Aihe

Kuukautiset

12pantteri34

Moi! Oon 11v tyttö ja mul on ollu jo 2 vuotta valkovuoto. Milloin mun kuukautiset alkaa? Mun rinnatkin on aika suuret ja karvotustakin. Niin milloin mun kuukautiset alkaa? :)

3

170

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • tulee...

   Sitä ei voi varmuudella tietää, mutta se on varma merkki, kun valkovuoto muuttuu hieman ruskean väriseksi. Ja yleensä ennen ekoja kuukautisia voi rinnat olla todella kipeät ja mahasta nipistelee.

  • toivotonihmisriekale

   Mä oon melkein 12 ja luovuin jo toivosta milloin mun menkat alkaa!!

   • 85641

    Sinä olet vasta melkein 12 ja sinulla on vielä hyvin 4 vuotta aikaa odotella, että menkat alkavat ihan itsekseen. Jos ei 16-vuotiaana ole alkanut, voidaan asiaa tutkia lääkärissä.

    Siinä vaiheessa kun makaat sängyssä kerällä kipujen takia ja kiroat elämää naisena, huomaat että olisi pitänyt ehkä toivoa jotain muuta kuin menkkojen alkamista. Nauti vielä kun voit.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   200
   11964
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   190
   2824
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   144
   2107