Aihe

Toimivia Loitsuja?

NorSleep!!

Eli toimiiko loitsut oikeasti? Haluaisitteko kirjoittaa kokemuksianne tänne?
Olen kokenut paljon yliluonnollista. Suvussani ollaan harrastettu magiaa olen nähnyt asioita siksi uskon niihin vahvasti. Olen myös nähnyt monta kertaa enneunia, mutta olen jo melkeimpä tottunut niihin.. Kukaan suvustani ei tiedä 'kyvyistäni' Nyt olen alkanut miettiä tota magiaa tosi paljon. Varsinkin noita rakkaus loitsuja... Oon epätoivoisesti rakastunut ihmiseen joka tuntee vihaa mua kohtaan. Ihmiseen jonka bestikseni haluaa viedä... Muttei se ole pääsyy siihen miksi kiinnostuin magiasta ja loitsuista. Ymmärrän sen ettei magia ole leikkimistä varten ja että kaikki kostautuu takaisin, uskon että osaan käyttää sitä järkevästi. Magiahan on periytyvää... mummini oli joskus kylän tunnetuin ennustaja, hän harjoitti magiaa. Ja se toimi... äitini ei itse oikein pidä kiinnostuksestani magiaan... Mummini taas kuoli 8 vuotta sitten. En tiedä onko täällä oikeasti ketään joka pystyy auttamaan mutta jos on, niin voisiko joku kertoa toimivan loistun? Se saa olla rakkausloitsu tai muuten vaan ihan mikä vain helppo toimiva loitsu. Kertokaa toki kokemuksianne loitsusta ja miten se toimi, mikä oli hinta yms. :)

59

5667

  Vastaukset

  • En usko tuommoisiin loitsuihin jossa vain luritellaan runoja.
   Magian oikea olemus perustuu chakroihin ja auraan ja energioilla tehtäviin juttuihin. Ja on monta tapaa opetella hallitsemaan ja avaamaan näitä ominaisuuksia.. Etsi itsellesi sopivin :) Mutta muista silti Jumala ja en kannata vapaaseen tahtoon vaikuttamista "voimakeinoin"..

   • Vielä kysymys.. onkohan netissä yhtään vapaamielistä mihinkään yhteen ajattelukaavaan sitoutumatonta yhteisöä joka olisi perehtynyt näihin asioihin ja jossa voisi keskustella muidenkin kanssa..
    Vielä tuosta kysymyksestäsi tuossa rakkausjutussa annan sinulle omasta mielestäni hyväksyttävän keinon,(Oletan nyt että olet perehtynyt chakroihin yms ja harjoittanut niitä) tuo vihreä enegiasi esiin mieluiten syvässä transsissa ja tuo mieleesi rakastamasi henkilö ja pidä se siinä. Ajattele tämän jälkeen, että kyseisen henkilö löytää sinun aurasi kiinnostavana yms muokkaamalla omaa auraasi. Toinen keino jota en suosittele liittyy ajatusten hallintaan, mutta se taas menee oikein ja väärin kysymysten puolelle..
    En itse pääse olemaan nyt juuri ollenkaan netissä lähiaikoina joten jos haluat saada tietoa aurasta jne kehotan kääntymään wiccojen puoleen, joilla on melko paljon jutuissa asiaa.. Niillä on kait omat nettisivut?
    Itse tutustuin aiheeseen aluksi omien havaintojen kautta ja sitten hieman pimeämpää reittiä joka oli kyllä tehokas, mutta melko lailla aluksi mieltä horjuttava..


   • jotain tietävä.. kirjoitti:

    Vielä kysymys.. onkohan netissä yhtään vapaamielistä mihinkään yhteen ajattelukaavaan sitoutumatonta yhteisöä joka olisi perehtynyt näihin asioihin ja jossa voisi keskustella muidenkin kanssa..
    Vielä tuosta kysymyksestäsi tuossa rakkausjutussa annan sinulle omasta mielestäni hyväksyttävän keinon,(Oletan nyt että olet perehtynyt chakroihin yms ja harjoittanut niitä) tuo vihreä enegiasi esiin mieluiten syvässä transsissa ja tuo mieleesi rakastamasi henkilö ja pidä se siinä. Ajattele tämän jälkeen, että kyseisen henkilö löytää sinun aurasi kiinnostavana yms muokkaamalla omaa auraasi. Toinen keino jota en suosittele liittyy ajatusten hallintaan, mutta se taas menee oikein ja väärin kysymysten puolelle..
    En itse pääse olemaan nyt juuri ollenkaan netissä lähiaikoina joten jos haluat saada tietoa aurasta jne kehotan kääntymään wiccojen puoleen, joilla on melko paljon jutuissa asiaa.. Niillä on kait omat nettisivut?
    Itse tutustuin aiheeseen aluksi omien havaintojen kautta ja sitten hieman pimeämpää reittiä joka oli kyllä tehokas, mutta melko lailla aluksi mieltä horjuttava..

    "Vielä kysymys.. onkohan netissä yhtään vapaamielistä mihinkään yhteen ajattelukaavaan sitoutumatonta yhteisöä joka olisi perehtynyt näihin asioihin ja jossa voisi keskustella muidenkin kanssa.."

    Netistä en tiedä, mutta kuulun itse piiriin joka käyttelee energioita, ei edusta mitään tiettyä suuntausta tai ajattelukaavaa, ja missä keskustellaan vapaamielisesti kaikista mahdollisista alaan liittyvistä asioista. Olemme Turun suunnalla...


  • Miksi pitää kertoa sinulle kokemuksistäni? Jos ihminen on täydellinen, niin kun se on, loitsuja ei tarvitse siis. Vain todella epätoivoisia voivat etsiä niitä loitsuja netista, mutta uskon että kaikki eivät osa.Jos uskoo todelliseen rakkautteen , niin se tule..paitsi jos sun rakastama nainen ei pidä sinusta, mutta löytyy loitsuja: TÄYDENNÄ ITSEÄSI ja älä kirjoita tänne. Ja jos olet täydellinen, naisia virtaa!Etkä tarvitse loitsuja-helppo vaihtoehto sinulle..

  • Kun olin pieni, leikin aina olevani noita.
   Kerran istuin salaisessa puumajassani ja lausuin päähäni jostain tulleen loitsun. Se meni jotenkin näin "Mustat lesket saapuvat, voimat niillä on valtavat..." en muista enenpää, mut kun olin päässy loitsun loppuun, tuli kamala tuulenpuuska, ja oli pakko kiivetä alas puumajasta. Sit alko sataa kauheesti räntää ja vettä ja muistaakseni ukkostikin.
   Olin ihan varma että mun keksimä luotsu oli toiminut, mutta nyt jälkeenpäin tajuun että se kaikki olikin varmaan sattumaa. :D

   Mul oli joskus 10 vuotiaana "loitsukirja" ja lueskelin sitä leikeissäni. Oli ihan kivaa leikkiä mutta joskus mun "taijat" oikeestikin toimi, oli se sitten sattumaa vai mitä.

   Ainiin tässä on yks loitsu minkä muistan siintä mun kirjasta. Olin sekotellut siihen latinaa ja italiaa ja kaikkia kieliä. osan keksin ite.
   Kyseessä siis rakkausloitsu:

   Ti amo. Da mihi bacia mille. Citius altius fortius. Dixi et animam, levavi.

   usein kokeilin tota runoo. :D

   • oot ottanu ton citius altius fortius sanan aku ankka sarjiksesta


   • lainattu? kirjoitti:

    oot ottanu ton citius altius fortius sanan aku ankka sarjiksesta

    Citius, altius, fortius on kyllä lainattu ihan jostain muusta kuin aku ankasta. Taitaapi olla latinaa nopeammin, korkeammalle, kovemmin tms. Oli joskus olympialaisten tunnuslauseena, veikkaan siis kreikkalaista vastaavaa alkuperää.


   • Ti amo on italiaa ja tarkottaa rakastan sinua mut en tiiä mitä keltä toi Da mihi bacia mille tarkottaa: anna minulle tuhat suudelmaa....


   • oon kade sun loitsukirjalles ;((((((((((((((((((((((((((((((((((((


   • Muistatko mikä sen kirjan nimi on


   • Mäki nään sellasii ennuste juttui et mitä tapahtuu huomenna ja se on ollu aina totta. Ja sitte mul tulee sellasii poissa olo kohtauksia et tuntuu silt niinku etten ois siinä kropassa vaa aivan jossai muualla, mut mitä tää voi meinata ku se menee ajallaa pois juomine tai syömine ei auta?


  • Kivinahka vai näkymättömyys.

  • Pyydä Jumalalta apua loitsun/rukouksen muodossa.
   Tarvitset:

   Kattilan jossa vettä
   paperia
   kynän
   tulitikkuja

   Kirjoita paperille näin:

   "Herra, joka olet muita ylempänä.
   Auta minua löytämään sydämeni valittu.
   Anna sielumme tunnistaa toisemme.
   Lähennä meidät, jotta tunnistaisimme toisemme, vaikka ajat olisivat synkät, niin että voisimme vaipua toistemme syliin, ja kokea rakkauden taijan.

   Auta siis minua, että voin rakkauden nimessä välittää hänestä, ja tietää hänen välittävän minusta.

   Anna meille antamiesi neljän elementin todistaa tätä pyyntöä, ja siunaa tämä pyyntö. jottei tätä voisi pahaan käyttää."

   Lausu sanat ääneen niin, että tunnet sydämessäsi että pyydät oikeasti apua.

   sytytä paperilappu tuleen, puhalla kevyesti, ja tiputa se vesiastiaan, kun se on melkein loppuun palanut.

   Jumala on ainoa, joka voi sinua auttaa rakkaasi kanssa, ja saada hänet rakastamaan sinua.
   Jumala voi tehdä ihmeellisiä tekoja, ja edustaa rakkautta.
   Jos siis vannot tosissasi rakkauden nimeen pyyntöäsi, Herra varmasti auttaa sinua.

   :):):) Toivottavasti saat vielä sen rakastamasi ihmisen.

  • Kyllähän loitsut voivat toimia, jos on oikeasti tahtoa mukana. Jos haluaa magian avulla saada joku henkilö itselleen, pitää olla ensinnäkin varma tunteistaan. Varma siitä, että haluaa ja on valmis viettämään tämän ihmisen kanssa vaikka koko loppuelämänsä. Aluksi pitää kokeilla myös kaikkia muita keinoja. Mutta jos mikään ei auta, ja rakastaa toista niin... en tiedä yhtään mistä löytyisi toimivia loitsuja Suomeksi... mutta kyllä magiaa on ja se on ihan todistettu asia. Myös tälläistä rakkaus-magiaa, jolla saadaan haluamansa henkilö itselleen. joskin se ei aina todellakaan mene niinkuin haluaa. Pahimmassa tapauksessa voi pilata sekä rakastamansa ihmisen, että oman ja lapsiesi ja sukulaistesi elämän. Magia ei ole leikin asia, mutta jos on pakko niin...

  • Juu, olen itsekin niin sanottu *selvännäkijä* :D Olisi monta esimerkkiä, mitä on tapahtunut elämäni aikana, mutta mieleeni painuvin ennustus oli se, kun olin vielä 6. luokalla. Kesken tunnin opettaja oli kysynyt minulta, että "Mikä siellä taululla niin hienoa on?" Ja sitten vasta huomasin, että olin ollut silmät pulleana ja (kuulemma) hieman poissaolevana tollottanut taulua, ja muistan hyvin, miksi tuijotin sitä isoa, vihreää taulua.
   Minä näin, kuinka parin päivää myöhemmissä syntymäpäivä-juhlissa eräs ystäväni aikoo sanoa: "Menemmekö me sinne uimaan, vai jäämmekö me tänne?". Ja tietenkin, kun syntymäpäiväni koitti, se näkemäni ystävä sanoi juuri nuo sanat :O
   Olin hieman ällistynyt, mutta olen nähnyt tuollaisia näkyjä melkein koko elämäni ajan, joten en ainakan panikoinut :)
   Kun kerroin asiasta eräälle parhaalle ystävälleni, hän kertoi, että hänkin näkee tuollasisia "tulevan tapahtumia".
   Joten, olemme hieman puhuneet kaikista, mitä olemme nähneet, sillä minä näen tuollaisia näkyjä melkein joka kolmas päivä, jollen enemmänkin :)

   • EI ole normaalia nähdä tommosii enneunii mut mäki oon nähny sellasii. mun äiti näki hirveän siistin ''ennustuksen tulevasta'': oltiin kajaanissa, äiti ajo autolla ja sano: katso mummo on tuolla! ja minä ihmettelin että missä ja kun näin mummon äiti sanoi: minä näin näyn jossa mummo tuli just sitä samaa tietä ku nyt.


   • Vähän siistiä :DD


   • Minäkin uskon magiaan, vaikka itselläni ei voimia olekkaan. Mutta luulen että ehkä näystä ei kannata kertoa.. mutta ole ylpeä :)


  • Jonkun muun aarre ei olesinun aarre, tee oma päämääräsi.

  • Lue tuo silmät kiinni 100 kertaa. ja käsistäsi lentää tulipallo

   "Tu es poo stultum cerebri si putas actus cantatas"

   • Jooooo nii varmaa taikuri 123...tiiän mitä toi tarkottaa toi sun ''loitsu''.=.=


  • Olet kakka on aivojen hölmö jos luulet, että teko taikaa-Tu es poo stultum cerebri si putas actus cantatas

  • mä jotenki aina ennustan mitä tulee tapahtumaan

  • mä kyllä uskon noituuteen ja henkiin koska mun talos kummittelee iha sikana ja mulle tapahtuu välil semmonen et mä on nähny unta jostain ja se on tapahtunu ku mulle tulee aina semmonen tunne et tää on kyl tapahtunu aikasemmin sit mä alan miettii et mistä toi olis ollu sit mä muistan ainii joo mähä näin täst unta. nii et sitä vaa et jos joku vois auttoo ja sanoo et ooks mä tulos hulluks vai onks mul oikeest joku ihmeen näkijän kyky ??? PS:ja kaikki jotka tulee dissaa tätä mu kirjotusta voi painuu HELVETTII !

   • mäki nään enneunii mut kukaa ei ikinä usko ku sanon et oon nähny täst unta ja äiti väittää et keksin päästäni kai se on ihan normaalia näin joskus mun kaverist unta jo ennen ku tunsin sen ja si se mun uni tapahtu haluisin tietää onks tää jotaa aivojen normaalia toimintaa vai pitäskö mun uskoo et oon 'epänormaali'


   • Mäki oon nähny jonkin verran enneunia, muistaakseni. Niin että onko se merkki siitä että on osa magiaa tai jotain?


  • Moi! Haluaisin tietää rakkauteen liittyviä loitsuja!

   • No mul ois yks! Toimi ainakin mun kohalla! Se menee näin. Romantik shoritus shi shei loves shishei shishei. Tossa se on. Ps. Siin pitäis olla pimeässä vain kynttilän valossa ja peilin edessä. Mun kohal se toimi. Tai sit se oli vaan sattumaa. Sun pitää kans kohdistaa mielesi siihen henkilöön jonka haluat rakastuvan itseesi. Ja sun pitää olla yksin!


  • mul on myös kokkemuksii ku mul on sellanen leikki taikasauva ja leikin sil aika usein nii mä kerran illalla kokkeilin VALOIS! loitsua ja kas kummaa sieltä tuli valoo mut siis se oli iha heikkoo mut selkeesti se kyl näky!=)

  • miltä sivulta loitsuja löytyy

  • Kovasti keskittymällä voi vaikuttaa hiukan säätilaan =) Siihen ittelle sopivat "rituaalit" niin pitäis toimia... Mulla ainakin TOIMI. eipä onnaa enää

  • Ei kannata leikkiä asioilla joita ei ymmärrä tai tiedosta. Suosittelen lukemaan hieman ihmisen henkisestä kehityksestä ja karmanlaista. Selvännäkö ja kaukokatsominen on hyvä juttu ja näitä taitoja kannattaa kehittää, mutta tärkeintä olisi varmistaa, että tieto on puhdasta ja tulee suoraan luonnonmuistista, eikä esimerkiksi vainajilta tai luonnonhenkiltä, kuten monella meediolla ja selvännäkijällä jotka työkseen tekee näitä.

   Aarrekarttaa moni on tehnyt ja saanut sen mitä on halunnut. Vapaasen tahtoon ei voi puuttua ja se tapahtuu mikä on sallittu. Karmalliset asiat voivat olla mielenkiintoisia. Kannattaa myös varmistaa, että kiinnostuksesi kohde ei ole negatiivinen tai ettei hänen ympärillään ole mustia voimia.

   Toivon kuitenkin kaikkea hyvää, mutta loitsuja en suosittele. Ajatuskin on energiaa ja hyviä ajatuksia suosittelisin ensihätään käyttämään, eikä iltarukouksestaan haittaa liene ;) Se tapahtuu mikä on sallittu..

   Eräänlaista Loitsemista käytän itsekin, mutta se kohdistuu lähinnä auttamiseen. Haitallisten asioiden ja mustien voimien etsintään ja poistamiseen kohteiden ympäriltä ja kodeista. Apua sairauksiin ja erilaisiin elämäntilanteisiin. Se tapahtuu, mikä on sallittu kunkin kohdalla ja en usko väärin tekevän, koska avun välittäjänä ovat auttajat/enkelit ja itse toimin vain avun käynnistäjänä/pyytäjänä :) Kaikkea hyvää ja aurinkoista kesää ;)

  • en minäkään oikein usko noihin loitsuihin

  • Moi haluaisin saada kunnollisia Loiitsuja. Selasia joilla coin kirota jonkun ihmisen jos se ärsyttää minua.

   • Sulta puuttuu katu-uskottavuus, jos ei loitsut toimi. Jokainen loitsu toimii tai ei-toimi. Se riippuu niin sinusta.


  • joskus ku olin 7v nii mul oli sellane leikki taikuri paketti jossa oli sellane vale hattu ja pupu ekaks siinä hatussa oli luukku johon pupu laitettiin ja se taijottii ottamalla sieltä nii kerra ku illalla kokeilin sitä tein ne alku jutut eli laitoin pupun sinne hatun sisään ja katoin ikkunaan nii ku käännyin takas se pupu oli mun jalan vieressä ps. en oo noita tai mikää vastaava.

   • mulleki kävi just tuo sama joskus 7 tai 8 v


  • Loitsuilla on aina toinenkin puolensa. Esimerkiksi rakkausloitsu, voi olla että tietty ihminen rakastuu sinuun tulenpalavasti. Mutta haluatko sitä varmasti? Aina turvauduttaessa asioihin, joita ei ymmärrä täysin, on vaarana, että vahingoittaa jotakin tietämättään tai aiheuttaa tuskaa jollekkin. Mielestäni loitsut täytyy tehdä epäitsekkäistä syistä, ei vahingoittaakseen ketään tai mitään.
   Itselläni on kykyjä lähinnä selvännäkemiseen, enne unia, etiäisiä sekä korttien tulkitsemista. Samanlaisia hörhöjä kuin itse olen tavannut esimerkiksi Valkoinen kuu kautta facessa. Sieltä voit löytää kaltaisiasi loitsujen etsijöitä.

   • Oletko varma että tämä ryhmä/profiili on nimellä valkoinen kuu. Itellä ei hakiessa löytynyt mitään


  • Mä uskon noi kaikki jutut. Itekin oon nähny elämässäni näkyjä,mutta ei kaikki ole toteutunu. mä tiedän että loitsuja voi keksiä itsekkin loitsuja.kyllähän joku on maailman ekanki loitsun keksiny. Loitsun toimiminen riippuu aina vain lausujasta

  • Mä uskon noi kaikki jutut. Itekin oon nähny elämässäni näkyjä,mutta ei kaikki ole toteutunu. mä tiedän että loitsuja voi keksiä itsekkin loitsuja.kyllähän joku on maailman ekanki loitsun keksiny. Loitsun toimiminen riippuu aina vain lausujasta

  • Mä uskon noi kaikki jutut. Itekin oon nähny elämässäni näkyjä,mutta ei kaikki ole toteutunu. mä tiedän että loitsuja voi keksiä itsekkin loitsuja.kyllähän joku on maailman ekanki loitsun keksiny. Loitsun toimiminen riippuu aina vain lausujasta

  • Mä uskon noi kaikki jutut. Itekin oon nähny elämässäni näkyjä,mutta ei kaikki ole toteutunu. mä tiedän että loitsuja voi keksiä itsekkin loitsuja.kyllähän joku on maailman ekanki loitsun keksiny. Loitsun toimiminen riippuu aina vain lausujasta

  • Loitsun toimivuus ei ole kiinni sanoista, vaan ihan muusta. Ihan sama vaikka sanot Entten tenten teelika mentten vai sus siunakkoon! Loitsun toimivuus tulee siitä, että esität sen vakuuttavasti ja uskot sen toimivuuteen ja loitsun kohde uskoo sen toimivuuten ja on tietoinen loitsusta. Loitsu pitää aina kuitenkin maksimaalisen vaikutuksen vuoksi esittää aina samalla tavalla, sillä sen uskottavuus kasvaa jokaisen esityksen jälkeen. Myös samoina pysyvät rituaalit on tärkeitä: yrtit, sylkäisy, hautausmaa, täydenkuun aikaan pappilan puutarhasta poimitut kukat. Vanhoissa loitsuissa on siksi potkua: Sus siunatkoon!

  • Minun mielestä noituus on kaikien oma valinta uskooko vai ei minä uskon npituuteen koska minulla on onistunut pari loitsua

  • Joka lauantai teen viisi riviä lottoa ja samalla lausun loitsun, etten voittaisi jättipottia ja tämä on kyllä toiminut 30-vuotta jo. Kokeilkaa ihmeessä. T Mies 46-v

  • Mä osaan välillä ennustaa ja lukea esim kavereiden ajatuksia. Ja muistan kun joskus sain aina tuulemaan pihalla kun ajattelin oikein kovaa. Aurinko mulla taas toimi sillee et tuijotin jotain ja ajattelin vain aurinkoa kirkkaampana ja sit se kirkastu vähäsen :)

  • Ok mun tekemä mut laitan sit. Tapa mut, tapa mut, tapa mjt yöllä, kun olen hereillä, tuu mun viereen ja säikäytä, mut puhutaa ensi vähä, sit kato mua, et mitä tehä. Sitte ku olin laitteäanu ton paperille ja mennyt metsään ja seisoin lausuin vielä taas 3 kertaa uudestaan nii, sytytin paperin palamaan ja eitin sen isoon monttuun ja, hautasin sen sinne. Tulin takas kotiin ja sitte näin minut seisomassa ikkunani edessä ja sitten löi hänkoko ajan mus. Olitii maas kierimäs sit se nousi ja potki mua. Itte seuraavaks hakkasin sen kunnolla, sit se vaa katos nii ku se oli ilmestynytki.

  • Isä meidän, joka olet taivaissa.
   Pyhitetty olkoon sinun nimesi.
   Tulkoon sinun valtakuntasi.
   Tapahtukoon sinun tahtosi,
   myös maan päällä niin kuin taivaassa.
   Anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen leipämme.
   Ja anna meille meidän syntimme anteeksi,
   niin kuin mekin anteeksi annamme niille,
   jotka ovat meitä vastaan rikkoneet.
   Äläkä saata meitä kiusaukseen,
   vaan päästä meidät pahasta.
   Sillä sinun on valtakunta ja voima ja kunnia iankaikkisesti. Aamen.

   Herra siunatkoon teitä ja varjelkoon teitä.
   Herra kirkastakoon kasvonsa teille ja olkoon
   teille armollinen. Herra kääntäköön kasvonsa
   teidän puoleenne ja antakoon teille rauhan.
   Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen.
   Aamen.
   (4. Moos.6:24–26)
   Elämme joka päivä Jumalan siunauksen varassa. Hänen hyvyytensä ja armonsa ympäröi meidät. Herra varjelee elämämme, vaikka emme hänen rakkautensa teitä aina tunnekaan. Hän antaa meille sisäisen rauhan, joka kantaa elämän rikkinäisyydenkin keskellä. Jumalan siunauksen turvissa voimme kerran myös kuolla.

   Kun siunaamme toisiamme tai pyydämme siunausta itsellemme, voimme luottaa siihen, että kolmiyhteinen Jumala kääntyy meidän puoleemme ja on meidän kanssamme.

   Tulkoon teidän kaikkien osaksi Herran Jeesuksen Kristuksen armo, Jumalan rakkaus ja Pyhän Hengen yhteys!
   (2. Kor. 13:13)

  • Toimivaa loitsua ei voi antaa toiselle.

   • Miksei voi?


   • Ehkä sen takia että jos toinen tekee sen väärin tai ei usko siihen tarpeeks se ei toimi


  • Moi

  • Olin avioeron jälkeen muuttanut asumaan vanhaan taloon joka oli ollut jonkin aikaa tyhjillään ja havaitsin pian että siellä kummitteli. Mies joka jätti minut nuoremman (26-v blondin) vuoksi oli ennen eroa haukkunut minua ja sano etten koskaan löytäisi ketään koska olin niin tylsä ja oikea harmaavarpunen. Töissä kävi sitten vielä yksi ikävä tapaus ja silloin romahdin täysin ja aloin itkeä ja kerroin kaiken minun työkaverille. Hän oli tosi ihana ja lohdutti ja antoi minulle selvännäkijä Naomin numeron ja sitten Naomi tulikin käymään miun luona ja teki minulle sen tulkinnan. Hänellä oli sellainen amuletti mukana josta hän oli kertonut jo puhelimessa että se voisi tuoda minulle onnea uuteen alkuun. Halusin tottakai sellasen itselle koska se oli jotenkin erikoinen ja voimakkaan näkönen. Naomi laittoi sen miun kaulalle ja samalla lausui jotain sanoja pitkän litanian mistä en saanut mitään selvää mutta jokin loitsu se oli. Hän sanoi että pian kohtaisin aidon rakkauden joka hyväksyisi minut sellaisena kuin olen. Ennen lähtöä hän halusi vielä olla hetken yksin siinä huoneessa missä oli se tulkinta tehty, siinäkin kuulin oven läpi kun hän lausui jotain mistä en taaskaan saanut selvää. Viime keväänä olin sitten pyytänyt apuun yhtä kaveria töistä pinoamaan halkoja kun hän oli lupautunut auttamaan mutta paikalle tulikin hänen kaveri. Meillä synkkasi heti ja hän on käytännössä jo muuttanut minun luokse asumaan vaikka töittensä vuoksi joutuukin välillä olemaan kaupungissa öitä. Kummittelu loppui kuin seinään siihen Naomin käyntiin. Sen jälkeen ei ole ollut muuta kuin jotain pieniä narahduksia mitä vanhoissa taloissa on vaikka minun uudelle miesystävälle kiusoittelin että meillä voi sitten kummitella.. En tiedä mitä loitsuja ne oli mutta ainakin minulle ne toimi.

  • *KIDUTU KALANPILLUNSILMÄ*

  • Sori Myöhänen vastaus mutta ei loitsuja opi netistä...

  • No mulla.... Toimii yks.... Se jää teille salaisuudeks.... Ja se ei oo esim. Harry potter loitsu vaan ihan.... OIKEETA taikaa.... ;)

  • Jos joku tietää loitsuja kertokaa

  • Itse tiedän olevani noita mutta en tiedä vielä loitsuja

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   119
   10097
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   285
   5209
  3. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   94
   3217
  4. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   67
   3166
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   154
   1499