää ikinä, IKINÄ tilatko Maskusta yhtään mitään!!

   • Huono paikka palvelu ja laatu kamalaa


  • Mielestäni muuten aika samaa kamaa ja laatua kuin muissakin huonekalukaupoissa, mutta reklamaatioiden ja virhetilanteiden käsittely on täysin ala-arvoista. Ketään et saa kiinni ja vastaukset ovat luokkaa ”jos tuotteessa on ongelmia niin olette ne itse aiheuttaneet”.

   On täysin ymmärrettävää että virheitä sattuu ja joskus tuotteissa voi olla maanantai-kappaleita, mutta yrityksen kulttuurista kertoo paljon se, miten näitä ongelmatilanteita käsitellään. Maskun tapauksessa käsittelymalli tuntuu olevan se että kun asiakkaan rahat on saatu niin ei enää liikauteta evääkään tai edes vastata reklamaatioon. Jatkossa vien rahani muualle ja suosittelen samaa muillekin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   140
   4017
  2. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
   Kotimaiset julkkisjuorut
   130
   3956
  3. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
   Viihde ja kulttuuri
   24
   2374
  4. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
   Maailman menoa
   196
   2179
  5. Heti alkoivat "asiantuntijat" sössöttämään

   ettei hallituksella ole oikeus pistää ihmisiä pakkokaranteeniin https://yle.fi/uutiset/3-11487500
   Maailman menoa
   175
   1072