Koiran ulosteen kyylääjät.

tarpeeksi saanut.

On viime aikoina alkanut häirittee nää ihmiset jotka tulee kyyläämään että otitko talteen koirasi ulosteet aivan varmasti, tänäänkin olin koiraa ulkoiluttamassa ja noukin paskat ja vein bio jäte säiliöön ja silti joku pappa meni viellä kyylää että varmasti noukin ulosteet. toivon vaa että en ikinä tuu näin säälitäväks vanhetessani että ainut tekemiseni on kyylätä että väki varmasti noukkii koiransa ulosteet.

mitä mieltä olette asiasta?

17

553

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ....

      .. on just näitä joita mä vihaan myös. Joskus voisi sanoa , tälläiselle kyttääjälle, että ota minun kakkapussini ja nouki jos luulet ettei minun käteni sitä kökköä pysty noukkimaan!

    • kyylärit

      rikkoo kännissä niitä pullojaan sinne tienvarsiin ja jättää ne sirpaleet keräämättä. Olenkin tänä keväänä keräillyt monia kiloja lasinsirpaleita, koirankakat jätän keräilemättä. Koirani kun käy pöheliköissä tekemässä tarpeensa, ei suostu tekemään minun lähellä ja jos joku häiritsee ei suostu sinne pöhelikköönkään tekemään. Toinen koira tekee niitä pieniä papanoita, joita sitten tikuilla heittelen pöhelikköön tai ojanpohjalle.
      Joskus, tänään viimeksi, korjailen tikulla isompienkin koirien jätöksiä samalla lailla, kun ovat omistajansa jättäneet tienposkeen koristeeksi. Minusta ne ei ole kauniita koristeita joten tikulla vaan napsasen ne lentoon jonnekin pois silmistä.

      Joskus kyllä ihmetyttää nekin koiranomistajat joilla se selkä ei vaan taivu sinne maahan saakka, vaan tosiaankin jätetään siihen ihan keskelle kävelytietä se koiran kakka. Minusta se on kyllä uskomatonta kun ajattelee että niitä tikkuja melkein joka tienvierustoilla makaa ja paljon. Ei taida näillä oikein aivotoimintaa olla, vaan ovat jotenkin lobotoituja. Tykkäävätkö itse niille sitten seur. kerralla astuskella? Mene ja tiedä mutta tyhmälle tuntuu, niin ettei voi kuin ihmetellä.

      Harmittaa nuo kyylärit ja sellaiset koiran omistajat jotka ovat niitä äärimmäisen laiskoja joila ei koiraa pitäisi edes olla.

    • ei paskalle taivu =D

      Juu.

      Ottaa kupoliin nuo paskankyttääjät.
      Meijän koira ainakin tekee tuolla kävelyteillä paskansa sinne ojanpohjalle, mitähän ne kasat siellä luulis ketään haittaavan??

      Ite ainakin kävelen kävelytiellä siinä asvaltin kohalla, enkä kahlaa polvia myöten mudassa siellä ojan puolella...

      Mieli tekis vintata aina näitä paskapoliiseja sillä kasalla naamaan, että tässä nyt oikeen lähikontaktia tähän luomutuotteeseen, näitkö nyt varmasti...

      Tottakai ymmärrän että ihan kävelyTIELLE tehdyt paskat haittaa tielläliikkujia, lapsia eritoten, enkä annakaan koiran äheltää tarpeitaan tielle, vaan ohjaan aina ojan puolelle, ku alkaa orava pesäkololta kurkkia =)

      Meilläkin niin iso koira, että ku se jyräyttää sinne ojaan sen lastinsa, tarviis täysperävaunun että sais raivattuu ne sieltä pois..

      Jos joku tulee huomauttelemaan, tiedustelen tästä lähtien rekkakorttia..

      Paskantärkeet ihmiset... =)

      Hauskaa kesää kakoista huolimatta! =D

    • kyylääjä1243

      Koirille reilu vero jonka varoin kerätään jätökset kaupungeista. verolätkä kaulapantaan jota pistikokein tarkistetaan. reilu sakko vielä omistajalle mikäli veroa ei ole maksettu. saadaan ne p..kat sieltä kävelyteiltä pois

      • Aktiivimall2

        Kyyläjä1234:lle ja muille vastaaville kitisijöille tästä saadaankin erinomainen aktiivimalli 2-työpaikka. Siinä sitä tulee herralle/herroille/kukkistädeille kilometrejä marssien ulosteelta toiselle. Tottakai työhön tulee kiintiö sekä määrässä että kilometreissä. Työ on parasta terapiaa näille elämäänsä kyllästyneille nettitrolleille.


    • älyä-kehiin

      Oman asunnon alueella ei ainuttakaan koiranpaskaa vaikka talossa monta koiraa.

      Naapurin alueen kohdassa keväisin kymmenittäin ja naapurin paapan on katsottava tarkkaan mihin astuu lenkkeillessä, ettei tarvitse taas pestä kengän pohjasta ulostetta.

      Jokainen koiranomistaja tietää tasan tarkkaan koska koiralla on ulostustarve, niin miksi sen kanssa pitää lähteä jalkakäytävän alueelle?

      Naapuri kouluttanut koiransa, että sanomalla "ulosta" niin koira punnaa läjät siihen kohtaan. Ei hänen tarvitse kulkea pitkiä matkoja ulostepussin kanssa.

      Ongelman muodostavat ne koirat joiden isännällä on älykkyysosamaarä ja kengännumero samalla kymmenluvulla.

    • kulinaristi1000

      Trolleja äidin ootte kaikki. Koiranomistajana voin sanoa, ettei ksikään meistä jätä herkullista koiranpaskaa kadulle.

    • Sontiainen112

      No täällä Järvenpäässä paskaa näyttää olevan joka paikka täynnä.
      Katsokaapa ympärillenne koiraihmiset.
      Kunnioitan ja ihailen jokaista omistajaa joka korjaa ulosteet pussiin..se on suoraselkäistä ja oikeeta toimintaa.
      Mutta tämä suurehko piittaamaton joukko..heitä en arvosta..
      Omahyväisiä välinpitämättömiä.jotka viisveisaavat lähimmäisistään.
      He ovat keskuudessamme..
      Mitä ihmisiä he oikein ovat?
      Evoluutio ei ole näyttänyt tuoneen kehitystä heidän älyllisessä kehityksessään.
      Sama pätee niihin kansalaisiin jotka syytävät roskat pitkin tienoota.
      Ei ole apinasta kovin kehitystä tapahtunut.
      Ja sama jatkuu ja jatkuu.mitä enemmän syövät luomutuotteita.
      Pahkurat sentään.että kirvelee .nämä tämmöiset kanssakulkijamme.
      Koiravero poistui.nyt voisi ottaa käyttöön ns.paskavero.

      • NoJaa_

        "Mutta tämä suurehko piittaamaton joukko"
        - Ja pyh, se on sama pieni joukko joka on koko talven kiertänyt samoja polkujaan ja piski tehnyt tarpeet hankeen josta niitä ei ole päästy poimimaan pois. Talven pimeässä ei aina edes löydä sitä kikkaretta katuvalojen puutteessa. Tässä joukossa on myös selkävikaisia ihmisiä, jotka kuitenkin haluavat pitää koiransa hyvinvoinnista huolta ja lenkittävät niitä huolimatta että kaikkeen eivät pysty taipumaan.

        Mutta joo, on siellä varmaan virattomiakin joukossa.


    • Mammanajadi

      Minä ulkoilutin koiraani eilen ja se teki tietysti paskat, sitähän varten lähdinkin ulos sen kanssa. Tapani mukaan noukin jätökset pussiin jonka solmin. Sitten tuli joku ukko nalkuttamaan että keräsitkö varmasti kaiken. Ja jatkoi jäkätystään ennen kuin ehdin vastaamaan.
      Kun hän veti henkeä jatkaakseen niin kysyin silmät suurina : " Haluatko sinä tämän? " ja ojensin pussia häntä kohti.
      Ukko vaikeni tyystin, haukkoi hetken henkeään, pyörähti ympäri ja lähti.
      No, ei kai hän sitten halunnut sitä...

      • Opettelekäyttäytymään

        Eihän hän sitä kysynyt. Toimit asiattomasti loukatessasi miestä. Häpeä.


      • Mammanajadi
        Opettelekäyttäytymään kirjoitti:

        Eihän hän sitä kysynyt. Toimit asiattomasti loukatessasi miestä. Häpeä.

        En häpeä. Hänkin loukkasi minua, hän näki että keräsin jätökset ja silti tuli huutamaan. Keräsin koirieni jätökset jo ennen kuin se lailla velvoitettiin ja kerään edelleen. En siis ansaitse tuollaista haukkumista.


      • eikeruurauhaaedes
        Mammanajadi kirjoitti:

        En häpeä. Hänkin loukkasi minua, hän näki että keräsin jätökset ja silti tuli huutamaan. Keräsin koirieni jätökset jo ennen kuin se lailla velvoitettiin ja kerään edelleen. En siis ansaitse tuollaista haukkumista.

        Kaikille ei vaa mikään riitä, aina pitää valittaa.Ens valitetaan kun ei kerää, jos ketää ni valitetaan yhtä paljon.Jos ei kerää,ei tarvii kuunnella naputusta niin paljoa.Et seuraavaksi kyllä ilmotan, et ellei oo hiljaa ni kerää sitten ihan itse.


      • minelan
        Mammanajadi kirjoitti:

        En häpeä. Hänkin loukkasi minua, hän näki että keräsin jätökset ja silti tuli huutamaan. Keräsin koirieni jätökset jo ennen kuin se lailla velvoitettiin ja kerään edelleen. En siis ansaitse tuollaista haukkumista.

        Ei tarvitsekaan hävetä. Sinä teit velvollisuutesi ja silä selvä-


    • koeruleist

      Lähtökohtahan on että, jos koiran ottaa niin kaupunkialueella taajama-alueella koiran ulosteet myös kerää. Koiraa ei pidä ottaa jos ei siihen liittyviä velvoitteita ja vastuita kykene tai välitä hoitaa. Pitäs olla itsestään selvyys. Sama koskee myös että, tulee pitää kytkettynä kaupunkialueilla. Sellaisilta piittaamattomilta tulisi takavarikoida koira tai koirat ja kiinnittää väliinpitämätön koiran ulkoiluttaja lähimpään vaikka lyhtypylvääseen ja syöttää sille koiransa juuri tekemät paskat. Eikö alkaisvähitellen mennä jakeluun tämä keräys asia. Paljon on myös vastuullisia koiran omistajia joille tässä esiintuotu ei ole ongelma mutta tuollaisia piittaamattomiakin valitettavasti on.

      • Sammamieltaolla

        Kyllä olet oikeassa, koiranomistajat paskattavat jopa oman ovensa eteen elukkansa. Piittaamattomuus yhteiskunna säännöistä on heille normi. Juuri sen takia koiran ulostetta on joka paikka täynnä, leikkipuistojen pihoja käytetään koirapuistoina ja koirien käymälöinä.
        Kannata ehdottomasti tuota elukan poistottoa ja paskansyöttämistä.


    • 8686i8

      Ap, harva niitä ilkeyttään kyylää. Kyllä ne ovat oikeasti ympäristöhaitta ihan kyyläämättäkin. Verrattakoon vaikka siihen, että ihmiset heittäisivät mätänevät roskansa kaduille ja pihoille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1515
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe