pedrinas

oltiin porukalla syömässä pedrinaksessa lauantaina, ja kyllä oli huonoa ja hidasta palvelua!! ku ruoka tuotiin pöytään niin puolet yhdeltä lautaselta pyörähti pöydälle eikä tarjoilija välittänyt mtn!!
ja kun kaverini tahtoi jälkiruokaa niin ei tarjoilijaa kuulunut, menin sitten itse maksamaan ja ajattelin sanoa tarjoilijalle siitä jälkiruuasta samalla, sain jonottaa ties kuinka kauana ku nämä näpyttelevät jotain omiaa sinne kassaan! no melkein tunnin päästä kaverini sai sen jäätelöpallon! en muuten oo vähään aikaan sinne menossa vaikka ruoka onkin hyvää!
Ilmianna
Jaa

31 Vastausta


Olet moukka,sivistymätön.Ei sinullle voi tarjoilla.
Ilmianna
Jaa
"-menin sitten itse maksamaan ja ajattelin sanoa tarjoilijalle."

Olisit sanonut vaan. Ne tarjoilijat ovat kuule ihan sinua varten niin kauan kuin maksat palvelusta.
Ilmianna
Jaa
Harmittavaa oli kun olimme syömässä niin eteemme tuotiin jo jäähtyneet annokset. Vaikka saimme vähän alennusta hinnoista ja pahoittelut ei se paljon lohduta kun lähtee ruokaravintolaan nauttimaan.

Ruokahan on hyvää ja paikka viihtyisä.

En nyt Pedrinaksen tilannetta tiedä, mutta kannattaa muuten panostaa osaavaan henkilökuntaan ja ainakin omistajana valvoa itse, että homma sujuu jos henkilökunta koostuu pääasiassa esimerkiksi työllistetyistä jotka vaihtuvat usein.
Ilmianna
Jaa
kannattaa teidänkin siirtyä sinne, nopea palvelu, rauhallinen tunnelma ja yhtä hyvä ruoka ;)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Sen jälkeen kun Peltopyy avattiin en ole Kokkolassa muissa ravintoloissa käynyt.
Kalajoella ja Ylivieskassa myös hyvät Mamma Leonet.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
eipä ole kehumista
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
pedrinaksen taso on laskenut kuin lehmän häntä vuosien mittaa, annokset pienenevät ja hinnat nousevat. Me olimme lasten kanssa syömässä jokin aika sitten niin ruokailun loppupuolella tarjoilija tuli pöydän viereen että joko söitte? ja alkoi keräämään lautasia vaikka lapset ja vaimo vielä söi, vähän tuli paska fiilis että lautaset kerätään nenän edestä kun vielä osa ruokailee ! Henkilökunta koulunpenkille mitä asiakaspalvelu on.
Ilmianna
Jaa
täytyy sanoa että uskon että huono noppasäkä ollut teillä.

olen asioinut kyseisessä paikassa siitä asti kun nimi oli pedro's, ja aika harvoin on pettymään joutunut. asiakaspalvelu on toiminut aina, mutta joskus joutuu odottamaan, se on totta. mutta pelisilmällä kattoo että jos paikka on täynnä niin aika hyvin osaa arvioida kauanko menee, ja osaa varautua. joskus oon jättäny menemättä koska paikka on niin täynnä, toiseen apepajaan sitte vain.

ainut kerta kun ruokaan olen pettyny, oli kerran muistaakseni ylivieskan pedrinaksessa kun pihvi oli sitkeä, muttei sekään kovin isosti. hyvää oli mutta vähän ressilihalta tuntui.

mutta kaiken kaikkiaan laatu on minun kohdalla ollut joka osa-alueella erinomainen.

peltopyyssä en vielä ole käynyt, mutta sekin ehdottomasti pitää katsastaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Oli se Amarillokin täynnä niin että jonotettiin pöytään mutta ei ruoassa kuitenkaan kestänyt puoltakaan tuntia. Et semmoista.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
tarkoitin tuolla "päätin sitten menä itse maksamaan" niin tarkoitin sillä sitä että menin tsikille maksamaan jo sen takia että voisin sanoa tarjoilijalle että ystävävi tahtoisi jäkiruokaa ja niin sanoinkin. tämä oli ensimmäinen kerta kun sain kyseissä paikassa huonoa palvelua, mutta heidän kannattaisi hiukan panostaa asiaan, ettei kaikki asiakaat karkaa amarilloon.
Ilmianna
Jaa
Mun mielestä kirjoittajan viesti on ihan totta ja toivottavasti palautetta annetaan ihan ravintolassakin. Olen huomannut että välillä todellakin pedrinaksessa saa huonoa palvelua, vaikka salissa ei olisikaan kuin muutama syöjä.
Tällaista tasaisuutta kaipaisin, ruokienkin suhteen. Välillä hyvää, ja isot annokset ja välillä jotain ihan muuta! Ja tämän olen huomannut ihan vuoden sisään.

Tottakai ruoan saanti kestää jos tupa täynnä mutta palvelua kaivataan!!!
Ilmianna
Jaa
...monta kertaa käyny siellä ja aina on henkilökunta ollut mukavaa ja palveluhaluista.Onhan heillä usein kiire,mutta kun otat sen huomioon jo ennen lähtöäsi,niin ei haittaa,vaikka joudut sen 1/2-1 tuntia odottamaan.Ruoka on tosi hyvää ja omia lisätoiveita kuunnellaan.Tsemplinkiä tyttöille!
Ilmianna
Jaa
en ymmärrä teitä ihmisiä, jos ruoka ja palvelu ravintolassa paskaa niin syökää kotona...... saa just sitä mitä haluaa ja halvemmalla.......
Ilmianna
Jaa
Älkää menkö sinn.e
Ilmianna
Jaa
taso on kyllä laskenut huomattavasti, ruokakaan ei enään ole saman tasoista kuin ennen. harmi :/
Ilmianna
Jaa
Surkeata ruokaa kovaan hintaan, newer again.
Ilmianna
Jaa
Söimme juuri härän sisäfileet ,Australialaista punaviiniä ja kahvit ja konjakit jälkiruoaksi .Ei tarvinnut jonottaa ja seurakin oli mukavaa ,tunnelmaa myös .Kokeilkaa
Ilmianna
Jaa
opetelkaa ite kokkaan niin ei tarvi inistä saatanan kitisijät!!
Ilmianna
Jaa
Aijaa... Ite oon käynyt aina silloin tällöin Pedrinaksessa syömässä, niin kyllä mua on palveltu ihan hyvin...Kyllä sitä ruokaa joutuu joskus ootella pitkään jos on paljon porukkaa, mutta ruoka on hyvää ja annokset isoja että saa kyllä ittensä täyteen.

Oisit sanonu siinä tiskillä, jos on jotain valitettavaa. Ehkä niillä oli kiire päivä, aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta.

Ja ei, en oo mikään Pedrinaksen työntekijä, tai kenenkään kaveri tai sukulainen, mutta omalla kohdalla palvelu vaan on tavannu pelata ihan hyvin. Kyllä sitä ruokaa joutuu muuallaki oottaa, esim. Wanhassa Lyhdyssä meni tunti ennen ku sai ruuan, ja meitä oli pari henkeä.

Tuskin nyt kuitenkaan ihan "puolet" on pyörähtäny lautaselta pöydälle, tai jos näin oli, niin siitäki ois voinu mennä huomauttamaan henkilökunnalle. Pitää ite tehä asioitten eteen jotain jos ei miellytä ja tuntuu että palvelu ei vastaa odotuksia.
Ilmianna
Jaa
No jos sinun mielestä ruoka on hyvää Pedrinaksessa niin eipä sinulla ainakaan kovin vaativa maku ole. Ylihintaista mössöä siellä on.
Ilmianna
Jaa
Riippuu ihan päivästä ja kellon ajasta, kuinka ruuhkasta ko. ravintolassa on. Monesti olen joutunut itsekin odottamaan ruokaa lähemmäs tunnin, joka on mielestäni aika kohtuutonta. En sitten tiedä, mikä siellä keittiössä mättää, kun tätä tuntuu tapahtuvan useasti, jos paikasta on puolet täynnä asiakkaita. Muutamilla kerroilla ruoka on ollut huonosti kypsennettyä ja se on korvattu esim. ilmaisilla juomilla ja anteeksipyynnöillä.

Palvelun kanssa on ollut myöskin vähän niin ja näin. Ravintoloissa pitäisi tarjoilijoiden tulla tarkistamaan onko asiakas tyytyväinen ruokaansa ja tarviiko tämä jotakin lisää (esim. juotavaa), ja ruokailun loputtua tullaan hakemaan lautaset pois ja kysytään samalla olisiko jälkiruualle tilaa. Tällaista palvelua Pedrinaksessa saa valitettavasti todella harvoin. Tarjoilijat tuntuvat vain seisoskelevan tiskin takana odottaen asiakkaan tulevan heidän luokse.

Annokset ovat kyllä omaan makuuni aivan liian isoja. Esim. ison, täyteen ahdetun tortillalätyn mukana tulee vielä iso kasa perunoita ja kaikki tämä on vielä niin rasvaista, että se tuntuu ahtavan vatsan täyteen hetkessä. Hinnatkin tuntuvat nousevan joka vuosi ainakin eurolla. Pidän kuitenkin Pedrinaksen ruuasta todella paljon ja tulen asioimaan ko. ravintolassa jatkossakin. Toivottavasti tekevät asiakaspalveluunsa parannuksen!
Ilmianna
Jaa
Huippu ruokaa omasta mielestäni ja annoskoot ravintola-annoksiksi sopivia. Kyseisen burriton syö hyvin kokonaan, ihan mukavastihan siinä tulee täyteen. :) Ruoan saamisessa tosiaan kestää aika pitkään, mutta toivottavasti syynä on annosten perusteellisempi valmistus, ettei kaikkea väännetä valmisjauheista tms..
Ilmianna
Jaa
Helppoahan sitä on sanoa, että jos ei kelpaa, niin jää kotiin syömään. Toisaalta tuo kommentti kumoaa aika hyvin koko ravintoloiden tarkoituksen.

Ravintolan tarkoitus on taata asiakkaalle parempaa ruokaa kuin kotona saisi ja valmiiksi nokan eteen tarjoiltuna. Sen takia ravintolaruuasta maksetaankin enemmän kuin kotona tehdystä ruuasta. Ruuan lisäksi ravintoloiden kuuluu myös olla vastuussa asiakkaiden viihtyvyydestä.

Muutaman kerran olen käynyt Pedrinasissa syömässä ja voin sanoa, että näiden kokemuksien jälkeen olen vankasti sitä mieltä, että jäänkin mielummin kotiini syömään. Ainakin ruoka on kotona lämmintä.
Ruokaa tosiaan saa odotella joskus räävittömän pitkään ja senkin jälkeen, kun kastikkeessa lilluva ihmetys nakataan pöytään, se on kylmää. Tarjoilijat välttävät katsekontaktia viimeiseen asti ja asiakas saa odotella todella kauan, ennen kuin saa tarjoilijalta huomion, jos haluaa jotain lisää. Tähänkin jälleen voi vastata, että nousta pöydästä ja käydä tiskiltä hakemassa tarjoilija.
Kiire päivinä tämän ymmärtää, mutta jos ruokailijoita ei ole kuin muutama, tarjoilijaa ei mielestäni täytyisi lähteä keittiöstä asti pöytään hakemaan.

Ravintolan tehtävä on todellakin saada asiakas tuntemaan olonsa viihtyisäksi. Omien Pedrinas-kokemuksieni jälkeen menen paljon mielummin muualle viihtymään. Miksi pitäisi odottaa ns. onnenpotkua sekä ruuan, että palvelun suhteen, kun voin vain mennä esimerkiksi Amarilloon, maksaa hieman enemmän ja saada takuuvarmasti hyvää palvelua, kylmää juotavaa ja lämmintä ruokaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Muuten komppaan, mutta Amarillon vetäminen keskusteluun on jo luokatonta.
Ruoka taitaa olla Pedrinasta edullisempaa , mutta täysin luokatonta scheissea, ABC kamaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
bulkki3 kirjoitti:
Muuten komppaan, mutta Amarillon vetäminen keskusteluun on jo luokatonta.
Ruoka taitaa olla Pedrinasta edullisempaa , mutta täysin luokatonta scheissea, ABC kamaa.
EI kovin huonoa kun tupa aina täynnä ?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Eräs vanhempi tummatukkainen ja lyhythiuksinen naistarjoilija on ainakin todella töykeä asiakkaille.. muutaman kerran kun siellä käynyt niin saanut tosi inhottavia vastauksia tympeällä äänen sävyllä.. tulee mieleen sillai että "anteeks ku oon täällä"..
Ilmianna
Jaa
Kertokaa ketkä tuolla käytte , onko siellä joskus joku keittotaitoinen kokki. ?

Kokeilin taas käydä, muutaman kympin ateria oli top 5 paskimpia aterioita koskaan, kaikki einesateriat mukaanlukien.
Ruoka ilmeisesti kypsytetään pakasteesta jossain vesihauteessa tai mikrossa ?

Näille jotka jaksavat änkyttää, että palautetta pitää antaa paikanpäällä, niin kokeilkaa joskus.

Koskaan ei rakentavakaan palaute ravintoloissa mene perille, valehdellaan jotain paskaa kuin jollekin idiootille.
Ilmianna
Jaa
Lähes aina oman kokemukseni mukaan Pedrinaksessa on ollut hyvää ruokaa,toki laatu ja maku vaihtelevat tekijän mukaan. Mutta annoksia saa aina odotella ja tarjoilijat (niistä ne nuoret tytöt) eivät osaa asiakaspalvelutaitoja. Monesti on jääneet "hei" ja "kiitos" sanomatta! siitä en myöskään pidä että jos haluaa pöydän varata niin minimi henkilömäärä on 7!! (hyvin harvoin mahtuu paikalle syömään koska sitä varausta ei voi tehdä) Yleensä valitsemme Amarillon Pedrinaksen sijaan näiden syiden vuoksi. Amarillossa ruoka ei kovin maukasta ole.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Onkohan täällä nykyään yhtään kunnon ruokapaikkaa ? Miten Vanhankaupungin paikka ?
Joo kotona voi syödä ja nakki-kioskilla, joskus vaan mukava päästä vähemmällä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kapitalistisessa yhteiskunnassa on selvä systeemi,jos paikka on illasta iltaan täynnä ja joutuu odottelemaan annostaan pitkään ei voi olla paska paikka,vai ollaanko me immeiset niin tyhmiä,että mennään istumaan vaikka uppoavaan laivaan jos siellä on muitakin
Ilmianna
Jaa
Omituinen kehitys monella alalla nykyään , hinnat nousee ja laatu huononee.
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

pedrinas

oltiin porukalla syömässä pedrinaksessa lauantaina, ja kyllä oli huonoa ja hidasta palvelua!! ku ruoka tuotiin pöytään niin puolet yhdeltä lautaselta pyörähti pöydälle eikä tarjoilija välittänyt mtn!!
ja kun kaverini tahtoi jälkiruokaa niin ei tarjoilijaa kuulunut, menin sitten itse maksamaan ja ajattelin sanoa tarjoilijalle siitä jälkiruuasta samalla, sain jonottaa ties kuinka kauana ku nämä näpyttelevät jotain omiaa sinne kassaan! no melkein tunnin päästä kaverini sai sen jäätelöpallon! en muuten oo vähään aikaan sinne menossa vaikka ruoka onkin hyvää!

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta