Taru

Nimetön novellitar

Tunnen vapautuneen sykkeen sisälläni. En itse ole saanut orgasmia, mutta poikaystäväni oli. Itseasiassa en ole koskaan elämässäni kokenut sitä tunnetta. Haluaisin joskus kokea sen, mutta tuntuu, ettei se Tuomaksen kanssa onnistu. Vaikka hän onkin komea, hyvävartaloinen ja hänen peniksensä aivan jumalainen, mutta silti jää jotain puuttumaan.

Puemme molemmat päällemme ja lähdemme keittiöön. Siellä istuu poikaystäväni isosisko aamutakissaan. Hän oli tullut Helsingistä asti kotikonnuilleen ja aikoo olla koko viikonlopun täällä. Heidän vanhempansa ovat matkoilla ulkomailla, joten poikaystäväni saa asua pari viikkoa yksin kotona, tosin isosisko viettää täällä yhden viikonlopun ja minä vietän pari viikkoa täällä Tuomaksen seurana.
Hän on kyllä kaunis. Siis Tuomaksen isosisko, Taru. Hän on minua pari vuotta vanhempi, siis 19-vuotias, ja hänen kasvonsa loistavat koko ajan. On hänellä myös hyvä kroppa, joka taitaa liikkua geeneissä.
-Kulta, jää sä syömään aamupalaa. Mä käyn kaverilla, ku sillä on jotain surua muijansa kanssa ja se kaipaa vähän neuvoja. En viivy kauan.
Tuomas muiskauttaa suukon huulilleni, heittää takin niskaansa ja lähtee vilkuttaen.
Istun Tarua vastapäätä ja alan kokoamaan itselleni voileipää. Taru katsoo mua pitkien ripsiensä takaa valloittavasti hymyillen.
-No, Iina, mitäs ajattelit puuhata tänään?
Kohautan Tarulle olkiani ja mutisen jotakin vastaukseksi suu leipää täynnä.

Katselen Tarua vaivihkaa, kun hän selailee pöydällä olevaa sarjakuvalehteä. Hänellä on todella pyöreät ja ryhdikkäät rinnat. Tuntuu kuin ne pullahtaisivat kohta ulos aamutakista. Yht'äkkiä aloin tuntea halua koskea Tarun kasvoja, tuntea huulien kaarteet, laskeutua kaulalle, rinnoille...
Yllättäen olinkin ajatuksissani päätynyt Tarun huulille. Huulemme ovat vastakkain, katsomme toisiamme silmät pyöreinä, kumpikaan ei tehnyt elettäkään. Olimme hetken ajan aivan hiljaa, kunnes Taru koskettaa hellästi poskeani, työntää huulensa tiukemmin huulilleni ja alkaa suudella. Myötäilen Tarun huulten liikkeitä ja olen aivan sulaa vahaa. Taru on selvästi kokenut suutelija, sen verran taidokkaasti hän minua suutelee. Sitten päähäni iskeytyy kuva Tuomaksesta ja erkanen vastentahtoisesti. Katson Tarua anteeksipyytävästi ja ryntään Tuomaksen huoneeseen. Taru jää hiljaa paikoilleen, sydämensä takoessa hurjana rintaa.

Aamuisesta on jo monta tuntia ja päivä alkaa kääntyä illaksi. Päivä oli mennyt tuskastuttavan hitaasti. Olin vain ajatellut aamulla tapahtunutta. Istun Tuomaksen kainalossa olohuoneessa ja siemailen vaisuna siideriä. Olimme pienellä kaveriporukalla päättäneet ottaa tänään vähän alkomahoolia.
Tuomas suutelee kaulaani ja minä hymyilen. Tosin kuvittelen koko ajan, että Taru olisi siinä vierelläni - se on väärin, mutta en voi itselleni mitään. Levottomat ajatukset valtaavat pääni ja himo saa minut juomaan entistä enemmän.

Tuomas ja muut pojat päättävät mennä saunaan, jonka he olivat lämmittäneet. Minulle se on aivan sama, en ollut kauheasti viihtynyt koko iltana. Istun vain sohvalla ja pyörittelen humalan sekaista päätäni. Ovella kolisee ja Taru astuu sisään. Hän katsoo minua hetken ajan ja ripustaa takkinsa. Taru kävelee luokseni ja istuu viereeni jättäen pienen välin välillemme.
-Onko ollut hauskaa? Taru kysyy keskustelua viritelläkseen.
-Kypsää, vastaan ja uskaltaudun katsomaan Tarua silmiin.

Hänellä on uskomattoman ruskeat silmät. Niihin voisi vaikka upota. Taru katsoo minua hymyillen ja kehuu valkoista toppiani nätiksi. Kiitän, vaikka en itse näe tavallisessa topissani mitään erikoista.
Taru koskettaa hellästi niskaani ja meidän välillämme tuntuu kulkevan sähköinen lataus. Taru laskee kätensä toppini olkaimelle ja tipauttaa sen syrjään. Hänen kosketuksensa on ihanan pehmeä ja haluan sitä lisää.
Taru vilkaisee ovelle ja nousee sitten tarttuen minua kädestä.
-Tule, Taru sanoo houkuttelevasti ja vetää minut ylös.

Kävelemme käsi kädessä Tarun huoneeseen. Istumme Tarun sängylle ja katsomme toisiamme. Voi luoja tuota kaunotarta.
Taru kumartuu puoleeni ja kuiskaa korvaani:
-Haluatko, että näytän sinulle miltä todella näyttää ja tuntuu taivaassa?
Nyökkään ja suutelen häntä. Tuntuu, että voisin ahmia koko tytön. Ahnas suudelma kestää hetken, kunnes Taru siirtyy kaulalleni. Hän puree minua hellästi ja se tuntuu hyvältä.
Sitten hän tarttuu kiinni paidastaan ja vetää sen hitaasti pois. Hänen rintansa näyttävät ihanan meheviltä liiveissään ja tahdon äkkiä ne pois, jotta näkisin rinnat vapaina.
Ojennan käteni hänen selkänsä taakse ja tappelen hetken hakasten kanssa, kunnes saan tiputettua liivit lattialle. Ne olivat ihanat. Tarun rinnat olivat aivan upeat ja täyteläiset.
Taru tahtoo riisua minut. Hän nostaa toppiani hitaasti ja herkuttelee katseellaan. Toppi on pian lattialla, samoin minunkin rintsikkani. Taru kaataa minut selälleni sängylle ja painautuu minua vasten. Rintamme painautuvat vastakkain ja haluan Tarua yhä lisää. Haluan hänet kokonaan.
Taru laskeutuu vartaloani pitkin alemmas, samalla suudellen rintojani ja litteää vatsaani. Sitten hän leikittelee kielellään häpyalueeni lähistöllä. Avaa napin ja vetää farkkuni rivakasti jalastani. Huohotan jo valmiiksi, olen äärimmäisen kiihottunut. Tunnen hipstersieni kostuvan nesteestäni. Taru laskee hitaasti pöksyni ja heittää ne lattialle. Hän katselee paljasta pilluani lumoutuneena ja nuolaisee kuivuneita huuliaan. Hän laskee kätensä ja koskettaa hipaisemalla pilluani, vingahdan nautinnosta.
-Se on kaunis, Taru sanoo ja kuulen kiihotuksen hänen äänestään.
Taru nousee ylös sängystä ja avaa omat housunsa. Katson häntä alasti ja avaan haarani. Kiemurtelen, koska haluan häntä nyt, heti.
Tarulla on jalassaan mustat stringit ja hän nousee vatsani päälle istumaan. Tunnen kuuman kummun painautuvan vatsaani ja tunnen kuinka märkä se on. Taru hymyilee veikeästi ja upottaa pari sormeaan stringeihinsä. Hän ottaa käden pois ja tuo sormet kasvoilleni, nuolaisen niitä kuin ne olisivat jotain vastustamatonta herkkua. Taru ottaa kasvojeni edessä stringinsä pois. Käteni alkavat vaellella hänen kauniilla, ruskettuneella vartalollaan. Hieron ihanaa vatsaa, ryhdikkäitä rintoja.. Koko nainen on kuin veistos. Upea veistos, ilman säröjä.
-Haluaisitko kokeilla 69:iä? Taru kysyy ja nyökkään.
Taru kääntyy päälleni vatsalleen ja työntää kiinteän peppunsa kohti kasvojani. Hieron noita jumalaisia pakaroita ja etsin kielelläni hänen pillunsa. Tuntuu kuin olisin työntänyt kieleni kiihottavaan, nautintoa tuottavaan kraatteriin. Tarun pillu on kuuma ja huutaa minua nuolemaan. Nuolen ja nautin jokaisesta lipaisusta. Nautin myös siitä, kun Taru nuolee minun pilluani ja työntää sisälleni välillä sormia.
-Mmm, tuo tuntuu ihanalta... mumisen nautinnosta ja työnnän oman sormeni sisälle Tarun pilluun. Siellä on lämmintä ja kosteaa. Liikutan sormeani edes takaisin ja tiedän aiheuttavani myös Tarulle hyvää.
Hetken päästä tunnen Tarun kehon värisevän ja Taru voihkaisee suureen ääneen nautinnosta. Tarun pillu supistelee voimakkaasti ja arvelen hänen saaneen orgasmin.
Taru nousee pois päältäni vierelleni sängylle ja laskee kätensä vatsalleni.
-Nyt on enää sinun vuorosi, hän sanoo ja suutelee minua. Hänen kielensä seikkailee minun kieleni kanssa ja suudelman välissä käsken häntä koskettamaan minua.
Taru irtautuu suudelmasta ja tulee uudestaan päälleni, tällä kertaa vatsalleen. Hän työntää pilluaan minun pilluani vasten ja se tuntuu paremmalta kuin koskaan heteroseksi on tuntunut. Oikealta.
Taru suutelee rintojani ja imee kovettuneita nännejäni. Hän puristelee niitä ja hinkkaa yhä kovemmalla tahdilla pillujamme vastakkain.
Lopulta tunnen jotakin aivan uskomatonta. Pilluni supistelee ja tunnen kaiken olevan entistä märempää, värisen. Se tuntuu ihanalta, fantastiselta. Sellaista en ollut kokenut ennen elämässäni. Orgasmia.

Puemme yhdessä nopeasti päällemme ja kampaamme hiuksemme, ettemme näyttäisi aivan pöllämystyneiltä. Se oli elämäni uskomattomin kokemus, enkä kadu sitä hetkeäkään. Vaihdamme Tarun kanssa suudelmat ja menemme olohuoneeseen katsomaan, josko pojat olisivat tulleet pois saunasta.

Heti seuraavana päivänä, kun kaikki olivat selvin päin; minä jätin Tuomaksen. Se oli vaikeaa, mutta niin tein. Kerroin meidän kasvaneen erillemme, mutten sitä, että olin löytänyt bi-seksuaalin puoleni, vieläpä hänen siskonsa kanssa. Tarun kanssa jatkoimme ystävinä, mutta ei meistä paria tullut. Olen kuitenkin kiitollinen hänelle ikuisesti. Tapahtuman jälkeen olen seurustellut monien tyttöjen kanssa, mutten ole vielä löytänyt Sitä Oikeaa. Uskon kuitenkin, että sellainen tulee vielä joskus vastaan, tulevaisuudessa.

2

9417

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sanat

      mukana,mut kiva et uutta novellistia tulee "kehiin".! En neuvoarvostele,mut kuten huomasit,jaa vähän,niit..PS.aihe hyvä,toinen aihe,suosikeista parhain,äiti,tytär,tai tytär,äiti katsokaa missä tallaisia tarinoita,fantsioita on ja katsokaa paljonko on lukijoita..

    • miksei kelpaa jo

      mahtava tarina, lisää samanlaista

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe