TV menee päälle itsekseen

kummitteleeko

Onko kellään kokemusta vastaavasta? Telkkari menee yöllä itsestään päälle noin klo 23-01 välillä! Nyt tehnyt sen useampaan otteeseen. Ensin luulin että kaukosäätimessä on jokin kontakti vähän herkässä, mutta viime yönä se oli piilotettuna telkkarilta ja siitä huolimatta oli keskellä yötä telkkari päällä! Vai onko meillä kummituksia?

13

9895

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • se kauko

      säätimen singnaalin vastaanoton silmä,voi saada käskyjä jostakin muusta laitteesta,voiko telkkarisi ajastaa jos siellä on jokin ajastus päällä,minulla oli joskus telkkari joka sammui ja syttyi kun loistevalo putki oli päällä

    • merkkinen

      on televisiosi?

      • kummitteleeko

        LG taulu tv 32 tuuman lcd näytöllä.

        Kake oli ainakin viime yön osoitettuna sohvatyynyyn, mutta tv oli siis kuitenkin yöllä päällä...


    • SmithChart

      Siinä on varmaan sellainen ajastintoiminto joka on nyt laitettu jostain syystä päälle? Jos et muuten keksi miten sen saa pois, niin eipä muuta kuin virta pois pääkytkimestä tai jos TV:ssä ei sellaista ole niin johto pois seinästä. Eiköhän asetu.

      • kummitteleeko

        Täytyy kokeilla! Tämä ongelma on vaivannut siitä asti kun töllö tuli takuuhuollosta takaisin, olisikohan ne siellä saaneet moisen ajastimen kytkettyä päälle... Kiitos!


    • Kai Tim...

      Telkkarissasi saattaa olla häiriöherkkä verkkolaiteosa, joka nappaa sähköverkosta ylimääräisiä pulsseja. Vian takia ei tarvitse hermostua. Katkaise vain virta tv:n virtakytkimellä, tai ota sähköjohto pois seinästä aina yöksi. Sitten, jos jostain muusta syystä joudut käyttämään sitä huollossa, voit mainita viasta. Erikseen ei ehkä kannata korjuuttaa noin pienen vian takia.

      • Uusi kirjoittaja

        Kyllä minä olisin sitä mieltä, että kun sähkölaite käynnistyy itsestään, ei vika ole pieni.

        Laitteen pitää käynnistyä vain silloin kun sitä käsketään, ei muulloin.
        Ajatteles tilannetta, että laitteen omistaja lähtee matkoille ja telkkari käynnistyy itsestään sähköä tuhlaamaan. Oltuaan aikansa päällä, laite syttyy palamaan, huono kun on (nykyään kaikki laitteet ovat huonoja). Siinä sitä on kiva ylläri kun hima on poroina ja mitäpä siihen sanoo vakuutusyhtiökin?

        VIALLISIA SÄHKÖLAITTEITA EI SAA KÄYTTÄÄ, tarkistakaa asia vaikka Turvatekniikan keskuksesta.
        http://www.tukes.fi/fi/


    • haamu

      Taitaa olla juuri niin kuin SmithChart kirjoitti.
      Digipoxin asetuksista on näppäilty ajastintoiminto päälle.

      Toinen vaihtoehto on sähkökatkos, joka käynnistää teveeen/digipoxin,silloin kun laitteet ovat valmiusvirrassa.

    • SONERAAKYLLÄSTYNYT

      Sama juttu ,alkoi kun 6.9 kaapeli kanavat Soneran toimesta laitettiin uuteen järjestykseen, tv kauppias sanoi että siellä on, jäänyt joku ohjelma päälle ,joka yrittää päivittää jotain ?
      Otin Soneran yhteyttä ,en saanut apua ,jos jotain tekisivät ,tulisi asentaja 99 € hintaan ,laittamaan asian kuntoon , mutta hei ,nyt juuri avautui ja tuli ruutu , jossa lukee automaattinen. Tallennus ? Ja aloitti automaattisen tallennuksen ! Olisikohan nyt poistunut , tuo asia, klo on muuten 10.17 aamupäivä ,yön oli virrat pois ,päätin niin kun maksa Soneralle mitään ylimääräistä pidän virrat yöllä Poissa . Kun Soneralla muutenkin on monopoli kaapeli lähetyksissä,eli olisiko valitus tuonut ,jotenkin Soneran tekemään jotain ,että asia korjaantui!

      • Laatua.ja.laatua

        Oma Sonyn UHD-malli ei käynnistynyt kokonaan yöllä, mutta television päälläoloa tarkoittava merkkivalo kuvaruudun alla syttyi itsestään silloin tällöin. Television saattoi avata, mutta sen jälkeen se ei totellut mitään kaukosäätimen käskyä, ei edes virran sammuttamista. Laite oli irrotettava muutamaksi minuutiksi pistorasiasta.

        Sonyn julkaisema ohjelmistopäivitys korjasi vian viime heinäkuussa, mutta televisiossa on yhä monenlaista epävakautta ja toimimattomuutta, minkä vuoksi se on irrotettava sähköverkosta silloin tällöin. Hupaisaa onkin, että Hifistudio-niminen liike mainostaa mm. tämän päivän Hesarissa myyvänsä Sonya sen ylivoimaisen laadukkuuden takia. Itse ottaisin tilalle minkä tahansa muun merkin, jos se olisi mahdollista.


      • Soneran_sivuilla_infoa

        Kiva, että näitä vanhoja keskusteluja nostellaan esiin. Vanhat ongelmat näköjään jatkuu edelleen, sillä laitteiden lopputestaus jätetään vanhaan malliin käyttäjille;)

        Ei se virtojen poissaolo mitään auta, jos virran katkaisu on tehty tv:n kaukosäätimellä tai virtakytkimellä. Viritin jää päälle ja se saattaa jopa koettaa epätoivoisesti viritellä itseään uudelleen.

        Tässä tapauksessa otetaan virtajohto reilusti pois seinästä ja haetaan palvelut uudelleen. Ei se sen kummempaa ole. Jos joillakin laitteilla on kanavalistassa vielä sotkuja, niin poistetaan vanhat kanavalistat ja haetaan palvelut sen jälkeen uudelleen (pikahaku yleensä riittää). Tämä uudelleenhaku kannattaa joka tapauksessa suorittaa noin ison muutoksen jälkeen. Siinähän laitettiin lähes 180 kanavaa uuteen järjestykseen, eikä tv tai digiboksi ilman apua toivu tuosta hetkessä.

        Tallennusten ajastukset siinä meni samalla sekaisin, joten ne kannattaa tarkistaa. Ainakin oma digiboksini näytti säilyttäneen vähäiset asetukseni, sillä tallennukseen laitetut kanavanumerot eivät muuttuneet. Tehdasasetusten palautus on viimeinen keino, sillä se poistaa kaikki asetukset ja ajastukset.

        Ei ole Soneran vika, jos asiakkaan laitteet eivät toimi laitevalmistajan lupausten mukaisesti. Nyt koko Etelä-Suomen alueella joutuu kansalaiset kuukauden kuluttua opettelemaan taas tv:n tai digiboksin menun käyttöä, kun osa antenniverkon UHF-kanavista siirtyy uusille taajuuksille.

        Täytyy Soneraa kehuakin, sillä he jakoivat pääkaupunkiseudun kaapeli-tv:ssä Tampereen alueen signaalia, joten Espoon päivittäiset lähetinkatkokset eivät haitanneet kaapelijakelua ollenkaan. Parina iltana tuli katseltua Tampereen alueuutisia, mutta ne olivat oikeastaan mukavaa vaihtelua;)

        https://www.sonera.fi/kauppa/tv-ja-viihde/kanavamuutos oli mielestäni riittävästi infoa ja jos oli tilattuja palveluja, niin siitä tuli kirje kotiin niin kaapeli-tv:n kuin Sonera Viihteen osalta.


    • sonymania

      tehdaspalautus> asetuksista>uusi kanavahaku usb muistitikullapäivitys"

    • Anonyymi

      Vanha ketju, mutta eilen yöllä ihmettelin mistä makuuhuoneeseen heijastui valoa. Nousin sitten sammuttamaan valoja mennäkseni nukkumaan niin huomasin että tv oli mennyt itsekseen päälle. Ja 110% varmasti en ollut sitä auki jättänyt ja kaukosäädinkin oli tavallisella paikallaan. Oli vaan että wtf?? 🤔

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      222
      1910
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      67
      1699
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      69
      1496
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      105
      1189
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1100
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1065
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      4
      988
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      950
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      871
    Aihe