Heikille pikaista

paranemista

F1 kisat ei oo mitään ilman Heikkiä.

31

9225

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niceman eli heikki..säikäytti vähän mutt onneksi ei käyny mitään pahempaa.

      • Heikki on ehdottomasti paras ja fiksuin. Toivottavasti toipuu pian ennalleen.


    • hanaaa....

      kun jäitä hattuun ja hanaa jotta morkoonit soi elämäähän tämä vain on,eteen päin sano mummo lumessa!

    • hiljenee

      Heikistä ei tule koskaan maailmanmestaria, ainakaan formuloissa.

      Jyrki Järvilehto ajoi aikoinaan kerran ulos jonka jälkeen hänen vauhtinsa hidastui.
      Normaali itsesuojeluvaisto sanoo jatkossa Heikillekin että "älä hyvä mies". Pelko tuli nyt mukaan kuvioihin. Ehkä hyvä näin, pahimmalta vältyttiin.

      • ajoi benettonilla..

      • JJLeht

        Heikin vauhti kasvaa tästä eteen päin ja se on varma, ei pidä säikähtää tuota mälliä se kuuluu lajin luonteeseen, eikä Heikki ensimäistä kertaa mällää. Heikki on seuraavassa kissa palkintopallia.


      • ... miten tämänkin oraakkelin tai "asiantuntijan" näkemykset pitää paikkansa. Minä en niihin usko.


      • M.Häkkinen

        Mika Häkkisen? Kävi lähellä kuolemaa ja myöhemmin kaksinkertainen MM.


      • paikkojansa...

        Tää on silkkaa faktaa. Heikki ajaa entistä kovempaa koska huomasi että vaikka tuollaista vauhtia ajaa pellolle ei tapahdu mitään.


      • Häkkinen-----

        ajoi maailmanmestaruutensa (2 kpl) tosi pahan loukkaantumisensa jälkeen.


      • Retkuilija
        M.Häkkinen kirjoitti:

        Mika Häkkisen? Kävi lähellä kuolemaa ja myöhemmin kaksinkertainen MM.

        Palasi muistaakseni voittajaksi?


      • kilpailija

        Toi juttu nyt ei pidä mitenkään paikkaansa.Ajoihan Mikakin pahemman mällin ja saavutti Mailmanmestaruuden. Kyllä Heikissä on ainesta mestariksi. Täällä on näitä alan asiantuntijoita laidasta laitaan..


      • Mika Häkkisen

        kohdalla kävikään? Mies palasi kuoleman porteilta ja.............!


      • Asiantuntija nro1

        Olen samaa mieltä asiasta, kyllä se alitajuntaan jää joku varovaisuus ja toivottavasti jääkin, ettei tule nuorta legendaa. Olisihan se kumma jos tuommosen tällin jälkeen olis kuin ei mitään, aivotonta hommaahan sellainen olisi. Silloin kun Kimi ajoi larenilla ja se rikkoontui harva se viikko, niin kaikki oli valmiina syyttämään Kimiä, et se ois sen syy kun auto rikkoontuu.
        Mitäpä tuota jahkailemaan ja etukäteen spekuloimaan, senhän aika näyttää kuka pysyy radalla ja kuka ei.


      • Onnettomuus oli
        Retkuilija kirjoitti:

        Palasi muistaakseni voittajaksi?

        Tätä lajia vähän pitempään seuranneelle kaikista järkyttävin näistä jotka palaavat radalle ja hämmästyttävän nopeasti vielä.Oli todella hilkulla ettei hän palanut Ferrariinsa,mutta palasi muutaman viikon kuluttua takaisin ikuiset arvet naamassaan ja voitti vielä yhden MM:n myöhemmin.


    • Formulafani F1

      Kuten Amerikan Indy-radoilla. Kolari joka vain tupsahtaa renkaiden sekaan ei ole yhtä näyttyvä kuin Amerikan betoniseinäradoilla.

      • totta kyllä

        LOL


      • Heippa

        Kolareiden näyttävyydessä ei saakeli vie oo mitään kivaa, koska siinä leikitään kuskien terveydellä ja joskus jopa hengellä. Kolarit ei oo kivoja!


      • Nimetön
        Heippa kirjoitti:

        Kolareiden näyttävyydessä ei saakeli vie oo mitään kivaa, koska siinä leikitään kuskien terveydellä ja joskus jopa hengellä. Kolarit ei oo kivoja!

        Amerikan Indy-radoilla. Autojen kappaleet eivät pääse lentämään vaarallisesti katsomoon.


      • aivottomia

        pentuja oikeen sikiää. Et tainnut ollut vielä silloin syntynytkään kun Senna paukautti betonia päin. Siinä isossa verilammikossa mikä jäi hiekalle, kun kisa jatkui, ei ollut mitään näyttävää.

        Jos näyttävyyttä kaipaat, niin laita kaveris kuvaamaan kun ajat itse autolla kahtasataa betoniseinään. Jos käy paska tuuri ja selviät siitä, niin voit sitten kelailla eestaas sitä sun kotivideota. Pässi.


      • Senna fani.

        Indianapolisissa. Takarengas puhki ja ei ollu hienoo. Ens vuonna kaikki ketkä ajoivat michelineillä joutuivat lämmittelykierroksen jälkeen ajamaan varikolle. Ja 94:n Imola EI ollut komea missään nimessä. Ensin Roland Ratzenberger aika-ajoissa.Ja sitten Senna.
        Formula legenda nykyään. Ja vuokraappas vaikka Ferrari netistä ja aja betoniseinääs 300-200 k/mh.Sit JOS selviät hengissä todennäköisesti halvaannut tai saat ainakin aivotärähdyksen ja murtumia vissiinpä kymmenkunta. Että koeta vähän käyttää sitä pientä kaalias. Kun siellä varmaan on jotain?


      • knopex3
        Senna fani. kirjoitti:

        Indianapolisissa. Takarengas puhki ja ei ollu hienoo. Ens vuonna kaikki ketkä ajoivat michelineillä joutuivat lämmittelykierroksen jälkeen ajamaan varikolle. Ja 94:n Imola EI ollut komea missään nimessä. Ensin Roland Ratzenberger aika-ajoissa.Ja sitten Senna.
        Formula legenda nykyään. Ja vuokraappas vaikka Ferrari netistä ja aja betoniseinääs 300-200 k/mh.Sit JOS selviät hengissä todennäköisesti halvaannut tai saat ainakin aivotärähdyksen ja murtumia vissiinpä kymmenkunta. Että koeta vähän käyttää sitä pientä kaalias. Kun siellä varmaan on jotain?

        formulat on niin turvalisia nykyään ei voi verrata vuoden 94 tapahtumiin vaikka onkin vauhtia lähes 250 niin turvallisuus on parantunut


    • Teppo_teräsvaari

      Tästä syystähän F1-kuskeille maksetaan. Ottavat joka kerta autoon istuessaan riskin loukkaantua vakavasti tai kuolla. muutama miljoona on pieni hinta alaraaja tai aivohalvauksesta, nuorelle ihmiselle.

      Eipä auta valittaa, kun tietävät riskit ja saavat siitä ihan kohtuullisen korvauksen, niin kauan kun mitään ei käy.

    • Rocco Animal

      Tais tuosta alkaa Heikin kirous Mclaren tallissa.Varmaan kohta kirjottelevat lehdissä,että särki auton itse.Niinhän kävi Räikkösen kohdalla...uskomatonta amatööri touhua Mclarenilta,aina hajoo lelut.

    • Parempaa onnea!

      Ilman sinua Heikki F1 ei ole mitään olemme odottaneet sinun suoritusta Kainuunmies! Olemme mukana sydämellä tukemassa paranemistasi!

    • putkikauppa.com

      näytti pahalta. Toivottavasti Heikki palaa terveenä radalle.

    • unozwai3

      heikki on niin söpö.ei mikään änkyttäjä,niinkuin räyhä räikkönen.parane pian kiltti poika!

    • sekundaa

      Kyllä taisi H muuttua kuljettajasta matkustajaksi, kun rengas levisi, joten Heikki ei ajanut ulos radalta, joten otsikko 'Rengas hajosi, Heikki päin muuria' tai 'Heikki ulos radalta renkaan hajottua', olisi oikeampi kuvaus.

      • MUL.......

        mul oli kans renkaitten kaa ongelmia,mul sil aikaa,keksintö hirvenmaitokeksintö projektista,että ,kuivapuristettuja kapseleita,auttaa,samaan kun hyvä selvänäkijä,syövästä,maitorupeen ja taiveihottumaan.mul meni renkaat ja arvatkaa mitä uni sanoi,vantaan tie kehä 3,että kakara ei tule kotiin,se tarkoitti ,että mun tärkeä akseli auton alta,minkä tarkistin unen takia,autoni ajokieltoon,lapseni elää yhä.tää on sitä näkemistä parhaillaan unessa.en ajanut sitä hakua,lastani kotiin käymään,lapsellani on nyt oma ajokortti ja oma yritys,hänellä hyvin menee,mittasin sen matkan ja me oltaisiin menty 20 metrin rotkoon autolla,sellainen pudotus,ennen vantaata kehä kolmosta.mun lapseni elossa ja vaan uneni,sanoi,JUMALA,ÄLÄ ANNA HEIDIN KUOLLA,SE.


    • ajon aikana

      EN TIEDÄ,KUN ASIASTA VASTA TÄNÄÄN LOOPEISSÄ,NÄIN,NIIN VAHVANA ASTUU SABOTAASI TAAS MEIDÄN MAATA VASTAAN,JA NE OVAT HEIDI JA JAAKKO RYTSÖLÄ.
      KOVALAINEN,PYSYY KYL RADALLA.TOLLAINEN ON NÄKEMYKSENI ASIASTA,KOITIN PÄIVÄL,KUN LÖÖPIT NÄIN,ETTÄ NISKA NIKAMIEN MURTUMAT KIINNI,MULLA NIITÄ ON AINA,VAIK EN NYKYÄÄN AJA KOSKAAN.TOI TAAS HAISEE ,KUTEN MIKA RÄIKKÖISEN KOLARI AIKOINAAN.JAAKKO RYTSÖLÄKIN KOITTI AIKOINAAN RALLINMAAILMAA.KAIKKI ON AINAKIN MUN PUOLESTA TILATTU,KOVALAISELLE,MUN LAPSENI OSTI 5 EUROL TALLISOPIMUKSEN,MATKOJA VOITTOINA,KOVALAINEN OLI NIISTÄ YKSI KUSKI,PARANE,TUU ENNALLEEN 100 PROSENTTISESTI,TOIVU JA MENESTY,JÄLLEEN.TOIVU ENNÄTYSAJASSA,KOVALAINEN,NOI NIKAMAT SAA KII,OLI MURTUMIA TAI EI ,NIIN JAAKKO RYTSÖLÄ,AINUT NUMERO MAAILMASSA,JOSKUS MULLA ON VUOROKAUDEN KALLO AUKI,JOSKUS 2 TUNTIA VAAN.KYLLÄ SYYTÄN NOITA KAHTA NUMEROA ASIASTA,JAAKKO RYTSÖLÄÄ JA HEIDI RYTSÖLÄÄ.JAAKKO ASUU NUMEROL MEILLÄ,JO 21 VUOTTA,VAPPUNA.

    • Etten sanoisi

      Suomussalamia syömällä kehittää itselleen panssarikallon. M.O.T.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5228
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3397
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1532
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      185
      1399
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      759
    Aihe