Vahtimestari ja opettajatar

tosex

Olen pienen paikkakunnan yläasteen ja lukion talonmies. Asuin koulun yhteydessä olevassa asunnossa ja tehtäviini kuului tarkistaa iltaisin, että kaikki ovet olivat lukossa. Eräänä iltana tein kierrostani iltakymmenen aikaan, kun huomasin, että opettajien työhuoneessa oli vielä valot. Huone on pieni ja siellä on muutama tietokone, joita opettajat voivat käyttää työntekoon. Nyt huoneessa oli koulun uusi englannin ja ruotsin opettaja. Hän oli vasta valmistunut ja ensimmäisessä työpaikassaan. Hän oli pienikokoinen, hoikka ja hänellä oli pitkät tummat hiukset. Itse asiassa aika hyvän näköinen. Itse olin nelikymppinen ja mielestäni ihan hyvässä kunnossa oleva mies. Katselin oven raosta mitä hän puuhasi. Hän selaili nettiä ja Suomi24 sivuja. Oven raosta kurkistaessani näytti siltä, että hän selaili seksinovellisivua. Huomasin, että hänen toinen kätensä oli paitapuseron alla ja hyväili toista rintaa. Hän istui tuolilla jalat leveällään ja takapuoli edessä ja näin, kuinka hänen rintoja hyväilevä kätensä siirtyi alaspäin, avasi hameen vetoketjun ja siirtyi hyväilemään alushousujen päältä. Tunsin kuinka kaluni kovettui housuissani. Katselin kuinka hänen kätensä liikkui pillun päällä hieroen samalla, kun hän luki novelleja tietokoneen ruudulta. Kaluni tuntui paisuvan yhä kovemmaksi ja alkoi tuntua siltä, että jotain on tehtävä. Lähdenkö läheiseen vessaan vetämään käteeni vai kokeilenko onneani ja paljastan itseni tuolle ihanalla naiselle, joka vain muutaman metrin päässä itsestäni kiimaisena tyydyttää itseään. Katselin kuinka hän työnsi alushousujensa alaosaa syrjään, jotta pääsisi kunnolla hyväilemään pilluaan ja ehkä työntämään sormeaan sisäänsä samalla hieroen rintojaan. Tämä ajatus oli niin kiihottava, että en enää kestänyt vaan päätin astua sisään huoneeseen, meni syteen tai saveen.

Avasin oven ja astuin sisään ja sanoin hei!
- Hei, mitä sinä, minä täällä vain… opettajatar alkoi sopertaa säikähtäneenä.
- Ei mitään hätää, katselin sinua tuolta oven raosta ja se mitä teit täällä tuntui niin kiihottavalta, että päätin tulla tarjoamaan apuani, sanoin hänelle suoraan.
- Mitä, mitä, en minä…, minä vain tässä surffasin netissä ja …., hän jatkoi sopertamistaan.
- Niin, näin, että luit seksinovelleja. Voisin tässä toteuttaa vaikkapa jonkin novellin, jatkoin. Kaluni kovettui entisestään, kun katselin tätä naista, joka istui tuolilla hame reisissään ja märät pikkuhousut jalassaan. - Siis jos vain haluat, en minä väkisin, mutta tuntuu siltä, että olet hieman puutteessa, voisin asian korjata.
Näin kuinka hänen kasvoilleen heräsi kiinnostus, joten päätin jatkaa. Siirryin lähemmäksi ja nostin käteni hänen rinnalleen, puseron läpi tuntui, kuinka hänen nänninsä sojotti kovana, aloin avata hänen paitapuseronsa nappeja. Hän nosti kätensä estelevästi käteni päälle.
- En mä voi, mulla on poikaystävä, lopeta…, hän sanoi. Estely tuntui hieman teennäiseltä, joten päätin jatkaa nappien aukomista, kysyin samalla, että missäs se sun poikaystäväsi on, kun ei ole sinusta huolehtimassa?
- Hän asuu toisella paikkakunnalla ja näemme harvoin.., hän vastasi ja yritti samalla estää käsiäni, jotka olivat jo hänen rintojensa päällä ja siirsivät rintaliivien kankaan rintojen alle, jolloin ne saivat hänen melko isot ja täydellisen muotoiset rintansa käteeni. Hieroin peukaloillani molempia nännejä ja tunsin kuinka ne kovettuivat entisestään. Samalla kuulin pienen huokauksen ja opettajatar siirsi estelevät kätensä pois.
- Ei kerrota tästä kenellekään, sanoin ja aloin suutelemaan hänen rintojaan. - Sopii, kuulin hänen hiljaisen vastauksensa ja samalla hänen kätensä painautuivat niskaani, painaen päätäni lujemmin vasten rintojaan. Imin ja nuolin hänen rintojaan ja samalla siirsin toisen käteni hänen reisiensä väliin. Tunsin märkyyden pikkuhousujen läpi. Siirsin käteni hänen pillunsa päälle ja tunsin kuinka hän työnsi alapäätään vasten kättäni. Siirsin molemmat käteni pikkuhousujen kuminauhalle ja aloin vetämään niitä pois, hän nosti alapäätään, jotta sain ne ja hameen helpommin pois. Hänen pillustaan tuli mahtava tuoksu, naisen alapään tuoksu on aina kiihottanut minua ja tunsin nytkin, kuinka kaluni painautui vasten housujani, kohta tarvitsen helpotusta, mutta ei ihan vielä. Aloin hyväilemään sormillani märkänä litisevää pillua. Sormeni pyörivät ympäri klitorista ja tunsin kuinka hän työnteli alapäätään vasten sormiani ja voihki. Työnsin toisen käteni etusormen hänen sisälleen. Hänen reikänsä tuntui todella tiukalta, työnsin sinne myös keskisormen ja pyörittelin niitä siellä samalla kun toisen käden peukalolla painelin hänen klitoristaan. Hänen liikkeensä alkoivat kiihtyä ja orgasmi tuntui lähestyvän. Otin toisen käteni pois klitorikselta ja siirsin sen hyväilemään rintoja ja laitoin kieleni klitorikselle ja aloin nuolemaan. Nuolin pitkiä vetoja, samalla kun toinen käsi teki panoliikkeitä hänen sisällään. Välillä painoin kielelläni voimakkaasti klitorista ja imin sitä huulien välissä. Hänen kätensä painoivat päätäni lujemmin vasten hänen pilluaan ja liikutin kättäni yhä nopeammin hänen sisällään.
- Nyt tulee, aaaarrrrghhh, kuulin hänen huutavan ja koko hänen ruumiinsa vapisi tuolilla. Otin sormeni pois hänen sisältään, mutta jatkoin nuolemista kunnes hänen ruumiinsa rauhoittui.

- Nyt on minun vuoroni, sanoin, kun nousin ylös polviltani avaten housujani. Kaluni ponnahti heti ylös. Se oli hieman keskimääräistä isompi, tai niin ainakin naiset ovat minulle väittäneet. Riisuin housuni kokonaan ja kävin seisomaan opettajattaren eteen. - Nyt otat suihin, komensin häntä. Itse asiassa häntä ei olisi tarvinnut komentaa, sillä niin innokkaasti hän tarttui varteeni ja työnsi sen suuhunsa. Otin kiinni hänen pitkistä hiuksistaan ja rytmitin hänen imuaan, joka tuntui ihanalta.
- Ime, ime mun kulliani!, huohotin kiihkoissani. Hänen suunsa tuntui mahtavalta. Välillä hän lutkutti pientä liikettä, välillä otti kaluni melkein kokonaan pois ja sitten taas imi sen syvälle kurkkuunsa. Katselin kuinka tämä puolialaston nainen imi kaluani posket lommolla. Hänellä oli vielä päällään paitapusero ja rintaliivit rivosti kasassa rintojen alla. Näky oli todella kiihottava ja tunsin nivusissani, että kohta lasti lentää. Halusin tunkea kaluni hänen sisäänsä, joten vedin todella kovan kaluni pois hänen suustaan ja samalla vedin hänet ylös tuolilta. Huoneessa oli vanha sohva, johon työnsin hänet selälleen.

Hän nosti toisen jalkansa sohvan selkänojan päälle ja toinen oli lattialla. Kävin polvilleni hänen jalkojensa väliin ja kysyin voinko tulla paljaaltaan? Hän vastasi, että kyllä, koska syö pillereitä. Otin kiinni kalustani ja ohjasin sen hänen reikänsä suulle. Työnsin varovasti sisään. Reikä tuntui tiukalta ja aloin pienet varovaiset työnnöt. - Työnnä varovasti, se ei mahdu… hän huusi. Hänen tiukka pillunsa tuntui mahtavalta kaluni päässä, en voinut enää työntää varovasti vaan työnsin sen pohjaan yhdellä rajulla työnnöllä. - Aarrgh, sattuu, huusi tyttö. - Ei satu enää kauan, vastasin ja pidin kaluani paikallaan hetken aikaa, jotta hän tottuisi sen kokoon ja aloitin sitten hitaat työnnöt. Hetken liikuteltuani, tunsin kuinka tyttö alkoi keinua mukanani. - Ihanaa, hän sanoi ja hänen ilmeensä oli nautinnollinen. - Työnnä sitä isoa kaluasi, työnnä.. hän jatkoi. Jatkoin pitkiä hitaita työntöjäni ja samalla hyväilin peukaloillani hänen klitoristaan. - Aaaah, aaaah, hän voihki ja pyöritti lannettaan kiihtyvällä tahdilla. Painoin peukalollani voimakkaammin ja samalla tunsin kuinka hänen pillunsa alkoi supistelemaan ja hän vapisi voimakkaasti. Edelleen kaluni oli hänen sisässään ja tein nopeita työntöjä. Tunsin, että en kestä enää kauaa. Vedin kaluni pois hänen sisältään ja pyysin häntä kääntymään kontalleen. Halusin panna häntä takaapäin, koska se oli mieliasentoni. Hän kääntyi, nosti takapuolensa ylös ja laskeutui kyynärpäidensä varaan. Laiton kaluni hänen reiälleen ja työnsin yhdellä työnnöllä sen pohjaan asti. - Aaah, huusin ja aloin työnnellä voimakkaasti. Yhtäkkiä tunsin hänen sormensa osuvan kaluni varteen. Hän hieroi toisella kädellään klitoristaan voimakkaasti ja aina välillä hänen sormensa osuivat kaluni varteen. Tämä näky kiihotti minua niin, että tunsin kohta lastin lähtevän. Kiihdytin voimakkaita työntöjäni, tunsin kuinka kaluni osui pohjaan joka työnnöllä. Lopulta siemeneni lähtivät liikkeelle, spermaa purkautui todella voimalla kalustani, vapisin ja tunsin kuinka hänen pillunsa supisteli imien viimeisetkin tipat kalustani. Heittäydyin hänen selkänsä päälle makaamaan, kaluni oli edelleen hänen sisällään.

Makasimme siinä hetken aikaa hiljaa ja yritimme toipua. Vedin kaluni hänen sisältään ja nousimme istumaan. - Mahtavaa, olet todella pantava nainen, sanoin hänelle. - Sinulla taas on todellinen panokalu, hän vastasi. Aloimme pukeutumaan ja tekemään lähtöä. Sovimme, että näemme toistekin ja vaihdoimme sähköpostiosoitteita, jotta voisimme sopia salaisia tapaamisia.

1

8919

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hasse

      Tosi nice. Aika semmosta peruskamaa kylläkin... Tuntu muuten tosi hassulta, että olit ujuttanut tämän sivuston juoneen mukaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1622
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe