www.on24.fi

kokemuksia?

Uutta sohvaa etsiessäni eksyin kyseisille sivuille... Aika kattava valikoima jos jonkunlaista mööpeliä.

Olisiko kenelläkään kokemuksia kyseisestä putiikista? Hinta/laatu, ja vastasiko tilattu tuote odotuksia? Kiitos etukäteen :)

28

8645

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • marisaP

      luotettava nettikauppa, on tilattu tuttavapiirissä moneenkin kertaan, ja kokemukset hyviä. Jos tuote ei sovikaan, sen voi palauttaa. Valikoima on ihan kärkitasoa, hinnat laidasta laitaan.

    • nokinokka

      Meillä tilauksen tuotteet tuli tosi tipoittain. Tuotteet laskutettiin useampaan kertaan ja halvalla ei saa hyvää. Jotain hyllyjä tuli vielä kun oltiin jo unohdettu koskaan mitään tilanneemme!

    • SeLe

      Meillekin on tullut kahdessa erässä tavaraa, mutta ei se haitannut kun oli vain yksi toimitusmaksu. Tuotteet olivat hyvälaatuisia, mutta siellä on niin iso valikoima että varmaan eri laatuisia, hinnoistakin päätellen. Kyllä aina katon on24 tarjonnan jos jotain sisustukseen liittyvää hakusessa.

    • kjgbkjgc

      Tilattiin pojalle Sänky FLIPPER 90x200 cm, nätti sininen ja vaalea yhdistetty komeaan ulkomuotoon tyyliin kaukaa kaunis ja kuvissa.
      1.vika: koska jouduimme sijoittamaan sängyn seinän vierelle keskelle huonetta, niin korkeassa päädyssä olevat rumat "asennusreijät" ovat esillä.
      2.vika: sivuilla olevien laminaattilevyjen reunat ovat terävät joihin teloo pohjettaan tai säärtään sänkyä käyttäessä, muutenkin viimeistely ja reunojen pyöristys on puutteellista. Voi olla että saatiin maanantaikappale :) lisäksi noista reunalevyistä jouduin pesemään liimajämiä kun purkasimme pakettia.
      3.vika: yksi säle pohjasta jo jouduttu takuuna vaihtamaan, kun meni poikki. tälläkin hetkellä taas yksi menossa poikki samasta kohtaa, eli siitä mihin ekaks istutaan. Tosi ohutta sälettä käytetty. Rocky-vuodesohvissa vastaavan säleen paksuus kaksinkertainen.

      Jos jotain positiivista, niin asiakaspalvelu on helkutin hyvä ja inhimillinen. Tämä sänky oli virossa tehty niin ehkä sen laadun ymmärtää, harmittaa vaan kun siitä tuli laatuun nähden kallis patjojen ostoineen päivineen.

      • sk

        meinaakko että virossa tehään paskaa tavaraa vai????


      • Vuosi 85

        Valitettavasti asiakaspalvelukin on vuosien jälkeen romahtanut.

        Kerrossängyn puuttuvia osia joutuu odottelemaan iät ajat, lähettävät käytettyjä naarmuisia sivulautoja, ja kehtaavat vielä väittää, että asiakaspalvelu on heille tärkeää:

        "Kiitos viestistä!
        Emme viivästyttää kyllä tahallaan, hoidamme reklamaatiot ensisijassa. Varaosat tilaamme Virosta."

        Eivät sitten suotta tarkista, mitä niinä varaosina laitetaan tulemaan.


    • KimmeliEspoo

      Tämän saitin ongelma on se, että he laskuttavat tuplasti verrattuna tilaamiseen suoraan Saksasta, josta suurin osa tavarasta tulee. He eivät pidä varastoa vaan tilaus tulee suoraan Saksasta sinulle, joten en käsitä, millä logiikalla he laskuttavat noin tuplasti verrattuna suoraan Saksasta tilaamiseen. Kannattaa vertailla hintoja esim. Ebay.de:ssä oleviin hintoihin samoille huonekaluille!! Olen tilannut Saksasta useasti ilman ongelmia. Mielestäni on24.fi pitäisi laskea hintojaan roimasti...

      • rimppis73

        Mielenkiintoinen keskustelu täällä. Olen juuri vastaanottanut kyseisen lafkan tavaraa, ja en voi kuin ihmetellä, upea tuote suoraan kotiovelle ja palvelu oli tosiaan hyvää- ei uskoisi verkkokaupaksi.. Mun mielestä hinnat on ihan kilpailukykyisiä, en usko että kovin moni, ainakaan kielitaidoton lähtee tilaamaan mistään ebaysta tai saksasta suoraan.. mielelläni maksan vaikka vähän enemmänkin siitä että tilaan luotettavasta firmasta ja saan suomenkielistä palvelua. Jäi kyllä harvinaisen mukava maku!


      • luttinen123
        rimppis73 kirjoitti:

        Mielenkiintoinen keskustelu täällä. Olen juuri vastaanottanut kyseisen lafkan tavaraa, ja en voi kuin ihmetellä, upea tuote suoraan kotiovelle ja palvelu oli tosiaan hyvää- ei uskoisi verkkokaupaksi.. Mun mielestä hinnat on ihan kilpailukykyisiä, en usko että kovin moni, ainakaan kielitaidoton lähtee tilaamaan mistään ebaysta tai saksasta suoraan.. mielelläni maksan vaikka vähän enemmänkin siitä että tilaan luotettavasta firmasta ja saan suomenkielistä palvelua. Jäi kyllä harvinaisen mukava maku!

        Suhteellisen turhaa edes yrittää tilata muualle kuin pääkaupunki seudulle mitään hieman painavempaa tavaraa. Esim. 40kg painava työpöytä, jonka normaalihinta noin 200€, saa Itä-Suomeen tilattuna 150€ postikulut päälle. Joten alkaa olla huomattavasti halvempaa tankata auto ja ajaa vaikka Askoon tai Sotkaan ostamaan pöytä.


    • pettynyt

      Olin tilaamassa kahta lamppua ON24.fi:stä. Olin 2 viikkoa käynyt katselemassa ko. lamppua ja hinta oli kokoajan 40€ kappale, mutta kun olin tehnyt tilauksen ja painoin vahvista tilaus nappulaa hinta pompsahti 64€/kpl. Kyselin sähköpostilla, mistä tuo johtui, minulle sanottiin, että hinnat eivät ole nousseet lähiaikoina. Laiton linkin vertaa.fi sivustolle, missä hinta näkyi ja kerroin ystävästäni, joka on myös katsonut lappua ja nähnyt hinnaksi ilmoitettavan 40€. Vastaus oli "Valitettavasti emme ole myyneet ja emme myy tuotteita tappiolla." elikkä mainostavat nettisivuilla tuotteita halvemmalla, mutta ko. hinnalla ei tuotetta pysty tilaamaan, eivätkä edes tunnusta halvempaa hintaa.... Eikö tämä ole huijausta!!!!!

    • tsekkailija

      Olen katsonut itselleni ruokapöytää tuolta.
      "Paras hinta" ILMAN kanta-asiakkuutta oli 550€. Nykyään tuolla hinnalla pöydän saa JOS OLET kanta-asiakas.
      Ilman kanta-asiakkuutta pöydän hinta on nykyään 690€ ,että nousu on ollu suoriltaan mukavat 140€!
      En haluaisi tuota yllätystä laskuuni..?

      • tsekkailija

        PLUS ETTÄ, tuo 550€ kanta-asiakkaallekin on vain jos ns. on24-käyttötilillesi on kertyny 20 prosentin edestä rahaa mikä on mahdotonta tällä hetkellä...


      • Vesipää
        tsekkailija kirjoitti:

        PLUS ETTÄ, tuo 550€ kanta-asiakkaallekin on vain jos ns. on24-käyttötilillesi on kertyny 20 prosentin edestä rahaa mikä on mahdotonta tällä hetkellä...

        Aivan ehdottomasti kannattaa tsekata huonekalutukku.fi.Tilasin tuolin, toimitusaika 2 päivää.


    • ruok.ryhmän ostaja

      Hei
      olen ollut ON24 kanta-asiakas jo joitain vuosia. Käyn usein sivuilla www.on24.fi sinänsä hyvä, että siellä on jatkuvasti uusia tuotteita esittelyssä. Tilauksia on silloin tällöin tehnyt.- Tähän mennessä suurin ostos on ollut ruokailuryhmä, vastasi kyllä odotuksiani eikä mitään moittimista ollut. Tilaus toimitettiin kotiin ja tiesin sitä etukäteen odottamaan, koska sieltä ilmoitetaan aina asiakaspalvelusta koska tuote toimitetaan.

    • nettiostaja

      on24:stä ei ole kokemuksia - paitsi että muistan kuulleeni että olisi jo mennyt konkkaan mutta ei näemmä olekaan. Muuten kyllä käytän verkkokauppoja varsinkin lastenvaatteiden ja sisustusjuttujen ostamiseen. Asutaan seudulla jossa ei ole vaihtoehtoja. Näistä on ainakain hyviä kokemuksia www.adella.fi , www.simonsberg.fi , /www.kodin1.com .

    • koittakaa tajuta

      samat tuotteet löytyvät kaupoista... (eri nimillä)
      Ja kaupoista saa halvemmalla.

    • Re1ska

      On24 jakaa syksykampanjan aikana jokaiselle uudelle kanta-asiakkaalle 30 euroa (normaalisti 15 euroa).
      Rekisteröidy ja syötä koodi FJFAPRC sille varattuun paikkaan.

      • reiskaisgay

        Kaikkea ihmiset KEHTAA :D Lakkaa nyt jo jakamasta sitä omaa koodiasi ympäriinsä.. Voisit antaa sen sukulaisille ja tutuille niinkuin kai on tarkoituskin eikä levitellä sitä täällä :)


      • Näinpä...
        reiskaisgay kirjoitti:

        Kaikkea ihmiset KEHTAA :D Lakkaa nyt jo jakamasta sitä omaa koodiasi ympäriinsä.. Voisit antaa sen sukulaisille ja tutuille niinkuin kai on tarkoituskin eikä levitellä sitä täällä :)

        Ota tästä vielä yksi varmasti toimiva koodi NVESDSW :)


    • PullaSopuli

      Nyt liittymällä kanta-asiakkaaksi ON24 saat 15 euroa heti asiakastilillesi tällä uudella koodilla WFSGJDY. Ja joka 3. viikko yhden euron lisää.

    • kokemuksia

      onko kukaan tilannut viime aikoina? miten toimii? olen etsimässä parvisänkyä ja valikoima ainakin tuntuu olevan kohdallaan.

      • kyllä me tiijetää

        Haiskahtaa siltä, että nostit tämän ketjun ylös ihan vaan mainiostaaksesi sitä lafkaa. Läpinäkyvää.


      • Mennyt maailma

        Onnea matkaan.

        Lähetyksessä arvotaan onnekkaat pakettiin pääsevät osat, ja puuttuvia saakin sitten udella yksi kerrallaan. Jatkolähetyksiin pakataan sumeilematta käytettyjä kappaleita, ja uusien osien saapuminen kestää viikkoja.

        Itse ostan jatkossa käytetyn tavaran käytetyn tavaran liikkeestä.


    • Tiedoksi muillekin!

      keittiön kaapisto

      Tilasin heinäkuussa keittiön kaapiston ON24:sta. Kun lähetys tuli oli kolmessa ovessa kuljetusvaurioita. Reklamoin asiasta. Uudet ovet luvattiin syyskuussa! Remontti oli muutenkin kesken, joten ajattelin, että asia ok. Voi odottaa siihen asti. Kun toimituspäivä läheni, tuli ilmoitus että toimitus varaosille on muuttunut marraskuun loppuun. Laitoin tulikivenkatkuisen viestin ettei käy. Toimitusta aikaistettiin marraskuun alkuun. Nyt tuli viestiä että toimitus siirtyy helmikuulle 2013!!! Soitin ja reklamoin todella kovin sanoin palvelusta. Asunto on nyt keittiön kaapin ovia vaille valmis ja seisoo tyhjillään. Minulle koituu enää pelkästään kuluja kun en saa asuntoa myyntiin parin kaapin oven takia. Lupasivat huomenna vastauksen. Sanoin että voin tarvittaessa itse mennä tehtaalle kauhkoamaan asiasta, oli se missäpäin maailmaa tahansa. Tästä edespäin en tilaa yhtään mitään kyseisestä nettikaupasta.

    • Saa nähdä

      Ostin tuolta täyspuisen sohvapöydän, jollaista en ole Suomessa koskaan nähnyt. Se on paljon monimutkaisempi kuin nämä kaksitasoiset sohvapöydät, joita on tarjolla vaikka kuinka, mutta maksoi kokonaisuudessaan saman verran. Maksamisessa meni jokin vikaan, mutta soitin asiakaspalveluun ja asia järjestyi nopeasti. Olen tavannut virolaisia asiakaspalvelijoita, joita ei pitäisi päästää tekemään töitään vajavaisella suomella, mutta tässä tapauksessa yllätyin positiivisesti.

      Pöytä saapui hyvin pakattuna viikon etuajassa. Kokoamisohjeet oli tehty noin kymmenellä kielellä muttei suomeksi, mutta kuvien ja harkinnan avulla osaa kyllä koota pöydän ja siihen kuuluvat veto- ja kaatolaatikot, jos asenne on kunnossa. Pakkauksen mukana tullut liima oli silminnähden niin huonoa, että otin heti käyttöön oman. Kaikki osat olivat mukana (toisin kuin joskus kokoamissani Ikean ja Askon huonekaluissa). Puiset, pallomaiset jalat vaihdoin mataliin huonekalupyöriin (jotka eivät näy pöydän alta), koska ne eivät kestäneet yhtään pöydän siirtämistä mattoa pitkin.

      Lopputulos: pöytä on toimiva ja kaunis. Olen kuitenkin lukenut niin monta negatiivista kokemusta, että olen alkanut arvella saaneeni pienen lottovoiton. Tililleni on kertynyt noin 40 euroa, mutta koska en ole tarvinnut mitään, en ole käyttänyt sitä enkä välttämättä käytäkään, jos se on yhtä hankalaa ja kieroa kuin täällä on kerrottu.

    • 20132013

      Käytä rekisteröityessä koodi BRBZGHR, saat 15 euroa on24-tilille, jolla voi sitten tilata mitä huvittaa

    • Tietämätön

      Onko ON24 tosiaan virolainen yritys?

    • 600

      Ostin TV-tason CHICAGO SM-71791 .Kokoaminen meni hyvin kunnes oli aika laittaa LED-valoilla varustettu kansi päälle.Valojohdoille ei ollut riittävän suurta koloa että olisivat mahtuneet ,joten liitin ja johto jäivät välin laskettuamme kannen.Toisesta päästä kansi kohollaan,eli koko päällinen vinossa.Tein reklamaation kuvineen ON24.Sieltä lähetettiin maahantuojalle reklamaationi,vastaus kaikki näyttää olevan hyvin.Kuvan lähettivät myös kuinka täytyy olla....mutta heidän kuvaamassaan kannessa oli riittävän suuri tila liittimille, johdoille.Maksoin yli 600 euroa tasosta.Onko kellään vastaavaa kokemusta ?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      228
      3578
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2201
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1985
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1662
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe