Puistojen tyrannit

Tarkkailija---

Koirapuistossa tapaa mukavia ihmisiä ja valloittavia koiria. Mutta valitettavan usein koirapuistoissa aikaansa viettävät myös ihmisryhmä nimeltä Läskit Pahansisuiset Juoruämmät.

Olen tässä päivänä muutamana onnistunut soluttautumaan tämän keski-ikäisistä turhautuneen oloisista naisihmisistä koostuvan ryhmän keskuuteen, ja kokenut tyrmistyttäviä ja surkuhupaisia hetkiä heidän seurassaan. Oli puistoon asteleva tulokas kuka tahansa, pakollisten kohteliaiden tervehdysten jälkeen rouvat kääntävät selkänsä ja supattelu alkaa. Kaikista löytyy jotakin moitittavaa: koira koulutettu huonosti, isännällä järkyttävän rumat housut, koira ei osaa käyttäytyä, emäntä ei koskaan tervehdi tarpeeksi kohteliaasti, onkohan tuo koiran riehuttaminen nyt järkevää, kukahan sokea pässi tuonkin puudelin on trimmannut, eikö tuo nainen muuta osaa kun puhelimessa juoruta... ja tätä rataa.

Akkalauma on valloittanut puiston ainoat penkit, ja tämä tukikohta on varattu heille automaattisesti päivästä toiseen. Jos seuraan yrittää liittyä jengiin kuulumaton, mykkä ja synkkä hiljaisuus ajaa tämän uskaliaan aika äkkiä pois, ja näin voi paheksuva juoruilu jatkua häiriöttä. Omia koiria nämä mamsellit eivät vaivaudu juuri vahtimaan, kun on paljon hauskempi kytätä mitä muiden tottelemattomat sekasikiöt puuhaavat, isännistä ja eemännistä puhumattakaan.

Kun ryhmä lähtee puistosta, voi oikein tuntea keveän tuulahduksen ja vapautuneen ilmapiirin palautumisen. Vasta sitten uskaltavat ulkopiiriläisetkin avata suunsa ja ryhtyä rupattelemaan keskenään iloisesti.

Tämä tarina on kaikessa värikkyydessään tosi. Provoa? Ehkä, mutta se koira älähtää johon kalikka kalahtaa...

3

876

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kulkee..

      Taitaa olla jokaisessa puistossa omat kurjat ryhmänsä. Meidän puistossa muita häiritsevän klikin muodostavat nuorehkot miehet, jotka tauottomalla tupakoinnillaan, syljeskelyllään ja kovaäänisellä kiroilullaan luovat puistoon ikävän tunnelman. He eivät myöskään ehdi kailotukseltaan vahtia koiriaan, mutta onneksi koirat ovatkin ihan kivoja.

      Kaipa joidenkin on pidettävä koirapuistoa omana olohuoneenaan, jos muuten elämä on kurjaa. Luulisi kuitenkin, että sosiaalisia kontakteja olisi myös puiston ulkopuolella, ettei tarvitsisi sinne tunneiksi majoittua ja karkottaa huonolla käytöksellään muut.

      Yritetään me "normaalimmat" silti vain sietää heitä, kun emme muutakaan voi ;)

    • Enigma_x

      Enpä ole noista välittänyt. Koirani siellä käy peuhaamassa, en minä.. Minä voi kiertää tarhassa muualla, puhua puhelimeaan, näprätä puhelinta tai ihan mitä vain. Ei tarvitse keskustella muitten kanssa.

      Tosin aika monesti on jäänyt kyllä juttelemaan sinne tarhaan. Suurimmaksi osaksi ihan ystävällistä jä järkevää porukkaa. Mutta toki on myös näitä kuppikuntia muodostunut vuosien varrella.

    • ei haittaa

      keskenään höpöttelevät immeiset vaan immeiset jotka tuovat sinne arvaamattomia koiriaan seuraamatta niitä tai sellaiset jotka ei komenna koiriaan jos ne liikaa häslää muiden kimpussa ja toinen koira alkaa kyllästyä siihen tai voivat loukkaantua toisen rajuuden vuoksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      2021
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1932
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1515
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1204
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1163
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1127
    Aihe