Jos naisella on joka kuu 20%:n mahdollisuus tulla raskaaksi ja hän yrittää 3 kuukautta, kuinka suurella todennäköisyydellä tärppää? Siis miten todennäköisyydet lasketaan,eikai niitä vain lasketa yhteen...?
todennäköisyyslaskentapua??
******
1172
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 1
Vanhimmat
P(ainakin kerran tärppää) = 1 - P(ei kertaakaan) = 1 - 0,8^3 = 0,488 = 49 %
Tosin tässä ei ole huomioitu sitä, että nainen ei voi tulla raskaaksi montaa kertaa.