Miksi maailmankaikkeus on 6000 vuotta vanha

Provo Gator

Ensinnäkin, ei voi olla mitenkään uskottavaa, että maapallo on yli 6000 vuotta vanha. Perusteleehan sen 2000 vuotta nuori kaksiosainen tieteellinen julkaisu, jonka pohjalta olemme kehittäneet myös suprajohteet, nenäkarvatrimmerin, sijaiskärsimysopin ja kvanttifysiikan.

Sivulauseissa on jotakin epämääräistä muminaa Jumalasta ja isättömästä pojasta joka teloitettiin, mutta ei kuollut. Tai siis kuoli mutta heräsi kolmen vuorokauden kuluttua ja nousi maan kiertoradalle tai jopa kauemmaksikin! Ja tämän viihdyttävän davidcopperfieldismin vuoksi, me kaikki jonakin päivänä nousemme kiertoradalle. Näistä tempuista on klassikoiksi nousseet levitointi, materiaalien vaihtaminen toiseksi, Vapaudenpatsaan kadottaminen ja lusikoiden vääntäminen. Spede Pasanen jalosti klassikkoa nimeltään Veden päällä käveleminen hiihtämiseksi veden päällä. Voi rähmää hän ei mantrasta huolimatta saanut toimimaan. (Kissan halkaisu taitaa olla legendaa, tai tms. sukkeluus?)

(Eivät tosin kaikki nouse kiertoradalle; Lazarus niminen henkilö vain nousi haudastaan (Lazaruksen elämästä 3 vrk jälkeen ei pöytäkirjoissa ole merkintöjä) ja toiset ikään kuin rangaistukseksi ja varoittavaksi esimerkiksi pakotetaan menemään eräänlaiseen uuniin, joka sijaitsee vanhan tieteellisen teorian mukaan maapallon keskiosassa. Tämä teoria on herättänyt tieteen piirissä spekulaatiota, koska sen iljettävän luonteen vuoksi tiedemiehet eivät ole hakeneet rahoitusta ko. paikan tutkimiseen.) Teologinen tiedekunta on
viime aikoina joutunut ankaran kritiikin kohteeksi määrärahojen tuhlaamisesta epäolennaisuuksiin. Tiedekunta kiistää epäolennaisuudet tieteelliseen kaksiosaiseen laitokseen vedoten.
Mainittiin myös, että tämä kiertoradan suunnalla tai kauempana sijaitseva paikka on nimeltään Paratiisi. Eräät kiistanalaiset tiedemiehet ovat tosin laskeneet, että ko. aluksessa tms. kulkuneuvossa on tilaa vain rajatulle määrälle kuolleiden ihmisten ei kuolematonta materiaa joka ei ole materiaa vaan sieluksi kutsuttua... Hmmmm... Materiaa tms. tarkasti tutkittua ainesosaa, joka on määrittelemätöntä mutta olemassa olevaa. Asiasta kiinnostuneet voivat lukea faktat ko. kaksiosaisesta tieteellisestä julkaisusta.

On minustakin täysin pöyristyttävää edes ajatella, että elämä olisi luonnollisen valinnan kautta 100 miljoonien vuosien kuluessa kehittynyt sellaiseksi, kun me tällä hetkellä voimme sen havaita. Tässä kohdin piilee suuri vaara; jos ajattelet ja kyseenalaistat liikaa, voit joutua varoittavaksi esimerkiksi paikkaan, mitä tiedemiehet eivät paikan iljettävän luonteen vuoksi ole tutkineet.

Evoluutio on huuhaata: Koska se on huuhaata, joka tekee siitä huuhaata. Kehitysoppi on naivia taikauskoa ja perustuu kehäpäätelmiin sekä aivopesuun. Tästä ei tämän enempää. Tämä riittänee todisteeksi evoluution kumoamiseen? Asiasta kiinnostuneet voivat lukea vasta-argumentit kaksiosaisesta tieteellisestä julkaisusta.

Tässä muutama referointi kaksiosaisesta tieteellisestä julkaisusta:
1. Jumala loi kaiken. Piste. Asiasta kiinnostuneet voivat lukea todisteet edellä mainitusta kaksiosaisesta tieteellisestä julkaisusta.

2. Muutamia tuhansia vuosia sitten eräs legendaksi asti kohonnut vanha mies rakensi eräänlaisen merentutkimusaluksen. Hän oli aikansa vihreän aatteen edelläkävijä, humoristi sekä matemaattinen nero.

Koska:

a) Hänestä on tehty eräs hyvinkin tuttu laulu, jossa kerrotaan matkasta hänen henkilökohtaisen hygienian huolehtimispaikkaan. Legendoista tehdään lauluja. Tieteellinen kaksiosainen julkaisu on inspiroinut muitakin laulun tekijöitä ja nämä sävellykset ovat löydettävissä Virsikirjaksi kutsutussa bestsellerissä. Ko. kirjaa saa myydä.

b) Hän ei käyttänyt aluksessaan lainkaan uusiutumattomia rakennusmateriaaleja, vaan puuta. Tämä on todistettavissa sillä, että ko. aluksesta ei ole enää jäljellä mitään, vaan tehtävänsä suoritettuaan se mätäni. (Jotkut koulukunnat haluavat ajatella, että tämän laivan ei-materiaalinen osa nousi myös kiertoradalle, mutta Teologinen tiedekunta tutkii asiaa kaksiosaisesta tieteellisestä julkaisusta)

c) Ko. aluksesta ei ole löytynyt myöhemmin tarkkoja piirustuksia, mutta ed. mainittuun tieteelliseen kaksiosaisen kirjan tosiasioihin nojautuen ja olettaen, hän kantoi laivan laskelmia päässään, kuten Taruhahmo Einsteinin kerrotaan tehneen luodessaan myytin Suhteellisuudesta. Akateeminen kirjakauppa myy kohtuuhintaan niteitä ko. mytologiasta kiinnostuneille. Todella friikeille löytyy myös kirjallisuutta Joulupukki nimisestä mytologisesta hahmosta.

d) Hän oli tavaton huumoriveikko ja aikansa suosituin standup- koomikko. M/S Arkin yökerhossa järjestettiinkin standup-show, joka kärsi suunnattomasta yleisöpulasta. Nauru kuulemma pidentää ikää ja kaveri elikin huomattavan vanhaksi. Ja helppohan se on nauraa, kun itse mennä porskuttaa ja muu maailma hukkuu. Vahingon ilo on paras ilo. (Tai oikeastaan vasta toiseksi, jos nyt ihan tarkkoja ollaan. Parasta on se, mitä ei tehdä housut jalassa)

3. Elämä ilmestyi lämpimästä lammikosta tai maan tomusta, joka sijaitsi Eden nimisessä paikassa. Eräänä päivänä kiertoradalla olevan paikan tms. aluksen rakentaja loi tahdon voimalla miehen: ZZZZZAP! (Myös Abrakadabra ja simsalabim! ovat suosittuja) Faktat ovat luettavissa kaksiosaisesta tieteellisestä julkaisusta.

Mutta tämä mies oli vasiten säälittävä, koska ei keksinyt jalkojensa välissä olevalle kolmannelle jalalle muuta käyttöä kuin hipelöiminen, kiertoradalla olevan aluksen tms. paikan rakentaja tästä kiusaantuneena päätti valmistaa hiplaajalle kaverin. Ilmeisesti materiaalipulan vuoksi hän rakensi heikommaksi osapuoleksi kutsutun kaverin ko. hiplaajan tukirangassa olevasta ulokkeesta. Maan tomu oli ilmeisesti toimitusvaikeuksista johtuen loppu. Kuin vahingossa myös tälle mystiselle kolmannelle jalalle löytyi käyttökohde; joskin käytöstä tai sen ajattelemisesta voi olla seuraamuksia; rangaistuksena voi joutua paikkaan, mitä tiedemiehet eivät paikan iljettävän luonteen vuoksi ole tutkineet. Asian osapuolet ovat tosin kiistäneet teon ja sen suunnitelmallisuuden, vedonneet syyntakeettomuuteen ja puolustuspuheenvuorossa syyttäneet Serpentesiä ja Malus domesticasta saatavaa Red Deliciousta. (Kyseessä ei ole se analoginen semafori, joka niin hassusti heiluu sedän leuan alla, eikä todellakaan Aatamin omena. Ko. puun hedelmiä ei ollut nimetty, ainoastaan kriminalisoitu)

4. Kreationismi on tiedettä. Sen todistaa kaksiosainen tieteellinen julkaisu.

5. Evoluutio legendoihin ja uskomuksiin perustuvaa taikauskoa. Senkin todistaa 2000 vuotta vanha tieteellinen julkaisu.

6. 42

7. En ole hullu, olen omalaatuinen.

8. Äitikin sanoi, että mä oon kova jätkä.

9.PEACE ihmiset!

0

1166

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

        Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
        Lieksa
        90
        3940
      2. Baaritappelu

        Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
        Kokkola
        43
        3742
      3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

        1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
        Maailman menoa
        605
        3738
      4. Tappo Kokkolassa

        Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
        Kokkola
        14
        2383
      5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

        En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
        Ikävä
        72
        2332
      6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

        SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
        Maailman menoa
        328
        1995
      7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

        Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
        Tunteet
        124
        1976
      8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

        Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
        Maailman menoa
        187
        1816
      9. Ketä ammuttu ?

        Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
        Juupajoki
        28
        1489
      10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

        Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
        Ikävä
        66
        1382
      Aihe