Gynophilus

ei saa enää

Minulla oli usein emättimen tasapainossa ongelmia. Ostin apteekista milloin mitäkin gynocapseja ja lacteja. Kunnes menin lääkäriin ja lääkäri käski ostaa gynophilus-kapseleita, joita täytyy tiskiltä pyytää, koska niitä säilytetään jääkaapissa.

No jopa alkoi tehota.
Lääkäri sanoi, että kannattaa kuurin jälkeen laittaa yks kapseli kerran viikossa tasapanottamaan häiriöitä, vähän niin kuin ehkäisevänä toimenpiteenä.

Tein näin ja voin loistavasti pitkän pitkän aikaa. Kunnes menin ostamaan jälleen pakettia apteekista.... Siellä sanottiin-että niitä ei enää saa.

No meni täs nyt pari kuukautta ja lievät oireet palanneet. Mitäs nyt avuksi.
Apteekista tarjosivat noita gynocapseja ja lacteja, eikä ne ole yhtä tehokkaita.
Tai ainakaan mulle.

Miksi tämä gynophilus toimi niin hyvin mulla, mutta nämä muut ei?
Mitäs nyt tehdään kun sitä ei enää saa?

Tykkäsin siitä muutenkin sen koostumuksen ansiosata. Se kun oli sellanen rasvanen pinnaltaan, se oli miellyttävä laittaa. Lisäksi siinä oli sellanen kolo päässä, mikä helpotti kapselin laittoa.

Tylsää aina olla soittelemassa lääkärille ja varailemassa uusia aikoija.
Just kun löyty apu vaivaan, niin sitten sitä apua ei enää apteekista saakkaan.

Epäilen, että sitä ei enää myydä, koska ihmiset ei ymmärtänyt sitä kysyä, koska se oli ns. piilossa. Ja seuraus siitä taas on se, että apteekille ei ole tuottava tuote, koska sitä ei myyty tarpeeks.

7

4734

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • toveri

   En siis ole ainoa. Tekstisi olisi voinut olla minun kirjoittama. Minulle ei mikään muu auttanut. Taistelua ollut tämä kevät. Olen kokeillut gynocapseja ja lactalia. Tuskastuttaa. Kirjoitin jopa Orionille palautetta ja kysymyksen, miksi tuote on lopetettu. Vastasivat, että laki on muuttunut Eu:ssa rohtojen osalta. Sen enempää en asista tiedä. Näin epätoivoisena tekisi mieli kerätä adressi gynofiluksen puolesta. Kirjoita tänne, jos löydät jostain tuotteesta avun.

  • Posliini kiitoradalla

   Hei tytöt!

   Sain viime syksynä lääkäriltä 'tasapainoiluun' reseptillä gynophilusta - jäljellä 9 paketissa - heinäkuu 2008 viimeinen käyttöhetki - haluatteko, että lähetän ne teille?

   Yksi kysymys kuitenkin - voisitteko vastata siihen?

   Eli se liittyy miesgynekologiini. Onko mielestänne täysin normaalia, että joudun aina riisumaan täysin alasti hänen vastaanotolleen mennessäni (kerran vuodessa rutiinitarkastus)?

   Muutkin lukijat, vastatkaa minulle!

   • kaijaleena*

    En ole koskaan käynyt miesgynekologin luona, mutta ei ole normaalia seisoa tai istua alasti minkään lääkärin luona - saatikka alapään tutkimuksen ollessa kyseessä. Vaihda gyneä !


   • vastaanotolla...
    kaijaleena* kirjoitti:

    En ole koskaan käynyt miesgynekologin luona, mutta ei ole normaalia seisoa tai istua alasti minkään lääkärin luona - saatikka alapään tutkimuksen ollessa kyseessä. Vaihda gyneä !

    Hei!

    En tietenkään joudu riisua alasti heti ovesta sisään astuttuani, vaan vasta, kun hän pyytää minua riisuutumaan tutkimuspedille siirryttäessa.

    Ensimmäisellä kerralla (n. 4 v. sitten), kun hän sanoi, että riisu ylävartalokin paljaaksi, mietin mielessäni, että sehän tarkoittaa sitä, että olen ihan alasti!!! Olin jonkin verran ihmeissäni, ehkä lievästi järkyttynyt!

    Olenhan jo ehtinyt käydä erilaisilla gynekologeilla 18 vuotta, niin nais- kuin miesgyneilläkin, mutta kukaan ei ole koskaan pyytänyt riisua kaikkia vaatteita! Kukaan mies, vaikka muuten olisivatkin olleet vähän limaisia, eivät ole pyytäneet kerrallaan kuin ala- tai yläpään paljaaksi!

    Eli olkaa kilttejä ja kommentoikaa, onko alastomuus vastaanotolla täysin normaalia ja yleistä?

    Kiitos!


   • normaalilta

    Ei kyllä kuulosta normaalilta, että pitää riisua kokonaan alasti. Oma gynegologi pyytää riisumaan housut ja rinnat tutkitaan paita ylös nostaen ja ritsikat avaten.
    Kiitos avuliaisuudesta, kun tarjouduit lähettämään Gynophiluksia, mutta missä päin asut? Ovat nimittäin jääkaappisäilytettäviä ja jos ne ovat postissa parikin päivää, niin...Itse asun Oulussa.


  • ääölkon

   Vaihda gyneä ja äkkiä.

  • PoliKlinikka

   Joskus on kyllä pyydetty ottamaan kaikki vaatteet pois, tämä on ihan normaalia, saattavat tarkastella esim. epänormaalia karvankasvua tai jotain. Tuskin muusta kyse...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaksi kuollut ulosajossa lauantai-iltana Loimaalla

   On tainnut olla melkoinen ylinopeus kun on tuollaista jälkeä tullut. Onneksi ei kuitenkaan sivullisia menehtynyt https://viranomaisuutiset.fi/ulosajo-
   Loimaa
   191
   9624
  2. Sofian kylppärikuva.

   Pyllistys! Miten voi tuon ikäinen nainen olla noin pissis ja lapsellinen? Hoh hoijaa...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   175
   2821
  3. 581
   2424
  4. Kerro jotain kaivatustasi

   jotain mitä teille on sattunut keskenään? Ei silmiin katsomista kun sitä on kaikilla. Jotain mistä hän voisi tietää että olet täällä...
   Ikävä
   153
   2268
  5. Haittaako se, että olen sua nuorempi?

   Mulle ikäerolla ei ole mitään väliä, mutta voiko naista se haitata, jos on vanhempi miestä?
   Ikävä
   129
   1594
  6. Iso vaalee vauhdissa

   Onko hyvä vai paha jotta tällä muutamalla taitaa olla aika huono itsetunto kun pitää jokapaikassa ja tilanteessa tuoda oma erinomaisuutensa ja muiden
   Suomussalmi
   16
   1106
  7. Illat ilman sua (mies)

   ovat niin turhia! Toivittavasti sulla on kaikki hyvin. Miettii yksi pieni sydän ikävissään!
   Ikävä
   105
   1093
  8. Rikoin sun sydämen.

   Se oli silti sulle oikein.
   Tunteet
   85
   1067
  9. Jos meistä tulis jotain,

   niin sulle mies pitäis eka opettaa hieman käytöstapoja. Mut ootkohan sä liian vanha oppimaan yhtään mitään? 🤔
   Ikävä
   66
   1055
  10. Hoosiannaa samban tahdissa

   Tallensin tänä aamuna klo 10 Helsingin Paavalin kirkosta (Hermannissa) tulleen Adventti-jumalanpalveluksen. Aloitus, eli kirkkoherra Kari Kanalan ja
   Luterilaisuus
   84
   1013
  Aihe