Puistojen tyrannit

Tarkkailija---

Koirapuistossa tapaa mukavia ihmisiä ja valloittavia koiria. Mutta valitettavan usein koirapuistoissa aikaansa viettävät myös ihmisryhmä nimeltä Läskit Pahansisuiset Juoruämmät.

Olen tässä päivänä muutamana onnistunut soluttautumaan tämän keski-ikäisistä turhautuneen oloisista naisihmisistä koostuvan ryhmän keskuuteen, ja kokenut tyrmistyttäviä ja surkuhupaisia hetkiä heidän seurassaan. Oli puistoon asteleva tulokas kuka tahansa, pakollisten kohteliaiden tervehdysten jälkeen rouvat kääntävät selkänsä ja supattelu alkaa. Kaikista löytyy jotakin moitittavaa: koira koulutettu huonosti, isännällä järkyttävän rumat housut, koira ei osaa käyttäytyä, emäntä ei koskaan tervehdi tarpeeksi kohteliaasti, onkohan tuo koiran riehuttaminen nyt järkevää, kukahan sokea pässi tuonkin puudelin on trimmannut, eikö tuo nainen muuta osaa kun puhelimessa juoruta... ja tätä rataa.

Akkalauma on valloittanut puiston ainoat penkit, ja tämä tukikohta on varattu heille automaattisesti päivästä toiseen. Jos seuraan yrittää liittyä jengiin kuulumaton, mykkä ja synkkä hiljaisuus ajaa tämän uskaliaan aika äkkiä pois, ja näin voi paheksuva juoruilu jatkua häiriöttä. Omia koiria nämä mamsellit eivät vaivaudu juuri vahtimaan, kun on paljon hauskempi kytätä mitä muiden tottelemattomat sekasikiöt puuhaavat, isännistä ja eemännistä puhumattakaan.

Kun ryhmä lähtee puistosta, voi oikein tuntea keveän tuulahduksen ja vapautuneen ilmapiirin palautumisen. Vasta sitten uskaltavat ulkopiiriläisetkin avata suunsa ja ryhtyä rupattelemaan keskenään iloisesti.

Tämä tarina on kaikessa värikkyydessään tosi. Provoa? Ehkä, mutta se koira älähtää johon kalikka kalahtaa...

3

887

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kulkee..

      Taitaa olla jokaisessa puistossa omat kurjat ryhmänsä. Meidän puistossa muita häiritsevän klikin muodostavat nuorehkot miehet, jotka tauottomalla tupakoinnillaan, syljeskelyllään ja kovaäänisellä kiroilullaan luovat puistoon ikävän tunnelman. He eivät myöskään ehdi kailotukseltaan vahtia koiriaan, mutta onneksi koirat ovatkin ihan kivoja.

      Kaipa joidenkin on pidettävä koirapuistoa omana olohuoneenaan, jos muuten elämä on kurjaa. Luulisi kuitenkin, että sosiaalisia kontakteja olisi myös puiston ulkopuolella, ettei tarvitsisi sinne tunneiksi majoittua ja karkottaa huonolla käytöksellään muut.

      Yritetään me "normaalimmat" silti vain sietää heitä, kun emme muutakaan voi ;)

    • Enigma_x

      Enpä ole noista välittänyt. Koirani siellä käy peuhaamassa, en minä.. Minä voi kiertää tarhassa muualla, puhua puhelimeaan, näprätä puhelinta tai ihan mitä vain. Ei tarvitse keskustella muitten kanssa.

      Tosin aika monesti on jäänyt kyllä juttelemaan sinne tarhaan. Suurimmaksi osaksi ihan ystävällistä jä järkevää porukkaa. Mutta toki on myös näitä kuppikuntia muodostunut vuosien varrella.

    • ei haittaa

      keskenään höpöttelevät immeiset vaan immeiset jotka tuovat sinne arvaamattomia koiriaan seuraamatta niitä tai sellaiset jotka ei komenna koiriaan jos ne liikaa häslää muiden kimpussa ja toinen koira alkaa kyllästyä siihen tai voivat loukkaantua toisen rajuuden vuoksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2860
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2135
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      1003
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe