Vieraissa

Luvallani

Onko teillä muilla pareilla sallittu vieraissa käynti? Miten se toimii teillä, onko mustasukkaisuutta jne? Meillä vaimo saa valita itse milloin menee vieraan kanssa. Vieraan hän tapaa lähes kuukausitain tai muutman kerran kuussa ja hän saattaa olla vieraan luona yli yön. Vaimo on tyytyväinen käytäntöömme ja silla on ollut pelkästään hyvä vaikutus parisuhteeseemme.

43

10046

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minunkin luvalla

      Vaimon vieraissa käyminen vaan piristää. Halusin nähdä vaimon naivan vieraan kanssa, ja muutama meillä ehti käydä, kunnes vaimo sanoi tavanneensa mukavan miehen, jonka kanssa voisi viettää iltoja. Kotona kaikki on jatkunut entiseen tapaan, ja saan ja annan seksiä pari kolme kertaa viikossa. Kerran viikossa kuitenkin vaimo lähtee autolla naapuripaikkakunnalle ja tulee sieltä takaisin puolen yön paikkeilla eikä hänellä ole jalassaan pikkuhousuja. Tiedän miehen etunimen mutta en muuta. Usein hän tyydyttää minut sitten suullaan tai nain häntä liukkaaseen vittuun. Olen vähän mustasukkainen tästä kaikesta, mutta se vaan piristää suhdettamme.

    • että onko sallittu

      mutta oon sanonu ukolle että heti kun sopiva sattuu kohdalle niin meikäläinen on valmis panemispuuhiin.

      • Anonyymi

        Minä luulin että mitään ei tapahdu, kävelin ravintolasta kotia päin kuuli pörinää mopoauto pysähtyi nauroin kun oli niin pieni kasi poikaa kysyi kyytiin kampasin itseni takapenkille sanoi tyttöjäkö te katselette toinen edestä nauroi ei kun sinua sinulla on hyvä perse urheiletko en sin meinasin suuttua mutta rehelliseti sanoi, urheilenaika paljonkin, sanoin kin kuskille tu kyytiin lähetkö meille siellä ei ole ketään saat viinaa. Pieni humala teki sen että sanoin no käydään teillä.
        Talo oli siisti mentiin kellari kerrokseen, siellä oli juomia ja musiikkia, istuttiin ja tanssittiin irto peliä. katselin cd;n siinä tuli hidasta pojat katsoi otin toisen pojan kädestä ja opetin hidasta painoin rinnat kiinni pojan nuori vartalo kiihotuin nännit kipristeli liiveissä annoin lantion olla lähellä heti tunsin kalun nousevan hieroin sievästi toinen katsoi tuolilta vaihdoin kaveria sama homma kalu nousi heti kysyin onko kivempaa kuin rokki nyökkäsi sievästi. Minuun hiipi ajatus kahdesta nuoresta ja niifden kaluista, otin puseron pois pojat katsoi otin liivit pois ja vedin toisen tanssimaan kuiskasin tuli kuuma poika kokeili hapuen rintoja kiihotui kunnolla kesken tanssin riisuudun alasti, sanoin vaatteet pois ja pojat oli äkkiä alasti imin kunpaakin vähän toine nousi ja tuli kontalleen taakse työntyi valmiiseen pesään luoja että nautin pitkä ohut kva kalu tunsin kun vauhti kiihtyi se laukeaa ihansti nopeita pukkauksia ja paljon tuli toinen nousi paikalle minulle riitti se tunne nuoren kalu.
        Käytiin pesulla kysin oletteko maistellut pillua puistivat päätä rhkeampi aloitti ja toinen jatkoi silloin sain orgasmin vapisin ja ulisin, vedin vuoroin päälle naimaan kaikki oli niin uniikkia pojille pantiin vielä kolmas kerta ja pojat vei kotia kohti ajatin lähelle taksi asemaa katsoin kun lähtivät otin taksin ja kotia.
        Kotona mies kysyi sen normaalin saitko, nauroin sain mopopojilta nauroi sitten olet valmis. Riisui minut ripeästi ja itsensä työnyi sisään kuiskas panivatko näin kiskasin korvaan panivat mutta pikkuisella ja purin korvasta vähän mieheni nai kovaa sanoi vai pikkuisella täthuoraa pitää panna isolla ja käänsi minut sain ihanasti takaa kysyi annoitko näin, annoin ja monesti tulin taas tuntui että en saa tarpeeksi pyllistn kunnolla,
        Mieheni pyysi anteeksi että sanoi huora nauroin ja suutelin kuiskasin senkin pukki ja nukahdettiin.
        Ulkona kuljen usein ilman liivejä on niin pystyt rinnat jos näen nuoriä poika pummaan tulta jo ennen kuin pummaan olen märkä nännit pystyssä otan tulta kumartuen että näky on oikea kuulen lähtiessä kuinka kehuvat on niin naitava nainen. Kun nen mieste katselevan minua himoiten voin mennä vessaan ja ottaa ison dildon ja kuvitella vieras nussii voin saada kaksikin orgasmia se on minun harrastus joskus kun tuntuu siltä.


    • Qtrw

      Meillä tämä vieraissa käyminen alkoi siitä että tiedän vaimoni olevan hyvin seksuaalista tyyppiä ja ihmisenä rohkea ja intohimoinen. Sanoin hänelle että kun itse olet se joka päätät omasta elämästäsi, olet oman kehosi "herra" niin tee niinkuin itse tunnet parhaaksi. Näin on sittenmmin tapahtunutkin, kauniina naisena hän saa seuraa todella helposti. Ravintolassa käydessämme ensimmäisen vieraan miehen haetua hänä tanssimaan muutkin rohkaistuvat eikä tanssipartnereista ole pulaa. Kävimme kerran ravintolassa pikkujouluissa jossa oli samaan aikaan myös jonkun toisen firman juhlat. Illan edetessä ja virallisten juhlaohjelman päättyessä alkoi tanssit ja molemmat juhlijaryhmät sekoittuivat toisiinsa. Sen toisen firman miehet huomasivat vaimoni ja alkoivat tanssittaa häntä innolla. Humaltunut vaimoni oli varmasti mukavaa tanssiseuraa kurveineen kaikkineen. Huomasin miesten käsien seikailevan rohkeasti vaimoni vartalolla eikä hän sitä estellytkään. Erään kerran kiersi salissa tanssilattian toiselle puolelle jossa vaimoni ja hänen tanssipartnerinsa olivat muun tanssiväen suojassa niin että pöydästämme ei nähnyt heitä. Näköestettä ei kuitenkaan ollut siitä kohtaa jossa itse olin, ja mitä näinkään, vieras tanssittaja suuteli vaimoani ja kielet leikkivät villisti ja miehen käsi hieroi vaimoni rintaa.
      Poistuin pöytääni ja jonkun ajan päästä vaimoni saatettiin pöytään, vaimo koetti pitää kasvonsa ilmeen kin mitään ei olisi tapahtunut. Minäkin olin "niin tietämätön", hiukan minua kiihotti tuo vaimoni salaisuus mutta en kysellyt mitään. Sama mies haki häntä myöhemminkin ja sama peli jatkui heillä tietenkin. Joskus olemme suunnitelleet menevämme Hotelli Rvintolaan jossa varaamme huoneen, vaimo esiinty ravintolassa sinkkuna ja käy illan aikana vieraan miehen kanssa huoneessamme ja jos mahdollista niin iskee toisenkin miehen. On varmasti jännittävää katsella kun vaimo isketään ja vieras mies pitää vaimoani omanaan. Sitten seuraan heitä kun he poistuvat ravintolasta ja kävelevät huonettamme kohti. Sen jälkeen kun he sulkevat huoneen oven, osaan kuvitella mitä tapahtuu. Tunnin tai kahden kuluttua he palaavat ravintolaan jossa näen heidän kasvoistaan muuttuneen ilmeen joka paljastaa minulle mtä huoneessa taphtui. Vaimoni nyökkää minulle merkin montako kertaa panivat.
      Toteutamme tämän vieraalla paikkakunnalla kunhan löydämme sopivan ajankohdan.

      • Jotosäijä

        Meillä on myös pitkään ollut vapaa suhtautuminen
        vieraissa käynteihin. Tässä jokunen viikko sitten
        iski kuitenkin aika voimakas mustasukkaisuuden
        puuska, joka sai minut aavistuksen verran
        hermostuneeksi kun vaimo lähti yksinään iltaa
        viettämään. Päätin jäädä väijyyn asuntomme
        lähellä olevaan puistikkoon pensaan juurelle
        röllipuku päällä ja kivääri kädessä.

        Pitkähkön odottamisen jälkeen kujamme päähän
        pysähtyikin mersu jossa vaimoni suuteli
        kiihkeästi minulle täysin tuntematonta miestä.
        Näin tämän täysin selvästi kiikaritähtäimen läpi.
        Kun päästin liikkuvat eteen ase teki vinosyötön.

        Tämän vuoksi kysynkin että pitäisikö minun
        teidän mielestänne luopua kokonaan näistä
        vihreistä muovilippaista ja siirtyä takaisin
        peltilippaisiin vai onko olemassa jokin
        vippaskonsti jolla nämä koesarjan lippaat
        saadaan toimimaan virheettömästi?


    • Mies 35v

      Näihin tarinoihin voisin sanoa että just joo, käykää vaan vieraissa, mutta voin sanoa myös että pidemmän päälle teille kummallakaan ei olekkaan muita kuin vieraita :)
      Että siltä pohjalta.

      • kokemuksesta,

        Vai louskutatko leukojasi pelkän luterilaisen uskon pohjalta?


      • Anonyymi
        kokemuksesta, kirjoitti:

        Vai louskutatko leukojasi pelkän luterilaisen uskon pohjalta?

        Kyllä. Alkoiko pelottaa? 🙂


    • Katselen kauempana

      Lähdemme kerran tai kaksi vuodessa tansseihin tarkoituksena vain katsella, löytäkö vaimo yöksi sopivan miehen. Istumme eri pöydissä, ja en välttämättä hae vaimoani kertaakaan tanssimaan. Kun sopiva mies on "iskenyt" hänet, seuraan asioiden etenemistä jännittyneenä. Vaimo antaa sitten katseellaan merkin, koska lähtee jatkoille. Kotona on melkoinen vipinä mielessäni, kun odottelen vaimon paluuta. Joskus hän soittaa siitä, mitä on tapahtunut ja milloin tulee kotiin, joskus taas kuulen vasta taksin pysähtyessä portin eteen. En kyllä ole itsekään ihan viaton.

      • MjaT

        Tämä vaimon vieraissa käyminen on toisaalta aika jännittävä asia josta saan kutkuttavia mielikuvia. Kun ajattelee tilannetta jossa vieras mies katselee riisuutuvan vimoni kaunista vartaloa ja kiihottuu näkemästään ja kuinka hän seuraavaksi saa tuon vartalon käsiinsä saaden nauttia sen kaikista paikoista. Näen miehen silmien kautta kun vaimoni levittää jalkansa ja mies katsoo avautuvaa näkymään pitäen elintään kädessä ohjaten se vaimoni sisään ja tuntien samalla hetkellä kuuman kosteuden jota parempaa ei voi kuvitelle. Miehen ajatuksissa tämä hetki on juuri se mitä hän oli siltä illalta toivonut kotoa lähtiessään. Mies kokee suurta onnen tunnetta, miettien kuinka tuleva työviikko tuntuu helpottavalta ja kuinka hän voi tulevien päivien aikana palata mielessään monta kertaa tähän hetkeen. Nautin ajatuksesta kuinka tuo mies ja vaimoni kokevat tuossa hetkessä suurimman ja intiimeimmän kokemuksen mitä kaksi ihmistä voi toisilleen antaa, miehen elimen pään painuessa syvälle vaimoni sisällä. Mies liikuttaa itseään hitaasti edestakaisin vaimoni sisällä, kasvot melkein kiinni toistensa kasvoissa katsellen toisiaan silmiin koettaen tajuta tuon ihanan tunteen suuruutta. He suutelevat hellästi toisiaan, hengittävät toistensa kuumaa hengitystä huulten melkein koskiessa toistensa huuliin. Vaimo kokee mielessään pohjatonta onnea saadessaan nauttia tuossa tilanteessa kaikesta minun luvallani. Koen itse saavani kaksin kertaisesti: annan vaimoni saada ja miehen saadessa vaimoani ymmärrän hänen onnen kokemuksensa ja sen miltä vaimoni tuntuu ja tuoksuu. Tuntien kuluessa mies ja vaimoni tutustuvat toistensa vartaloiden kaikkiin salaisuuksiin suudellen ja nuollen toisensa. Vaimoni vartalo syöpyy miehen ajatuksiin kuvina joita hän katselee mielessään lukemattomia kertoja, jonain päivänä miehen mennessä vessaan kuvat tulevat hänen mieleensä ja pisujen jälkeen hänen on hyväiltävä itseään kun vaimoni kuvat vaihtuvat hänen silmissään, huokaillen syvään hän ruiskauttelee toisessa kädessään olevaan vessapaperiin. Tuo kaikki on tapahtunut meille useita kertoja ja vaimoni nauttii noista kokemuksista saadessaan isoa, pientä, erilaisia ja erinäköisiä. Hän nauttii siitä että saa katsella miesten kasvoilta heidän nautintonsa aitoutta ja siitä että saa tuottaa miehelle tuon tunteen.
        Minäkin olen monta kertaa katsellut kun vieras on tuonut aamuyöllä vaimoni kotiin, kuinka kiihkeitä nuo öiset erot ovat olleetkaan, miehen käsi vaimoni paidan alla suut kiihkeästi suita hysästellen. Kotona vaimo on ollut litimärkänä kuumien hyvästien tähden. Tuollaisten hyvästien jälkeen hän eräänkin kerrran istui syliini jatkaen yhtä kiihkeää suutelua kuin se oli ollut juuri äsken autossa. Kysyin siinä että etkö sinä ole saanutkaan kun olet vielä noin kuumana. Hän jatkoi suutelua ja sanoi, voi on mua naitu tänään montakin kertaa mutta minä haluan vaan lisää, se on niin ihanaa. Minua hymyilytti hänen tunteidensa kuumuus ja himo.


    • Kävisi kuitenkin

      Vaimoni kiertelee työnsä takia pitkin etelä-Suomea eikä aina viitsi tai voi ajaa yöksi kotiin. Baarissa ja tanssilattialla tapaa mukavia miehiä, ja sovimme että hän luvan palkaksi joko soittaa tai lähettää viestejä minulle illan kulusta. Saatan kuulla, että juodaan lasit tyhjiksi ja mennään sitten huoneeseen, tai että ollaan jo alasti ja mies on juuri pesulla, tai että puhelimesta kuuluu kahden ihmisen kiihtyvää huohotusta ja ähinää tai hiljaista keskustelua siitä, miltä äsken tuntui. Joskus pari keskustelee, että jaksettaisiinko vielä toisen kerran. Vaimolla on muutama puolituttu vakipanija, joiden kanssa puhelin voi olla auki rohkeissakin keskusteluissa. Minua kaikki tämä kiihottaa ja vaimoa myös, ja ehkä myös näitä miehiä.

      • Estrada

        Tuo kuulostaa herkulliselta. Olen hoidellut kerran vaimoani erään kaverini kanssa, vieraan kanssa se olisi ehkä helpompaa. Olisi hauskaa katsella vaimoa pornofilmin teossa, 2-4 miestä hoitelisi hänet viimeisen päälle, filmiä voisi katsella jälkeenpäinkin. Tai jos vaimoni olisi alaston-tarjoilijana seksiravintolassa, miehet hyvälisi häntä kun tarjoilisi pöytiin ja loosheihin. Miehet hieroisivat hänen jalkoväliään ja tissejä, joku kanta-asiakas saisi nuolla häntä haluamastaan paikasta. Yksi juttu mikä tuntuis toteuttamiskelpoiselta olisi private-strippaus jota vaimo tekisi, hän saisi panoja aina halutessaan ja masturboivien miehen katseleminen olisi työn suoma mahdollisuus.


    • Anonyymi

      Kun meillä alkaa tuntua että homma tylsistyy.Menemme vieraskaupungin hotelliin perjantaina noin 18 jos keritään. Illallisen jälkeen kierrellään iltayöstä mennään tansseihin erillään, yleensä vaimoa piirittää joku mies mikä kiinnostaa, vaimo vie huoneeseen ja käyttäytyy kuin kiimainen kotiäiti kertoo että aikaa ei ole paljon ja käy heti mieheen kiinni imee ja imettää itseään ja naitattaa edestä ja takaa yleensä saa mieheltä kaksi kertaa kunnolla sisäänsä. Ketoo sitten että mies on tulossa kohta ja pääsee eroon, soittaa sitten minulle. Tulen sisään ja vaimo on kunnon sutturan näköinen on itse laittautunut kuin olis komppania miehiä ollut naimassa tykkää pirusti kun moitin ja otan sitä takaa ja kuritan pillun antamisesta jos huomaan että on antanut pyllyyn annan samalla mitalla pyllyyn on aivan ekstaasissa kun vieraan spermat valuu ja voitelen sillä pillua ja pyllyä. Seuraavana iltana mennään eri ravintolaan normaali tansseihin ja siellä haluaa vain vähän kiusata miehiä ja antaa kokeilla linjojaan. Sitten huoneessa pukeutuu johonkin rooliin, usein pikku tytöksi koska haluaisi järjestää minulle nuoren naisen, ehkä joskus toteutuu.

    • Anonyymi

      No me ollaan just mökillä ja saimme naistuttavan mukaamme. Lähdin jo "nukkumaan" ja mieheni jäi tuttavan kanssa kahdestaan. Näkyi valot sammuvan tuvasta ja huohotusta alkoi kuulumaan. Ah, voin kuvitella sen kiiman tuolla. Niin on minullakin...

      • Anonyymi

        Mun vaimo on kova puhumaan tansseissa monesti hotellihuoneeseen tulee joku puoli tuttu, ja vaimo kertoo ollaan vain kavereita. Oikein tyrkyttää minua vieraalle ja voi jäädä katsomaan kun pannaan.
        Kun ollaan sitten kahdestaan makustelee oikein kalua ja vieras pillu maistuu suussa kehuu makua, kerroin kerran hommanko sille naisen saa naida sitä ja nuolla kunnolla imi raivona ja tosi syvällä suussa kääntyi päälle ja istui nousi ylös ja nai huulia valui kunnolla kääntyi ja nai hulluna kun sai ja tulin sisään, kuiskas hommaa vaan.


    • Anonyymi

      Olen 52v kotiäiti lähdin etelään kurssille, kurssipäivän jälkeen lähdin kaupungille löysin hyvän tanssiravintojan vientiä oli olen mustatukkainen ruskeasilmäinen ja kohtalaisen hyvä vartaloinen tanssin aika paljon läksin majoituspaikkaan ukko varasi aika mitättömän majoituksen. Polttelin asunnon edessä tupakkaa kun kolme poikaa tuli sisältä olivat savolaisia , kehuivat kuinka nätti nainen täällä yksin tule meidän kämppään kieltäydyin kohteliaasti. olin yksin huoneessa, mies soitti videopuhelun makoili sängyllä näytti kuinka on ikävä kalu oli kovana, näytin sille rintoja ja kerroin kohta haen jonkun imemään näitä ja käänsin kameran katso märkä pillu työnsin paksun dildon sisään, mieheni huokaili ja kohta siemmenet lensi, toivotin hyvää yötä. Otin kunnon paukun kossusta kuulin pojat kalakatti ja meni tupakalle minä lähdin myösulkona huomasin liivit unohtu nännit nöpötti kovina ja minulla ei ollut housuja kiihotti kun ilma hyväili pillua, nyt pojat sai houkuteltua kämpäänsä. Istuttiin sohvalla kerroin olen pohjoisesta , yksi pojista hyväili olkapäitä olet sinä kaunis ja ryhdikäs, ojensin selkää ja silloin pojat katsoi minua käsi meni rinnoille estelin vaikka tuntui hyvältä minut kaadettiin sänkyyn älkää pojat, no saako vähän rintoja kokeilla no vähän olkaimet lähti alas kumpainenkin poika imi nännejä en voinut kuin huokailla painoin päitä kovemmin rintaan mieletön tunne tunsin kun käsi meni pilluun annoin haarojen olla leviällä enen kuin tajusin sormet runkkasi pillua yritin jaloilla työntää pois en saanut yksi suuteli toinen rinnoissa suutelin kunnon kielaria kun tunsin kalu painui sisään tuli mieletön halu annoin naida vapaasti pitkään ei poika kestänyt rintojen imijä tuli tilallesillä oli isompi kalu suurelin kiihkeänä ja tunsin kalu ruutasi sisään pojat läksi ulos suutelija tuli päälle ihanan kova ja iso kyrpä nai minua poika kysyi oltiinko liian kiihkeitä suutelin tätä minä tarvin naikaa minua. otettiin viinaa ja naitiin kaikki nai varmaan kolme kertaa, menin pesun kautta nukkumaan. aamulla mieheni taas soitti, miten yö kerroin kolme miestä nai koko yön mieheni runkkasi kaluaan, imitkö kaluja imin olin ihan sperman peitossa ja takaa sain en muista monestikko, yksi nai pyllyyn, mieheni innostu pyllyyn runkkasi kovaa ja taas lensi sperma. Sanoin miehelleni nyt saa haaveilu riittää pitää mennä kursille. Voitelin itseäni ja pillun kun oli herkkä, kuulin koputuksen Mika tuli sisään pyysi anteeksi, näin saat laskeuduin ja imin kalua menin änkyyn ja levitin haarat sain ihanaa kyrpää nyt ei ollut kiirettä voide ihanasti esti kivun halusimme vain naida tuntui että emme saa mutta sitten sain huusin tärisin tyrkytin pillua ja luikkaassa pillussa tunsin kalu kasvoi sain ihanaa sisään. Makasin siinä pitkään kun Mika lähti.
      Kotona mies kierti ja hyväili annoin kunnolla kiihtyä kunnes nakkasi sängylle ja sanoi nyt raiskaan mielikuva silmissä kolme poikaa ottaa sin heti kiksin jamies jatkoi sain toisen kolmannen kohdalla mies tuli sisään, maattiin sängyllä rakkaani sanoi sinulle pitää hommata kursseja enenmmän kun noin kiusaat.
      Minulla oli ryppyinen lappu ollut pitkään käsilaukussa, soitin tuletteko Ouluun mies on viikon poissa mennään hotelliin hommaan lasten hoitajan viesti tuli seuraavana päivänä se on sitten perjantai meillä on pallit täynnä. Menin vessaan pakko oli dildottaa ja tulin kyllä heti , katsoin peiliin nyt saan olla huora ja nauroin kuvalleni.

    • Anonyymi

      Ilmeisesti nuo koulutukset on aika tapahtuma rikkaita.
      Vaimoni käy vuoden aikana ainakin neljästi koulutuksessa. Yleensä Hesaria mutta myös Kuopiossa ja Turussa.
      Hotelli illat olivat kuulemma aika karmeita,sanoinkin liekillä vaimolle että eikös siellä ole yleensä aika kiihkeitä juttuja.
      Vaimo pikkuisen suutari puheesta.
      Meni melkein vuosi kun vaimoni soitti jo iltapäivällä minulle, vaikka ilta oli se hetki milloin yleensä soittele.
      Vaimo kuulosti pikkaisen kiihtynyt, kysynkin mikä nyt.
      Vaimo kysyi että tarkoitin puheellani totta.
      Pienen miettimisen jälkeen sanoin että tarkoitin.
      Vaimo kertoi että oli päivällä ottanut suihin ,että en saisi suuttua.
      Oli ollut nuori mies ja tyrkyttänyt vaimolleni,oli sitten myöntänyt meneen miehen huoneeseen. Oli kuulemma tullut ihan älyttömästi,ei ollut pystynyt nielemään.
      Pillua ei ollut antanut,suudellut oli.
      Oli aikonut kysyä minulta.
      Haluatko kysyin?
      Haluan vaimoni sanoi.
      Saatko puhelimen päälle kysyin.
      Siitä oli puhetta,ei kuulemma haittaa jos annan pillu.
      Aika matelijat, viimein tuli ilta.
      Puhelin soi kun kello oli melkein kymmenen illalla.
      En uskaltanut puhua mitään,yllätyin että se oli video puhelu.
      Kuva oli liiankin liikkuva,mutta usein kuvaan tuli vaimoni joka istui miehen sylissä .
      Pari pussi ja vaimo oli kiihtynyt ja hermostunut.
      Voihkaisi kun käsi meni hameen alle,kuva seurasi perässä ja näin millaiset pikkuhousuissa Vaimolla oli.
      Ne otettiin pois ja näin ,virtuaaliyliopistosta se on kiimassa.
      Nyt vasta huomasin että miehiä oli ainakin kaksi.
      Näin kun vaimo kannettiin vuoteeseen, jalat käännettiin erilleen.
      Ei Vaimolla pääsi kun kieli alkoi tehdä hyvää. Ja se olikin sellainen että vaimo todella otettiin.kuvakulma oli pikkuisen huono kun se kuvaavan piti vaimoa aloillaan.
      Kuvaan tuli vaimon vääristyneet kasvot.
      Näin kun Vaimolla tuli orkku ja nuolemaan jatkui.
      Vaimo alkoi olla jo äänekäs, näin kun nuolia nousi vaimon päälle ja pudotti housut alas.
      Varovasti vaimo kuiskasi.
      Kuva siirtyi vaimon jalkojen väliin,ja kyllä munkin naama meni vakavaksi.
      Kova kullin alkoi tökkiä vaimon Pillua ,,ja,,ja alkoi työntää vaimon pilluun.
      Sitten se ääni vasta kovenee.
      Pojista tuli vaimolle vakkarit, silloin tällöin vien vaimon viikonlopun viettoon.
      Näin muuten eka kerran kun vein vaimoani hoitoon videon millainen oli vaimoni ensimmäinen vieraat.

    • Anonyymi

      Olimme nuorten juhlissa,miestäni on aina kiinnostanut nuoret naiset, nytkin juotti kahta tosi muodokasta tyttö ulkona. Olin sisällä ja nuoret pojat tuli viereen kuiskivat että haluaisivat minua, rinnat on kyllä porukan isoimmat ja pylly kuin pornokuvissa kuten ukko sanoo ja tiedostan sen. Miestäni ei näkynyt kävelin viereisen aitan luo kuulin kiihkeää ääntä, joku poika tuli viereen älä avaa, onko mieheni siellä nyökkäs ja otti kädestä kiinni, juotiin jotain väkevää alkoi tuntua.
      Kävelin pojan matkassa yhteen asuntoautoon. Poika hyväili rintoja katsoi silmiin annoin riisua olin jo pikkuhousuillaan kun poika riisui eteen pompahti nuori orin kyrpä, poika imi rintoja annoin hieroa ja sormettaa , koska mieheni niin minä myös kun levitin jalkoja kostuin vauhdilla runkkasin kalua poijalla oli kiire työnsi sängylle nuori suippo kova kalu halusin sen heti sisään, joskus haluan pitemmän esityön nyt halusin sisään, kapea lantio minun leveissä haaroissa, poka kuiski olen koko illan halunnut sinua ja pani pitkiä työntöjä kiihko kasvoi kun ajattelin minä kotiäiti naitavana painoin pakaroista olin tulossa kun laukesi.
      Kysyin saanko jäädä vähäksi aikaa ? Makoilin sängyssä kun ovi kävi kasi poikaa tuli sisään kalut oli heti valmiina en kerinnyt sanoa kuin ei ole tark. . . tus kun kalu painui sisään nyt olin oikeasti naitavana valmiiksi tuvonnut pillu ei pannut vastaan tunsin mieli hyvää kun kyrpä liikkui, annoin naida toinen imi nännejä, minähän sanoi tällä on kauniit rinnat ja naitava perse poika pumppasi nopeaa nostin lantiota että saan syvään poika laukesi toinen tuli jatkamaan pani aivan kunnolla alapäässä vain tunne pankaa laukesin ja tärisin poika laukesi sisään, polteltiin tupakkat, se tuntui eri makuiselta huomasin että halusin lisää toinen poika alkoi naida uudestaan vedin sisään että saan ja sain taas kuumaa.
      Pojat poistui kerkisin vähän levähtää kun tuli taas poika, heräsin ja otin sen antamaa juomaa. Katsoin ujoa poikaa riisuin housut nyt kalu oli rajumpaa kokoa antaudui n auliisti naitavaksi oikein kunnon moloa iso paine pillussa kasvoi ja tulin huusin hiljaa ja halasin poika tuli sisään ja sitä tuli paljon.
      Menin autosta saunalle pesin alapään ja kävelin pelipaikalle, mieheni kysy missä olit sanoin oli nukkumassa kun sinua ei näkynyt, joo olin tuossa lähellä.
      Kotona sanoin yksi poika kertoi että olit tyttöjen kanssa jos kerrot en eroa.
      mies kertoi että oli hullantunut tyttöistä ja olivat kehuneet näkee että sinulla on iso. Kun pääsivät sisään olivat hulluna imeneet ja antoivat sinisen pillerin että jaksan.
      Tytöt lesboili ja oltiin sekaisin naitiin kuin viimmeistä päivää kyrpä on hellänä kokeilin punainen ja hellä näytti olevan. No tuleeko ero, mietin ja sanoin, jos en olisi nainutneljän kanssa tulisi, olin suutuksissa ja olin poikain huora koko ajan aina joku pani ja minä annoin rinnat on purtu ja pillu turvoksissa. Ei olla erottu eikä erotakkaan vaan katsotaan saadaanko samanlaista uutta mahdollisuutta.
      Miehelleni en ole kertonut että kerran olin niiden neljän naitavana koko yön olivat asiallisia ja välillä vain joku talutti naimaan, pidettiin hyvänä ja hyväiltiin niin että sain monta orgasmia ja eka kerran kahta yhtäaikaa silloin mielessä sumeni olin vain narttu jota uroot panee olin luikas sain aina uutta olin koko ajan orgasmin alueella, vieläkin ajatus vain ja kostun. Tiedän se ei voi jatkua mutta kokemukksena ei unohdu

    • Anonyymi

      Minulla ei ollut luppa eikä ollut tarkoituskaan olla vieraan kanssa. Olin vaeltamassa tapasin nuoren pojan Samin joka oli ensikertaa vaeltamassa, seuraavalle kämpälle oli matkaa mutta poika oli jo väsyksissä pysähdyin keskustelemaan hänen suunnitelmista, sanoin sinulla ei ole kunnon telttaa ja varusteita tulee kylmä jos vähänkään sataa. Mennään jonkin matkaa ja katsotaan, oli kyllä mukava kävellä kun oli kaveri.
      Tulimme paikkaan jossa oli lampi ja kaunis niemennokka. Sanoin leriydytään tähän. Katsottiin varusteet sanoin laitetaan mun teltta pystyyn, laitettiin varusteet telttaan ja tulet pieneen tulipaikkaan, laitettiin kuivamuonaa ja vettä lammesta.
      Otin pyyhkeen ja menin lammenrantaan pesulle, poika katseli ja tuli rantaan otti vaatteet pois, pojan vartalo kertoi kyllä hyvästä kunnosta, kaahlasi veteen, menin jäljessä. Tiedän olen pikkupoikien päivä uni pyöreät isot rinnat ja reenattu vartalo.

      Pesun jälkeen menin nopeasti telttaan että en vilustu laitoin puseron ja lenkkihousut. Poika tuli sisään ja haki vaatteitaan repusta, katsoin kalu roikkui vapaana ja vähän kiihottuneena. Istuttiin tulen ääressä vähän aika että tuli lämmin, poka juoksi metsään toi kuivan kannon se paloi kuumasti. Mentiin telttaan maattiin vähän aika näin että pojallavähän paleli kun pyöri ja veti villtiä päälleen itse olin kahden hengen makuupussissa kun tykkään väljästä nukkumisesta. Sanoin Samille ahtaudu tänne niin kumpikin tarkenee. Oltiin vastakkain tule kainaloon niin sovitaan paremmin, Sami sanoi olen kyllä aloittelija lähden varmaan takaisin, no katsotaan. Sami nukkui aivan rinnan edessä lämmin hengitys tuntui rinnassa, alkoi haluttaa hyväilin sievästi pillua se vain lisäsi haluja, työnsin nänniä lähelle suuta ja odotin Sami varmaan heräsi kun sievästi laittoi huulet siihen tuntui hullulta kun sievästi imi siitä. Sami katsoi ylös katsoin takaisin, haluatko imeä nyökkäsi nostin puseroa kun suuteli kumpaakin vuorotellen tunsin kovan kalun haaroissa hieroin vähän sitä laskin housujani ja potkin loput pois, nyt oli paljas kalu vasten pillua nostin jalan Samin jalkojen päälle , nyt oli jo huulilla Sami tuli jalkojen väliin sain kovan kalun sisään sanoin pannaan kunnolla ja nukutaan menin selin aukasin vetoketjun Sami tuli päälle kuiskasi en ole ennen ollut, tule sievästi vaan sisään kuiskasi ihanan tuntuista kostuin hulluna otin neitsyen sisään sanoin saat tulla milloin haluat ollaan lisää Sami malttoi panna sievästi tunsin tulen pian puristin jaloilla Sami tuli sisään se tunne kun laukesi sai minulle aikaan orgasmin.
      Pyyhin enimmät paperiin ja äkkiä vetoketju kiinni. Nukuttiin pumpainenkin hyvin aamuun. Aurinko lämmitti telttaa, heräsin avasin vetoketjun oltiin kumpikin alasti Samin kalu oli vähän kaarella ajattelin antaa sievän herätyksen, Imin sievästi Sami heräsi makasi ja antoi minun nauttia nuoresta kalusta se alkoi paisua painoin kädellä kalun juuresta ja puristin sievästi kalu oli kiiltävä ja kova kohta sain suuhun kunnon ruiskaukset nielin kaikki. Tehtiin aamupala ja päätettiin minäkin lähden takaisin. Oltiin kylällä noin neljä, sanoin Samille mennään hotelliin lähden autolla huommenna on ajo aikaa viisi tuntia kotia.
      Hotellissa pestiin suihkussa kunnolla pesin Samia kun halusin koskettaa kalua ja tuntea sen kiihkn mitä kosketus tuo. Samilla seisoi huoneessakin kuin kivi sanoin voi raukkaa ja imasin vähän, tule mun viereen, menin vatsalleen nostin seksikkään vartaloni Sami osasi mennä taakse ja sisään. Suljin silmäni ja nautinnuori poika kiihotti lisää ja halusin opettaa miten naista otetaan voin sanoa että tunsin semmoisia tunteita että en tiennyt olevankaan. Makoiltiin ja rakasteltiin toisen kerran. Taas suihkuun ja syömään. Sami ei ollut kahdeksaa toista ja joi vain limua.
      Kävin kaupasta lonkeroa huoneeseen.
      Ilta kahdeksan ja aamu yhdeksän välillä oltiin koko ajan alasti, kun halusin katsoa ohjelmaani sami oli sylissä ja leikitteli rinnoilla, kiihotuin niin että Sami lattialle ja minä päälle nain kuin pornotähti samikin kesti pitkään mielessäni ajattelin kaikkea hullua ja tuli kunnolla. Kolmesti rakasteltiin vielä ennenkuin aamulla piti lähteä.

      Sami on laittanut viestiä silloin tällöin ja olen vastannut. Kerroin että lähen vaeltamaan pyysi kauniisti että pääsee mukaan. Odotan sitä innolla ja mies jää katsomaan kahta lasta

      • Anonyymi

        14 vuotta ja sitten otti kipinää.


    • Anonyymi

      vaimoni tietää bi suuntaukseni saan 2-3krt kk isoa peppuuni sama tuttu mies ei ehkäisyä ihana saada välillä kuumaa sisälle kerran vaimo ollut katsomassa tykkäs

      • Anonyymi

        Ja sitten paska lentää ku varpusparvella


    • Anonyymi

      Minä 53v mies olen käynyt naimassa jo useamman vuoden naapurin leskirouvaa 63v.
      Vaimoni 48v jopa haluaa että käyn naapurissa kun hän on töissä.
      Vaimoni on sanonut kun olen viriili mies niin on hyvä että käyn naapurissa kuin että etsisin seuraa ravintolasta ja samalla joisin kaljaa.
      Vaimoni haluaa nykyisin kuunnella naapurin leskirouvan huohotusta ja ääntelyä kun rakastelemme asumme rivitalossa seinänaapureina.
      Vaimoni kiihottuu äänistämme ja hän haluaa että kun hän tulee iltavuorosta töistä kotiin niin olisin naimassa naapurin leskirouvaa.
      Itse hän odottaa suihkunraikkaana makuuhuoneessa ja sanoo että nyt hänen vuoronsa saada kunnolla nuolentaa ja kunnolla naimista.
      Hän tietää että kun olen jo naapurissa lauennut niin hän pitemmän panon itselleen.
      Kyllä seksi on ihanaa näin keski ikäisenä kun lapset ovat lähteneet kotoa.
      Nauttikaa elämästä ja nussikaa kunnolla toisianne.

      • Anonyymi

        Oliko tuo sattunut vuonna 2008?


    • Anonyymi

      Meillä pienikokoinen, isorintainen ja kaunis vaimo 160 cm tykkää käydä ottamassa silloin tällöin vierasta isoa miestä. Nyt ollut taukoa. Viimeisimmän kanssa kävi muutaman kerran hotellissa, kun mies oli työreissulla täällä. 2 metrinen häntä yli 10v vanhempi mies ja yli 20 senttisellä ja paksulla varustettu. Nainen tuli aamulla kotiin ja sanoi, että pillu on hellä yöstä ja, että sisällä on neljät spermat. Kertoo myöskin, että eka laukeaminen oli kiimainen ja runsas.

    • Anonyymi

      vaimo sallii mun gay tapaamiset on sanonut et oon saaneen näkönen joka kerta myös hänellä lupa kunhan pysymme yhdessä

      • Anonyymi

        Hyi saatana


    • Anonyymi

      13 vuotta vanhan nosto.
      Joillain on aika laimeeta!

    • Anonyymi

      Vieraissa käynti ei meillä ole sovittu. Nykyään on käyty Heikin luona asuu noin kilometrin päässä Heikin vaimo Salme kuoli syöpään noin kolme vuotta sitten.
      Heikki on iso karvanen mies, Vuosia sitten viini illallisella Salme kehui Heikillä on iso nauroi jos se olisi musta niin wau. Jolukuun alkupuolella käytiin kylässä, mieheni ja Heikki ottivat reilusti ja kävivät saunassa.
      Mieheni tultua hakemaan olutta saunaan ovi jäi auki näin Heikin rintakarvat ja sen molon se oli pitkä ja paksu vähän vinossa. Heikki huuhteli itseään eikä huomannnut.
      Oltiin aika myöhään mieheni sopi että minä käyn tekemässä joulu siivousta kun Heikin vanhemmat tulee jouluksi.
      Viikkoa ennen joulua mieheni lähtee äidinsä luo, soitin Heikille käykö tiistai ilta.
      Mein Heikin luo pirtti oli lämmin vähän liian lämmin, antoi heti joululökin maistelin väkevä mutta maukas, Heikki sanoi lämmitin vähän liikaa.
      Aloitin siivoilun riisuin heti stretsi housuille ja pelkkä paita, sitten kadutti en laittanut liivejä koko ajan oli jännä olo. Välillä istuttiin ja otettiin lökiä.
      Heikki katsoi uunin vieressä olevaa kuvaa olivat Sannan kanssa siinä. Menin viereen sanoin, minuakin surettaa. Heikki halasi olet sinä Siiri kiva kun autat.
      Illemmalla sauna oli valmis, Heikki nauroi käytkö joulusaunassa vaikka vielä ei ole joulu. Sanoin jos saan olla pyyhe päällä. Lauteilla istuttiin keviässä löylyssä huomasin kalu olevan kaarella, sanoin täällä on kuuma ja otin pyyhkeen, Heikki katsoi olet kaunis mulle liian kaunis ja kalu lipsahti esiin, sanoi heti anteeksi.
      Sanoin Heikille ei haittaa mullakin haluttaa Heikki pani käden polvelle ja suuteli rintoja sanoi näitä ollut ikävä tunsin hullua kiimaa tartuin Heikin kaluun ja se oli kalu jäntevä ja paksu. Heikki kuiskas se on herkkä sanoin ei haittaa nousin syliin kun sain sen sisääni olin täynnä tiesin haluan sitä lisää ja usein.
      Yritin pitkittää muuta tulin kuin myrsky huusin ja Heikki laski sisään istui sylissä sanoin eihän haittaa Heikki sanoi ei.
      Saunan päälle istuttiin keittiössä juotiin kaakaota, siirryttiin olo huoneeseen sohvalle. Sanoin Heikille tule ja mentiin makuuhuoneeseen, sain niin hyvää suu hoitoa että ei koskaan, nyt sain hyväillä ja imeä mahti kalua. Käännyin ja sanoin tänne Heikki, Heikki katso pyllyä hyväili ja sanoi olet seksikkään näköinen nyt tunsin kun sievästi laittoi koko ajan tunsin kun aukasi terskallaan minua, oli pakko huutaa hiljaa nyt sain sitä mitä halusin isoa ja kovaa sin kahdesti ennen kuin Heikki pani syvälle ja laukesi oli elämys tuntea sperman syöksy.
      Makoiltiin vierekkäin sanoin tämä ei sekoita meidän välejä mitenkään. Saanko tulla joskus uudestaan Heikki halasi kuiskas tiedätkö olen haaveillut sinusta kun viimmeksi kävitte ja kun miehesi ehdotti että siivoat halusin koko ajan.
      Aika harvoin Heikki soittaa ja kysyy voinko käydä, käyn silloin kun mieheni ei ole kotona ei ole kiirettä, kun käytin Sannan seksi asua oltiin hurjana aamu yöhön.
      Nyt Heikillä on uusi nainen, mutta silti soittaa joskus, sanoo on ikävä hurjia öitä, saadaan kumpikin toteuttaa haaveita, se on silkkaa seksiä.
      Mieheni kanssa menee hyvin ja halukkaasti.

    • Anonyymi

      pidin miestäni sikana kun näin hyväilevän naista ravintolassa en hyväksy sekoilua.
      Lähdin viikkojen päästä yksin ravintolaan halusin ehkä kostaa en tiedä, tanssin paljon ja otin viiniä, aloin jossakin vaiheessa tajta olin huoneessa katselin ympärille olin aivan tahmea, eteen tuli musta miesantoi juomaa kaadoin sen sängyn taa kun eihuomannut, nauroi oli vissiin jano. Mies laski hpikku housunsa ja sillä oli iso istuin sängyn reunalla mies tuli eteen otin kiinni kalusta painoi päätäni kalua vasten aloin imemään mietin miten pääsen pois mutta kalu alkoi kiihottamaan tuli toinen mies keskustelivat omalla kielellään hän laskeutu alas ja alkoi imemään levitti jalat kysymättä. tilanne alkoi kiihottamaan nuolemassa ollut mies työnsi seljälleen ja tuli sisään sen valtava kalu sai minut valtaansa oikein työnsin pillua ylös huusin ja kiljuin kun teki hyvää ja se orgasmi mies laski sisään ja paljon, toinen sanoi nyt mun vuoro olin kontallaan annoin naida kunnolla tynsin kuinka täynnä olen kalua mies jyysti ihanasti ja laukesi, Kävelin hoippuen vessaan pesin pitkään, Mies ojen si ilta-asun minulle rintaliivit ja housut pit itsellään.
      Ajoin taksilla kotia ja kävin vielä pesulla. Mietin huumattinko minut vai ei, Onneksi ei tullut tauteja. Aloin ymmärtää miestäni jos oikein haluttaa niin voi hyväillä oliko vika minussa vai meissä. Perjantaina mies toi viiniä juotiin sitä pitkin iltaa keittiössä mies veti syliin istuttiin vasten suuteli rintoja avasi pikkuisen liiviä ja vuoroin imi nännejä ujutti kättä pikkarien sisään kuiskas haluan sinua nousin ja nakkasin pikkarit mies laski housunsa tulin syliin kun sain kalun sisään tuli mieleen musta iso kalu annoin miehelleni halusta mies imi rintoja laukesin vapisten ja huutaen mieheni laski sisään ja paljon halasin ja suutelin mieheni sanoi siitä on pitkä aika suukotin ei enää ole. Kun myöhemmin mentiin sänkyyn kalu oli jo aika suorana kuiskasin tule kun sain sisään levitin haarani ja nostin ne ylös elin uudelleen sen kun musta mies pani voimalla ja halusin miestäni oikeasti.
      Nyt meene vilkkaasti kun lapset kotona ja haluttaa mennään saunaa ovi lukkon ja pannan riettaasti. On käyty ravintolassa huone varattuna kumpikin saa tanssia ja tuntea vieraan vartalon olen jopa antanut vähän kopeloida tai antanut hieroa kalulla hitaita tanssiessa uutena asiana haluan imeä kalua ja antanut mieheni nuolla tykkää siitä tosi paljon, aamuapalalle menin pelkkä mekko päällä tiesin nännit näkyy oli koko ajan kiimassa naitiin kuin hullut sen jälkeen. Joskus yksin olen hyväillyt itseäni ja muistellut yötä imen kalua ja olen pantavana pillu täynnä spermaa saan aina kunnon orgasmin ja halu jää päälle voi kestää iltaankin ja mies saa kunnon huoraa nautin suunnattomasti.

      • Anonyymi

        Pasasetko? 🙂


    • Meillä vaimo opiskelee arjet Helsingissä. Itse vietän arkea laskenkanssa täällä Mikkelissä. Ollaan sovittu että opiskelu jutuissa on vapaa harrastamaan seksiä kaikkien kanssa muttei Mikkelistä olevien.

    • Anonyymi

      toki vaimoni saa harrastaa seksiä kenen kanssa haluaa ei tiedä että minä harrastan miesten kanssa

    • Anonyymi

      Oon pidemmän aikaa tapaillut itseäni vanhempaa naista. Ollaan sovittu et muitakin saa tapailla. Naisella ollut miehiä ikähaarukalla 40-70v. Eilen viimeksi hain naisen vieraan miehen luota. Kiihotun tosi paljon kun tiedän naisen olleen toisen kanssa. Ite olen käynyt naisen ystävättären luona pari kertaa.

    • Anonyymi

      Onpa upeeta teidän perheessä.Tuohon pystyy vaan tosi rakkaat ihmiset.Kukaan ei voi omistaa,jos sovitaan noin niin hyvä. Jatkakaa.

    • Anonyymi

      Me elämme etäsuhteessa naisystävän kanssa. Mä olen hyväksynyt sanattoman sopimuksen että naisystäväni saa toteuttaa mielihalujaan esim. kertomalla minulle jonkun miehen kehuneen hänen pyllyään tai halunneen kosketella. Erään kerran hän oli kutsunut sähkömiehen korjaamaan autotallin sähköjä. Tiesin heillä olleen sähiinää keskenään niin kuin silloinkin sai räplätä tallissa myös naisen rasiaa. Miehen lähdettyä naisystäväni meni vessaan pisulle ja jätti pytyn huuhtelematta eli siellä pinnalla kellui sähkömiehen herkut. Nainen tietää mitä tekee ja miten saa minut kiimaiseksi,

    • Anonyymi

      Kari ja Irmeli asuu meidän lähellä, asutaan maalla ei paljon kavereita. Irmeli kuoli sairauteen ja Jari jäi yksin oli ollut jo lähes vuoden kun kutsuttiin kylään.
      Ollaan noin 55v kaikki, meillä oli aika vapaa tapaamisissa tultiin hyvin toimeen muutama kerta oli jännittävää vaihdettiin vaimoja viikonlopuksi.
      Kari tuli ja oli päässyt jonkin verran surustaan eroon, syötiin ja muisteltiin vanhoja, vaimoni Riitta on Karille hyvä ystävä, sanoin Riitalle ei puhuta enää Irmelistä vaan kaikesta muusta. Ilta kävi jo hämäräksi Riitta laittoin makuuksia tyhjään kamariin Kari jo nauroi yksinkö tuolla nukun.
      Taputin olalle voi Riitta sinut nukuttaa, mentiin yöpuulle sanoin Riitalle voit sinä istua Karin kanssa pitempään sano että olen pyytänyt Riitta puristi kädestä ja katsoi sanoin Kari on kaveri hyvä kaveri.
      Riitta lähti kuulin puhetta jonkin aikaa, kuulin kun Riitta sanoi tuo on normaalia sitten oli hiljaistakuulin vaimon huokailevan, oli pakko hiippailla ovelle katsoin Kari pani päällä vaimo antoi halusta sen näki asennosta.
      Vaimo tuli aamuyöstä viereen kysyin nukkuuko halasi nukkuu varmasti.
      Aamulla Kari lähti kotiinsa kutsui kylään, on käyty usein Kari pärjää jo hyvin yksin.
      Vaimo käy joskus siivoamassa, kun tulee ei ole väsynyt silmistä näkee on tyytyväinen.
      Meni jonkin aikaa Kari löysi nuoremman iloisen naisen, tutustuttiin useaan otteeseen meillä ja heillä.
      Sitteneräänä iltana oltiin meillä Riitta laittoi kuulumaan musiikkiä ja tunnelma valot oli syksyä tanssitin vaimoa kuiskas muista tansittaa Elinaa.
      Tanssitin Elinaa monta kappaletta kun kuiskas teillä oli ennen kuulema aika hauskaa Kari on kertonut sanoin olihan sitä monenlaista, Elina kuiskasi Kari kertoi pyhäajoista katsoin Elinaa , hän hymyili kivasti painoi pään rintaan ja tansittin kuiskas se oli varmaan kivaa.
      Oltiin ulkona tupakalla vaimo ja Kari tanssi, Elina sanoi katso keittiön kohdalla suutelivat. Mentiin sisälle, tanssin Elinan kanssa kuiskas oliskohan aika panna Kari ja vaimosi meille siivoamaan ? Nauroin nyt yölläkö Elina sanoi sitä voi tehdö päivällä ja yöllä miten siivoavat. Kysyin voivatko nukkua Karin luona, katsoivat meitä ja Kari keskusteli Elinan kanssa ja antoi suukon.
      Meillä oli vähän jäykkää aluksi, kun riisuuduttiin ja mentiin sänkyyn Elina sanoi Kari kertoi kaikkea sanoi ei mitään salaisuuksia, kertoi teidän juhlista ja vaihdoista ja siitä kun vaimosi kävi joskus siivoamassa, Kari kertoi että oli jo siivonnut naivat koko ajan, sanoin tiedän sen ei se loukannut minua mutta ei huudeltu siitä.
      Elina kääntyi ja sanoi kaiken kuultua alkoi minullakin haluttamaan voiko näin toimia Kari sanoi olet hyvä mies selvinpäin ja humalassa ja tässä olen.
      Sanoin kiitos sulle että olet, suutelin Elinan rintoja, kuiskas tulen hulluksi kun niitä imetäään hyväilin samalla joka puolelta kun pääsin pilluun alkoi kiimainen hyväili puolin ja toisin Elina veti päälleen ja otti halulla sisään nai kuin olisi ollut vuosia ilman molempia kiihotti vieraan kanssa nainti, makoiltiin ja naitiin uudelleen.
      Elina sanoi ethän kerro kellekkään olin kotipuolessa eräissä pippaloissa ja minua pani meljä miestä koko yön siitä lähti huhut oli pakko katsella muuta lapset kaksi tyttöä ovat aikuisia asuu omillaan. Näin Karin ilmoituksen ja siitä lähti.
      Halasin Elinaa en kerro edes vaimolle se on mennyttä hymyilin oliko edes kivaa, Elina nauroi kuiskas korvaan oli oli ihanaa olla huorana hieroi kalua ja meni peiton alle pehmeät huulet imi kalua ja tunsin miten nuoli nousi sieltä ja ohjasi kalua sisään huokasi ihana naapuri haarat ihan leviällä painoi kokonaan sisään suukotti saadaan naida vaikka miten on tämä hullua ja ihanaa kuiskasin saat olla huorana Elina nai kovaa niiin saan suukotti onko sulla ollut huoraa nauroin ei kuiskas nyt on ja nai huusi välillä kyrpää ja nai painoin lantiosta Elina tuli ulisi ja työnsi syvään laskin sisään kuiskasin Elinalle olet imenyt minut kuiviin oikein palleihin käy suuteli kuiskas saan muulloinkin sanoin Kari ja Riitta haluaa varmaan monesti.
      Sanoin sopikaa aina yhdessä kun ollaan pariskuntia ei tule ongelmia.
      Aamulla vielä ajatin Elinaa asunnossa kun sain kiinni panin takaa keris melkein vessaan työnsin seinää vasten ja otin pidin pyreistä pakaroista kiinni elina kiljui apuaa minut raiskataan ja pylly työntyi taakseppäin kun sain mitä halusin Elina halasi kuiskas oli ihanaa meillä tulee ihanaa jos näin saadaan olla joskus muloinkin.
      Riitta jaKari tuli takaisin Riitta tuli kaulaan ja suuteli kuiskas oliko hauskaa sanoin oli kuiskas vielä meillä kans huusi nyt grillataan Kari kaivoi reppuaan kun grillattiin Kari kysyi miten teillä sanoin oli kivaa Kari sanoi kiva voidaan joskua aina juhlia uudelleen ei liian monesti vaan joskus pysyy jännitys.
      Naiset huusi mitä te suunnitteletta syödään.

    • Anonyymi

      Vaimo kävi eilen vieraan miehen tyydytettävänä hotellissa, oli nuollut ahnaasti posliinipillua.

    • Anonyymi

      Vaimo käy vieraissa on kolme vanhempaa herraa ja maksavat mielellään.
      Vaimo on vaalea ja siro mutta rinnat kookaat ja tiukat.
      Tulee kotiin aina kiihkeänä ja kertoo kaikki mitä tekivät, rahaa on ensikesän lomaan jo tuhat seitsemän sataa euroa.
      Yksi miehistä on iso kaluinen, vaimo tilasi pillereitä avuksi.
      Kun tuli miehen luota nauroi olihan ilta ja riisui piti näytellä pikku teiniä tukka ponnarilla ja olla pelokas. Riisui heti rinnoissa oli kunnon jäljet kertoi kun pilleri alkoi tuntua sen kalu seisoi pelottavan kovana, sai imeä kunnolla oli kaikki suonet näkyvillä istutti syliin sen terska oli ihan punainen ja kiilsi nyt kunnolla tuntui että lonkat leviää kun istuin sitä sisään kiihottui niin että imi isot jäljet rintoihin, kertoi että oli aikaa sitten nainut naapurin teiniä lukemattomia kertoja oli ihastunut isoon kaluun.
      ihastuin minäkin se muuten tuntui tulin aika pian se sai vaan aikaan kovan nainnin sen jälkeen valuin oikeasti kiimaa kun se laukesi piti kiinni oli liikkumatta ja sitten se laski sisään luuli että se kuolee ol liikkumatta.
      Nousin ylös ketin kahvia Heino tuli kalu kovana oli pakko imeä oli se niin komia, nousin pöydälle istumaan ja kuiskasin hiljaa haluaako Heino pikku pillua saat jos nuolet, Heino otti tuolin lepäsin pöydällä ja kyllä osasi nuolla tulin melkein heti.
      Heino kertoi että oli nuollut teiniä aina ennen naintia.
      Kävelin alasti huoneessa Heino seurasi otti takaa kiinni painoi lattiaan laittausi taakse ja työntyi hitaasti sisään melkein keikuin kalun varassa olin solmät kiinni ja ajattelin teiniä mitä se on tuntenut tuli aivan hullu olo kalu oli pohjassa halusin vain lisää, Heino laukesi taas pitäen kiinni. Nousi sogvalle ja sanoi en uskalla enää muuten kuolen, maksoi muuten tupla maksun.
      Rakasteltiin pitkään kertoi kuinka vapautuu mieten kanssa ja haluaa jopa enenmmän kuin miehet kuiski ruiki sisään pikku tyttöön laskin kaikki mitä voi tulla.
      Ensi kesänä tulee kunnon loma.

