kadonnut G asema

eerikäinen jorma

Nyt on paha ongelma. Konessa on kaksi kovalevyä, ja kas kummaa yhtä äkkiä toinen katosi. Joku kerto että dc:ltä tullut virus joka hävittännyt osion?? windows ei näytä asemaa ollenkaan paitsi järjestelmänhallinnassa, mutta bios kyllä löytää. Kovalevyn voisi kyllä ottaa irti ja viedä liikkeeseen mutta kun siellä on kaikkea "perhekuvia" vaimosta... oliskohan mitää ohjelmaa mitä voisi kokeilla ihan itte tai saako pöytäkoneen kovalevyä liitettyä kannettavaan josta voi kokeilla toimisiko.
muuten voisi heittää koko aseman vesilintuun mutta siellä on kaikki valokuvat muutamalta vuodelta

4

1197

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voi laittaa ulkoiseen koteloon ja sen jälkeen katsoa sitä (ja pelastaa tietoja) missä tahansa nykypäivän tietsikassa, jos se yleensä on katsottavissa.

      En tiedä onko viisasta katsoa levyä toisessa koneessa Windowsilla jos siellä sattuisi luuraamaan jokin pöpö. Kenties kannattaa liittää Linuxiin tai Maciin, se on turvallista.

      Saattaapi olla että levy on fyysisesti loppu tai sitten sen kirjanpito on sekaisin. Kokeile vielä ajaa jotain hyvää levynkorjausohjelmaa, mitä niitä nyt Windowsille mahtaakaan olla.

    • tapaus. Mene tietokoneen hallintaan ja valitse sieltä levynhallinta ja klikkaa hiiren oikealla puuttuvaa asemaa ja valitse uuden levyn tuonti. Sen pitäis näkyä sen jälkeen.

    • Fujitzu Skaleo

      Viestiketjusta alenpaa...

      Vakiovika
      joissa on Nvidian piirit (ja siis myös Nvidian IDE ohjaimet).

      Ja vakiokorjaus: poistetaan Nvidian IDE ohjaimet ja otetaan käyttöön standardi IDE ohjaimet.

      Menee näin: Avaat laitehallinnan ja sieltä etsit luettelosta IDE-kanavien ohjaimet. Otat esiin ensimmäisen IDE kanavan ohjaimen ominaisuudet ja valitset "Päivitä ohjain". Pidä huoli siitä etä automaattinen päivitys ei ole valittuna vaan valinta on vaihtoehdossa "valitsen luettelosta". Seuraavassa ikkunassa valintamerkki ruutuun "Näytä yhteensopivat ohjaimet" ja luettelossa pitäisi nyt näkyä sekä Nvidian ajuri että "Standardi IDE ohjain" tms. Valitset Standardi ohjaimen ja jatkat normaalissa marssijärjestyksessä.

      Toistetaan myös toiselle IDE kanavalle.

      Käynnistä kone uudelleen ja se oli siinä.

      HUOMIO jos menet tekemään tämän itse, takuu katoaa koneesta että napsahtaa. Toisaalta, mitä sillä takuulla tekee jos takuukorjaaja ei osaa hoitaa näin tunnettua tyyppivikaa.

      Ja lopuksi: koko tämä resepti perustuu sille _olettamukselle_ että emolevylläsi on Nvidian piirit. Jos ei ole, ei voi mitään. Tästä eteenpäin olet sitten tietoinen siitä että esim. sellaisilla asioilla kuin emolevyn ja kiintolevyjen valmistaja ja tyyppi ON MERKITYSTÄ kun aletaan selvitellä kiintolevyjen toimintaongelmia ja kerrot ne kysyessäsi heti kärkeen, eikö ?

    • hh

      hhh

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe