Myös leluista?

Cateen

Mihin saatte lelut mahtumaan? Viettekö säännöllisesti kiertoon? Raaskiiko lapset antaa leluja pois?
Vaikka meillä ei juuri muita ole kuin autoja, isoja pieniä, autoratoja, vaunuja, vauvoja tarvikkeita, legoja isoja pieniä. Ei pehmoleluja, ei mitään einesleluja. Silti, mihin ne mahtuu, kun lisää pukkaa vuosi vuoden perään?

6

618

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lopettakaa

      ostaminen ja sanokaa mummuille ja muille, että ruokana mieluummin jos jottain pitää ostaa!
      Mulla ei ole kuin yksi lapsi, mutta että sitä vaatetta tuli, sitä tuli ovista ja ikkunoista, kunnes älysin sanoa stop...riittää, ettei se ehi pitämään niitä kun kasvaa ulos...no, mutta kun....sai aina kuulla,mutta sano sinä rohkeasrti kanssa että älkää tuoko, kiitos!
      Ja myy niitä eteenpäin, pikku ilmainen ilmoitus paikalliseen lehteen, että myydään halavalla leluja!

    • ne on ne

      eineslelut?

      • pikaruokaa

        luulen...


    • satu40

      leluja parin eri huushollin kesken ja noin kerran vuodessa annetaan ylimääräisiä myös erilaisiin keräyksiin, tarhoihin, kerhoihin jne.

    • 4:n äiti

      Meillä lelumäärää on rajoitettu sillä, että niitä saa ostaa lapsillemme vain me vanhemmat, ja lasten kummit. Isovanhemmilla ei ole lelujenosto-oikeutta, enää.

      Leluja varten on ostettu iso kaappi, ja sinne isoja laatikoita: yksi pehmoleluille, yksi nukeille ja nukenvaatteille, yksi leikkiastioille, yksi autoille, yksi junaradalle tarvikkeineen ja pikku legoille. Lisäksi on muutama isompi lelu, jotka eivät mahdu kaappiin. Niitä nostetaan välillä kaapin päälle "jäähylle". Lelukaapin ylähylly on täynnä lautapelejä, palapelejä ja askartelutarvikkeita. Ja barbiet ovat tyttöjen omissa "aarrekaapeissa".

      Parin kuukauden välein tehdään leluinventaario, ja kaikki rikkinäiset lelut heitetään pois. Tarvittaessa kerätään myls sellaista tavaraa pois, joilla kukaan ei leiki. Esim. helistimet ym. vauvalelut ovat nyt poissa käytöstä. Varastossakin on kuulema jotain leluja. En vaan tiedä mitä.

      On me joskus myyty kirpparillakin leluja.

    • mapee

      meillä kun leluja on aikanana tullut se perusvalikoima täyteen on tehty stoppia hankintaan. On ihan turhaa ostaa ihan vain ostamisen ilosta ja laitta avanhat kiertoon tms. Toki esim jouluna leluja on paketeissa, mutta ei lisää samaa tavaraa jota jo on ja määrä pienenee joka vuosi kun lapsi kasvaa.

      Ehjät lelut, joita ei käytetä laitetaan kiertoon, myydään kirpparilal tms tai sitten pakataan vintille. Vinttiin on mennyt esim duplot yms jotka aikanana on kiva kaivaa lapsenlapsille... Siellä on myös jokaisen lapsen lempileluja joita saavat sitten aikanaan omilleen.

      Risa lelu lentää säälittä roskiin sillä sillä ei kukaan kuitenkaan leiki.

      Ja mökkihän se on meillä se oman kiertokulun viimeinen etappi. Sinne päätyy moni roina, jolla ei kaupungiss atee mitään, mutta mökkipäivinä on uusi ja erilainen juttu. Niin mäkin Betty spagetit kuin muutkin hilavitkuttimet kokee siellä aina uuden suosion hetkeksi. Samoin kulahtaneet nuket päätyy joko kotona ulkoleikkiin tai mökille, kummassakaan kun ei kunto parane... Moni tavara siis saavutta aihan oikeasti kiertokulun pään aikanaan loppuun leikittynä.

      Tuossa päivänä eräänä nuorimies, jolla oli kotiin syntynyt pikkusisko, ajeli rattailla pihalla. Koska noita kyseisiä rattaita on ilonamme pari ja kukana ei niitä käytä niin pakattiin ne sitten autoon heille mukaan ja koska rattaat ilman vauva aon tyhmää niin kaivettiin kätköistä nukkekin kyytiin. Iskä ei kotona juuri ilahtunut, mutta poika pärrää vauvansa kanssa innoissaan. Tuskin olisi omia vehkeitä saanut muuten? Mutta tämä vaatii juuri sen pihavajan tms misä säilyttää sitä roinaa...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8386
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe