Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Turistit Bostonissa - Vinkkejä kaivataan!

Nimetön

Joo elikkäs tarkotus on lähteä kesäkuun lopusta muutamaksi viikoksi Bostoniin ja liputki on jo ostettu,että ei kiitos mitään "paska paikka mee venäjälle" viestejä. Nyt siis hakisin apua kokeneemmilta amerikan matkaajilta. Meitä on lähdössä kaksi nuorta ja yöpaikka on sijaisperheessä.

Rahaa on tietysti kovasti kerätty matkaa varten ja nyt olisi kivaa tietää missä kannatta käydä tutustumassa, missä on parhaat ja edulliset kaupat, minkälaiset mahdollisuudet matkustaa esim. NY , mitä kaikkea olisi huomioitava ennen reissua ja reissun aikana?

Kaikki vastaukset isot plussa ja kiitos jo näin etu käteen.

6

5548

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ruuhkakivi

      Varmaan osaavat neuvoa siellä perheessäkin mutta ohessa joitain: Old Customs House - ilmainen hissimatka yläkertaan; sitä ei mainosteta missään mutta kun vain käy kysymässä alakerran respalta koska on seuraava opastettu matka niin kertovat...hienot näkymät yli sataman ja merelle. Venematka downtownista vaikka Weymouthiin ja takaisin...hienot näkymät mereltä käsin. Boston Commons-puisto jossa tapahtuu aina kaikenlaista. Kannattaa käydä Gloucesterin kalastajakaupungissa jonne pääsee paikallisjunalla (Commuter Rail), siellä filmattu mm. "Perfect Storm" leffa. New Yorkiin pääsee edullisimmin kiinalaisten bussilla...joku "Fung Wah Lines" tai sinnepäin - on tosi halpa ja kulkee monta kertaa päivässä...Plymouthin kaupunki n. 50 km etelään kertoo USAn historiasta paljon...hienot hiekkarannat ovat sillä suunnalla kanssa...Plymouth Beach, Duxbury Beach, Rexhame Beach...niille tosin voi olla vaikea päästä paitsi ehkä Plymouthissa jossa kulkee ilmainen paikallisbussi jopa Commuter Rail asemalta.

    • Ruuhkakivi

      Katsokaa www.mbta.com - siellä on metro, juna, laiva, ym. aikataulut, kartat, hinnat. En ole itse koskaan ostanut pitempiaikaista korttia jolla pääsee rajattomasti kulkemaan mutta varmaan sellanenkin selviää ko. sivuilta. Ehdottomasti paras tapa kulkea ruuhkaisessa suurkaupungissa. MBTA kulkee yllättävän kauas Bostonin alueelta...esim. hiekkarannoille jotka ovat aika hienoja, ja jopa toisiin kaupunkeihin asti. Rannalle kannattaa mennä koska kelit saattaa olla kesäkuun lopulla tosi kuumat. Boston on Eurooppaan verrattuna Rooman korkeudella...Niin ja Rockportissa on beachejä jolle pääsee suoraan Commuter Raililla. Suurin ostoskeskus on South Shore Mall Braintreen kaupungissa...kannattaa käydä sellasessa kuin "Building 19" - tosi löytöjä joskus kun hyvin sattuu. Liikkeitä on parisenkymmentä esikaupunkialueilla...

      • Kaaakaaa

        Blue Linen loppupuolelta löytyy mm. Yyterin kokoinen Revere Beach.

        Onhan Bostonissa kaikenlaista nähtävää. Charlestownissa on laivoja ja Bunker Hill. Museopuolella esim. Museum of Fine Arts, Harvardin luonnontieteellinen museo tai vaikkapa MIT:n museo. Näköaloja tarjoaa Prudencial Center. Ja kaikenlaista muutakin. Mukavia ovat myös mm. Harbor Islands tai South Bostonin rannikko. Vähän kauempana vaikkapa klassinen Cape Cod, Martha's Wineyard, tahi Nantucket.

        Niin, ja New Yorkiin pääsee tietysti myös junalla. Tämä on selvästi halpisbussia kalliimpi joskin mukavampi vaihtoehto. Sukkulalentsikoiden käyttö taas on käytännössä hitain vaihtoehto.


      • Ruuhkakivi
        Kaaakaaa kirjoitti:

        Blue Linen loppupuolelta löytyy mm. Yyterin kokoinen Revere Beach.

        Onhan Bostonissa kaikenlaista nähtävää. Charlestownissa on laivoja ja Bunker Hill. Museopuolella esim. Museum of Fine Arts, Harvardin luonnontieteellinen museo tai vaikkapa MIT:n museo. Näköaloja tarjoaa Prudencial Center. Ja kaikenlaista muutakin. Mukavia ovat myös mm. Harbor Islands tai South Bostonin rannikko. Vähän kauempana vaikkapa klassinen Cape Cod, Martha's Wineyard, tahi Nantucket.

        Niin, ja New Yorkiin pääsee tietysti myös junalla. Tämä on selvästi halpisbussia kalliimpi joskin mukavampi vaihtoehto. Sukkulalentsikoiden käyttö taas on käytännössä hitain vaihtoehto.

        Bostonin keskikaupunkia lähellä olevat rannat, kuten Revere Beach ovat olleet kesäkuumalla monesti suljettu levä- ym. vedenlaatu syiden takia - mitä etemmäs menee niin sitä puhtaampi vesi. Nantasket Beach Quincyssä on varteenotettava baareineen ja ravintoloineen. Beachin aukiolo kannattaa tsekata ennen kuin lähtee sinne...ilmoittavat niistä mm. TVn aamu-uutisten aikana, sekä tietysti netistä näkee...Yksi paikka vielä minkä laittaisin listalle on Blue Hill Reservation aivan Bostonin eteläpuolella. Iso mäki jonka huipulla olevalle observatoriolle kannattaa kiivetä; mahtavat näköala yli kaupungin sekä Massachusetts Bay-lahden...siellä on monenlaista luontopolkua käydä kävelemässä ihan muutenkin...


    • kaikkea kivaa

      Oi Boston on tosi kaunis kaupunki kesäsin ! Nuoren näkökulmasta ostoksille kannattaa mennä Park streetin alueelle, Lechmeren mallille pääsee vihreellä linjalla joka oikein mukava mall, löytyy paljon kallista merkkitavaraa mutta myös halvempaa. Jos saatte auton käyttöön, ajakaa n. tunnin matka Wrenthamiin. Siellä on outlet-mall. Noin 150 outlet merkkikauppaa, vaatteet -20%.. -70%. Aivan mahtava ostosparatiisi !

      Kesällä kannattaa viettää aikaa satamassa, Siellä on ihana ottaa arskaa ja paistatella päivää:) Ilta-elämää löytyy mm. Government centerin alueelta. Monta pikku baaria vieri vieressä. Monessa live-musiikkia.

      New Yorkiin menkää ihmeessä chinabussilla. Lähtee south stationilta, menkää vaan paikan päälle n 20 min aikasemmin niin liput saatte varmasti. 15d / suunta. Ja bussitkin ihan mukavia, ei todellankaan mitään lääviä. Voi verrata suomen pitkänmatkan-busseihin. Kannattaa lähtee heti aamulla aikasin tai illalla myöhään niin matkaan ei mene kuin 4h. Päivällä matkustaessa voi vierähtää enemmänkin. Itse suosin Lucky star - busseja !
      New yorkissa ne jättää teidät kadulle, mutta siitä vaan sitten suuntaamaan eteenpäin. Samasta paikasta mihin se bussi teidät jättää ( lucky starilla chrystie st) niin siitä sitten matka jatkuu takaisin päinkin. Bussit siis liikkuu tunnin välein. Eli jos myöhästyt suunnittelemastasi niin seuraavalla pääsee varmasti;)

      Puistoista ehdottomasti parempi on public garden, aivan ihana kesällä ! Ja menkää vaikka leffassa käymään Boylstonin alueella.

      Ihanaa Bostonin reissua :)

    • anik8

      että on paska paikka, mee venäjälle.

      No ei, vitsi vitsinä :D En ole ite käyny Bostonissa, mutta olen kuullut (täältäkin), että Cape Cod on käymisen arvoinen. Hyvää reissua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2005
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1420
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1327
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      13
      1285
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1201
    Aihe