Lomahieronta

Laskija

Tällaista lomamatkaa en olisi uskonut saavani. Olimme varanneet koko perheelle lomamökin rukalta hiihtolomaksi. Loma alkoi mukavasti lasten kanssa lasketellessa ja vaimoni oli mukana laskettelemassa aluksi. Toisen päivän jälkeen vaimoni valitteli, että reidet ja pakarat ovat hieman rasittuneet laskettelun johdosta. Samana iltana kävin paikallisessa yleisessä saunassa rentoutumassa yksin ilman perhettä. Samalla kertaa saimme saunassa jutella muiden miesten kanssa kuulumisia ja muutenkin keventää hieman alkoholilla lomaamme.

Tutustuin saunareissun aikana mukavaan n. kolmekymppiseen Reinoon joka oli kaverinsa kanssa lähteneet lomalle myös. Hän oli ammatiltaan hieroja ja hän oli yhdistänyt työn ja loman. Hän kertoi kuinka lomalla on mukava tehdä ns. lomahierontoja paikallisille turisteille. Lomahieronta piti sisällään tavallista kevyempää hierontaa ja toiveiden mukaan jotain muutakin mitä neidit ja rouvat halusivat.

Kiinnostukseni heräsi kun vielä muistin vaimoni kipeytyneet jäsenet. Kerroin toiveistani hänelle ja hän ehdotti jo seuraavaa päivää. Varasin alustavasti ajan keskipäivälle jolloin me ollaan lasten kanssa mäessä, saa vaimo sillä aikaa kipeytyneet lihakset kuntoon ja ehkä jotain toiveita täyttää. Pyysin vain Reinon kertovan omin sanoin millainen vaimoni hieronta oli ollut.

Mökille tultuani ehdotin vaimolleni hieronnasta ja hän ilostui kovasti ja lupasi käyttää varaukseni varmasti, olihan lihakset niin jumissa.

Seuraavana päivänä ollessani lasten kanssa mäessä, kertoi Reino hierontakäynnistä seuraavaa:

Vaimoni tuli ajallaan ja kuten tapana Reino pyysi vaimoani ottamaan kaikki vaatteet pois. Vaimoni vielä kysyi pitääkö pikkuhousutkin riisua. Kyllä, hän oli vastannut. Reino oli varannut kylpyhuoneeseen tilan hierontaa varten. Kylpyhuoneen lämpötila oli sen verran korkeampi, ettei hierottavan tule liian kylmä.

Vaimoni oli ensin hierottu vatsallaan maaten. Vaimoni oli pitänyt kovasti käsittelystä. Reino oli hieronut reidet erityisen tarkasti ja vielä lopuksi hipaissut häpyhuulia hieronnan aikana. Vaimoni oli hieman säpsähtänyt, mutta ei ollenkaan pahastunut. Pakaroita hieroessaan hän oli pannut merkille kuinka vaimoni häpyhuulet olivat hieronnasta kostuneet ja oli hieman jo syntynyt kiimatippoja.

Seuraavaksi kun vaimoni kääntyi selälleen, pyysi Reino vaimoani tulemaan sen verran pöydältä alaspäin, että jalat pääsivät polvista taittumaan alaspäin. Tässä asennossa ainoastaan reidet jäivät vielä muun vartalon kanssa hierontapöydälle. Hieronta oli aloitettu ohimoista asti ja rinnat oli hierottu erittäin kevyesti. Vaimoni oli tässä vaiheessa jo kasvoiltaan erittäin punainen kiihottumisestaan. Siirtyessään hieromaan reisiä Reino oli huomannut jo pienen kostan läikän hierontapöydällä jalkojen välissä. Reidet saivat etupuoleltakin erittäin "tarkan" käsittelyn. Reino pyysi vaimoani vielä liukumaan hieman alaspäin ja nosti vaimoni jalat erillään erillisille tuoleille. Tässä vaiheessa vaimoni oli jo silmät kiinni ja posket punaisena kuin omenalla.

Reino aloitti kummankin jalan hieronnan aivan jalanpohjasta asti. Vaimoni on pitänyt aina siitä kun hieron hänen jalkapohjiaan rakasteluamme ennen. Niin myös tällä kertaa hän oli saanut käsittelyn jonka hän oli ansainnutkin. Reino oli jossain vaiheessa pudottanut omatkin shortsinsa pois ja loppuvaiheessa jalkahierontaa hän oli lopettanut ja sanaakaan sanomatta kielellään nuolaissut vaimoni häpyhuulia ja klitoriksen imaisun jälkeen vaimoni oli saanut äänekkään orgasmin. Siitä toivuttuaan vaimoni pyysi Reinoa tulemaan sisäänsä ja kaikki arvaa miten siitä eteenpäin kävi.

Vaimoni oli jo mökillämme palattuani rinteestä lasten kanssa. Hänen poskensa olivat vieläkin punaiset hierontakäynnistä. Vaimoni kiitti kovasti kun olin järjestänyt hänelle niin hyvän hieronnan. En vielä silloin saanut vaimoltani selvitystä millainen hieronta todella oli.

Tapasin Reinon samana iltana. Olin yhtä aikaa kiihottunut ja yllättynyt miten suhtauduin tapahtumaan kun Reino kertoi koko hierontakäynnin.

10

24316

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sillä lailla:

      "Seuraavana päivänä ollessani lasten kanssa mäessä, kertoi Reino hierontakäynnistä seuraavaa:" Että sen Reinon piti sitten lasten ja muiden mäessä olleiden kuullen kertoa koko juttu?

    • sama juttu

      Laskija,

      Todella kiihoittava tarina, ala lannistu pilkasta. HIENO TARINA!!!

    • fuji

      Hyvä juttu. Tuommoiset tilanteet kuuluvat omiin fantasioihini. Tuon kun saisi videolle...

    • Kerrotko

      missä tämä hieroja ottaa naisia vastaan, jos tää on tosijuttu?

      • hierontaaaa

        On näitä tapauksia vaimoni on saanut
        kolmelta hierojalta seksi hierontaa.
        Juuri noin se etenee ,pyyhe alussa asuna.
        Jos saat naisen pyyhe ympärillä pöydälle seikkailu alkaa. Paakaralihasten ja jalkojen hieronta aika hyvä esileikki sekä alastamuuden kiihotus mukana naisella.
        Minä miehenä kiihotun oikeasti hommasta kerran sain salaa katsoa hommaa. Ei sovi mustasukkaiselle.
        On muistettava ettei myöskään riidoissa puolison kanssa nosta asiaa esille.
        Mutta kyllä on säpinä seksissä omassa sängyssä
        vaimon kanssa jälkeen päin.
        Hierojia löytyy .
        Näin kirjoitti [email protected]


      • Anonyymi

        Täyttä tottahan tuo !


    • Anonyymi

      Olen nuorten valmentaja ja jonkin verran hierojana. Vaimo naputtaa että on varmaan kiva hieroa nuoria 16 - 18v naisia varsinkin kun ovat juoksijoita pitää hieroa jalkoja ja katsoa kiimapyllyjä työkseen. Sanoin saat sinäkin käydä hierojalla kun teet päätetöitä. Varasin Mikaelilta ajan hän oli meillä harjoittelija hierojana seuran hierojalla kerroin Mikaelille hiero koko vartalo ja ota videolle epäili onko se laillista sanoin että vain minun käyttöön ja maksan siitä. Kerroin vaimolle mitä suunilleen tekee ja laita vaikka bikinit on helpompi pestä, katsoin kun vaimo pukeutu, antoi suukon ja sanoi jännittää vitusti.
      Vaimo tuli hierojalta kertoi että on paikat kipeät kun hieroi kunnolla ja väsyttää. Sain sä-postiin filmin. Vaimo riisuuntu ja oli pyyhe päällä, ai sinäkö olet hieroja esitteli itsensä, Mikael oli shortsit jalassa ja öljy laukku vyötäröllä, jo silloinkun hieroi selkää ja jalkoja näin liikkeistä että vaimo kiihottui antoi pohkeet hieroa kunnolla ja levitti jalkoja ja nosti vähän lantiota kun kädet meni nivusiin. yläosa oli jo poistettu. Kun kääntyi piti käsiä rintojen peittona mutta kun olkapäät oli hierottu kädet siirtyivät sivuille, Mikael kysyi saako hieroa rinnat, pieni nyökkäys.
      Tiesin rinnat on kiivottava kohta vaimolle, paljon öljyä ja hitaat hieronnat sai vaimon ääntelemään nännien pyöritys ja pieni venyttely sai aikaan ääntelyä. Mikael siirtyi jalkoihin hieroi hitaasti kun pääsi haaroihin levitti jalkoja reilusti kun sormet kulki pillun vierestä vaimo sulki silmänsä ja nosti lantiota jalkojen nosto ylös vuoroin ja sormien meno sisälle sai vaikeroimaan kunnolla. Laittoi vaimon kyljelleen ja oli aivan kasvojen edessä ja taivutteli polvia aivan vatsaa vasten vaimo katsoi jo paisunutta kalua Mikael löysäsi vyön puotti housut ei alkkareita paksu musta kalu ponnahti esiin vaimo otti sen suuhun heti imi ja nuoli kuin nuori kiimainen likka ei meinannut irroittaa otettaan vaan imi vauhdilla, Mikael veti pöydän päähän nosti jalat ja painoi öljyisen kalun pilluun silloin vaimo huusi ja kovaa nosti lantiota ja tyrkytti pillua se nainti kesti niin pitkään että huusi orgasmissaan. Mikael hieroi vielä vähän rintoja käänsi ympäri ja pani takaa, näin naamasta kuinka hyvää se teki puisteli päätään ja ulvahteli, Mikaelin sormi painui pyllyyn huuto vain jatkui meni toinen jalat sätki kun kalu alkoi painua oli vähän aika kuin halvaantunut mutta sitten alkoi mieletön ääntely tärisi orgasmissaan ja Nikael laski sisään paineli kunnolla, vaomo makasi tovin ennenkuin nousi. Lasku on maksettu etukäteen, vaimo pukeutui ja sanoi ethän kerro eteenpäin, en kerro ole huoleti.
      Aamulla vaimo laittoi aamupalaa ja kertoi oli hyvä että kävin hierojalla jotenkin olkapäät on rennompia. Vaimo ei koskaan enää vittuillu minun hieronnoista. Halusi jopa että hieron ja oli aktiivinen lopussa.

    • Anonyymi

      Meillä vaimon kädet kipeyty kun käytiin hiihtämässä ei ollut pitovoiteita joutu käsillä tekemään paljon töitä. Hotellin baarissa otettiin kuumia kaakaojuomia ja toinen ei tuttu pariskunta tuli istumaan samaan pöytään istuttiin aika pitkään ja lähdettiin meidän huoneeseen, istuttiin ja keskusteltiin niitä näitä. Pirkko liikutteli olkapäitään ja sanoi hiero vähän olkapäät ja jalat on kipeät, sanoin Markulle hiero sinä minä keskustelen sun rouvan kanssa. Katselivat paikkaa missä hieroa sanoin makkarin sänky on hyvä. Vaimo käveli ohut ulkoilun alusasu päällä makkariin Markku kysyi vielä Katrilta haittaako Katri nauroi riippuu sinusta haittaako. Tehtiin Katrin kanssa vedenkeittimellä kuumat juomat, Katri istui sohvalla poikittain menin viereen otin jalat syliin, eikö näitäkin pidä hieroa hieroin sieväkseltään Katri nauroi mitenhän Markulla onnistuu kuului musiikin ääniä ei muuta jonkin ajan päästä Katri lähti vessaan tuli sieltä ja näytti tule.

      Mentiin makkarin ovelle raotettiin sitä Markku oli nostanut puseron Pirkolle hupuksi laskenut ja hieronut koko vartaloa alaosassa oli vain pitsiset pikkarit hieroi aivan nivusiin asti, olin lähteä pois Katri otti hijasta kiinni katsottiin kun kun sormet hieroi pikkarien päältä keskeltä pillua Pirkko yritti estää kädellä sormet meni sisään käsi siirtyi sivulle Pirkon leviä lantio nousi ylöspäin antoi nautinnolla hieroa minun kalu alkoi nousta Katri hieroi sievästi ja hymyili kun Markku alkoi laskea housuja mentiin olkkariin Katri tuli syliin suuteli kiimaisena , tiesin että Markku ei osaa pitää käsiään erossa hyvä niin saan olla vapaasti nyt. Nostin Katrin puseron pois ja liivit sain kädet täyteen rintoja ja nätit nännit, huomasin makkarin ovella Pirkko katsoi näytin peukkuja hävisi makkariin. Katri nautti kun imin nännejä ja hieroi housujen päältä, makkarista alkoi kuulua huudahduksia siihen malliin että vaimo sai kunnolla vierasta kyrpää. Katri nousi ja nakkasi vaatteet pois istui heti kalun sisäänsä Katri oikeastaan solahti päälle oli niin märkä kuiski ollaan miehen kanssa tästä vähän puhuttu jos kumpikin saa niin ollaan puristi kaulasta voi luoja kun haluttaa ihana tuntea sun kova kalu syvällä Katri keinui kunnollla kalun varassa makkarista oli äänet lakanneet Markku ja Pirkko käveli ohi sanoin laittakaa sauna päälle, rakasteltiin Katrin kanssa tovin aikaa kunnes tuntui että kumpikin saa Katri painoi lujaa pohjaan ja supisteli laukesin sisään, oltiin ja naurettiin. Saunasta alkoi kuulua muutakin kuin suihkun ääntä Pirkko huokaili ja kiljahteli taisi saada takaapäin kunnolla. Katri kuiskasi saanhan minäkin tuolla ja nousi ja pyyhki enimmät paperiin ja saihan Katri veden valuessa. Illalla käytiin syömässä ja tanssimassa Ennen lähtöä Pirkko sanoi saanhan käydä Markun kanssa niiden huoneessa tottakai saat. Oltiin eri huoneissa aamuun saakka.
      Aamupalan jälkeen lähdettiin Pirkon kanssa omaan huoneeseen levähtämään. Kerroin Pirkolle rakasteltiin Katrin kanssa monesti oli kivaa miten sinulla, Markku oli koko ajan hyvä kiltii ja kiimanen ei antanut imeä pitkään vaan halusi naida edestä tai takaa piti antaa olla vanhat spermat sisällä kiihotti kuulema mutta kun nai takaa siveli pyllyä limasormin ensin vähän ällötti mutta kun käytti välillä sisällä , tiedätkö annoin naida pyllyyn teki muuten hyvää kun vähän aikaa oltiin naitu sain muuten peppu orgasmin. Katri muuten veti aamulla ennen aamupaala heti housut jalkaan kun olin tullut sisälle nyt Markku varmaan nai vieraiden spermojen päälle. Pirkko veti minua makkariin imi kalua kovaksi laittoi öljyä kaluun ja peppuun kuiskasi tule leviä urheilijamallinen perse edessä kalu tosi kovana laitoin sievästi sisään kohta Pirkko keinutti lantiota tiukka luikas suoli oli kalun ympärillä eka kertaa panin jo aika nopeaa kun Pirkko sai orgasmn suoli supisteli kovempaa kuin pillu lähtölaskenta alkoi paisuin tosi kovaksi ja laukesin.

      Illalla oltiin jo neljästään aivan vapaasti , minä imin Katria kontallaan Pirkko imi minua jalkojen välissä veti Markkua taakseni sanoin ei ei Pirkko vähän puraisi kalusta tunsin öljyn valuvan ja kalu painui pesään Markun kalu on paksu mutta yllättävän hyvin meni sisään Pirkko imi kalua ja hieroi Markun palleja tuntui että nyt tulen Pirkko runkkasi ja imi tyrkkäsin muutaman kerran kunnolla suuhun Markku tuli samaan aikaan suoleen . Käännyttiin Markun kanssa sängylle Pirkko ryömi Katrin päälle katsoimme livenä vierestä kun naiset rakasteli meistä välittämättä.

      Olemme kerran olleet vaimojen vaihdossa koko pyhäajan se on välillä virkistää seksielämää

    • Anonyymi

      U­­­usi sek­­si­teatteri ava­­­utu­­u Su­­ome­­­en! Ku­­tsu­­mme kaikk­­i­­­. Il­moit­tau­tuminen ry­­­hmä­­ämme tä­ällä - http://9433444.com/H/sO7h 👈

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe