Meidän poika

varsinainen letkauttelija

Tapaus 1.

Olimme 3-vuotiaan poikani kanssa kaupassa ja poika olisi halunnut karkkia. Sanoin että ei tänään kun ei ole karkkipäivä! Meillä on karkkipäivä vasta lauantaina. Poika siihen että mutku mä haluuuun. Ja lähdettiin kassalle päin maksamaan ostokset. Heh heh.

Tapaus 2.

10-vuotias poikamme toi kavereitaan meille kylään. He pelasivat pojan huoneessa pleikkaria ja yhtäkkiä oma puhelimeni soi. Pojat soittivat että heillä on nälkä! Sanoin että voivat mennä mäkkäriin. ;)

Tapaus 3.

Poikamme olivat hoidossa mummilla ja vaarilla, jossa olivat myös heidän kaksi tyttöserkkuaan. Olin jo ulko-ovella lähdössä töihin, kun kuulin että serkkutytöt sanoivat äidilleni että mummi lähdetäänkö taas uimahalliin uimaan? Oli siinä naurussa pitelemistä :-)

Tapaus 4.

Selailin internetissä suomi24-keskustelupalstaa, ja osuin "lasten suusta"-osioon. Osa jutuista oli todella hupaisia, mutta pian huomasin, että palstalla roikkui myös niin sanottuja floodaajia. He kirjoittelevat tälle palstalle täysin asiaankuulumattomia viestejä: arkipäiväisiä keskusteluja lasten kanssa, jotka kuuluvat enemmänkin perheen sisäpuolelle, kuin yleiseen jakoon internetin keskustelupalstalle. Näissä viesteissä ei myöskään ole mitään huumoriarvoa, ja niitä lukiessa tuntuu, että kaikkein olennaisin asia olisi jäänyt niistä paitsi, ja että tämä olisi tehty vieläpä ihan tahallaan.

On täysin selvää, että oman lapsen tekemiset ovat ihastuttavia vanhempien mielestä, mutta aikuisen ihmisen tulisi osata arvioida, jättääkö tapauksen perheen sisälle, vai julkaiseeko sen kaikille. Varsinkin, jos asiasta on huomautettu lukuisia kertoja.

Tiedätte kyllä, kenestä puhun. Mielestäni tästä floodaajasta on päästävä eroon, vaikka sitten banneilla tms. Koska tämä palstan ilmapiirin pilaaja käyttää rekisteröityä nimimerkkiä, lienee helpoin tapa ilmiantaa käyttäjä hänen profiilistaan. Näin ylläpitokin saa tietoonsa, että tällä palstalla tosiaan liikkuu häirikkö, josta on päästävä eroon.

Palstan kuvauksessa lukee näin:
"Kertoiko lapsesi ikimuistoisen sutkauksen tai elämänviisauden? Jaa hauskimmat lausahdukset tällä palstalla."
Koska Blondi-72hki:n viestit eivät lukuisista yrityksistä huolimatta täytyä edellä mainittua kriteeriä, hänellä ei ole mitään asiaa tälle palstalle. Vaikka hän ei käyttäydy siveettömästi, niin toistuva aiheen sivusta puhuminen rikkoo mielestäni ihan tarpeeksi sääntöjä.

Asianomaisen viestit vievät puolet palstatilasta. Ei ole oikein, että muiden viestit saavat siirtyä tuon paskanjauhajan takia. Täällä on myös rakas päiväkirja-osio, ja blondi voi siirtyä sille palstalle kertomaan päivänsä tapahtumista. Jos jotain ne kiinnostavat, niin he löytävät ne varmasti sinne kuuluvalta palstalta.

Siispä nöyrästi pyydän, että nyt jokainen ottaisi yhteyttä ylläpitoon asian tiimoilta, koska palstafloodaajat on saatava kuriin.

Toivottavasti myös blondi itse lukee ainakin ensimmäiset kolme tapausta, ja miettii itsekseen, ovatko ne hauskoja juttuja, ja muistuttavatko ne jotenkin hänen omia kirjoituksiaan tällä palstalla. Sen jälkeen hän voi miettiä, että kuuluvatko ne tälle palstalle ollenkaan.

Kiitos.

8

1256

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pöh...

      tylsä päivä ilmeisesti... :)

    • getew

      Niimpä!

    • Pariton Isä

      Eipä nuo hänen kirjoituksensa yleensä kovin kummoisia ole, MUTTA en ymmärrä mikä niissä sinua niin häiritsee. Ne eivät kuitenkaan loukkaa ketään eikä niissä ole mitään asiatonta. Lisäksi joku voi hyvinkin pitää niistä, oletko ajatellut sitä.

      Kuule, jos vain jättäisit yksinkertaisesti lukematta blondin kirjoitukset.

    • sinulla

      sitte on oikeus kirjoitella tänne jotain ihan muuta kuin hauskoja juttuja? Logiikkasi mukaan siis sinun tulisi poistua palstalta tilaa viemästä. Samoin voisivat tehdä muutkin jotka katsovat olevansa oikeita henkilöitä haukkumaan toisia ja päättämään minkä muiden mielestä on hauskaa/mukavaa luettavaa..

    • olet...

      Oletko koskaan tullut ajatelleeksi että sinun mielipiteesi ei välttämättä ole se yleinen mielipide ja kaikki eivät todellakaan tanssi sinun pillin mukaan! Jättäkää jo se blondi rauhaan! Älkää lukeko sen juttuja jos noin ärsyttää! Sitäpaitsi ne jutut saattavat joidenkin mielstä oikeasti olla hauskoja, ainakin ne ovat vilpittömiä ja rakastavan äidin kirjoittamia! Että poistu sinä ilonpilaaja tältä palstalta!

    • kuin ois

      blondi ite vastannu noi kaikki vastaukset sun viestiin.ihan asiaa mun mielestä puhut.kyllähän ne voi jättää lukematta,mutta...tää 24 tökkii muutenkinn jo niin pahasti, että tosiaan kaikki palstalle kuulumattomat(varsinkin kun tämä on jatkuvaa) jutut pitäs saada minimiin.

    • kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

      Eikö alkuperäisellä kirjoittajalla ole omaa elämää tai omia ongelmia ollenkaan, kun pitää nähdä vaivaa toisten kirjoittelemisesta?

      Alkuperäisen kirjoittajan viesti nyt oli aivan turha tällä palstalla, jos mikä!!

      Jos jonkun tietyn kirjoittajan kirjoitukset tällä tai millä tahansa muulla palstalla ärsyttävät, niin niitä ei ole pakko lukea.

    • sun jutut

      Missä kohtaa ne letkautukset oli?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 189
      2246
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      54
      2074
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      168
      1854
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      168
      1679
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1344
    6. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      19
      1305
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1257
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1195
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1178
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      14
      1178
    Aihe