ALUEET

KUALA LUMPURISSA

Ollaan menossa lomalle Kuala Lumpuriin ja tutkin KL:n karttaa, mistäköhän sieltä kannattaa ottaa hotelli? Onko esim Petronas Towerin lähellä hyvä? Käytämme liikkumiseen metroa, mutta hotellin lähellä saisi olla kivoja ruokapaikkoja, toreja tai muuta ostosmahdollisuutta. Hotelli huoneesta ajateltiin maksaa n50 €/yö. Luin että China townissa olisi halpoja hotelleja, mutta onko siellä mitään muuta kuin feikkitavaraa ja katuruokailua?

8

2088

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • son niin pienelä auheela tuo KLlän keskusta, ettei siinä niin mahotonta erua ole misä majjailee. china townista käppäilee puolesa tunnisa petronasile.
      se petronasin alue on nuista semmonen rauhallisin ja tyylikkäin mutta musta vähän semmonen juppila. toisaalta se petronasin puisto on iltasela tosi kaunis.
      pintangin maastosa eniten kaikenlaista tarijontaa mutta melekonen ruuhka kokoajan.
      china townisa tosihaan kaikenlaista krääsää ja monelaista huisketta eikä niitten kinkki-kuppiloitten hygieniataso aina oikeen vakuuta. mutta mahoton mukava istahtaa pitkäle johonki pöythään ja ihimetellä maaliman menua.
      mutta jokapaikasa löytyy monenlaista ruokapaikkaa ja kateltavvaa.
      tuola viiskymppiselä kyllä asustellee ihan tyylikkäästi olipa alue mikä hyvhään mutta kyllä se china towni etullisinta on. mie ite kyllä tykkään eniten siitä pintangin aluheesta ko son kaikkein keskeisin mutta kaikila on omat puolensa.
      eikä minusta kannate niitä katukeittiöitä yhthään pelijätä. varsinki se jalan alor on aivan upia paikka.

      terkut: pera

      • Bukit Bintang?

        Mitä mieltä olet alueesta Ampang? Tiedätkö mikä on China townin metropysäkin nimi?


      • Bukit Bintang? kirjoitti:

        Mitä mieltä olet alueesta Ampang? Tiedätkö mikä on China townin metropysäkin nimi?

        bukit bintangia lähinnä ja vähin laajemmin sitä "golden triangle" nimellä tunnettua aluetta. siinon kaikki meleko lähelä. mutta ruuhkat on tosihaan melekosia. sillon 2004 ku met ensimmäisen kerran sielä olima, niin liikenne suju ihan kohtuullisesti ko vielä oli niin palijon mopoja. nyt net näyttää kaikki kasvanheen yhtäaikaa isoiksi ja ostenheen auton, niin tila tahtoo loppua väkisten.
        mie en oikeen tiä mitä sillä ampangila alueena tarkotethaan. ite jalan ampanghan on helekutin pitkä katu, joka kulukee suriasta melekeen china towniin saakka. mutta olimiten oli, silläpuolen menaran tornia en ole koskhaan yöpyny. semmonen muistikuva että solis aikalaila hilijasempaa aluetta ko mikhään muu nuista puheenaolleista. toisaalta se pohojospäähän kulukee ihan petronasin juurelta ja eteläpääsä on central market ja little india. kauniita kankaita, koristeellisia esineitä ja mausteiden tuoksua.
        jaa että metroasema. eihän sielä mithään metroa ole. saivaretelua...;-) se ei niin hirviän heleppua ole se kiskojen käyttö ko niitä yhtiöitä on niin monta eikä taas semmosia risteysasemia ole kovin palijon mutta wikisä on jonkulaista karttaa niistä reiteistä ja googlen karthaan on kans merkitty net asemat. niitten perusteela on heleppo kattua lähin asema ko tietää mihinkä suunthaan on tulosa tai menosa.
        ja pari linkkiä, vaikka lienevät tuttuja:

        http://maps.google.com/
        http://en.wikipedia.org/wiki/Public_transport_in_Kuala_Lumpur

        terkut: pera


    • Siellä 3 kertaa ollut

      Itse suosittelen lämpimästi hotelli Princeä, se on keskeisellä paikkaa oikeastaan kaikkiin keskustan ostoskeskuksiin nähden. Petronasin torneille kävelymatka, ja ruokapaikkoja on tarjolla myös hyvin. Suria ja pavillon ostarit ovat sen verran hyviä että muut voi jättää väliin, mutta jos feikki tavaraa haet on sungei vag oivallinen paikka siihen. Liikkuminen helppoa taksilla jos kauemmas tarvitsee mennä, sovi silloin taksin kanssa hinta lähtiessä. Muuten kaupunki on kehittymässä kovaa vauhtia, rakennuksia tulee kovaa tahtia lisää.

    • asdf

      hotelli oli tosi hyvä, tultiin just Malesiasta. Kilsa Petronas towereille ja Bukit Bintangin ostoskeskukset n. puolen kilsan päässä. Kuala Lumpurin hotellit ovat edullisia tasoonsa nähden. Istanassa hinta oli n. 300 myr/ yö eli n. 60 euroa huone. Suosittelen! Chinatownissa kannattaa käydä, vaikka myyjat ovatkin yli-innokkaita. Ehkä yksi kerta riittää siellä. Onhan se kuitenkin nähtävyys. Ostareiden alennusmyynnit ehkä parempi ostospaikka?

      • juhuu_

        Loppukuusta majoitutaan Istanaan.
        Kerrohan vähän lisää hotellista?
        aamiaiset ym..


    • http://www.brisdale.com.my/
      Kolmesti ollut siinä. Taso kelpaa mulle hyvin. Aamupala, uima-allas ylhäällä. Torneille ei kovin pitkä matka eikä maksa paljoa vaikka taksilla. Tornilta lähtiessä kannattaa kysyä hintaa ensin, osassa mittari joka on hyvä systeemi ja halpa. Törky hintoja pyysivät tornin juurella. Siispä käveltiin pari sataa metriä ja hinta oli aivan muuta. Huone kahdelle/kaksi yötä yht.330 rignetteä(formulakisojen aikaan ja netistä varasin).
      Ensi keväänä kisojen aikaan taas ;). Muita hotelleja en ole kokeillut koska tossa nukuin oikein hyvin.
      Hyvät matkat!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      187
      7436
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4322
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2135
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2059
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1889
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1696
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      35
      1681
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1629
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1613
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1428
    Aihe