Adios Suomi! Miten mennään amerikkaan?

Underclass Hero

Kertokaapas hyvät ihmiset miten sinne Atlantin taakse on mahdollista päästä tämmöisen ihan tavallisen tallaajan jota ei hirveästi täällä "junttilassa" olo kiinnosta. En tarkoita etteikö Suomi olisi hieno maa. Arvostan sitä varmaan joskus myöhemmin. Onhan täällä asiat hyvin jne. Mutta nämä ihmiset, olen aina ollut erinlainen kuin muut. En kannata suomea urheilussa esimerkiksi kuuntelen erinlaista musiikkia kuin muut (jenkkiläiset punk rock yhtyeet eivät ole täällä muodissa ja toivottavasti ei koskaan olekkaan (Olen taas erinlainen). Jääkiekossa olen aina kannattanut Kanadaa, jalkapallossa Englantia, Formuloissa Alonsoa jne. En väitä etteikö Suomessa olisi muitakin samanlaisia ei nyt vaan satu jokapäivä vastaan. Enkä tarkoita sitä että olisin tahallani jokin pessimisti sanon asiat vaan niin kuin ne minun mielestäni ovat. Koulussakin saa jatkuvasti kuunnella kuinka muut "juntit" haukkuvat eri kulttuureista tulleita ihmisiä erinlaisin termein. Ollaan vaan niin täynnä itseään että on varaa tyrkkiä toisia. Olkoon tämä noiden henkilöiden oma asia kai he joskus kasvavat. Asiaan palatakseni ei tuo koulun käynti hirveästi kiinnosta (ehkä väärä ammattivalinta) edessä odottava armeija ei sen enempää, mutta sen kyllä vielä kestää. Ei ole elämässä tuurikaan juuri ollut (ei ole rikkaita vanhempia, hyvä niin saapa tehdä jotain itsekkin ja tietää ehkä paremmin mitä se elämä on). Eikä omia taitoja ole saanut hyödyntää ei vienyt isä pienenä mikro-auto radalle tai jääkiekkoa pelaamaan, molemmista pidin ja pidän edelleen kovasti. Edellämainittu harrastus olisi pitänyt isän mielestä aloittaa viimeistään 6-vuotiaana aivan niin, 6-vuotias tietää mitä elämältään haluaa ei varmaan Kimikään mennyt 5-vuotiaana pyytämään isältään karting autoa jos ei ole sellaista koskaan nähnytkään. Enkä nyt jaksa alkaa ketään syyttämään. Tuskin minusta jääkiekkoilijaa olisi tullut ja on ehkä myöhäistä aloittaa jenkkifutis (15 vuotta jäljessä). Eikä tälläinen 171 pitkä kaveri lämmitä edes vaihto-aition penkkiä. Joten urheilun avulla en rapakon taakse pääse. Rock bändi on huono perustaa kun ei millään kerkeä soittamaan kitaraa, bassoa ja rumpuja samaan aikaan. Skeittilauta on hajonnut ja uusi maksaa liikkaa. Joten kaikki asiat joista jollain tavalla pidän ovat sammalla ne epäreallistisimmat uravaihtoehdot, mutta matkailu voisi olla mukavaa voisin vaikka kävellä amerikkaan (Matkailu avartaa!) rannikolla rakentaisin puusta lautan ja todennäköisesti hukkuisin olisinpa ainakin yrittänyt. kielipäätäkin on sen verran että pystyn katsomaan koko-illan elokuvan. En vaan taida osata tehdä elämässä mitään oikein. tykkään soittaa kitaraa, skeitata, pelata jääkiekkoa, pirtää, pyöräillä, mutta tuskin teen koskaan rahaa näillä taidoilla ei niillä ainakaa amerikkaan muuteta. Joten jos joku sivistynyt kertoisi että mitä tässä nyt kannataisi tehdä olen vaan niin kyllästyny jo tässä vaiheessa kotimaahani ja olen varma että täällä en tule koko elämääni asumaan, pois vaan niin nopeasti kun pääsee mutta miten?

3

1001

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mankelikunkeli

      Ei muuta kuin takaisin koulunpenkille.
      Itse en omaa mitään urheilullista taitoa mutta pelkästään koulua käymällä olen jenkkeihin itseni töihin hoitanut. Sitä paitsi elintaso on korkeampi ja moni muu asia parempi. Tänne ei kannata tulle tekemään mitään hanttihommia sillä täällä löytyy yllin kyllin työvoimaa sillä saralla.

    • Ike

      viime aikoina otsikoissa ollut tanssija/viihdetaiteilija Johanna Tukiainen oli kuulemma ilmoittanut "lähtevänsä jenkkeihin."

      Ehkäpä sinun kannattaisi alkaa seurustella ko. henkilön kanssa, jos vaikka pääsisit ns. siivellä mukana. Aloita lähestyminen vaikka tekstiviestillä.

    • kiits!

      Ei jaksa lukea pitkää tajunnanvirtaa.

      Laita lyhyesti, mikä on kysymyksesi.

      Amerikkaan mennään lentokoneella tai laivalla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      100
      3136
    2. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      82
      3066
    3. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      317
      1951
    4. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      89
      1444
    5. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      6
      1236
    6. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      186
      1155
    7. Olen ollut ikävä, tiedän

      ja myönnän sitten ettei johdu mistään vahvuudesta, vaan siitä, että olen ollut aika loukkaantunut. Voit kerätä siitä pi
      Ikävä
      77
      878
    8. Keski-ikäinen nainen raiskasi miehen

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010451173.html Ei olisi varmasti kymmenen vuotta nuorempana tarvinnut pakottaa.
      Sinkut
      124
      805
    9. 46
      783
    10. Olet seksikäs nainen

      Olet seksikäs nainen
      Ikävä
      46
      747
    Aihe