Seksiä leirintäalueella

KKorppi

Seksiä leirintäalueella


Kesällä 1969 olimme Aken kanssa liftailemassa siellä täällä Suomen kesässä. Se oli silloin yleinen harrastusmuoto kesällä. Oltiin vähän aikaa kesätöissä ja nostettiin lopputili (75 mk) muistaakseni ja lähdettiin kuukaudeksi reissaamaan. Rahathan loppu muutaman päivän päästä, mutta onneksi me oltiin nättejä poikia ja vielä supliikki hallussa. Tytöt kustansi. Vanhemmat oli monella menny mökille ja kuka minnekin sukuloimaan. Mehän päästiin sitten leikkimään kotia pimujen kanssa.

Joskus piti kuitenkin yöpyä teltassa, kun ei muuta yöpaikkaa löytynyt. Meillä oli aina kummallekin oma teltta, oli sitten niinkuin omat huoneet, missä touhuta.

Vaasassa oli käynyt niin, että meidän viikonloppuhoitojen vanhemmat tuli mökiltä kaupunkiin sunnuntai-iltana ja meidän piti häippästä leirintäalueelle. Maanantaina aamupäivällä heräiltiin kun yksi tuttu Ulla tuli herättelemään. Se oli oikeesti Aken heiniä. Mutta meillä oli sopimus, että kaverille kans jos on vaan yksi pantava. Ne menikin siitä sitten kaverin telttaan ja kohta sieltä kuuluikin lupaavaa litinää ja läiskettä. Aikansa ne siellä touhuili, mutta sitten kaveri tuli ulos teltasta ja sillä oli Ullan minihame päällä. Se oli sanonut sitä vähän lainaavansa, ettei tytölle olis tullu mieleen alkaa pukemaan päälle, hameen alle se oli laittanut tyttelin pikkuhousutkin kaiken varalta. Oli sanonut menevänsä vessaan.

Könysin hetken kuluttua telttaan, Ulla katteli vähän ihmeissään ja kyseli, että mihinkäs se Ake meni. Mumisin jotain suihkusta ja kysyin enkö minä kelpaa. Reiluna tyttönä Ulla ymmärsi yskän ja lupasi tulla viereen ja koskeakin sai. Mikäs siinä, esileikkejä ei paljon tarvittu, ne oli jo hoideltu. Paikat oli valmiiksi litisevän kosteat, pillun nesteet ja spermat sopivasti sekaisin. Menin selälleni ja yhteinen ilolintumme tuli päälleni ja asetteli kullini sisälleen. Tyttö oli todella nätti ja hyvinmuodostunut, ilo oli panna. Eihän sitä kovin kauan kestänyt, vaan kohta lasti lähti ja sinne samaan syssyynhän sekin meni.

Jälkeenpäin keskustelimme tapauksesta Aken kanssa, Ulla oli kertonut olleensa viime viikolla bileissä, joissa oli ollut bailaamassa myös lähes koko VPS:n jalkapallojoukkue. Oli sanonut viihdyttäneensä juhlissa ainakin kymmentä joukkueen pelaajaa kun ne oli kuulemma ollut niin puutteessa. Olikohan se vähän yksinkertainen, en tiedä, mutta oli se ainakin hyvännäkönen.

Lisää juttuja: http://seksi.sensualwriter.com

4

43065

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yksinkertainen???

      Jos se tykkää kullista ja sillä panettaa?? Mitä tarkoitetaan yksinkertaisella? Minä ainakin osaan hoitaa asiani ja lukenutkin olen korkeakoulutasoon asti, jos sitäkin tarvitaan? Silti tykkään siitä kun minua mies viihdyttää ja sinkkuna ollessa ei tarvinnu paljon vihjailla, kun jo löytyi sopiva viihdyttäjä? En miettinyt hänen yksin tai kaksinkertaisuuttaan, mutta hän teki mitä pitikin puutteessa olevalle naiselle ja kylällä piti suunsa kiinni! Jos olisin huomannut miehen olevan kykenemätön hoitamaan omia asioitaan, en olisi viittiny panna sen kanssa....

    • ja miten sen saa

      Jos ihminen tietää mitä haluaa ja vieläpä ottaa sen, niin ei häntä yksinkertaiseksi silloin kutsuta, vaan menestyjäksi. Taidat itse olla vähän yksinkertainen.

      • uskollinnen yhdelle

        että kaikki jakorasiat ovat yksinkertaisia panopuita, hutsuja.


      • Ja pyh :D
        uskollinnen yhdelle kirjoitti:

        että kaikki jakorasiat ovat yksinkertaisia panopuita, hutsuja.

        Yksinkertaisuutta on se, että kuvittelee tietävänsä, mikä muille on hyväksi. Ole yhden kanssa ihan rauhassa, muut nauttikoot elämästään omalla tavallaan :)

        Fiksu ja menestyjä on se, joka tietää mitä tahtoo ja ottaa sen. Joillain se tarkoittaa yhtä, toisilla sataa. Säälittävän yksinkertainen rassukka on se, joka ei pysty käsittämään, että ihmiset on erilaisia.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1847
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1717
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1323
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      839
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      795
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      759
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      717
    Aihe