Malcesine vai Riva?

matkakuumeinen

Malcesineen tai Rivaan

gardajärvellä emme ole koskaan olleet ja kohteen valinta noiden kahden välillä on tosi hankalaa.
lomalle on lähdössä perhe,jossa on teini-ikäisiä lapsia.garda houkuttaa mielyttävän ilmansa vuoksi eli kuulema elokuun alussa ei ole tukalan kuumaa kuten esim. kreikassa,turkissa etelä-Italiassa jne.
uiminen on yksi osa lomaa,muttei tärkein asia enää kuitenkaan,kun lapset ovat jo "isompia",mukava tunnelma ja kauniit maisemat kiinostavat

tarkoituksemme on lähteä aurinkomatkojen matkalle ja olisin ikionnellinen jos joku osaisi auttaa hotelin valinnassa.

vapaana ois seuraavia:
MALCESINE

Peler hotelli

internazionale hotelli

RIVA

lomahuoneistot Monica

lomahuoneistot Centro Vela

huoneistohotelli Bellavista

hotelli Gabry

Osa on edullisempia kuin toiset eli mielipiteitä hotellin tason merkityksestä gardalla ja sitten tietty kokemuksia ja mielipiteitä edellä luettelemistani hotelleista.
tiedän että tällaiset kyselyt ovat "rasittavia" joidenkin mielestä,mutta toivon että joku ystävällisesti osaisi auttaa minua.

9

5945

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hp2

      Hei! En ole ollut Malcesinessa, mutta se on aika pieni paikka, että Rivassa saattaisi olla enemmän tekemistä. Me asuimme AM:n hotellissa Luise, joten noista muista hotelleista en osaa sanoa mitään paitsi, että Gabry näytti ainakin ulospäin ihan siistiltä. Centro Vela ei houkutellut ainakaan ulkonäöllään ja se on kaikista kauimpana vanhasta kaupungista. Maisemat siellä on huikeat, kannattaa ehdottomasti mennä!

    • menneen muistelija

      lähes parikymmentä vuotta sitten Malcecinessä ja muistelen sitä edelleenkin yhtenä parhaista matkoistani. Maisemat ovat huikeat ja italialaisessa elämänmenossa riittää aina kiinnostavaa seurattavaa.
      Majoituimme Peler hotellissa ja se oli siihen aikaan rento ja mutkaton perhehotelli.Mikäli viihdytte pienissä paikoissa, viihdytte varmasti Malcesinessä. Toki Riva suurempana kaupunkina tarjoaa enemmän mahdollisuuksia ja voisi sen vuoksi kiinnostaa nuorisoanne enemmän. Välimatkaahan näiden kaupunkin välillä ei kovin paljon ole, joten kannattaa ehdottomasti hypätä bussin tai laivan kyytiin ja käydä tutustumassa lähikaupunkeihin. Saatte varmasti viettää ihanan loman monien mahdollisuuksien lomakohteessa!

    • kuitenkin Malcesine

      Malcesinen Internazionalea (ensim.kertaa AM:lla nyt) kovasti kehutaan tuolla Tripadvisorin sivulla, Peler on kodikas,toimiva ja hyvällä paikalla. Malcesine on henkeäsalpaavan kaunis, ihana.
      Rivaan on matkaan vain.20 km ja Riva on isompi ja upea sekin mutta ei niin viehättävä kuin Malcesine, siis minun mielestäni.
      Oikeastaan ensikertalaiselle ei tule pettymystä ihan kumman kaupungin vaan valitsee, huippuja molemmat.

    • iitut

      Olin Rivassa pari vuotta sitten hotelli Gabryssä ja tykkäsin kovasti. Siistit huoneet, mukava henkilökunta ja sijaitsee melko lähellä rantaa. Uima-allas on hotellin pihassa ja siellä oli mukava ottaa aurinkoa. Aamupala oli todella hyvä ja runsas. Nettiinkin pääsee, jos pari euroa maksaa hotellin respaan. Rivassa on paljon nähtävää ja koettavaa, upea paikka. Italialainen elämän rytmi tempaa mukaansa :) Itse ihastuin paikkaan ja suosittelen kyllä käymään.

      • murkkujen isä

        Viime viikolla paikalla käyneen kokemuksella Riva. Rantaa riittää ja hyvä kävelytie rannassa, jopa 4 km Torboleen asti. Malcesinessa kannattaa käydä Monte Baldolla maisemia katsomassa. Tsekkaa hotellin etäisyys rannasta !


    • Mutsi52

      Hei,
      Olemme olleet Gardalla 2 kertaa ja molemmat kerrat Aurinkomatkoilla Malcesinessa. Käyntien välillä 20 vuotta ja kun menemme seuraavan kerran, menemme Malcesineen. Maisemat on niin paljon hienommat ja ilta-aurinko paistaa sinne pitkään. Rivassa aurinko jää monin paikoin vuorien taakse jo aiemmin.
      Gardalla on tosi helppo liikkua joko järvellä tai busseilla, joten Rivaan pääsee helposti, jos haluaa vähän suurempia ympyröitä (ei se Rivakaan niin kovin suurelta tunnu). Sirmionessa kannattaa myös ehdottomasti käydä, on taas aivan erilainen paikka. Malcesine kuitenkin kaunein ja tunnelmallisin!

      • ihmetyttää...

        kuinka voi verrata malcesinea ja rivaa,jos ei ole käynyt kuin toisessa????

        ylistää ja kehuahan voi aina ihanaa kohdetta,mutta vertailun voi tehdä kun on molemmissa lomaillut, eikä vain käynyt päiväretkellä.


      • Mutsi52
        ihmetyttää... kirjoitti:

        kuinka voi verrata malcesinea ja rivaa,jos ei ole käynyt kuin toisessa????

        ylistää ja kehuahan voi aina ihanaa kohdetta,mutta vertailun voi tehdä kun on molemmissa lomaillut, eikä vain käynyt päiväretkellä.

        Toivottavasti alkuperäisen kysymyksen asettaja on kuitenkin saanut jotain apua meidän asiantuntemattomien mielipiteistä. Ihmetyttää.... ei muuten kertonut omaa mielipidettään, kumpaa kohdetta hän suosittelisi.
        Rivassa vierailimme molemmilla reissuilla pari kertaa, koska ostosmahdollisuuksia oli siellä hieman enemmän kuin Malcesinessa. Samoin kävimme syömässä, kahvilla satama-aukiolla, tutustuimme kirkkoon, kävelimme rantaa Torboleen päin, tutustuimme puistoihin ja siinä olevaan museoon. Yöelämään emme tutustuneet. Näiden vajavaisten kokemusten perusteella kuitenkin pidin Malcesinea mukavampana. Kun Rivassa oli jo pimenevää, paistoi ilta-aurinko ihanasti Malcesinen rinteeseen (ja se tokko on riippuvainen vierailun pituudesta).
        Kannattaa muuten pakata reppuun aitoitalialaiset eväät ja lähteä ylös Monte Balbolle nauttimaan niistä ja henkeäsalpaavista maisemista. Kasvit ovat myös kauniita, joten niistä kiinnostuneille riittää myös tutkimista. Ilma on ihanan raikasta.
        Valitsittepa minkä hotellin tahansa Aurinkomatkojen valikoimasta, tulette tuskin pettymään. Viimeeksi olimme Hot. Dianassa, joka oli aivan nappi valinta. Perheemme on tehnyt lähes 30 vuoden ajan lukuisia matkoja ko. yhtiön kohteisiin ja halvinkin hotelli on aina ollut kuvauksen mukainen ja riittävä ainakin meidän vaatimustasoomme.
        Nyt kun "pesue" ei enää matkusta mukana, onkin tavaksi tullut hakea enemmän yllättävyyksiä omatoimimatkailun puitteissa. Seuraava matka syksyllä suuntautuu myös Italiaan :)
        Hyvää matkaa Gardalle menijöille. Uskon, että matkastanne tulee onnistunut, valitsittepa sitten minkä kohteen tahansa.


    • Anonyymi

      Olemme olleet Hotelli Garbyssa voi suositella, perinteinen kahden hengen huone. Rauhallinen alue, kiva uima-allas alue. Lyhyt matka rantaan, polkupyöriä hotellilla, vanhaan kaupunkiin jonkun verran matkaa. Ystävällinen henkilökunta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4903
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2320
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1836
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      37
      1530
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1338
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1176
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1171
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    Aihe