Vista Sol hotelli, kokemuksia?

Katse auringossa

Ollaan kaverin kanssa menossa 24.5. Mallorcan Palma Novaan ja siellä hotelli Vista Soliin, onko kokemuksia?? Ja yleisestikin Palma Novan meiningistä. Ainakin kuvien perusteella mukavalta näyttää! Matkaa jo kovasti odottaen...mut kertokaapa näin ensikertalaiselle Espanjan matkaajalle vähän kokemuksia, kiitos! :)

8

1322

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • on!

      ihana maa. Varaudu lämpöön ja ystävällisiin ihmisiin. Koe espnja, sen jälkeen tiedät. Olen itse käynyt esim. Mallorcalla 20 kertaa, ikää kuiten vasta 33 v, menettänyt täysin sydämen ja mietin joka päivä muuttoa sinne. Onneksi pääsee taas 7.6 -->kolmen viikon matkalle...

      • vielä!

        Saa myös matkustaa omatoimisesti, se avartaa eli googlaa tai you tube:ta ihmeessä sanoja; mallorca, majorca, palma de mallorca etc...


    • Asheolk

      "Visva" sol sijaitsee magalufissa perskeleen jyrkän mäen päällä. Onneksi mökin toiselta puolelta pääsee myös portaita pitkin, niin ja portaa johtavat suoraan Magalufin humuun. Meno Magalufissa on tosi kovaa, brittejä varmaan n. 90%. Itse hotelli ihan siisti mutta liika sikailevia brittejä

    • iloveena

      Oltiin viime kesänä 2vko vista sol hotellissa kesäkuussa. Hyvätasoinen hotelli, mutta meteli oli hotellissa kova vaikka itsekkin bailattiin yömyöhään asti. Hotelli sijaitsee 50m baarikadusta eli ihan hyvä sijainti jos tykkää mennä.. Hinta taso magaluf-palmanovassa halpa. Vista solista noin 400m ylöspain iso ja halpa supermarketti missä viinit n. 2e ja olut n.46 snt tölkki. Kannattaa käydä Palmassa vaate-kenkä ostoksilla bussilla/taksilla. Ai niin ja käykää yökerhossa BCM missä 25 eurolla saa juoda niin paljon kuin haluaa ( oikea klubi).

      • iloveena

        Magalufissa on iltaisin varkaita liikkellä eli pitäkää tarkasti käsilaukuista huolta. Itselläni varastettiin käsilaukku, mutta tosin laukussa ei onneksi ollut mitään...


    • Pettynyt

      Voi voi, minkä kohteen valitsit.
      Tämä viesti on nyt jo myöhässä ajatellen sinun lomaasi. Kerronpa kuitenkin meidän kokemuksista kyseisessä hotellissa toukokuussa 2007.

      Magalluffin alue on täynnä englantilaisia jalkapallohuligaaneja. Kaikki Brittein saarilla tai muualla maailmassa käytävät brittiläisten jalkapallo-ottelut näytetään Magalluffin ravintoloiden isoista taulu-TV:iestä. joukkueiden kannattajat kokoontuvat suurissa miesporukoissa huutamaan ja hoilaamaan ravintoloiden terasseille. Usein kannattajilla on k.o. joukkueen paidat päällään. Meteli jatkuu läpi yön ja viimeiset Ole'- ja Tarzan-huudot kuuluvat kaduilta 6-7 aikaan aamulla.
      Miesporukat myös käyttäytyvät aivan sikamaisesti.
      Hotellin uima-altaaseen hypitään kaikissa vaatteissa drinkkilasit kädessä. Yhtenä aamuna altaasta ongittiin aurinkolasit, juomalasi ja sitruunaviipale. Eräänä iltana, kun allas oli jo "suljettu", kaksi 100-kiloista humalaista kaverusta hyppeli altaaseen keräämiensä lasten uimapatjakasojen päälle altaan reunalta, kunnes saivat yhden uimapatjan rikki. Sen he tietenkin "fiksuina miehinä" laittoivat roskikseen. Toinen miehistä voi myös pahoin altaassa ollessaan, ymmärsi sentään oksentaa usean kerran altaan reunalaatoitukselle, ei altaaseen. Eipä tehnyt mieli mennä altaaseen ennen vedenvaihtoa ja alueen siivousta.

      Uimarannalla englantilaiset miesporukat (ei mitään nuorukaisia) painivat isona kasana hiekassa, niin että veri valui yhden jalasta. Ja viereisestä ravintolasta kaveriporukka huusi kannustuksia.

      Aluettahan kehutaan nuorison menopaikaksi kesäisin. (Hotelliin soitettaessa ei pitänyt olla vielä keväällä.) Siellä onkin paljon myös pohjoismaista nuorisoa juhlimassa läpi yön. Puolipukeiset nuoret naiset kiemurtelevat musiikin tahdissa diskojen ikkunoissa houkuttelemassa asiakkaita sisään.

      Jos olet brittiläisten jalkapallofanien ihailija tai haluat ryypätä, juhlia ja sikailla ilman mitään kieltoja kaikki yöt, mene Magalluffiin.
      Vähänkään vanhemmille, rauhallisempaa kohdetta hakevalle ei voi suositella.

    • vistasol

      näyttää kivalle ja ihan kivat maisemat uima-altaalle Mutta maisemat parvekkeelta on takapihalle. Talvisesonkina aivan kuollut paikka. spa, sauna, jaguzzi aina kiinni. Kaikki paikat kiinni. Ainut mahd.syödä on hotelli, hinta ei paha mutta ruoka on. Korkeuserot suuria, ei sovi liikuntarajoitteiselle. Mielummin henkilölle joka pelkää sos.tilanteita ja ei halua poistua hotellihuoneesta... huijausta. joka paikka täynnä muurahaisia ja hometta.

    • Vistasolia

      Me olimme Vista Solissa 2015. Me tykättiin. Meillä oli partsilta merinäkymä / rantakatu. On totta, että brittituristit ovat näkyvimpiä alueella ja osa heistä on tosi vauhdikasta bilettäjää / juopottelijaa. Meitä asia ei häirinnyt. Olemme viisikymppinen aviopari. Emme käyneet yökerhoissa vaan terassiravintoloissa / pubeissa.

      Kerran pari oli altaalla rauhattomampaa pallopeliä, jota toivoimme henkilökunnan hillitsevän ja parvekkeeltamme oli näköyhteys rantaan vievälle kadulle, jolla oli baareja. Kerran päivällä näimme että portsari kovalla otteella "heitti" yhden britin ravintolasta ja häntä myös potkittiin kadulla.

      Meistä Vista Sol oli hyvä ja kiva hotelli hyvällä sijainnilla. Toki mäen päällä, mutta halpa taksi toi rantakadulta, jos ei huvittanut kävellä. Rantakadulla oli kiva Robinson Crusoe-ravintola, jossa olimme useana päivänä lounaalla. Iltaisin kävimme hotellin toisella puolella ( ei rantaan vaan toiseen suuntaan) parissa hyvässä ravintolassa, joita piti ruotsalaiset nuoret miehet.

      Sölleriin ja Palmaan kannattaa tehdä päiväretket. Kiva reissu meillä oli ja itse kyllä suosittelen Vista Solia ja aluetta ylipäänsä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    9. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe