HEIKKI HÄVISI KIERROKSELLA

TALLIKAVERILLEEN

Uskomatonta!
Heikki ja Hamilton ajelivat peräkkäin kisan lopussa eli Heikki hävisi kierroksella.

Miten on mahdollista, että samanlaisilla autoilla ja yhtämonta varikkokäyntiä ja jää noin paljon tallikaverilleen. Syy ei ole pelkästään hitaammissa edessä.

Jäiköhän Heikillä PELKO tuosta edelliskisan kolarista. Jotenkin ajo näytti pehmeältä, ohitukset varovaiselta, Heikki oli helisemässä jopa Andrea Sutilin ohituksessa joka oli hitan radalla oleva kuljettaja. Heikki on kuin J.J.Lehto.

8

853

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaikeeta-

      ajaa rikkinäisellä autolla

    • on hitaus

      Jo lähtö oli todella surkea. Heikki tippui neljänneksi. Ei olisi Heikki pysynyt "isojen poikien" vauhdissa. Kovis ei löytänyt vauhtia kisassa vaikka rata oli tyhjä jäi hän noin sekunnin per kierros Hamiltonille ja Ferrari-kuskeille.

    • glokoghk

      Miten on mahdollista että sinulla on niin pienet aivot? Heikillä vaurioitui startissa rengas, ja joutui varikolle ja luonnollisesti koko joukon hännille. Turha stoppi jossa meni aikaa ja sijoja, eikä tainnut auto olla enää aivan kunnossa koko loppukisan aikana. Oletko jotenkin katkera? Lehtokin oli lupaava ja hyvä kuljettaja, ennenkuin niska vaurioitui.

      • onni,

        Heikille vaihdettiin varmuuden vuoksi rengas, jotta se ei hajoa kisassa ja Kovis saa taas iskua päähän. Heikki teki varikkopysähdyksen kierroksella kaksi ja tippui kärjestä noin 35 sekunnin päähän. Maalissa eroa oli minuutti enemmän.


      • KOLME kpl
        onni, kirjoitti:

        Heikille vaihdettiin varmuuden vuoksi rengas, jotta se ei hajoa kisassa ja Kovis saa taas iskua päähän. Heikki teki varikkopysähdyksen kierroksella kaksi ja tippui kärjestä noin 35 sekunnin päähän. Maalissa eroa oli minuutti enemmän.

        eli fifty sixty.


      • Kimi fani
        KOLME kpl kirjoitti:

        eli fifty sixty.

        Jos taktiikka menee noin poskelleen, että joutuu kilpailun alussa, tankki täynnä polttoainetta turva-auton poistumisen jälkeen varikolle, niin nuijempikin tajuaa että jonon hännille siinä tippuu ja reilun matkan päähän. Että mikä on pointtisi? Turha varikkovisiitti se oli ja pilasi Heikin kilpailun. Hamiltonilla aivan eri tilanne. Jos ei tajua lajista/matematiikasta hevonpas..a, ei kannattaisi kommentoida.


    • Heippa

      Olet selvästikin sellainen tyyppi, joka ei tajua formuloista mitään. Heikillä vaurioitui rengas kisan alkupuolella, ja Heikki joutui menemään vaihtamaan renkaan varikolle. Tämän seurauksena Heikki putosi jonon hännille ja jonon hännillä ei kukaan huippukuskikaan voi ajaa läheskään täyttä vauhtia, koska on niin paljon hitaampia autoja edessä. Näiden hitaampienkin autojen ohittaminen on vaikeaa ihan kenelle tahansa huippukuskillekkin. Kärjessä ajaneet kuskit taas pystyivät ajamaan täyttä vauhtia ja tämän seurauksena ero Heikkiin kasvoi näin suureksi. Ihan yhtä paljon olisi kuka tahansa muukin huippukuski hävinnyt voittajalle, mikäli olisi kokenut saman kuin Heikki.

      • turhan natisijat

        niinpa, ei niista hitaammista autoistakaan menna heittamalla edelle kun ei sinisilla niita liputeta paastamaan edelle. tottakai ne peippaa ihan samalla tavalla kuin paremmatkin kuskit autoineen. Kierroksella ohitettava on paljon helpompi kun edessa olevan auton on paastettava kaveri edelle.
        Heikki ajoi niin hyvin vain pystyi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2022
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1557
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1458
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1437
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe