Jälleensyntyminen

Todisteita

Mitenkä jälleensyntymisen voi oikein todistaa? Ystäväni henki siirtyi maallisesta ruumista nähtävästi seuraavaan kohteeseen. Mihinkä hän meni? Heittäkää nyt FAKTAT pöytää tästä jälleensyntymisestä. Voin vaikka lyödä vetoa, että mitään todisteita tästä ei ole ja kukaan ei uskalla vastata - kritiikki pelottaa ja kun on oikein syvällä näissä harhaopeissa, niin sieltä ei yleensä pääsyä pois! Joku jälleensyntymisoppeihin uskova kyseli, että jos hän syntyy viruksena uudestaan ja joku viisas hänelle vastasi, että sen on paljon mahdollista. Mitenkäs se henki sieltä viruksesta sitten kuolemassa lähtee seuraavaan kohteeseen? Entäs jos se virus on vaikka sellainen, joka ei tuhoudu vaan jää tänne maan päälle ikuisiksi ajoiksi eikä ko. tyyppi pääse kohti valaistumista ? HÄH - kertokaa!! Tiedän, että vastauksia on tasan nolla!

16

1694

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uutta asiaa

      Sinulla on liian vahva usko asiaasi, että kuuntelisit yhtään mitään mikä järkyttää maailmankuvaasi! Sinun kaltaisille uusi asia on teräsbetonin murtamista.

    • Enk-el

      Sanoit jälleensynytmisoppia harhaopiksi. Mihin uskontoon viitaten? Oletan, että kristinuskoon ja raamattuun tai oikeammin sanottuna sen tulkintoihin, ja pidät niitä totuutena. Oletko kuitenkaan koskaan lukenut raamattuasi AVOIMELLA MIELELLÄ, kysellen ja rohkeasti kyseenalaistaen siinä olevia ristiriitaisuuksia?
      Jopa UT:n puoleltakin löytyy selviä viittauksia jälleensyntymisestä joka silloin Jeesuksen aikana oli itsestään selvää "pässinlihaa", mutta joka yritettiin hävittää tekeillä olevasta kristinuskosta Nikean kirkolliskokouksen toimesta, koska se ei sopinut sen sovitus-pelastus-kaavaan.

      Toinen asia, jonka vielä lisään tähän on se, että sinulla on äärimmäisen lapsellinen käsitys jälleensyntymisestä tai et tiedä yhtään mitään siitä. Jos et viitsi kirjoista etsiä tietoa, niin onhan sinulla on edessäsi tietokone! Käytä vaikka sitä ottaaksesi itse asiasta selvää!

      Lopuksi vielä: Kukaan ei jälleensynny mihinkään tietoisuudentasoaan alempaan kehoon; ei siis mihinkään virukseen, ei edes eläimeen (mutta jonkun sielun valitseman 'tehtävän' takia kaikki mahdollista). Aina jälleensyntymisellä on tarkoituksena kokemuksen kautta tietoisuuden 'avautuminen' ja kaiken *evoluutio*.

      Jos tämä pieni infopätkä oli liian vaikeaa ymmärryksellesi, niin älä välitä! Ennemmin tai myöhemmin tulet itsekin tietämään nämä asiat, kuten meistä jokainen. Aikaa on ikuisuus!

    • Mietipä ite

      Aika harva kai viitsii asiallisesti vastata noin aggressiiviseen viestiin jossa vain vähätellään ja vääristellään jotain tiettyä uskoa. En tiedä millaisia pöllöpäitä vastaasi on osunut, mutta ihmeessä kokonainen ihmisenä jo edes kerran ollut tietoisuus johonkin hemmetin virukseen mahtuisi? Kyllä kehitys henkisesti käy kohti monimutkaisempia ja rikkaampia muotoja siinä missä se rikastuu fyysiselläkin tasolla. "Niin alhaalla kuin ylhäällä."

      Mutta kerro toki mihin itse uskot, kun ilmeisesti oma uskosi on jotenkin huikaisevan paljon parempi kuin reinkaarnaatioon uskominen?

      Oletko materialisti? Silloin sinulle on ihan turha paasata mistään mitään, koska jokatapauksessa uskot että tietoisuus katoaa kuolemassa.

      Oletko k-uskovainen? Silloin uskot että koko maailmankaikkeuden luonut Jumala on ottanut täällä yhden ainoan ihmisinkarnaation, ja mädät raadot nousevat tuomiopäivänä haudoista ollakseen tuhatvuotisen valtakunnan iloissa yms. naurettavaa.

      Kritiikki on kritiikkiä ja vittuilu vittuilua. Miten itse todistat mitään mihin uskot? Et mitenkään.

    • Todistaja 47

      ...niin sitten ei kai kannata siihen uskoa?

      Onneksi meillä on vapaus uskoa tai olla uskomatta!

      Selvästikin sua kovasti ahdistaa koko juttu.

      Mikähän sitten olisi parempi vaihtoehto?

      Elellään ensteks tää yksi, ainoa elämämme ja sitten sen jälkeen ollaan ikuisesti joko taivaassa tai helvetissä?

      Sori, mutta kuulostaa aika huvittavalta.

      Entäs jos synnyn äitini kohdusta ja elän vaan täällä yhden tunnin? Pääsenkös mä sitten sinne taivaaseen heti samantien?

      Ja jos pääsen, niin silloinhan jokaisen rakastavan äidin kannattais tappaa lapsensa jo tämän ollessa vielä kohdussa? Jäis vielä tää koko paha maailmakin kokematta ja pääsis heti taivaaseen! Eiks se olis kaikkein paras ja rakastavin ratkaisu?

      Entäs sirtten vaikka vammaiset ihmiset? Miksi Jumala luo moisia ihmiskohtaloita tänne vaan kärsimään? Voiko 5-vuotiaan tasolla oleva tulla ylipäätänsä edes uskoon? Vai pelastuuko vammainenkin automaattisesti, kun ei ole edes kykeneväinen tekemään sitä oikeaa uskonratkaisua?

      On tää sitten hullu maailma! Varsinkin jos elämme täällä vain tämän yhden kerran!

      Mutta ehkä ateistit onkin oikeessa? Ei oo mitään tän jälkeen. Ehkä se on oikeudenmukaisempaa sitten? Jep!

    • Jos vilpittömästi haluaisit tietoa jälleensyntymisestä, niin et uhoaisi noin kovin.

      Paras ja ehkä luotetuin dokumentoitu kertomus jälleensyntymisestä on Shanti Devi. Aikoinaan Mahatma Gandhi perusti totuuskomitean selvittämään tätä harvinaislaatuista tapausta, jossa 4 vuotias tyttö kertoi tarkasti jopa sen kenen kanssa hän oli edellisessä elämässään naimisissa. Häntä yritettiin huijata ja esitettiin mm. väärä mies että tässä tämä sinun edellisen elämäsi mies on. Ei mennyt läpi, vaan tyttö ilmoitti että ei ole tuo.

      Täältä lisätietoa:
      http://lukupaikka.vuodatus.net/blog/743257

      Jos olet kristitty, niin sinun on hyvä tietää että Raamatussa Jeesuskin todistaa jälleensyntymisen puolesta. Esim:
      "Opetuslapset kysyivät häneltä: "Miksi lainopettajat sanovat, että Elian pitää tulla ensin?" "Elia kyllä tulee", hän vastasi, "ja panee kaiken taas kohdalleen. Ja minä sanon teille, että
      --> Elia on jo tullut. Ihmiset vain eivät tunteneet häntä, vaan tekivät hänelle mitä tahtoivat. Samoin he tulevat tekemään Ihmisen Pojalle."
      --> Silloin opetuslapset ymmärsivät, että hän oli puhunut heille Johannes Kastajasta." (Matt. 17:10-13)

      Johannes Kastaja oli siis Raamatun mukaan jälleensyntynyt Elia.

      • Munsteri

        Minä en ainakaan vakuutu mistään vuosituhansia sitten kirjoitetuista kirjoista ja nelivuotiaiden höpinöistä jonka vuosia sitten sanomia sanoja sitten muistellaan uskovaisten toimesta. Missä ovat enkelit ja muut henkiolennot? Ei ainakaa täällä.


      • admata.
        Munsteri kirjoitti:

        Minä en ainakaan vakuutu mistään vuosituhansia sitten kirjoitetuista kirjoista ja nelivuotiaiden höpinöistä jonka vuosia sitten sanomia sanoja sitten muistellaan uskovaisten toimesta. Missä ovat enkelit ja muut henkiolennot? Ei ainakaa täällä.

        On jokaisen oma asia miten suhtautuu tuhansia vuosia sitten kirjoitettuihin kirjoihin. Jos joku pitää itseään kristittynä, niin silloin hän kuitenkin yleensä välittää siitä mitä Raamatussa kerrotaan. Tästä vain oli kysymys.

        >> nelivuotiaiden höpinöistä jonka vuosia sitten sanomia sanoja sitten muistellaan uskovaisten toimesta.


      • meitsi vaan

        Niin kuten otsikossasi sanot...

        "Johannes Kastaja oli siis Raamatun mukaan jälleensyntynyt Elia."

        Tuo on paskaa.
        Johannes itse sanoi että ei ole Elia. Voisi olettaa sanoneen toisin jos näin merkittävä asia olisi totta.


    • Kalle vaan
    • Olisiko pikemminkin johdonmukaista uskoa jälleensyntymään?
      Minun mielestäni kaikista uskomuksista loogisimmin omaksuttava asia.

      Elikä henkinen kehitys etenee maallisessa tietoisuudessa enimmäkseen objektiivinä ja ns. astraali'välitilassa vastaavasti subjektiivinä

    • emilio

      Voitko todistaa että ei synny uudestaan?

    • Viipotus

      Vanhat Intian vedat todistaa jälleensyntymisen puolesta sekä Aidot Henkiset Opettajat vakuuttaa sinut.

    • Minnaa2

      Tiedoksesi vain,että jälleensyntyminen on todistettu.

      • arjuuna

        Jälleensyntymästä, niin ei kaikkiin kirjoituksiin mitä siitä on kirjallisuudessa,
        on selvitettävä itselle ensin, mikä jälleensyntyy, ja miksi,vain pelkkä uskominen siihen ei riitä, sillä se vaatii paljon enemmän
        Karmalliset suhteemme synnyttävät meidät tämän välttämättömyyden pakosta.
        Vain sellaiset ihmiset,jotka ovat ymmärtäneet oman karmansa, ja sen päättynyt,
        voivat syntyä vapaaehtoisesti tänne ja sellaisiakin ihmisiä on .


    • henkimaailman

      ystävälleni muistamalla asioita hänen elämästään, sukulaisistaan, ystävistä, rakastetusta, ympäristöistä. Samatarkastikin. Ja itselleni näkemällä vanhoja kuvia ja paikkoja ja ystäväni. Mutta siihen se jää. Muille edes perheenjäsenille en voi todistaa mitään.

    Ketjusta on poistettu 21 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      134
      3599
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1409
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1320
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1239
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1134
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1028
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1019
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1016
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      53
      938
    Aihe