    • Anonyymi

      Vaimo on Pohjois-Karjalasta kotoisin. Siellä on yksi naimaton yksineläjä vanhapoika, joka on vaimoa yli 10v vanhempi. Vaimo on tuntenut miehen jo lapsuudesta asti. Ja ehkä heidän välillään on jotain ollut. Muutama vuosi sitten tuli juttua että miten nyt jo yli 60v mies siellä pärjää. Onkohan sillä edes ketään naista joka kävisi miehen tarpeita helpottamassa.

      Minä sitten ehdotin vaimolleni että käydään kesälomalla miehen luona kylässä ja voin jättää hänet miehen luokse päiväksi. Ja jos haluaa ja kiinnostaa niin voi helpottaa miehen paineita.

      Näin tehtiin ja päivän päätteeksi hain vaimon miehen luota. Kotimatkalla sitten kysyin miten päivä oli mennyt. Oliko ollut seksiä. No..olihan sitten ollut. Pariinkin otteeseen. Vaimo oli kovasti tyytyväinen. Iästä huolimatta oli miehen kyrpä seissyt kuin rautakanki ja oli urahtaen purkautunut vaimooni.

      Tämä järjestely jäi pysyväksi. Koskaan en ole asiasta miehen kanssa jutellut. Kesälomareissulla vien vaimoni muutamaan otteeseen miehen käyttöön päiväksi. Mies sitten nussii vaimoani edestä ja takaa, päältä ja alta. Ja aina sylkee siemenet sisään.

      Kesän ensimmäisillä sessioilla pitkän talven jälkeen on laukeaminen kuulemma herkällä. Silloin ei mies vaimon kertoman mukaan kestä kuin muutaman työnnön kun kyrpä jo ruiskii spermaa.

    • Anonyymi

      Kauan siitä piti puhua, että vaimo antautui. Lähti työporukalla Helsinkiin, määräsin laittamaan seksikkäimmät alusasut ja lämmittelin puheillani pitkin viikkoa. Vaimo laittoi perjantai-iltana viestiä, että vientiä olisi ja punastelevan emojin. Vastasin, että anna mennä. Olin yksin kotona ja kyrpäni oli kivikova heti kuin luin viestin. Runkkasin ja ajattelin vaimoani vieraan pantavana. Hänellä oli oma huone, vaikka työkaverit ottivat pareittain. Seuraavana aamupäiväna vaimo soitti videopuhelun. Vähän vaivautuneena aloitti, mutta kun kyselin, niin kertoi, että vieras mies oli ollut illalla huoneessa. Oli ollut suutelua, puristelua ja vaimo tunnusti ottaneensa suihin "pukumieheltä". Minulla taas kyrpä kovana ja vaimo näki videopuhelussa, kuinka spermat lensivät makuuhuoneemme lattialle. Mies oli halunnut panna, mutta vaimo ei ollut antanut. Kysyin, että olisitko halunnut ja hän myönsi, että pillu oli ollut märkänä.
      Vaimolla oli vielä lauantai-ilta ja juhla-illallinen jäljellä. Olin koko päivän täpinöissäni ja seisoi koko ajan. Ajattelin, että nyt se toteutuu. Vaimolta tuli n. klo 23 viesti, että taas viedään ja liekki emoji. Kysyin, että samako ja vastasi, että eri. Sitten n. 24 tuli kuvaviesti, jossa hissin lattia ja vaimoni jalat ja miehen jalat. Lähetin vain peukun ja taas piti runkata. Kahdelta yöllä tuli viestejä lisää. Vaimoni punainen alusasusetti hotellihuoneen lattialla. Miehen vaatekasa vieressä. Sitten myllätyn sängyn kuva. Pyysin lisää. Käteni tärisivät. Sitten tuli peilin kautta otettu kuva, jossa vaimo on polvillaan miehen edessä ja ottaa suihin. Mustasukkaisuus ja kiima raivosivat mielessäni. Mies näytti jäntevältä ja ehkä nuoremmalta, kalu oli komea. Sitten meni 10 min ja puhelimeni hälytti Face-timea. Vastasin ja näin kun mies asetteli kameraa kohti sänkyä. Vaimoni makasi siellä selällään. Kun mies kääntyi, näin kun jäntevästi seisova iso kyrpä kävi ruudussa. Mies nousi sängylle, asettui vaimon jalkoväliin, sovitti kalun sisään ja aloitti panemisen. Vaimo hoki kaikkia rivouksia, nussi, pane, anna kyrpää, nussi varattua vaimoa jne. Loppuhuipennuksena mies veti kyrvän ulos ja runkkasi spermat vaimon vatsalle. Mies nousi ja katkaisi puhelun. Kyrpäni oli kipeä kaikesta seisomisesta ja runkkaamisesta, mutta vieläkin tulin. Vaimo ei soittanut enää ennen kotiin tuloa. Hain hänet junalta, emme puhuneet matkalla mitään. Heti kun oli sisään päästy, niin vedin vaimon makuuhuoneeseen. Tönäisin sängylle, revin housut pois ja levitin jalat. Laskin omat housuni nopeasti ja työnnyin märkään pilluun. Haukuin vaimoa huoraksi ja panin kovaa. Vaimo sanoi, että Joonalla oli isompi ja oli ihana saada vierasta. Sanoi, että ei ole pessyt pilluaan ja että siellä on Joonan lastit. Sain elämäni orgasmin.

      Tämä oli fantasiaa, mutta näin haluaisin käyvän. Vaimo saisi antaa vieraalle. Väittää että ei halua, mutta kun puhun tästä seksin aikana, niin hänen pillu valahtaa ennätysmäräksi.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Meillä ei vaimo ole koskaan mitään lupia kysellyt enkä minä näin ollen ole lupia antanut. Mutta hiljaisesti olen hyväksynyt että vaimo antaa vieraille erilaisissa yhteysissä . On sitten kyseessä ollut yhden illan tapahtuma tai vaikka vkonlopun reissu siskonsa kanssa. Vaimo on pakannut mukaansa stayuppeja sekä vähän pienempiä alushousuja. Ja molemmat olemme tienneet että vaimo saa vierasta kyrpää.

      Asia kiihottaa minua kovasti ja odottelen sitten kotona kyrpä pystyssä. Joskun on pitänyt itsekin käydä purkamassa paineita (yleensä vaimon siskoon jos sisko ei ole ollut matkassa mukana).

      Kun vaimo on sitten kotiutunut matkalta niin hyvä kun on ehtinyt takkia päältää riisumaan kun minä olen kaatanut hänet lattialle. Olen repinyt alushousut edestä pois ja työntynyt yhdellä tynnöllä pillun perukoille asti. Session aikana vaimo on sitten kertonut yksityiskohtia illan tai vkonlopun viestosta. Kuinka monta miestä on osallistunut, onko ollut muita naisia paikalla vai onko vaimo yksin kantanut ns taakkaa. Kuinka monta kertaa on vaimo astuttu, on tultu myös kakkoseen. Kuinka isoja kyrpiä on ollut. Jne. Yleensä purkaudun nopeasti ja rajusti.

    Ketjusta on poistettu 60 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      299
      3418
    2. 202
      2941
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      71
      2524
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      233
      1992
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1415
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1327
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1308
    9. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      167
      1289
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1267
    Aihe