Aihealueet

Listaukset

  Formulat Monacossa

  TimoTT

  Ollaan työkaverin kanssa Barcelonassa työmatkalla sopivasti Monacon F1 kisan aikana. Ajateltiin vuokrata auto ja ajaa käymään Monacossa. Saako parkkipaikkaa kisapäivänä mistään? Löytyykö paikkoja mistä näkisi kisaa ostamatta kalliita lippuja katsomoihin (työkaveri kertoi kuulleensa että jostakin mäeltä kisaa näkee ilmaisesksi melko hyvin). Muita hyviä vinkkejä kisapäiväksi??? Ovatko ruuhkat moottoritiellä ja pikkuteillä valtavia, ehtiikö maanantai aamuksi Barcelonaan kokoukseen???

  4

  1908

   Vastaukset

   • muutkin: jätä auto Nizzaan je mene junalla.

    • Autolla ei ole mitään asiaa Monacoon kisapäivinä... Paikallisjuna Nizasta Monacoon parasvaihtoehto ja halpa eli n. 15 € ja 20 minuuttia.

     Sinne mäelle myydään ne halvimmat kisaliput (n. 120€ muistaakseni per turpa) ja sieltä ei näe juuri mitään ellei mene yöllä varaan alarinteen paikkoja.

     Halvimmat katsomopaikat josta näkee jotain on arvoltaan yli 300€ per päivä per turpa. Eli Monaco on Monaco mitä hintoihin tulee myös formulakisoissa!


    • Mistä sais hyvän nizzan kartan? ... siis netistä.


   • Monaco on kuin pulla päähän lyöty. Koko "keskusta" autoilulta suljettua aluetta. Tuo Nizzan juna on paras kyyti ja sekin on tupaten täynnä.

    Vaikka ostaisi ne katsomopaikat, niin ei siitä paljoa näe. Ne autot kulkevat todella nopeasti ohi ja pienen ajan päästä ei tietäisi tilanteesta yhtään mitään, ellei olisi niitä valtavia näyttötauluja.

    Sitten kuulosuojaimet tai ainakin korvatulpat mukaan. Ei se moottorin surina mitään ole, mutta se pakoputkien pauke, jota telkasta ei kuule. On kuin 20 millisellä pikatykillä ammuttaisiin! Se pauke on melkoinen!

    Samalla hämmästyy radan korkeuseroja. Niitäkään ei telkasta oikein näe, mutta sataman jälkeen sille ainoalle suoralle noustaan melkoisen jyrkkää mäkeä.

   SEISKA.FI

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    255
    11724
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    317
    7119
   3. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    82
    1341
   4. Sofia ja Stefan, niin suloisia yhdessä

    Stefan ja Sofia kävivät yhdessä kuntosalilla ja Stefan ylpeänä kuvasi rakastaan. Mahtaa olla Stefanille helpotus, kun voi olla julkisilla paikoilla na
    64
    1341
   5. Sofia oli astiaostoksilla

    Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
    74
    1235