Formulat Monacossa

TimoTT

Ollaan työkaverin kanssa Barcelonassa työmatkalla sopivasti Monacon F1 kisan aikana. Ajateltiin vuokrata auto ja ajaa käymään Monacossa. Saako parkkipaikkaa kisapäivänä mistään? Löytyykö paikkoja mistä näkisi kisaa ostamatta kalliita lippuja katsomoihin (työkaveri kertoi kuulleensa että jostakin mäeltä kisaa näkee ilmaisesksi melko hyvin). Muita hyviä vinkkejä kisapäiväksi??? Ovatko ruuhkat moottoritiellä ja pikkuteillä valtavia, ehtiikö maanantai aamuksi Barcelonaan kokoukseen???

4 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • muutkin: jätä auto Nizzaan je mene junalla.

  • Autolla ei ole mitään asiaa Monacoon kisapäivinä... Paikallisjuna Nizasta Monacoon parasvaihtoehto ja halpa eli n. 15 € ja 20 minuuttia.

   Sinne mäelle myydään ne halvimmat kisaliput (n. 120€ muistaakseni per turpa) ja sieltä ei näe juuri mitään ellei mene yöllä varaan alarinteen paikkoja.

   Halvimmat katsomopaikat josta näkee jotain on arvoltaan yli 300€ per päivä per turpa. Eli Monaco on Monaco mitä hintoihin tulee myös formulakisoissa!


  • Mistä sais hyvän nizzan kartan? ... siis netistä.


 • Monaco on kuin pulla päähän lyöty. Koko "keskusta" autoilulta suljettua aluetta. Tuo Nizzan juna on paras kyyti ja sekin on tupaten täynnä.

  Vaikka ostaisi ne katsomopaikat, niin ei siitä paljoa näe. Ne autot kulkevat todella nopeasti ohi ja pienen ajan päästä ei tietäisi tilanteesta yhtään mitään, ellei olisi niitä valtavia näyttötauluja.

  Sitten kuulosuojaimet tai ainakin korvatulpat mukaan. Ei se moottorin surina mitään ole, mutta se pakoputkien pauke, jota telkasta ei kuule. On kuin 20 millisellä pikatykillä ammuttaisiin! Se pauke on melkoinen!

  Samalla hämmästyy radan korkeuseroja. Niitäkään ei telkasta oikein näe, mutta sataman jälkeen sille ainoalle suoralle noustaan melkoisen jyrkkää mäkeä.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.