Mökillä töissä

Saimme

Meitä oli kolme nuorta miestä. olimme saaneet pestin kunnostamaan naapurimme tuttavan mökin pihamaata. Aloitimme työt aikaisin aamulla ja saimme työt valmiiksi jo iltapäivällä. Talon isännän oli tarkoitus hakea meidät illalla pois.
Mökille kanssamme jäänyt rouva oli kolmekymppinen, vaalea ja hyvävartaloinen nainen. Hän oli pukeutunut kevyeen kesämekkoon, jonka lävitse muodot paljastuivat. Hänellä ei ollut rintaliivejä ja olimme pitkin päivää katselleet hänen pystyjä rintojaan ja teräviä nännejään nuoruuden innolla.
Töiden valmistuttua istuimme pihalla ja tietysti keskustelumme livahti seksin puoleen ja aloimme pohtia, miltä emäntämme näyttäisi ilman vaatteita ja miltä tuntuisi päästä vähän pidemmälle hänen kansaan.
Emme huomanneet emännän tulleen taaksemme ja kuulleen keskustelumme ja kuinka kehuimme hänen kauniita muotojaan. Kun huomasimme tulleemme yllätetyiksi lehahdimme punaisiksi kasvoiltamme ja yritimme muuttaa puheenaihetta. Hän naurahti ja kehoitti meitä jatkamaan, sillä hän ei ollut kuullut pitkään aikaan näin vilpittömiä kohteliaisuuksia. samalla hän kertoi miehensä soittaneen, ettei pääse meitä noutamaan ennenkuin vasta seuraavana päivänä ja kysyi voisimmeko yöpyä hänen kanssaan mökillä.
Meillä ei ollut mitään asiaa vastaan.
Rouva haki kaksi viinipulloa ja lasit istuen joukkoomme. Nyt heitetään tittelit pois, minä olen Berit. Muutamien lasillisten jälkeen alkoi juttumme taas alkuhämmenysten jälkeen luistaa.
Berit istui tuolissaan ja hänen hameensa kohosi ylös, jolloin saatoimme nähdä hänen vaaleat ohuet alushousunsa. Tunsin kuinka kaluni alkoi hiljalleen paisua. Juttumme alkoivat olla melko rohkeita. Pullot tyhjenivät ja haettuaan lisää Berit sanoi laittaneensa saunan lämpiämään. Jonkin ajan kuluttua hän nousi ylös ja kysyi olisiko meissä miestä lähteä hänen kanssaan saunomaan.
Siirryimme saunan terassille ja riisuimme, mutta jätimme alushousut vielä jalkaan. Berit riisui mekkonsa ja hänen suuret rintansa saivat meidät huokaisemaan. Riisuttuaan housunsa hän kysyi vastasiko hänen vartalonsa niitä kuvitelmia, mitä meillä oli. Vakuutimme näin olevan ja se oli todettavissa myös siitä, että kaikkien housuissa pullotti. Beritin kehoitettua otimme housut pois ja siinä seisoimme hänen edessään kalut komeasti pystyssä.
Berit tuli luoksemme ja hyväili jokaista muutaman kerran ja lopuksi talutti minut viereensä leveälle penkille ja pyysi minua tulemaan sisäänsä. Työnnyin hänen sisäänsä. Hänen pillunsa oli liukas ja tunsin kuinka kaluni työntyi kerta toisensa jälkeen syvälle hänen uumeniinsa. Hän alkoi huohottaa ja tahtini kiihtyi. Lopulta tunsin laukeavani ja ruiskutin nesteeni syvälle hänen sisäänsä.
Vetäydyttyäni pois hän nousi ja kavi kontalleen penkille ja kaverini tunkeutui häneen takaapäin ja jonkin ajan kuluttua laski siemenensä häneen.
Tämän jälkeen hän kääntyi tarttui kolmannen kaverini kaluun ja ohjasi sen kohti litisevää rakoaan. Kaveri oli katsellut meitä eikä ehtinyt työntää kaluaan sisään vaan laukesi heittäen spermat hänen rinnoilleen. Sitten hän työntyi sisään ja jatkoi naintia. Ilmeisesti kalu kovettui uudelleen ja hän työnteli pitkään ja lopulta puna levisi Beritin kasvoille ja hän uikutti orgasmin kourissä.

Berit makasi hetken ja nousi ylös levitti jalkansa ja noro spermaa valui hänen haaroistaan lattialle.
Saunoimme hartaasti ja naimme kukin Beritiä vielä toistamiseen.

Illan viiletessä istuessamme terassilla Berit kertoi tämän olevan ensimmäinen kerta, kun hän oli vieraiden miesten kanssa ja ehkä myös viimeinen.

3

17204

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • golfgti

      Vanhempieni tuttavapiiriin kuuluva pariskunta oli palkannut minut huvilansa maalariksi. Levitin väriä seinään mieliala korkealla, koska saisin hyvän tilin lisäksi asua siellä neljä vuorokautta kahdestaan kauniin ja uhkeapovisen rouvan kanssa. Meidän välillä oli käyty pientä silmäpeliä sen johtamatta mihinkään enkä uskonut johtavankaan, koska olin vasta 18w, hän jo yli kolmekymppinen sekä naimisissa.
      Sain uutta ajateltavaa, kun rouva miehensä lähdön jälkeen kertoi ostaneensa viinaa yhteisiä iltojamme varten ja lisäsi perään, että me sopivasti humaltuneina emme ujostelisi toisiamme. Hänen mielestään tilaisuutta kannatti käyttää hyväksi ja purkaa välillemme syntynyt jännitys, kun saisimme olla turvallisesti kahdestaan.
      Rouva laittautui tosi kauniiksi saunan jälkeen, mutta piti yllään punaista, silkistä valmistettua aamutakkia, kun rakenteli laseihin tukevia viskipaukkuja. Arkiasioista ensin juteltiin kunnes viina nousi tukkaan ja puheet sen myötä muuttuivat rohkeiksi. Minulla alkoi seisoa, kun hän sohvalla istuessaan siirsi jalan toisen polvensa päälle sillä seurauksella, että takin lieve liukui sivuun ja paljasti mustaan nailonsukkaan verhottua reittä sukkanauhan soljelle asti. Kyrvästäni tuli rautakanki, kun hän vähän myöhemmin aika lailla humaltuneena vihjaisi halustaan saada minut viereensä loppuyöksi. Jo pelkkä ajatus rouvan panemisesta oli aiheuttaa pikaisen laukeamisen, mutta viina piti paineet palleissa.
      Sänkyynhän me menimme, kun viimeiset paukut oli juotu. Hän laittoi yöpöydälle pari kortsupakkausta ja retkahti petiin minun kömpiessä perässä kyrpä ihan pystyssä. Taisi siinä pulssikin käydä ylikierroksilla esileikin aikana, kun saanti oli vuorenvarma asia. Kerrassaan uskomattoman hyvä tunne työntää kyrpä sisään kosteudesta liukkaaseen vakoon ja ryhtyä naimaan palavan ihailuni kohdetta, joka voihki ja kiemurteli allani. Vesiselvänä olisin lauennut heti, mutta viski pitkitti panoa tarpeeksi pitkään. Loppukirin aikana mentiin sellaisella vauhdilla, että antiikkinen puusänky ryskyi liitoksissaan, rouva huusi ja potki ilmaa säärillään, kun hekumallinen huipentuma lähestyi. Vielä muutama nopea työntö ja kyrpä voimalla sisään, missä sperma purkautui kovalla paineella syvälle rouvaan. Hänen koko kurvikas vartalonsa tärähti kuin sähköiskun saaneena, huuto loppui kirkaisuun ja samalla kaikki liikehdintä. Makasimme hiljaa tiukasti toisiimme kiinnittyneinä odotellen hengitysten tasaantumista, mutta panoa ei uusittu syystä, että hän nukahti alleni.
      Seuraavana aamuna käytiin vakava keskustelu kuluneen yön tapahtumista, kun rouva sanoi saaneensa spermat sisään. Olimme unohtaneet käyttää kumia, joten hän pamahtaisi paksuksi, mutta ei syyttänyt siitä minua vaan itseään. Selviäisimme pulasta, jos auttaisin häntä tulevana viikonloppuna, kun miehensä palaisi huvilalle. Rouva tiesi keinon, jonka avulla tehdä miehestään isä lapselleen.
      Me harjoittelimme tätä konstia ja parittelimme loput yöt toisistamme nautiskellen ilman kumeja, koska vahinko oli jo tapahtunut. Mitä rouvan konstiin tuli, se toimi loistavasti eikä minua tai meitä ole osattu koskaan epäillä.

    • Voi poika parka

      Suora ja rehellinen mielipide: ihan paska

      • Saimme tosiaan

        On niitäkin naisia, jotka tykkäävät nuorista kun tilaisuus tulee. Oletkos jäänyt ilman.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1388
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1251
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1195
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1145
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      20
      1114
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      33
      1038
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1033
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1023
    Aihe